Chugakusei.

Japanska kurs. Shizuko är en söt liten tant som säger: "Sååå att eeh det aaaa.." vädligt ofta och pratar i halva meningar. Nu kan jag en massa. Dagen har varit lång. Om varje Tisdag ska vara såhär lång kommer det bli jobbigt. Haha men jag kommer överleva. Awesomness. Låt mig vara osatsarn bara så är jag nöjd.

Roflmao.Ja det är deprimerande att vi är störda. Jag har precis kommit hem. Jag har inte tid att satsa, okeiis?

Don't forget the violence.

Jag vaknade inatt. Det första jag gjorde var att notera att datorn stod kvar bredvid mig i sängen. Det är mystiskt. Jag ligger alltid blixtstilla när jag somnar med datorn i närheten. Mitt undermedvetna är allt för nördigt. Jag burkar annars alltid sova oroligt och snurra runt flera varv. Jag noterade iaf att den stod kvar där öppen och tydligen är inte mitt vakna jag lika varsam med min kära dator. Innan jag visste ordet av hade jag slagit till den med all kraft jag orkade, vilket ledde till att den dog och började tjuta i vanlig ordning. Jag drog ur sladden och somnade om.

På morgonen stod den fortfarande kvar. Då kom skammen och förnekelsen. Jag stängde in den i min byrålåda för att slippa se den och somnade igen. När jag vaknade för ca 5 gången (hade jag också försovit mig igen) insåg jag vad jag gjort. Det mesta på datorn från kvällen innan var inte sparat och jag hade precis av fri vilja förstört det. Jag tycker synd om datorn. Jag är en ond människa. Just nu mår den väl sådär.

Announcement.Där har ni den! De första annonserade banden till Reading. Det verkar sjukt lovande. Nu när jag har tjatat på om den här festivalen så här länge skulle det vara fånigt att inte fara eller hur? BRA då säger vi så.

And nobody has to think to much about Desolation row.

Man kan kanske se att jag satsade i början iaf! Bra gjort av mig. Jag är faktiskt nöjd nu för en gångs skull. Jag vet att det finns folk med mer tålamod som skulle göra det snyggare än såhär, men om jag blickar utöver mina åstakommanden på senare tid så är jag faktiskt nöjd. Något annat jag gjort är att blicka tillbaka på några år sen. Jag tog mycket skit då men de bilder jag tog bra tog jag riktigt bra. Mycket bättre än de jag tar nu. Det är sorgligt. Jag var ambitiösare och kreativare i allmänhet förut. Dåligt av mig. Huvva.

Texten är iaf från Desolation Row med Bob Dylan. Det blev alltså igen låt på random, eller ens textrad för den delen. Jag gillar den här delen av låten lite extra mycket.


hfsdhfslslfs.

Tidigare idag nämnde Agnes att Dagens bild-pakten snart är slut. Jag påpekade att det var sorgligt. Nu har jag helt ändrat åsikt. Det är måndag och det betyder att jag måste satsa. Hör ni inte hur sjukt drygt det låter. Åh så jag längtar tills det här är över.

Jag ska ta en låt helt på random och göra en extremt cool och abstrakt bild.

Nu fick jag också till insikt att rubriken jag tänkt använda redan låg inne som historik. Alltså har jag nyligen använt den. Jag blev arg. Livet är hårt. Skit i fanskapet.

Londontime.

Jo jag sa att jag skulle hålla koll på när banden för Reading Festival släpps. Nu har jag hittat den ultimata sidan med tider från hela världen (tror jag, kollade inte riktigt upp det, förlåt). Så nu kan jag hålla ultimat koll på tiden. Det är alltså ca 2 timamr kvar. Klockan 20 alltså typ. Om jag har räknat rätt, mina matteskills är väl inte toppen för tillfället. Ja här har vi alla en klocka att följa iaf.

Fattar ni tiden jag la ner på det där för er skull och så funkade det inte? Åhå då börjar vi om.

JAG FICK DEN ULTIMATA IDÉN! Jag lägger in den här i sidan i några timmar. Såååå Local Time in London ---->

(Hahaha jag tyckte det var så coolt att jag gjorde en svensk också som ska få stanna på obestämd tid. Coolt? Nej det tror ajg inte, men ni får leva med det ändå!)

We all wanna party when the funeral ends.

Nu ska jag har en ordentlig satsardag! Jag tänker faktiskt gå och lägga mig ikväll. När jag vaknade imorse hade jag sådan där jävla ångest igen. Börjar nästan lessna själv på att försova mig hela jävla tiden. Jag ska också skriva en massa skolgrejs. När jag gjort allt det ska jag unna mig min gura och lira lite. Se så intressant. Nu vet ni exakt vad jag har tänkt att göra ikväll = raka motsatsen av vad jag precis skrev. Nej skärpning. Typ slå mig om jag inte skärper mig. Slå mig med ett skärp för dubbel effekt. Nej det där var riktigt jävla dåligt. Förlåt. Det var iaf det jag ville komma fram till med det här inlägget. Slå mig.

Jag hade ångest mitt på dagen också. Sådan där ångest som jag inte haft på flera månader. Det var äckligt. Ångest är inte så populärt, men jag klarade mig och nu är jag tillbaka på topp! Ohyes. 100poäng till mig.

Vänta jag hade redan kommit fram till det jag ville för länge sedan. Dags att runda av gissar jag. BRA, ADJÖSS.

(Varför tar jag farväl i slutet av ett inlägg? Jag mår nog inte alls riktigt bra.)

Realisation.

NU KOM JAG PÅ VAD DET VIKTIGA VAR JAG MENADE IGÅR!
Jo när man är på Umeå Open behöver man täcka sig plus att man behöver fickor så DÄRFÖR får man bryta sin byxpakt.

Där, nu känns det mycket bättre.

This is the best thing that I've ever had for real.

Btw, så sitter jag och pratar med mig själv. Det har jag gjort hela natten. Det är nästan jätte töntigt. Det är faktiskt inte bara så att jag sitter och drar några utrop som: "FAN" eller "SÄMST" eller "YES". Nej jag sitter och talar med mig själv i hela meningar. Nej det är inte coolt.

I was killing before killing was cool.

Vet ni vad jag har? Ett My Chemical Romance nostalgi-moment. Det är typ sjukt. Jag satt och gjorde en spellista på all sådan där megacool musik jag lyssnade på förut och sen började jag bara lyssna på hela Three Cheers for Sweet Revenge. Just nu lyssnar jag på Kill All your Friends. Bättre låt än så har nog aldrig gjorts. Den är briljant. Trodde nästan inte själv på att jag fortfarande tycker att Mcr är bra, men jo det tycker jag. Jag kan kalla mig själv för extremttönt när jag uttalar mig på det här viset och det tror jag nog att jag ska göra, men jag gillar det ändå. Varför? Jag har någon fantastisk störning. Det är bara svårt att lyssna utan att det är ett sådant kallat Nostalgimoment. Jag taggar deras nya album iaf. Tycker attt de ska skynda sig med det så att jag kan få komma igång på riktigt igen.

Ju mer jag lyssnar förstår jag att det här är riktigt jävla bra musik. Sjukt. Lyssnar man på My Chemical Romance blir man sådär sjukt emostämplad som aldrig någonsin, men det är sant. Jag tycker det här är riktigt jävla bra.

Bullet for my valentine är också helt sjukt bra. Sådana nostalgimoments gillar jag mycket. Jag ska göra en ny spellista med BFMV, The Used och MCR.

Ja The Used är ett sådant där band som jag har kunnat lyssna seriöst på i alla år och aldrig aldrig lessnar på. De är ju fullkomligt... fullkomligt underbara.

I love Princess Olivia.

Jag sitter och lyssnar på Princess Olivia igen. Det värsta är att jag typ tycker att den är bra på riktigt. Haha nej men ni måste erkänna att den har en viss charm. Äh damn! Den fanns inte på youtube. Har ni Spotify kan ni lyssna på den här!I love Princess Olivia
Can't speak, I slip into trivia

We get so tired see.

Nu har jag faktiskt börjat lyssna på Eragon igen. Med igen menar jag att jag lyssnade på prologen för typ.. ett år sen, men sedan gav jag upp. Nu insåg jag att jag helt blandat ihop Eragon-prologen med prologen av Marklunds egen bok. Jag råkade dock somna någonstans där så nu har jag ingen aning om vart jag är någonstans. 

Nu hörde jag den coolaste reklamen ever på Spotify. Den var ca 5 sek och bruden ville bara berätta att jag lyssnade på Spotify. Alla deras reklamer borde vara så. Då skulle det vara ultimat.

DET VAR JU NÅGOT ANNAT VIKTIGT JAG SKULLE SKRIVA! VADFAN VARE? Så här blir det när man klickar runt för mycket innan man skrivit klart det man tänkt. Fan. Jag kommer säkert på det framöver. Längta.

You come tagging along.Ja som kan läsas ovan släpps de första artisterna för årets Lineup på Readingfestival imorgon 7 PM. Nu vet jag faktiskt inte alls vad klockan kommer vara här när den slår 7 i UK, men jag kommer försöka uppdatera sidan så ofta som möjligt imorgonkväll för att få reda på det.

Line-up:s för tidigare år har jag postat i ett inlägg förut för någon månad sen men jag kan dra igen att de bara förra året hade band som tex: The Killers, Bullet for my valentine, Metallica, Babyshambles, Queens of the stoneage, We are Scientists, The Fratellis, Biffy Clyro, Bloc Party, Tenacious D, Slipknot, Kids in glasshouses osv. Alltså en salig och härlig blandning med många många bra band. Själv hade jag helst velat vara där 2006 tror jag. Klicka er in på Readingfestival.com vidare till History och på år 2007's sida finns alla lineups över tidigare år.

Det har jag alltså länkat förut, men varför inte göra det igen allts? Jag taggar iaf lagomt. Blir det bra band i år tänker jag spara satan och dra iväg till Reading i sommar. Följ med mig.

I'm getting out instead.

Jag har sovit med pelktrum i örat. Då vet ni.


Everyones a loser in the modern world.

Kan ni förstå mig när jag är noll tagg på att träna? Det kan inte min fader. Jag vill sova nuuuu! Jag kan tycka att det är tillräcklig träning att hoppa runt till svimmfärdigt läge tre kvällar, men det tycker tydligen inte han. Fan.

Hurryup.

Nu ska jag skynda mig med dagens bild så kan jag få sova hela dagen imorgon. Såhär såg jag ut innan jag for igår. Hur jag såg ut efter behöver ni aldrig få veta. Om ni nu inte såg mig.


Tick Tick Tick Tick Tick Tick Tick Booooooom!

Åh fyfan vilken kväll alltså. Helt sjukt underbar. Jag vet inte ens om jag orkar nämna de andra. Bara Hives som betydde något. En sådan fantastisk kärlek jag har till bandet, stämningen, musiken, det svajande golvet och framför allt till Pelle. Det är nog sant som de säger. Nu har jag inte sett alla band i världen live, men jo. The Hives är nog faktiskt världens bästa liveband. Jag har aldrig varit så här svettig men framförallt lycklig i hela mitt liv. Alla som såg mig ikväll har nu sett min allra ocharmigaste sida. Sminket dog alldelens för tidigt, svettig, nerfallet engångitidensprayat hår, vild, och skrikandes så att alla runtom får tinitus. Så är alltså jag när jag är lycklig. Efter några failande insidenter och någon jävel som försökte sno min jacka är jag nu hemma igen. Jag laddar upp videor, kollar på bilder och minns. Jag kan inte förstå att det är över. Nu längtar jag till nästa gång. För självklart kommer det bli en sådan.

 

Det enda jag saknade var Return the favour och att få ta lite på Pelle. Annars är jag 100% nöjd.


You are the future.Jag tror jag ska idas lägga ut resten av bilderna imorgon när jag har kvällens på g också. Tills vidare får ni njuta av bröderna Dunkels.

Break it to me fast.

Jag sitter och äter frukost. Elelr blir det brunch? Middag? Brinner? Brunchinner?
Hursomhelst missade jag precis munnen när jag skulle dricka. Livet är hårt.

Video.

Here they are! Das ultimate videos of Umeå Open so far. Sista är den enda något så när kvalliga och även den ovärdaste, men jag äger ändå! Puss på mig och Florence.


The sun is shining, it's a beautiful day.

Godmorgon Olivia. Dags att stiga upp kanske. Om 4-5 timmar kör vi igen.

IT'S FRIDAY I'M IN LOVE.

Hela världen svajar framför mina ögon. Jag fattar verkligen ingenting. Allting svajar fram och tillbaka. Jag tror att jag har sabbat mitt psyke totalt. Var det kylan?  Ljuset? Draget? Vätskebrist? Eller är det kanske att jag är så jävla irriterad? Kan vara en blandning, men just nu är jag bara rädd. FRYS. Jag tror jag tappar förståndet.

AJA kvällen har varit najs nå så jävluskt.

Quick sum Fredag:

Florence Valentin - Oh ett sådant jävla underbart drag!

Petter - Slå händerna i taket! SÅKLART! Hahaha jag tycker inte om sådan här musik egentligen ju, men är Petter i stan då fan måste man ju köra på som attan. Det är status. Synd dock att jag har huvudet i alla andras axelhöjd även när jag står på tå och hade Umeås fetaste arm upp i ansiktet hela tiden, men annars så!! Mos är ju bara härligt.

Ja de var de jag orkade vara med på ordenligt. Tog någon sväng förbi Frida Hyvövövönnäsnsönäämnänn och Kleerup och så där, men det gills nästan inte.

IMORGON BLIR DET HIVES FÖR FULLA MUGGAR! JAG TAGGAR SATAN! 

You need a mind of steel.

Det behövs bara en liten livespelning för att jag ska bli taggad igen. Har haft Industri liggandes på hyllan ett tag medan de varit borta. Tappade sugen lite. Nu dunkar de dock i mina numera grymma högtalare igen. Bra. Taggen är här och allt har väl fallit så gott som på plats. Nu taggar jag väl Florence Valentin gissar jag. Fast inte riktigt riktigt än.

Jag såg många kändisar igår. Så ni vet.

STHLMpic.
 

Ja så där ja. Gamla stan med sfbokhandeln<3, ashäftiga hus och fräna gränder, Sushilunch med faster, och flygplansvy.

You would not think to look at him, but he was famous long ago.Jag älskar muntemat. Inköpt i Stockholmsstad igår på T-shirtstore.

Everybody is making love, or else expecting rain.

Fuck off.

Am I looking for a thrill?

Ni skulle fått bilder från Stockholm och Umeå Open redan nu om inte alla mina sladdar råkat ligga på övervåningen. Quick sum dock.

Industri Royal - Superhärliga och fullt ös som vanligt. Dock var publiken lite väl lame. Inte så mycket drag från vår sida. Jag sger vår därför att jag sög på att rocka. Kan bero på att det känns lite fel och random att göra sånt själv. Jag är för cool för det. I slutet blev jag dock så jävla less att jag inte orkade bry mig att jag lät som en ko och troligtvis såg ut som en också, så jag skrek och öste åtminstonde i lite lagom skala. Bra gjort av mig? Ja. Nu har jag äntligen skivan iaf.

John ME - Jag tänker inte säga något. Love is my drug är en skön låt, men resten låter exakt likadant. Mysigt men tråkigt.

Jay Reatard - Jag tycker att Jay Reatards musik är riktigt jävla bra. Helt fantastisk. Dock är det lite jobbigt när musikerna är tre lite för gamla snubbar med lite för mycket krull som tror att de är hårdare än vad de i själva verket är och headbangar på ett sätt som ser rent ut sagt vidrigt ut. Publiken var i mina ögon ingen höjdare heller. De hade säkert kul, men jag blir besvärad när publiken också är lite för gammal, lite för töntig, lite för full, lite för bondlurkig och dansar som att de var lite för höga på allt. Om jag någonsin dansar så måste ni slå mig medvetslös. Annars kommer jag aldrig förlåta er. Jag kom på mig själv att stå och bita på naglarna. Jag gör sånt när jag känner lite för mycket obehag. Jag ska nog helst avnjuta Jay Reatards grymma musik hemifrån alltså.

Nu har jag tydligen varit uppe i 19 timmar. Alltså går jag nog och lägger mig nu. Dagen har varit lång, men/och grym!

Home.

Jag är hemma. Nu ska jag vända och dra ner på stan. Jag såg Blondinbella iaf. Dagens stora händelse.

Mirror mirror on the wall.

Speed bild. Oroar mig för att det inte hinns med någon imorgon annars. Eftersom jag är trött, måste duscha, och ska upp om fem timmar så blir det photobooth och spegelvänt. Jag hetsar.

Half life dos allt för länge utan att ha kommit allt för långt. Bra gjort Olivia. Bra gjort. Väl använd tid.

I'm leaving on a jetplane.

Men jag vet när jag kommer tillbaka faktiskt. Imorgon kväll. Mitt plan ner till stockholm går kolockan 7 imorgon.. jag måste alltså vakna halv 6. JAG, jag som är slöast i världen och aldrig lyckas ta mig upp på mornarna. Lycka till säger jag. Sen blir det en hel dag i Stockholm till klockan 5 och då bär det av hem. Hem och vända och ner på Folkets hus. Rock med Industri! Satan så jag taggar imorgon.

Min mamma är dessutom ganska generös. Hon gav mig 200kr i mobilpengar eftersom jag var för snål för att köpa det själv Sedan gav hon mig 500 till mat, tunnelbana och flygbuss. När hon gett mig det jag skulle ha satt hon och petade i sin börs.

Olivia: Sen kan du ju ge mig några hundra bara för att jag är så söt *haha*

Mor: *räcker fram en femhundring*
Olivia: :O :O :O huh? varför?

Mor: Ja men... typ för det du sa 

Jaja hon äger osv.

Are we human?

Min syster är typ omänsklig. Imorse sprang vi omkring efter varandra.

-JAG HAR INTE ETT ÖRE TILL BUSSEN
-AAAH INTE JAG HELLER
-VAD SKA VI GÖRA?
-VI CYKLAR!!
-JAG HAR INGEN CYKELNYCKEL!
-INTE JAG HELLER!

-MAMMAS CYKEL!

Så hon skjutsade mig. Sen fick jag ta samma väg hem. Jag har någon form av Ramlamedcykel-fobi. Så jag cyklade hem livrädd för all is och allt jag kunde tänka var: AH! hur fan kunde Viktoria cykla på det här med mig på pakethållaren?

Hon har typ superkrafter. Eller så är jag bara paranoid.

More than a feeling.Jag speedar. Jag var trött och tänkte gå och sova en stund. Vilket ledde till att jag han ta av mig själva klänningen innan jag insåg att jag borde lägga ut en bild. Så här står jag i underklänning. Imorgon blir det Stockholm.

Just det. När jag kom hem igår fick jag mot alla förhoppningar ett brev om att min Japanskakurs startar på Tisdag! <3

zzzz.


Jag har maskindisk i näsan.

Dagen har ägt faktiskt. Friluftsdagen som var härlig som satan, fixade min biljett, och fixat mina högtalare OCH MITT RUM ÄR RENT!

Aja jag ville bara berätta att jag ägde. SKulle träffa tjejen med biljetten klockan 4. Gick från Nils ca 20 i och insåg att AJ det blir lite tajt om jag ska ta ut pengar. Visste att det tar tio minuter från skolan till vasaplan (min takt) var på skolan 15.50. Joggade in till stan, tog ut pengar och travade in på apberget precis när rådhusklockan slog 16.00. Jag är bäst. Bara så ni vet.

Slog inget rekord idag... men jag är nöjd ändå.

Det enda som suger är att jag fullkomligt hatar min cpdator. Nu leker den krigslarm igen, har gjort det hela kvällen och vill inte skärpa sig. Fifan.

Bild snart då kanske? Utan Mac = helt oredigerad. Taggar jag? NEJ

I've gotta follow that dream.

Dagen har varit kall, men fruktansvärt najs! Skrana, brännboll i djupsnö och även snörugby. Nu ska jag värma mig ett tag och sedan dra ner på stan för att inkassera min lowprice Umeå open-biljett. AH FAN VA NAJS ! Ni har inte varit med om något coolare. Nils sitter och spelar GH3. Han är fruktansvärt mycket bättre än vad jag är så jag unviker att satsa på det. Istället är vi sociala vid varsin maskin. Bra gjort av oss.

Umeå Open vareja! Be there. Jag har tillgång att fixa tredagarbiljett för 450kr åt er om ni verkligen vill. Sanna den jäveln vann en biljett. Sug. Jag tjänar iaf 50spänn på att gå. Bra gjort av mig.

BE THERE!

I'm guilty but I'm safe for one more day.

Nu har jag pratat med Joakim i telefon i någon timme och mår bättre. Mest för att jag fått tänka på annat, men också för att han är söt såklart. Tack för det osv.

OJA nu blir det sova. Kan ni tänka er?

Used.

Jag sitter och sitter på liveversionen av The Used album Maybe Memories. Jag insåg precis hur jääääävla mycket jag vill se The Used live!! Så någon kan bjuda mig på en resa till USA och en biljett till någon av deras kommande spelningar i vår tack? Spelar de inte på någon festival i sommar? Nu måste jag söka upp det. Återkommer med en edit.

EDIT:

The Bamboozle Festival 2009 NYC area's largest music festival celebrates its 5th year with largest lineup ever! Headliners are Fall Out Boy and No Doubt.

Taking Back Sunday, The Used, Rise Against, Third Eye Blind, The Get Up Kids, 3OH!3, A Rocket To The Moon, Ace Enders and A Million Different People, All Time Low, Bayside, Before Their Eyes, Bloodhound Gang, Boys Like Girls, Brokencyde, Cobra Starship, Danger Radio, Enter Shikari, Face To Face, Forever The Sickest The Kids, Gwar, Hey Monday, Hyper Crush, Innerpartysystem, Locksley, Lydia, Mac Lethal, Mercy Mercedes, Metro Station, Never Shout Never, New Found Glory, Now Now Every Children, Outbreak, Parkway Drive, Razia's Shadow as performed by Forgive Durden, Rotten Cotton and Some Poor Band, Scotty Don't, Sonny, Swimming With Dolphins, The Cab, The Friday Night Boys, The Morning Light, Vision Of Disorder, We The Kings And More To Be Announced. ...

!Var inte överdrivet många bra band men dom som var bra var jäääävligt bra. VADÅ NYC! SVERIGE OM JAG FÅR BE TACK!

I'm hardly worth your time.

Hur fan kan du säga att jag inte bryr mig?
Kan du inte ens försöka förstå hur jag mår? Nej du vill inte försöka förstå. Du vill vända ryggen till och försöka ge mig skuldkänslor för händelser som inte skett. Du vill få mig att dö inombords. Är det inte så? Om det inte är så så misslyckas du totalt. Jag skäms över att jag saknar dig när du inte är här. För de få gånger du är det är du kall och oberörd. Det är ombytta roller. Fast du är värre än vad han någonsin var. Jag har redan förklarat mig tusen gånger. Så hur kan du se mig i ögonen och säga att du aldrig hört någon anledning?

You look so fierce, but I'm warm enough.

Tror inte du, som jag, att jag har släppt taget?
Tror inte du, som jag, att jag har gett upp för länge sen?
Tror inte du, som jag, att mitt inre redan domnat bort?
Klamrar inte du, som jag, dig fast vid en lättande lögn?

Jag ska ljuga en sista gång i ett sista evighetslångt andetag.
Jag ska inte behöva glömma sanningen om och om igen.
Den ska förtyna.


If you lean your head not far enough from Desolation row

Myeah.


F-U-C-K.

Nu har jag suttit här och väntat på Lostavsnittet som sänds om 45 minuter. Jag har inte gett vika egentligen, MEN jag har upptäckt nu att någon jävel har tagit min antennsladd. Bra gjort någon jävel. Bra gjort.  Det var säkert Nils. Så jävla desperat han var över att jag absolut inte skulle se det. Fan. Fan. Jag vill ha min antennsladd. USCH! Några spaningar till.

Livet är hårt!

LOL.

Egotema... fyfan.


Min syster tyckte inte att min pose var diskret. Fan jag failade. Ja jag är alltså lite ripped i ansiktet efter dörrknockningen. Didn't want you to have to see that. Nej ärligt talat så tnkte jag inte på er.. jag tänkte på mig själv. Jag vill inte se helt störd ut. Peace out.

Cleaning.

Inför varje barnbidrag brukar mina föräldrar passa på att få mig att städa. "Du får inga pengar föränn det är rent och snyggt härinne" brukar de säga. Jag måste ha pengar innan stockholm. Jag måste kämpa till tusen.


Dress up.

Jag ägnade tiden på stan till att prova klänningar (och några kjolar) på varenda värd butik jag kunde hitta. Vissa bättre än andra. Här är de flesta. Inte alla dock. (Rangordnade efter I-Like-Best) Ni får ursäkta mina blåbyxor och skabbskor.


Och så smög det sig in ett linne där på också.
Nu ska jag göra ett avtal med mig själv. Från och med nu och fram till sommarens slut ska jag inte använda byxor alls. Med undantag för sovande, gympa och träning, shorts, EXTREMA snödagar (de ska vara slut) och dant.

Från och med nu blir det alltså klänningar, kjolar, shorts, tunikor, långa tröjor och långa linnen.

JAG KRÄVER SOMMAR OCH VINTAGE! I Stockholm ska jag spendera alla pengar på vintageklänningar.

MIA TÖRNBLOM!

Lovisa levererade världens bästa nyhet för några minuter sedan. Mia Törnblom ska föreläsa på Folkets hus i slutet av April månad. Jag måste verkligen gå. Även om det kostar 400 svenska riksdaler (ohgud). Jag måste verkligen faktiskt. Hennes böcker har hjälpt mig mycket. Jag påstår inte att jag har jättebra självkänsla nu för tiden. Det har jag nog inte riktigt än nej, men de har hjälpt mig på traven. Jag mår sjukt mycket bättre över mig själv nu än för några månader sedan. Hon har fått mig att förstå att självkänsla är en extremt viktig grund och motiverat mig att jobba på den, vilket jag har gjort så gott jag bara kunnat.

Ja jag är övertygad. Jag MÅSTE fara på den här föreläsningen.

info

Guess who.

När min syster kör gissningslekar med sig själv brukar hon gissa tre gånger när hon gissar en gång. Fast hon vet svaret hela tiden.

Jag var ung när jag fann gud på ett dansgolv.

Nu är jag hemma. Efter dag av seg värk. Jag är helt sjukt trött. Det blev inte mycket sömn även fast vi kämpade för det. Stan hela dagen eftersom jag inte iddes gå hem för att behöva gå tillbaka någon timme senare. Sedan blev det inte filmande ändå alls så det var typ det sjukt ovärdaste jag har gjort på länge.

Hade velat träna nu... dock stänger Iksu 19 på lördagar. Så jag sitter här och lyssnar på Kristian Anttila och leker hjärndöd. Inte för att jag behöver leka.

Mat har jag fått i mig nu iaf. Hade bara ätit en halv scone i övrigt på hela dagen. Tillslut märkte jag som inte av hungern. inte för att den gick bort, men man vande sig liksom. Så en dag av skabbig, mörbultad, hungrig, seg och trött Olivia. Helt enkelt ingen briljans idag.

Just det.. igår.. var ju briljant på kvällen också. Vi såg The Shining. Sjukt överskattad film. Den var seg och långsam. Synd för den. Sofia sov i en säng smart som hon var. Jag, Anna och Nils sov dock i en hög i en mini och stenhård soffa. Jag försökte fly till dubbelsängen som var rymlig och mjuk. Då blev det en massa whinande. Så hög som sagt. Där man vaknar så fort någon annan rör sig. Sen hade vi några moment mellan våra kämpande sovpauser när vi dansade och sjöng till läskig musik. Nu låter det som att jag är negativ men det är jag inte. Det var asnajs.

Så mycket sömn blev det alltså inte i natt. Märktes (också) som sagt på min hjärna. Slog tillexempel in bildörren i mitt eget ansikte.

woho.

Det är en kvart kvar. Ska jag slänga min kvart? Jag är riktigt jävla less nu. Jag har träningsverk i hela kroppen och dessutom är jag rätt mörbultad efter den här natten. Min kropp kommer inte orka bära mig runt i några timmar till, men jag är så sjukt jävla rastlös. Om nu världen ska kollapsa borde den göra det nu, så slipper jag vela.


Kan inte någon bara åka ner på stan och ringa mig?
Ingen tänker nu: Nej det där ska inte jag ta åt mig av. Alla ska ta åt sig. Bra kom hit nu.
Om jag inte svarar ska ni ringa mig igen. Jag hör inte så bra.

(Jag skulle ha ringt just dig *pekar på dig* och velat umgås med dig nu om jag hade pengar på mobilen, nu har jag inte det så det ligger på ditt ansvar.)

Vi bara lallar runt.

Jag anstränger mig för att andas.
Jag är så matt.
Kroppen har inte längre några krafter kvar.
Och jag hör din röst överallt.
Den skriker mina läppar isär.


Jag är på stan.. och utan pengar. Likamed blä. Jag tänkte stanna här tills Anna ringer eftersom jag inte har några busspengar och inte orkade låna. Jag tror jag ska gå hem. Jag orkar inte vara här mer.

Jag tror också att världen kommer att kollapsa. Var beredda.

Nu kommer våren. Det har jag lärt mig.

Som LarsW säger. Det är fan i mig vår nu. Oja. Jag och Sofia invigde våren med glass i Tisdags och jag har blivit skjutsad på cykel både tisdag och fredag. När jag möter en cykel då är det vår igen! Jag skippade alltså de två busshållplatserna ner till Universum från gymmet tack vare det och det var tur annars hade jag blivit arg när busschauffören på 1an sa de underbara orden "Gå förbi bara. Den är trasig." Så det blev inga onödiga busspengar för mig alltså! AH! Kan det bli bättre?  Nej den här dagen kan inte det. Den äger bara helt igenom.


Jag kan se asfalt överallt.

"Man måste njuta av skiten".Lovisa är glad. Hon har haft en briljant dag. Precis som jag. Det blir extrajobb för henne, och hon är bättre än mig på krona. Sedan drog jag, Nils och min nya lila älgbajströja upp på Iksu. Har jag sagt någon gång att jag älskar att slå mina egna rekord? Hundra poäng till mig idag alltså!! Tagit reda på vilka tider det kommer vara på kondistestet också och det verkar extremt lovande. Fantastic!

Nu blir det Annas FFlägenhet med Soffipropp också. Efter dagens bild såklart. Argh vad ni taggar.

JA!

MITT LIV ÄR KOMPLETT!
"Älskade vänner. Industri Royal spelar på Umeå Open på torsdag. Vi spelar först av alla! Kom dit."

Den här dagen har ägt helt igenom! Herregud så jag älskar idag. Herregud vad den 26e verkligen ännu mer kommer bli den bästa dagen någonsin.

Stockholm
Kulturama
Umeå Open - Jay reatard, Industri Royal

Vällande.

Nu är jag rädd, hungrig och pigg. Fruktansvärd kombination. Om jag ändå lyckas sova så kommer jag drömma galet vad mardrömmar. Det taggar jag inte. Mina mardrömmar måste vara det värsta som finns. Jag lovar att jag har de läskigaste mardrömmarna av alla i hela världen. Det är sant. De är fruktansvärda.

Just nu är jag ute på turboflygning.

BAJS.

Jag skulle boka biljetten till Umeå Open tänkte jag. Klockan 23.33 sökte jag fram och klickade på "boka". Fick upp texten "Tjänsten är stängd för nattunderhålll 23.30-06.30"
Surt som fan.

No more.

Jag tar tillbaka allt jag sa om att jag var noob. Jag spelar iofs på easy och har skräckblandad... nej inte förtjusning.. skräckblandad panik genom det hela, men jag äger fett. I min hand skrev jag dock med bläck så det står fortfarande Nerd där. Det är ju dock fortfarande sant också. Som tjej ska man inte spela sådana här spel. Då är man tönt. Det är man om man är kille också.. Jag är tönt.

Later on kan vi skylla mitt easyspelande på att jag kör med styrplatta. Det gör vi. Bra.


Här får ni en print-screen som jag tog för en stund sen. Fyfan för vidriga slemklumpar med gröna slem...tungor? i taken.

Gamernoob.

Nu har jag lirat KH en del tid. Välbehövligt och välförtjänt. Jag är alltså sjukt hemma. Äger. Nu har vi kämpat i tusen år att få över Half Life 2 till min dator. Funkade utmärkt efter någon timme så där. Nu ska jag alltså lira det för första gången. Så önska mig lycka till.Sats.
 

Conchords.

I'm not upset because you left me this way
My eyes are just a little sweaty today

pip.

Spenderar jag mer än en eftermiddag med dig i sträck går jag sönder inuti
Men det glömmer jag mellan varven
Nu är jag trasig och faller isär
Du kastar spydigt kommentarer överallt
och vem får plocka upp dem om inte jag?

Hets.

Nästa hets disskution har tagit fart. Våran klass är minst sagt... nej det finns inga ord. Vi hetsdisskuterar mycket. Läskigt.

NANANA.

Jag borde skriva ett ordentligt inlägg idag egentligen, men det blir nog inte så. Dessutom är det sent, som sagt är sen och inlägg inte bra. Så nej. Synd för er.

Äsch.

Jag lägger ut en bild jag tog igår.. eller var det förrgår? Ja jag tror det. Så sjukt tråkigt, med det är mörkt ute redan. Kan inte ta nya utan rätt ljus. Nu är det vår iaf. Vi har invigit våren idag. Med glass. Glass är gott.


Och jag drömmer så konstigt inatt.

Det är alldeles för sent för att jag ska må bra. Jag är så sjukt less på mig själv. Hur orkar folk dras med mig? Nej just så var det. Det orkade de ju inte nej. Jag ska göra ett totalt personlighetsbyte och tjoflöjt bli någon helt annan. Det skulle vara jävligt coolt faktiskt. Tänk er tanken! Ah underbart. Problemet är att man måste göra en extrem svägning. Jag är ju redan extremt svängd åt det ena hållet så jag måste väl kanske bli gangsterfjortis. Skulle passa mig utmärkt. Nej just det. Poängen var ju att det inte skulle det. Prima. Då säger vi så. Eller kanske ska jag bara skaffa mig ett alterego? Som jag kan vara in public och så kan jag vara mig själv hemma och när jag är ensam? Smartare, bättre, mer logisk och mer trolig lösning. Min slutledningsföråga ska jag kanske spara? Jag är ju förjävla smart.

'Man glömmer att man trivs med livet ibland' som sagt.
Eller kanske glömmer man att man inte trivs? Jag vet inte riktigt.


Nu ska jag döda internet eftersom kabeln är för kort, flytta datorn till sängen eftersom jag är trött, och lyssna på Lars via den eftersom jag tappade bort SonyErissonhörlurskabeln idag och bara har den fem millimeter långa vanliga örsnäckssladden kvar. (och eftersom jag inte kan spela musik i högtalarna eftersom det skulle störa ca 200 pers).

Avsky.

Ibland bukar jag tänka på mig själv som avskyvärd. Typ som nu. Nej typ som idag. Fyfan asså.
Ungefär lika äckligt som det här. Fyfan för köttindustri.

Medvetenhet.

För några timmar sedan var det fyrverkerier här utanför. Jag har sett på finalen av Mästarnas Mästare. Jag skäms nästan, men bara nästan. Jag är dessutom fullt medveten om att kommentartexterna ser helt sär ut och har försökt fixa det. Jag är dessutom medveten om att jag ännu inte fixat siden på andra än första sidan. Så krävande är det ju inte men jag ids verkligen inte göra det. Skämmes på mig. Eller kanske är det bra att jag inte är så hysterisk med min blogg.

Vidare... Jag minns att jag hade något jätteviktigt att skriva, men nu fasiken har jag glömt det. Istället för att skriva viktiga saker kan jag göra viktiga saker.

JAJAJA.

JAJAJA Den här bilden tog jag i söndags som hastigast. Bra gjort av mig. Nej kanske inte, men jag har dock inte med mig kameran hit. Tur att det finns photobooth på min dator sen då. Ja.


Det är någon äcklig färgskiftning över den här som jag inte gillar. Alla mina "svartvita" bilder blir så här. Måste vara någon sjukt äcklig redigeringstendens jag har som jag inte tänker på. Usch.

För övrigt har jag med mig min Självkänslebok hit. Ska nog ta och läsa den nu faktiskt. Bra gjotr av mig.

Aaaaww!


Svante måste vara den coolaste personen jag vet. Han har Star Wars-lego. En dag ska jag få hälsa på och leka med det. Hans största farhåga är Dobby i Harry Potter.

Nu sitter Nils och sjunger för mig. Tex. en Håkan Hellström låt som jag fick tillägnad till min ära. Min mormor kommenterade hur vackert det lät. Jag kan bara nicka och hålla med. Idag har vi dessutom haft lektion via Skype. Jag tror Skypandet går tilll överdrift snart.

Det är alltid inlevelse när Nils kör.

Weekday.

Där fick man inte prao om man inte gick på gymnasiet. Något som gjorde min vän Joakim mycket ledsen. För mig spelar det inte så stor roll. Bara det blir någonstans i huvudstaden.

Men det var inte det jag skulle säga. Jag skulle säga att jag har grymt många fler besökare på vardagar än på helger. Det gillar jag. Nu skriver jag mitt elfte inlägg för dagen. Herregud. Nu får jag skärpa mig! Tänk på atta stackare som läser min blogg en gång om dagen. De återvänder med skräckblandadförtjusning när de ser att de måste läsa 11 nya inlägg. Jag skulle bli galen. Skulle jag hålla på så här jämt så skulle det bli 77 inlägg i veckan... förstår ni hur galet det är?

Jag tror jag ska ge upp mina mest-aktiva drömmar. Eller det är ju inte därför jag skriver en massa inlägg. Jag är inte så desperat. Nej nej.

Nu ska jag äta äppelkaka och plugga Asien resten av kvällen och INTE skriva fler inlägg.

Backside.

Några nackdelar med att bo hos min mormor är:
- Jag kan inte spela Kingdom Hearts på min ps2a
- Jag kan inte ha dånande musik på högsta volym och skrika med
- Jag kan inte sitta vid datorn utan att ha någon nosande runt omkring undrandes vad jag gör
- Jag kommer gå upp i vikt
- Jag har ingen riktig säng

Om jag ansträngde mig för att leta dåliga saker skulle jag nog komma fram till fler, med det tänker jag inte göra. Det är nära till skolan, det är folk hemma och jag får mat. Oyeah.

AIGHT!

Jag fixade just min mormors internet in i min dator. Det är briljant. Innan jag gjorde det for jag på Lekbiten. Lekbiten ligger i toppen någonstans av min lista över ställen jag trivs på. Jag inhandlade lite najs saker.


Fotoprop's till största del, men någon gång kanske jag får för mig att jag ska steka runt i det här. Glasögonen är ju gudooomligt heta. Oh ja. På lekbiten finns även extremt najs peruker. Någon dag ska jag köpa mig en sådan.

Jean.

HEJ
Jag är gästbloggarN nr1! fast något vettigt att säga har jag inte. Nog för att jag alltid har saker att säga, som är coola men jag tänker inte dela med mej av dom. Jag äger helt enkelt är väll det enda jag vill ha fram!
ojoj så jag är bra på att skrämmas
AUREVOIR((?????) hej

PARTY.

AGNES LYFTE PÅ MIN LADDARE!
Men det gör ingenting för vi har party utan musik. Omg.
Hon tycker inte om Queen. Fan va fail -.-'

Hon klagar på min stavning också den jäveln!

Man säger saker man inte förstår.

Det här är mitt 6e inlägg idag. Det har bara gått tre timmar av dagen. Igår skrev jag 10 inlägg. Gjorde du det Kelly? Nej det gjorde du inte. Du skrev 8 inlägg. Jag borde ju alltså få mycket mer promoting än vad jag får. Orättvist är livet säger jag.

Man glömmer att man trivs med livet ibland, som LarsW säger.

SCHEMAT.

JUST DET ! Jag hade ju printscreenat det här bara för att kunna skriva ett inlägg med det i. SCHEMAT FÖR UMEÅ OPEN ÄR KLART. Nu taggar vi ordenltigt!


(Synd att det inte står Lasse Lindh där mitt i dock)

Don't wait up for me.Snabbt ihophafsad, tidig dagens bild. Anledningen till det och till själva texten jag går på är denna: Min systers häst är betald och flyttad. Ansvaret är nu hos oss. Helvettet har alltså börjat. Min fader drar iväg igen imorgon och resterande delen av min familj kommer spendera 99% av deras vakna timmar på stallet. Som om de inte var där nog mycket redan men whatever. Jag flyttar iaf till min mormor för veckan. Skulle aldrig klara av det mentalt att bo här nu. Särskilt inte den här första veckan när det förhoppningsvis är som mest. (Det måste trappa ner! Det måste det bara.)

Till poängen: I kiss myself goodbye för att jag drar, uppenbarligen, och sedan så är det såhär att min mormors internetuppkoppling är rätt så bristfällig. Kanske kan jag inte lägga ut bilder den här veckan. I så fall får jag gråta över mina kommande tio bilder sedan, men det är då det. Min mormor är som sagt mormor och föredrar alltså också socialt umgänge framför datorn så jag kanske inte ens kan fota och förbereda bilder heller. Önska mig lycka till ändå. Min mormor är trevlig trots allt. Nu måste jag packa.

!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

GDNSFSD;FDS;-.

JÄVLA SPELFAN!

Jag har gått upp två levlar och ökat min maxHP, men det går fortfarande lika dåligt. Kan ni förstå att jag början om nu för säkert 50e gången. Nu är jag alltså helt seriös med siffrorna. Kanske är det mer till och med? Det här är ju sjukt. Jag kan inte sitta fast på samma ställe så här länge...

Jag ska dock inte gå och lägga mig föränn jag har klarat det. Nu senast var jag riktigt nära.

Kingdom Hearts.

Fyfan vad dåligt det går. Det går alltså fruktansärt dåligt. Jag är helkass på spel. Jag spelar noll på taktik utan eggar bara attack- och cureknappen tills det inte går längre. Jag sitter dessutom och försöker psyka ett dataprogram. Jag skriker saker som "VAR ÄR DU DIN JÄVEL? DIN MAMMA ÄR FUL JAG SKA CUTTA DIG!" till tvn. Jag vet inte om det hjälper. Jag tror inte att det gör det. Nu dog jag för ca 80.000e gången. Jag skulle behöva lite EXP, och högre MaxHP och högre maxMP. Egentligen skulle jag behöva en oövervinnelig spelkaraktär. Det skulle vara det ultimata.

Just det! Anledningen till att jag kan göra detta är att jag återtagit positionen som ägare av den lilla tvn + playstationet. Det är typ det bästa som har hänt på riktigt länge.


EDIT: JA SEN NÄR MAN FÖRLORAR PÅ EN TREDJEDELS GRÖNHP KVAR BLIR MAN JU SJUKT TAGGAD ELLER HUR?! NEEEJ!!!!

Gud vilken frustration.

Svar.

Här är svaren på frågorna jag fått:

Vilken är den coolaste Agnes du känner?
Jag och Agnes Carlsson (IdolAgnes) är ju typ bästa vänner så jag väljer henne.
Bästa Håkan Hellström låt?
"En vän med en bil" måste jag säga. Kan bero på att det är den enda Håkanlåt jag har i mitt minne.
Har du kört bil?
Nej det gör jag faktiskt inte, men om en månad så kanske. :)
Är du bra på arga leken?
Ja, jag är fruktansvärt bra på arga leken!

Tack för tiden du la ner på de här frågorna Agnes. självklart är du den coolaste Agnes jag känner.

Känner ni för att ställa fler frågor så gör det. Jag uppdaterar eftersom om ni undrar något. Mitt hjärta och min famn är alltid öppen. Dra er aldrig för att undra.

Vit.

Ja eftersom man nu måste synas på sina egobilder (ögon at least!) tänkte jag kombinera det med att visa lite bättre hur tröjan blev igår. Från början såg den alltså ut såhär, som en vanlig herrT.


Nu ser den och jag ut såhär:

Det jag har gjort är alltså:
- Skrivit "I'm bringin' sexy back" med tryckfärg på ryggen (uppenbarligen)
- Klippt upp och sytt om kragen
- Fållat upp ärmarna
- Sytt fast en svart ficka (av en begagnad tröja)

Egentligen borde jag väl kanske sy en den lite i midjan men jag ska tänka över det lite till

(Nu klagar vi inte på mina proffsiga bilder. Jag räknas inte till fotograf till sådana här bilder)

Fråglistastundsutmaningsfail.


Mellannamn? Eva Viktoria
Vart bor du? Sofiehem, Umeå
Trivs du där? Jag trivdes som barn, nu tycker jag att det är dött.
Brukar du läsa horoskop? Aldrig
Har du körkort? Inte än, får dock övningköra om en månad exakt
Favoritdjur? Typ min älskling kisse
Vad spenderar du dina pengar på? Kläder och mat
Antal kuddar i sängen? 3 + ett monster
Kan du baka bullar? Jag kan äta degen
Bläck eller blyerts? Bläck är coolt. Har nästan aldrig tillgång till sudd ändå så
Är du allergisk mot något? Valnötter kanske
Äger du ett busskort? 2 st. Vet inte var de är nu dock
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Jag dricker inte mjölk överhuvudtaget. Sjukt äckligt.
Hur ser du ut idag? Som ett skabbigt monster. Har bara vaknat och satt mig vid datorn.
Nästa mål i ditt liv? Göra bra ifrån mig på Kulturamaintervjun
Vad såg du senast på tv? The Matrix
Hur svarar du i mobilen? "TJA!"
Vem ringde dig senast? Joakim
Vad sa den som ringde?  Vi pratade om prao
Antal timmar sömn inatt? 05.00 - 13.00, 7!
Sov du ensam? Jag sover aldrig ensam

SENASTE PERSON SOM:
Sov i samma säng som du: Anna Karlsson tror jag
Såg dig gråta: Mor min
Fick dig att gråta: Helt självvållat
Du gick på bio med: Sofia, Anna, Lovisa, John & Daniel
Du gick på stan med: Agnes, Therese, Sofia, Lovisa, My, Frida, Daniel, Ronja, Fredrika & Anna
Skällde på dig: Fader Abraham
Skickade ett e-mail till dig: UppsalaKai

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "jag älskar dig" och inte menat det: Ja, ni kan min serious buissness
Bråkat med ditt husdjur? Hela tiden, Hon är vild
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Hahahha ja. Galet äckligt
Pussat en fisk? Jag har väl inte psykiskt mentalt hälsofel?
Kört bil? Om en månad som sagt
Varit kär i någon du inte haft någon chans på? Men skojar du? Jag har chans på alla

STUFF:
Tar du droger?
MHM varje dag. Eller kanske var det inte så? Nej
Vad är du mest rädd för? Att vara/bli ensam
Vart vill du gifta dig? På en äng
Vad hatar du verkligen? Jag är en älskande männsika
Kört bil? TUSENDE GÅNGEN?
Har du ett jobb? Klarar mig bra utan
Gillar du att ha folk omkring dig? Inte för många, men ja
Är du ett hälsofreak? Socker är min bästa vän, men jag går på low carb-diet. Tolka fritt.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta?  De som Anna sjunger i korridoren
Vill du gifta dig? Bara en gång i sådana fall
Vill du ha barn? Absolut

FAVORIT:
Rum i huset? Mitt, mitt bara mitt
Typ av musik? Rockrockrock
Band?: Industri Royal
Låt?: Don't stop me now - Queen
Månad? April - September
Dag?: Lördag
Färg?: Lila

HAR DU UNDER DE SENASTE 48 TIMMARNA:
Gråtit?
Bara halvt
Köpt någonting? Nu sparar jag
Varit sjuk? Jag snörvlar och harklar mig jämt och ständigt
Sjungit? Jag sjugner hela jävla tiden
Sagt "jag älskar dig"? Nej det tror jag inte
Velat säga till några att du älskar dem? Nej jag klarar mig
Träffat nån ny person? Absolut inte
Saknat någon? Jag saknar folk hela tiden
Kramat någon? Jo då. Sofia senaste och Daniel också va?
Pussat någon? Nej
Haft sex med någon? Less på sex? Rocka med oss istället

FÖRSTA:
Första bästa kompis: Elisa Ehssani
Första jobb: Prao på pappas dåvarande kontor
Första inhandlade skiva: Black eyed peas - Elephunk
Första riktiga förälskelse: Robertsson
Första begravning: Aldrig
Första piercing/tatuering: Livet är orättvist

SENASTE:
Låt du hörde:
Return The Favour - The Hives
Filmen du såg: The Matrix
Sak du stal: Jag stjäl inte
Människa du slog: Jag är som sagt en älskande människa
Stora Bussresan:  Stockholm i somras
Jag vill bara dö: I Fredags när Viktor sa att jag inte skulle kunna gå gymnasiet utan bli tvingad till sabbatsår
Långa samtal: Jag pratade med Sofia hela kvällen

Så där ja! Nu tänker jag kombinera det här med en frågestund. Egentligen inte. Det jag tänkte säga var att ifall ni känner att det är något ni inte vet om mig nu så får ni fråga det, så svarar jag ikväll. Alltså kommer jag inte få några frågor. Det där innefattade typ... allt.

Veckans band - Tyler Hilton.

Nu är ju inte Tyler något band, men likväl bra musik så here we go.

Tyler Hilton är en 25  år gammal singer/songwriter från Kalifornien. Killen har jobbat sig upp från Open mic nights och kaféspelningar till en andra platta på väg. Debutalbumet "The tracks of Tyler Hilton" släpptes 2004 och nästa skiva är planerad för någon gång i början av detta år, vilket jag personligen tycker borde vara... nu, men uppenbarligen inte än. Något exakt datum har jag alltså inte fått tag i.

Tyler har även gjort några skådisinsatser. Den allra mest uppmärksammade är som Chris Keller i någon av One Tree Hill's tidigare säsonger. Det är också därigenom som jag upptäckt honom. Jag blev genast blixtkär i karaktärens kaxiga attityd och sångröst. Så därför kollade jag upp den riktiga personen bakom rollen och hittade Tyler som verkar vara lite motsatsen till karaktären men fortfarande definitivt något att falla för. Andra roller på meritlistan är Elvis Presley i Walk the line och Murphy Davis i den nypremierade filmen Charlie Bartlett.

Trots efternamnet har han inga som helst kopplingar till hotellfamiljen och Paris.

4 låtar då. When it comes mycket uppskattad låt från plattan, Say it like a lie från ett liveperformance i Los Angeles - SJUKT HÄRLIG, I won't back down Tyler spelar in en hel del covers då och då, detta är min favorit (orginal av Tom Petty and the heartbrakers), When the stars go blue Tillsammans med Bettany Joy Galeotti - klassiker från One Tree Hill.

Tyler Hilton
Myspace
Last.fm
Fansite

Typ.

Det här är ju jävligt sär. Jag kan inte ha tre olika typsnitt. Jag kan inte. Jag orkar inte.. ååååh!

Dubbla headers.

Nu har jag bytt till en mer seriös design. Jag är dock fortfarande kvar i Svartvitt-är-coolt-stadiet.
Denna gången fixade jag dubbla headers. Anledningen var att jag kände att jag var tvungen att bjuda på mig själv. Kan bli förvirrande att inte kunna se hur jag ser ut eller hur? Men jag ville inte stå där och vara flashflash.. så nu dyker ag upp om ni för muspekaren över headern alltså. Lycka till.

Jag ska fixa till det äckliga i siden också senare.

Sewing stitches.
Isn's it hot like hell? Jag och Sofia har ikväll sytt och målat egna tröjor. Snyggt as well.

Who let the dogs out?But there's room for two
Six feet ur the stars

Resultatet av min satsdag.  Jag är besviken.. men det är fortfarande mer najs med mer sats än vanligt, och kallare.
Failed.

Nej mina sats bilder failar. Det mörknar ute. Jag måste skynda mig ut och ta om dem. ARGH vad jag inte orkar. Snön var äckligt djup ojoj. Skynda!

SATS.

IDAG SKA JAG SATSA! JAG HAR EN IDÉ OCH NU FAN SKA DEN BLI BRA! JAG SKA INTE VILA FÖRÄNN JAG HAR SATSAT ORDENTLIGT! GRHHHHHHHHHHHAHAHAHHA!

Se nu måste jag göra det ordenligt också eftersom jag skrev det. Jag kan inte göra er besvikna, kan jag? Nej. Så nu satsar vi.

1337!
Det är ett tecken.

Matrix.

Ikväll gick Matrix på tv. Jag såg den alltså för första gången. Nu är jag impad och illa till mods. Fan vad jobbigt att få veta att allt varit en lögn. Gode gud. Jag skulle gå sönder. Jag går nog redan sönder förresten. Jag har ätit så sjukt mycket popcorn att jag mår galet illa.

Se filmen. Den var typ inte bra, men idén var cool. Det är en sån där film som man bara ska ha sett. Eller jo den var bra. Se den bara. Ett negativ är dock att jag inte kommer klara av att inte se fortsättningarna. Ojoj. Samla kraft. HOH tagga. Nu måste jag alltså se dem. Ja förstod ni inte det?

Har jobbat med min bilduppgift. Den är galet ful. Hahah men den är lite så där charmigt ful. Det är typ coolt. Jag vet inte vad jag ska tycka än. Ni får se den...... när jag har redovisat. Hahahh ojoj andas. Om nån vecka alltså.

Egentligen borde ni inte läsa inlägg som jag skriver på natten. Jag svamlar sjukt mycket om ointressanta saker på natten. Det tror jag att jag har sagt förut förresten, men det är fortfarande sant.

MESS.

Jag tänker för mycket. Hela tiden. Jag skulle vilja stänga av hjärnan. Varför har man ens en hjärna? Hur värt är det på en skala? Nej inte alls.

Egentligen hade jag planerat att det skulle bli lite mer än såhär, men det gör jag alltid. Kanske att jag skulle bli lite mer. Jag blir lika lurad att släppa varenda gång och varenda gång gör det lika ont. Samverkan people samverkan.

Jag funderade på att leva i ett Fredagenden13e-moment, men jag kan inte se skräckisar själv. Var är din stake Olivia? Har du någongång haft någon? Nej. Du är så jävla rädd för allting. Social fobi som klisterboll. Det är farligt, och jag vill inte våga mer. Jag tänker aldrig släppa ner min gard igen. ALDRIG. Försök inte lura mig mer. Jag går inte på det!! Fan att man ska behöva orka.

And like a bad movie, I'll drop a line
Ikväll ska jag vara min egen skräckfilm. 


MESS.

(Jag fick iaf precis lite bildidéer.)

Fashion beep beep.


Den här tröjan är från Hm's Peace-kollektion och är bevis på våran disskusion idag. Vilket håll är nu peacefingrarna åt och vilket är Victory? DÄR HAR NI SVARET. Den här tröjan var förövrigt snügg. Jag köpte den icket. Nej.

Ett annat jääääävligt snyggt plagg är det här från Saints & Mortals på Carlings. Har kollat på den ca 1000 gånger och provat den dubbelt så många. Usch för priser. Usch.Så där ja. Nu vet ni vad jag vill ha i present. Överraskningspresent that is. Bara för att jag är så go liksom.
 

Choklad och godis.

Choklad och godis är nästan samma sak men inte riktigt. Om man säger godis så tänker man godis i allmänhet. Sådana där sega saker med seg konstistens. Choklad har som en egen benämning. Ska man äta choklad så säger man inte: Jag ska äta godis. Utan choklad är choklad. Choklad är gjort av mestadels kakao. Det är ingen annan godis. De andra godisarna är gorda av en massa E-siffriga medel. Det är inte choklad. Choklad är nästan alltid mestadels naturligt. Choklad smälter också i munnen.

Choklad kan även vara Chokladkaka. Det räknas inte till godis utan till bakverk. Om man her godis i något annat recept blir det "Kaka med godis i". Så är det inte med Choklad. En chokladkaka är en chokladkaka men inte godis.

I min mening är man ofta sugen på choklad. Det är gott. Jag har godislöfte fram tills vecka 20 så jag kan inte äta godis. Jag skulle vilja. Imorgon skulle jag vilja äta godis. Vi har nationellt prov. Då krävs godis. Även om jag skulle få så skulle jag inte ha något godis imorgon. Jag har nämligen inte pengar till något sådant.

Katten har inte nått till hatten, men den ligger och drömmer på min kjol. Parkerad.


Plekt.

Ja idag har jag sprungit runt och letat zenitlera (eller modellera som Lovisa envisas med att man säger). Utan resultat dock. Efter både Lekbiten och Hobbybutiken What's-its-name blev jag urless på att det inte fanns och köpte mig krokar och plektrum istället. Nu är rocken ultimat, händig som jag är. Jag köpte tre men det ena var av för hård plast (det var synd för den hade en sexig brud på sig) så den sprack. Så nu har jag två Dunlop plektrum. Ett i blått och ett i lila. Perfekt.


Sats.

Vet ni hur extremt jag ba satsar idag? Inte alls. Hela dagen har varit skabbig. Vaknade fem i tio av att Sofia messade mig. Insåg att för att hinna till elevrådet var jag tvungen att gå till bussen tio prick. Jag drog slutsatsen som alla vill dra någon gång i sitt liv: "Om jag ska hinna måste jag skita fullständigt i hur jag ser ut". Så jag drog på mig mjukisbyxor och hoodie och sprang. Hur glad blir man när man går runt en hel dag och skabbar sig? Inte så glad. Den här bilden togs innan jag tränade. Jag orkade alltså inte hålla på och fixa en massa för att ändå skabba mera senare. ÅH vad den är sats. ÅH vad ni älskar mig. Ibland tror jag att vi alla längtar tills mitt och Agnes vad är slut så att jag kan sluta lägga upp sådana här bilder, och bara satsa på satset så att ni tror att dessa bilder aldrig existerat, men det gör den och ni ska få bli medvetna om det.
Världens coolaste video.As stated.

W8 M8.

Bababam. Killer Queen. Jag vet inte vad jag håller på med. Varför skriver jag ett inlägg om inget? Jo det är min plikt till er kära läsare. Vad ska ni få läsa om idag då? Ni ska få en bild av mig. Det här är den ultimata affisch som sitter i Cafeterian för tillfället. Runt om i skolan finns 9 st andra affischer med olika uppmaningar. Just den här har fått kritik av "surkärringarna" som vissa kallar dem. Jag tycker att den är söt.


En sak slog mig dock. Innebär detta att vi inte kommer få en enda anmälning nu? Jag är rädd för det.

Shanalogic.

Jag har varit inne på den underbara onlineshopen Shanalogic och suktat efter söta saker. Jag har bestämt mig för att vara lite kreativ och börja fixa lite mer egna smycken och gärna i stil med de här. Underbart fina är de. Gå gärna in och kika lite. Finns sjukt mycket. Här är några av mina favoriter.


       Cookie and Milk-örhängen                              Donut-örhängen


             Polaroid-halsband                                     Sushi-örhängen      Dekoration till iPodhörlurar                                  Lp-örhängen


Är det inte underbart vackert?


Early morning comes.

Jag är oerhört snabb med en bild idag. Den här bilden togs tillsammans med många andra bilder under tisdag. Vilket är igår men ändå idag. Coolt nee? Nu behöver jag inte tänka mer på stressen imorgon kväll... eller idag kväll... ehm..Vi er sexy. Fler bilder finns på Sannis dator. Kidnappa den.

STHLM.

Vet ni vad min mor just har gjort? Hon har bokat en tur och retur resa till huvudstaden den 26e Mars. Hinner med intervjun, shopping och att ta mig hem innan Umeå Open på kvällen. 26e Mars måste nog bli den bästa dagen någonsin.

Varning för sprickor i fasaden.


Timbuktu.

Jag fick plötsligt ett oerhört sög att lyssna på Timbuktu. Jag har lite fel i hjärnan, men det är nog svenskinfluenserna som smittar av sig. Timbuktu påminde mig också om att jag är sugen på kakor. Nu blev jag hungrig också. Damn. Hur ofta ska jag skriva inlägg om att jag är hungrig? Jag vet inte. Nu får jag skärpa mig och börja skriva mer filosofiskt.

Och lyssna på bättre musik.

Jag vet du odlar vingar.

MHM. Jag gillar som att ta bilder med vingar. Jag har dock inte tagit bilden jag helst ville ta än. Det blir till våren. Snö kan ju suga ass. Här är iaf en lite mer seriös bild än den jag tog senast. Bra då kan vi. Det känns najs att vara tillbaka med bilder. Stressigt, men najs.


hunger.

Nu måste jag käka lunch innan jag svälter till döds. Det vill inte ni. Vill ni komma med förslag på vilken låttext jag ska göra bild till idag? Nej jag vet att ni inte vill så det förvånar mig inte om ni inte för det, men feel free OM ni mot förmodan skulle vilja det. Jag fixar det nån gång ikväll... ni har lite tid på er. Pussbajs.

Spellistor.

Ja idag har jag varit duktig. Jag är för van med lovet. Försov mig rejält. till halv ett vill säga.. Vilket ledde till att jag sket i att gå på den sista lektion jag skulle kunnat hinna till. I skam har jag dock gjort en massa nyttiga saker istället. Jag har städat köket (som såg förjävligt ut, goddag famijen?), Packat upp mina saker, Städat mitt rum, Kopierat mina mobilkontakter (äntligen), Plockat undan i trappen, Valt ut bilder från macen till utskrivning (pc'n kvar), kollat artister på alla tänkbara festivaler, matat katten, men dock inte tagit en dagens bild än. Det ska jag göra. Jag har alltså inte haft någon tid ägnad till onödigt skit. Det är det jag menar. Jag gillar att skriva vad jag har gjort när jag vill skryta och verka duktig bara så ni vet. Lev med det.

Jag har lyssnat på alla ultimata spellistor. Jag har utökat min Queen-spellista till en Queen+Bowie-spellista. Den är fruktansvärt bra. Jag har också en som jag kallar för Svensk Briljans. Där har jag samlat fruktansvärt cool Svensk musik. På svenska såklart. Inga mesband som kommer härifrån men sjunger på engelska. Det är ju nästan förräderi. Nej jag gillar dom också, men inte nu. Just nu lyssnar jag på Nils spellista "Guld". Den har sina brister måste jag erkänna, men den funkar rätt bra. Snart ska jag lyssna på en spellista som jag har fått av Anna. Det är dock inte hon som har gjort den. Den heter "The songs you thought you never wanted to hear again". Den är grymt cool.

Så där nu vet ni vad jag lyssnar på också. Är det inte fruktansvärt bra? Det tycker jag.

Higurashi.

Jag insåg precis att jag kommit hem till världens bästa överraskning! FÖRSTA OVAN AV HIGURASHI NO NAKU KORO NI REI ÄR HÄR! Jag har längtat och saknat det så. Det ska bli underbart härligt att få följa lite Higurashi igen. Ahhhhh *dreggel*. Jag ska se klart Live Action filmen också innan nästa avsnitt. Om ni är det minsta intresserade av Anime och sådant därnt MÅSTE ni se Higurashi, om ni nu inte redan har gjort det. Kärlek på allra högsta nivå.

Eiko Shimamiya kan det här med Openings till serien också. Hon är inte nådigt bra. <3 AH.

Kulturama2.

Jag sitter här och försöker fylla i mitt frågeformulär. Det är svårt. Mycket svårt. Särskilt eftersom jag inte vet vilka som är mina första-, andra- och tredjehandsval. Det här med att flytta och gå gymnasium i Stockholm känns olika säkert olika dagar. I bland vill jag börja om helt på nytt och Stockholm är en underbar stad, men jag vet inte om jag klarar av det än. Det är skrämmande. Jag är rädd, och jag vill inte att det ska bli så tillslut att mitt enda alternativ är att flytta till Stockholm. Tänk om jag inte kommer in på något i Umeå men på Kulturama och sedan inser att jag inte vågar? Åhhhh jag klarar inte av det här. Svårt.


Backz.

That's what I am. Back in buissness. Ska jag berätta vad jag har haft för mig? Jag har sett en massa serier och film. Nu ska jag snabbrecensera filmerna jag såg igår natt.

The Boy in the Striped Pyjamas
- Galet söt och sorglig film. Jag är hopplöst förälskad i den här filmen. Se den bara. Den handlar om en tysk kommendantson och en judisk pojke som blir vänner på varsin sida om ett stängsel under andra världskriget.

Mamma Mia - Jag skulle vilja säga att det är den sämsta musikalfilm jag någonsin sett, men nej. Jag tänker säga att det var den sämsta film överhuvudtaget jag sett i hela mitt liv. Så sjukt dålig. 90% medelålderstanter som låtsas vara 16 och kör helt onaturligt fula moves, 2% Pierce Brosnan i blödiga, töntiga kärleksballader, 8% ungdomar utan karaktär som dansar runt som fån. Det känns hela filmen som att de bara hafsat ihop scener för att kunna få in låtar som ska passa. Usch.

Over her dead body - Ja... rätt förutsägbar klyschig film, men eftersom det var det jag var ute efter just då kl 3 på natten så passade det bra. Går knappt bedömma handling i sådana här filmer så jag bedömer karaktärerna/skådisarna istället. 1 av 3 fin kille (Mike Hannigan i Vänner, jag gillar honom därifrån så bara därför), 1 av 3 tuff Eva Longoria, 1 av 3 asdryg ful brud som sabbade hela filmen.

Vad har jag varit med om mer då? Jag har haft en kvart av fulbildsfotande, sett en mumsig pojke och sovit en hel massa. That's it folks. Nu är jag glad över att kunna lyssna på min ultimata Queen-spellista igen.

Homeave.

Det är morgon. Alldelens för tidigt för mig. Jag har sovit i tre timmar. Nu ska jag nog sova ytterligare fyra i bil. På morgonen mår jag inte bra. Huvva, men jag har inte träningsvärk än om ni vile veta. Gogo! Nu ska jag i fyra dagar vara arg för att jag inte har internet och kan använda Spotify när jag nu har skaffat det. Min spellista igår blev briljant btw. Det är lite ironiskt hur stensäker jag var på att för mig funkar det MYCKET bättre med itunes eftersom jag ville kunna synka och skrobbla min musik. Nu har jag hittat skrobblingsprogram till Spotify och min ipod... ja den har ju som gått i graven. Jag erkänner nästan att jag blev ägd, men det gör inget för programmet är bra.

Nu drar jag till fjällen.
Fest hela kvällen.
Ute och glider....


Inte mer dock.

Timmar.

Jag ska vakna om sisdådär tre stycken sådana.

Spotify.

Det har gått fyra timmar av detta dygn. Jag tänkte vara berätta att jag redan haft en massa besökare, och eftersom jag vet att ni kommer återvända ni som kommenterat tänker jag svara: Tack så sjukt mycket, här inlägget.

Från och med inatt är jag stolt Spotifyanvändare. Krävdes mycket tålamod men nu är det igång. Försökte mig på att få Scrobblify att fungera också då det skulle göra mitt liv komplett, men mina windowsfönsterprogram vägrar sammarbeta med mig. Det får jag ta tag i när jag kommer hem.

Nu när Nils gått och lagt sig får jag äntligen lyssna utan hörlurar och bli avbruten stup i kvarten av mystiska låtar han skickar. Jag har i övrigt lyssnat på Queen hittils. Galet bra. Helt sjukt bra. Ska göra min första Spotify-spellista med Queen's godbitar.  Prima.

Onsdag.

Idag är det onsdag. Vet ni vad det innbär? Att imorgon åker jag till fjällen. Jag har titat ut spabehandligar och andra aktiviteter jag kan ägna mig åt där borta. Jag har också införskaffat mig massor av böcker idag. Skaffade mig allt det där lilla sista som behövdes. Foundation, tidning, mitt blå tyg!!, hårband, ring och en grå t-shirt som jag skrivit på. Egentligen skulle det här vara min umgås-med-Sofia dag innan jag åker, men hon väcktes när jag ringde henne halv 1 så det blidde inte. Istället träffade jag Lovisa en stund, och sedan svängde Ylva förbi biblioteket med bok till mig så vi gick på fikabuffé. Jag var sjukt taggad, men med facit i hand var det nog en dålig idé. Blev rätt äckligt efter ca två tuggor, men det var trevligt iaf. Jag har hunnit mycket den här första halvan av lovet. Den andra halvan lär bli rätt loj, vilket inte är taggande. Har inte lyckats hitta något gym i Hemavan än. Taggar iaf 4 timmar i bil med träningsverk i ryggen imorgon. Den lär ha tagit rätt hårt. Ajdå.


Josefins.

Så där ja. Då var Josefins design ett hundra procent klar :) Den här gången är jag nöjd. Kan vara för att jag är helt galet kär i lila men jag är nästan lite avis. Ge henne ett besök och kolla in hela designen samt läs hennes inlägg. Nu ska jag andas och njuta av.. kalla fötter. :)


Blixt.

På tal om bilden med blixlås så ska ni få se den också.Ska också nämna att jag skriver fler inlägg per dag än bruden som är längst ner på mest aktiva. Säkert några över henne också men jag orkade inte klättra på listan. För några månader sen trodde jag att man var störd i huvudet om man skrev mer än ett inlägg varannan dag. Nu är jag mognare, hungrigare och vet bättre. Med det sagt ska jag nog ta och sova lite ändå :*

EDIT: Klart nu är det någon helt annan längst ner. Nämligen GraderobsAnna, men jag skriver mer ändå. Så det så.

Veckans band - Porcelain and the tramps.

Tycker ni att den här musiken är asläskig? I så fall förstår jag er. Den är inte ett dugg jag egentligen, men jag har fastnat för Porcelain av någon väldigt läskig anledning. Porcelain and the tramps består förvirrande nog endast av Porcelain herself eller Alaina Beaton som hon egentligen heter. Musiken låter väl... ja lite skumt. Jag tycker det känns lite som en kvinnlig Marilyn Manson.. fast med ett coolare sound. Jag är grymt impad av hur cool Porcelain and the tramps är med tanke på att det är en kvinnlig badassångare. Brukar aldrig fungera. Brukar inte ges många försök till det heller, men här lyckas det. Briljant. Jag ser upp till Alaina och en dag ska jag bli ungefär lika cool.

Hittades genom.. länkning till youtube tror jag?

Låtarna är .. bra. I'm your favourite drug är min favorit. Fucks like a star är tufft kaxig och King of the world är ... också bra. Resterande låtar av Porcelain and the tramps men som inte kom med här låter... liknande och är också bra. Jag har inte så mycket mer att säga.

Ge det läskiga soundet en chans. När man väl lär sig ta in det undrar man varför man någonsin tvivlade. Jag tvivlade dock aldrig. Det här är briljant läskig musik.

Myspace

Produktiv.

Jag hade helt klart och tydligt bestämt att jag inte fick gå och lägga mig föränn jag gjort allt som skulle göras klart. Nu är jag klar. Produktiv har jag varit, men effektiv? Nja.

Nu är:
Rummet städat
Lakan bytta
Kläderna sorterade
Väskan packad
iPoden inte fixad men tömd och fylld igen
Olivia duschad
Josefins bloggdesign klar - i princip. Går inte göra något åt just nu.
Filmer hämtade
Låneböcker bestämda
Blixtlåsbilden gjord
Kameran tömd
Bilder upphängda
iPhoto lite mera utrensat
iTunes sjukt mer utrensat
Veckans band utbytt!


Bra gjort Olivia.
Ska jag nu sova så att jag är pigger när jag möter Sofia imorgon? Ska jag nu sova så att jag möjligen inte möter Sofia alls eftersom jag försover mig gånger tusen? Jag är i en velande position.

Hittad.

Jag har hittat honom. Snubben som har allt. Förutom möjligtvis dialekten. Aj synd för honom.

Skabbtrain.

Skabbtåget går. Det har gått hela dagen. Jag tror att det startade någon gång i natt bland alla mentalsjukhus och kirurger i Annas säng. Sedan har det hunnit stanna på stationer som: "bussen", "vardagsrumemt" och "datorn". Om si sådär en kvart anländer tåget till "Iksu" och jag får skabbträna. Det ska bli härligt. Då blir jag ännu skabbigare. Sånt gillas starkt. Stationen efter heter "Duschen". Det är slutstationen på vår resa. När vi kommer dit kommer jag att bli så glad som jag aldrig varit förut. Kanske hinner någon blogga under färden. Vi har internet på vårat tåg. Eluttag vid varje säte också. Kanske kommer resenärerna istället sova och alltså inte blogga. I så fall kommer jag hinna bli arg igen.

Blurk.

Ibland brukar jag tycka så här: Att Agnes ska blogga. Nu har Agnes inte bloggat sen i Söndags när hon for och det gör mig arg. Jag har absolut ingenting att göra på dagarna. Industri har alldelens för mycket pubande och internetsmotverkande hyss för sig. Vad förväntar folk sig? Att jag ska sitta här och vara okej med det? Det är jag inte. Jag är arg och jag vill läsa bloggar. Briljanta bloggar. Ingen jävla skit. Vilket alltså är resten av alla bloggar ute på nätet.

Charming.

Feel free to adda mig på Skype. Genom slutsatser tar ni er till slut fram till vad jag heter. Någon som gjort just det är Nils. Han är charmig i webbcamera och han vet om det. Vad han däremot inte vet är att jag tycker om funktionen "printscreen". Eftersom jag är så vänlig och genrös tänker jag bjuda er på några bilder.En del kan undra varför jag lägger ut dessa bilder. Jag tror att Nils är ödmjuk och om inte så tycker jag att han får leva med det. Han har besatt min hjärna med bilder jag inte gärna vill ha på min näthinna. Det kan aldrig göras ogjort. Jag kan aldrig få mitt gamla liv tillbaka, och det gör mig ledsen inombords. Jag gråter. Dessutom plockade han fram sin mobil. Den har en kamerafunktion som jag inte tycker om. Jag anser alltså att det är jämnt.

Genmanu-whatever.

Fortet igår. Nananana vi är brainiacs så ni vet. Nästa gång ska jag äga allt okeiis? Inte för att jag inte ägde igår då men still makrill. Bara så ni vet har jag träningsvärk från gymmandet med min fader igår och planer även för denna kväll. Tror att jag är bäst. Onsdagen är planerad och Tisdag kvar alltså.. Städning sitter fint. Tisdag kväll kvar. Vill ni boka innan det är försent? Gör det! 

Idag kommenterade min mormor som första person sedan det skedde i torsdags att jag hade klippt luggen. Jag gillar min mormor. Ni andra not so much.

Personal victory: Jag har inte eyeliner och jag lever! YES jag har överkommit min största brist! Jag har anledning att tro att jag är bäst.

Hälsade på hästen idag. Han var finifinifin! Lol. Sant dock.

Jag har inte fått en kommentar på aslänge. Bara så ni vet. Hejdå era jävlar.

10 minuter.

Jag har anledning att tro att jag är bäst. Av många anledningar. Tror ni mig om jag säger att jag springer 10min snabbare på kondistionstestssträckan nu än när jag började? Jag har skaffat mig allt jag någonsin önskat förutom möjligen en locktång och zebraextensions men det är på g. Jag är kung på så många sätt. Mitt socialliv kämpar sig uppåt och NU mina vänner ska ni få den coolaste bilden på länge:


DET HÄR ÄR JAG I MINA RÖDA BYXOR! JAG HAR FÅTT PÅ MIG DOM RÖDA BYXORNA!! KAN NI TRO DET? DET KAN INTE JAG MEN DET ÄR BEVISLIGEN SANT!! JAG HAR RÖDA BYXOR PÅ MEJ!

Ja om ni inte kan den här historien är det så att då och då gör jag ett försök att få på mig mina röda byxor som köptes för något år sedan. Aldrig lyckas jag få på mig dom och varje gång förbannar jag mina lår. MEN NU HAR DET SKETT. SKÅDA och var glada! Min mor är lika häpen. Hon kan inte tro det.

Splendid.

Ja då har jag fixat planer för ikväll också. Jag ska få ut så mycket som möjligt av det här lovet. Kommer äga. Uppenbart eftersom jag äger. Ska fixa lite till sen är jag good to go ör hela lovet.

Insikt.

Jag insåg precis någonting! Min blogg har blivit en vardagsblogg. Det är ju nästan skamligt. Det roliga är dock att jag har högre statistik nu än någonsin. Stör mig något. Folk läser hellre vad jag gör på dagarna än om mina fantastiskt smarta tankar. Ajdå. Eller ja, min blogg är allt möjligt. Bilder, ibland tips, ibland musik, ibland kläder (Faktiskt!), ibland text, ibland ouououuouo. Ja hej hå. Ni kanske kunde märkt det där själva utan att jag skrev det. Jag blir själv bara så less på att skriva om vad jag gör på om dagarna. För ärligt talat så gör jag oftast ingenting och jag skulle själv inte vilja läsa det. Snart börjar jag vill skriva vad jag äter också. FYFAN. Om jag gör det får ni lov att slå mig gul och blå så att jag får lite självdistans igen. Då är vi överens. Jag vet att jag itne bytt band på en och en halv vecka och att jag fortfarande inte ens skrivit något inlägg om The Hives... men jag har mycket att göra.

Nej ärligt talat så känns det andra för sent och jag vet inte alls vilket band jag ska ta härnäst. Mandos nya album levde knappast upp till förväntningar så jag sitter bara här och är besviken. Jag kanske ska dra någon genremix eller så. Annars blir det väl något av de där banden som alla känner till vilket käns lite ovärt.

Se nu vad ointressanta inlägg jag skriver. Gah jag orkar inte. Läs mina gamla inlägg istället så mår ni bättre. Det ska jag göra.

I'm your favourite drug.

JAHA nu är det söndag och sista dagen innan lovet börjar på riktigt. Vad innebär det? Jo att jag inte behöver skämmas när jag laddar upp 1minutinnantagenintefulltsåsatsbildipanikstress på en hel vecka! Eftersom jag inte behöver ha förpliktelse att lägga upp någon bild. Så om det blir bajs så kan jag bara andas, blunda, och somna igen. Nu skiter jag i om jag är aspigg. Ska sova ändå. Så här är den, min sista förpliktelse på en hel vecka. V. 9's egobild.


Om min tröja ser lite svartrandig ut så KAN det bero på att jag klippte luggen ännu en gång. Gör det typ varje dag nu för tiden. Jävligt less på att inte se något bara. :)
 
Ah lov är underbart. Kanske inte när ens föräldrar kommer på att släpa med sin vintersnökylaochskid-hatande dotter på fjällweekend i Hemavan, men fram tills dess, om jag inte lyckas ta mig ur det, så ska jag bara njuta av att sova riktigt länge. Flera dagar i sträck helst.

Rädda menige Ryan-.

Idag var det meningen att jag skulle vara med ko. Blev inte riktigt så. Det blev inte direkt Coop forum heller. Hade planerat att träna också. Känns som det var länge sen. De gjorde jag inte heller. Jag sov mest. I min pigghetsperiod vid si sådär 8 tiden brukar jag vara uppe och stå på benen. Cyklade i kylan till Fridhem där jag och Nils såg på Saving Private Ryan. Lång film. Dålig film. 2h och 40min. Riktigt dålig film. Nej så dålig var den inte, men den var dålig. Se den. Helst med en vän och nackspärr.

Sjukt trött och cyklandes hann jag med att tänka: Åh ja. Trött trött. Hem hem. Lätt att sova. Kall och trött. Ner under täcket. Sova.

Dock är vinden kall om vintern och fartvindarna ilar i anisktet. Då blir man pigg. Ni har väl varit med om känslan också att man frysit mycket ute och sen kommer in och det börjar bränna i huden? Fantastiskt. Varm, pigg och jävulskt hungrig = Inte sova. Som ni kanske ser. Nu är jag törstig.

SÅDÄR JA! Nu har ni typ hela min livshistoria. Nej inte än. Futurum behövs. Imorgon tänker jag definitivt träna. Så!