Party.


Saker jag absolut inte skulle säga nej till! Gimmie gimmie gimmie. Väskan är från Fred Perry, zebraextensions från Happyhair (som jag faktiskt ska beställa när jag orkat städa och fått pengar), resterande är från Topman. Köp åt mig.

Ursäkta oss, men idag är det lördag. Hur gick det?


Här är jag och Agnes Blom Karlsson. Hon var vänlig nog att lämna sina chips här. Det gör mig EXTREMT glad! Jag är så lycklig att det gör ont. Inte nog med det... vi har planerat så det ryker om det. Eller har vi? Ärligt talat så har vi inte det. Vi har mest tittat på tuppjuck och funderat på vilka vi ska satsa på. Verkar lovande tycker jag. Bra då är vi överens. Kisses från mig och kanske dagens bild ;D. Jag är sneaky.

ÅÅÅÅÅH jag älskar dom här chipsen!!

LOL.

TITTA HÄR COOLT!


Hon sitter här och beklagar sig. Men hon kan vara cool ändå! Hon vet dock inte hur man sköter en LPspelare.

Val.

Nu vill jag göra något värt resten av dagen. Först ska jag fota lite mer och lägga in bilder från idag men sen? Jag har några val.

Anime
Läsa "Inte som andra döttrar"
Spela Kingdom Hearts
Städa mitt rum -.-'
Leka utseendefixerad och kleta
Ta en ny pressbild - JA
Fixa ett nytt band och kanske tom. skriva om det den här gången
Spela gitarr
Dricka varm choklad och äta chips - JA

Så nu vet ni vad jag kanske ska göra.

Chock.

Jag bestämde mig tillslut för att börja titta på animen Gravitation. Jag är shockad. Hur? Varför? Hur kan animen vara så fullständig skit när mangan är helt underbar? Jag kan inte för något förstå. Usch. Jag ska gå tillbaka till att vara manganörd och stanna där.

Dina skulder om igen.

Skuldkänslorna är tillbaka igen
Eller kanske är det bara ett spel
Och mina händer är fortfarande fyllda av gårdagens sot
Eller kanske var det tidigare än så

Du kanske trott, precis som jag
Att den värsta känslan är svek
Men det är det som kommer efteråt
Ensamheten som sticks

Slå mig, slå med samma ord som alltid
Lika starkt som om jag vore död
Eller som om jag levde på riktigt
Och skrik, skrik tills jag blir döv

Det värker i mitt bröst
Värre än det brukar
Och jag vet inte hur jag ska ta mig ut
Jag kan inte ta mig ut

Men jag ska aldrig bli som du

Forever.

Jag älskar timing. Åh så mkt mkt mkt! Timing <3 <3 <3. It's back!! <3. Jag hatar timing. Usch.


Well we'd talk and talk and talk about it
But talk would do no good
We have little to next to nothing to talk about

So nothing went from nothing then
And then back to the nothing I expected when
I return the favour

Now we can talk and talk and talk about it
Talk until we're blue
It's just a big jug full of stupid passing thru


Roos.

Roos hade bakat åt oss. Generös som han är. Han glömde fikat hemma. Istället ska vi lämna in läxorna. Mycket bättre. Fan Viktor, Fan. Ja jag har som vanligt inte gjort någon läxa. Tack Viktor, tack.

Sofia: "Roos tänk positivt nu har du en massa fika hemma som du kan äta"
Olivia: "VA?"
Sofia: *muttrar* Vi vill ha nytt fräscht fika!Sista kapitlet.Allt bra jag följer tar slut. Värdelöst.

Anatano okasan wa kuso desu!

Hahah jag hittade den coolaste sidan någonsin. Hur man svär på japanska. Det måste vara ca 200 svordomar.. Nej jag suger på att uppskatta. Det är nog fler. Det roliga är att det inte bara är svordomar som fan, helvette etc.

Gansha suru - To cum on someone's face
Seiri - Woman's period
Anata no ketsu wa kusa da oyobi ore wa shibakariki da - Your ass is grass, and I'm the lawnmower

Hahahhahh det här var typ det roligaste jag har varit med om. Det finns även ca 20 ord för Fuck you. Jag älskar den! Från och med nu ska jag lära mig en ny fras varje dag.

Jag tänker inte länka den dock. Annonserna på sidan är inte riktigt barntillåtna. Det tänker jag inte vara ansvarig till att ni ska se. Ni är för små.

I can't recall if I answered at all.

Här har ni dagens bild. Den är snygg och ascool! Man måste ha en bild på cola nån gång i sin blogg. Sån är lagen!

Nu ska jag lyssna på Hanaji (näsblod) med Kobayashi Yuu igen. Typ bästa låten jag har hört i hela mitt liv.

MARS.

JAG TROR ATT JAG DÖR!
Först dog jag av att OTH inte skulle fortsätta föränn 3/3. Sen visade det sig att det var 16/3. Då trodde jag inte att det kunde bli värre. SCRUBS FORTÄSTTER 18/3. Jag kommer dö inom den här månaden. Fan. Det här var nog mitt töntigaste inlägg på länge.


Kulturama.


Idag fick jag ett brev. Det såg viktigt ut. Jag är kallad på ansöknignsintervju på Kulturama i Mars. Fan jag vet inte om jag vill gå. Jo det vill jag ju men Stockholm? Jag kommer nog inte överleva där borta. Ska jag gå? omgomgomgogmgmgogmog jag vet inte vad jag ska göraaaa! Ekonomin kommer aldrig gå ihop och jag kommer bli helt lost. ARGH men jag vill ju gå!! *andas* Jag måste dessutom ha med mig 3 foton jag har tagit. Jag vet inte om jag har några att visa, gogfngodfngdfg. Fan. Panikångest. Jag ska börja med att ladda in de jag tog idag och se om de blev något bra. Ojojoj.


Genast.

Det ilar genom kroppen.
Har du känt så någon gång?
Hur allting blir fel
och musklerna ger upp

Mina tår blir krokiga
Som om de håller mig tillbaka
Tre steg ifrån
och ännu ett för var sekund

Har du sett det svarta i ljus?
Det som jagar mig
River och rycker
Har du någonsin sett mig som jag verkligen är?

Jag vet att du vågar lämna mig ensam kvar
Jag vet att du kämpar för att bryta dig loss
Du var mer min då än nu
och du har aldrig varit min

Sverige Sverige fosterland.

ÅH VAD SVERIGE ÄR TÖNTIGT! När det är katastrof i världen visar vi en snubbei tv som står och säger: Ja läget här är hemskt. Extrainsatt nyhetssändning för att Kronprinsessan har förlovat sig? Fyfan vad jag hatar Svensk media. Usch på oss usch! Visst kna jag också förstå att det är roligt att de förlovat sig då han ska stå vid våran drottnings sida senare och så, men snälla någon! Det finns viktigare saker. Inslag och program och disskutioner och inslag på minst 3 kanaler hela kvällen. Bröllopet sen, 20 miljoner kronor i poliskostnader? Skäms på er! Skäms!

Här är min bild nananana. Fan va värt. OHO ni känner min satsvecka. Hahahahaahha.

Tiger.

Fan farsan! Det luktar tigerbalsam i hela vardagsrummet. Det är hans fel (förtjänst?) att vi båda har enorm träningsverk och sedan botar han sig själv med att förpesta luktorganet för oss andra. MHMMMMHMHMHM.


Jag skulle vilja dö för stunden, och kanske leva om ett halvår eller så.
Kom tillbaka när du är fri

LAGG BAJS.

Men jävla blogg. Fixa skiten. Går ju segt som satan. Jag bryter ihop. SKÄRPNING!
Jag orkade inte vara seriös och anstränga mig idag något mer. Jag photoshoppade ihop lite brushes och var glad.Hon väntar på ett stjärnfall i skyn 
Inte för att hon vill önska sig nånting
Nej, hon önskar ingenting
Men hon vill se att det som glittrar mest ska falla

Party.

Jag försökte skapa en Gif-bild. Det gick inte så bra. Mitt tålamod dog och sedan blev jag arg. Efter det lyckades jag dra ut min laddare. Då blev jag ännu argare. Så jag gav upp. Här är iaf Före och efter bilder istället bara. Jag hade tråkigt så jag provade mig fram lite. Woho.


Galet naturligt baby!

Plastartiklar.

Här får du se till att passa in
och se till att ditt huvud är tömt.
För det är deras flykt från en verklighet,
som dom för länge sen har glömt.

Och dom lever varje dag,
denna statuskrävande dag.
För att låtsas glömma bort
sina tankar om ett liv med moral.

För dom vet att det är lätt att hitta sig själv när man är ett skal
när man är ett skal
när man är ett skal.

Heath Ledger.

Min enda nyhetskälla är bloggportalen. Läste nyss att Heath vunnit en Oscar för bästa manliga biroll som Jokern i The Dark Knight. Jag trodde jag skulle börja gråta. Det är bara sorgligt.

Lolipop.

Lolitaträff hela dagen lång. Sov ändå sju timmar på något jävla sätt. Förstår det inte riktigt. Tänk er sedan att efter att känt sig så söt och pretty byta om, träna och sedan komma hem och se ut såhär efter att ha pushat och svettats som en gris. Mysigt ne?

Egentligen skulle jag färga håret och ta en bild efter men man vet aldrig hur internet är när jag är klar så jag tar inga risker så det blir en nödskabbbild. AJDÅ. Jag byter ut den om ag har turen på min sida ikväll-Insåg att jag saknar mina ögonfransar en hel massa. Imorgon blir det fransparty tror jag.

Half past 5 o'clock.

Ibland, när klockan är halv sex på morgonen, brukar jag fråga mig själv om jag är helt dum i huvudet. Jag är inte ett dugg trött. Om jag somnar ändå kommer jag att vara så galet sliten när jag ska vakna på ett par timmar. Om jag inte somnar nu så kommer jag vara, om möjligt, ännu tröttare och mer sliten. Jag brukar bli trött av att läsa. Nu är boken slut och just det är jag inte. Jag måste köpa fler böcker. Jag ska dessutom köpa hår, Umeå Open biljett och foundation. Jag räknade ut att mina pengar kommer att ta slut. Jag har redan hunnit köpa hårfärg. Upp till bevis för den imorgon. Jag ska nog klippa min lugg också. Eller inte alls. Dunno'. Jag svamlar. Inte bra, kreativt, jag är trött svammel heller. Utan mer jag är inte flumtrött och har inget att göra förutom att skriva kassa blogginlägg, vilket suger.

Det blir nog godnatt i några timmar nu ändå. Lycka till åt mig.

4 o'clock.

Vi konstaterade nyss att om klockan har passerat 04 så är det lönlöst att sova. Tydligen är det Halo som gäller i fyrtio minuter, så medans ska jag läsa ut min bok. Jag har faktiskt tagit tag i något för en gångs skull. Hungrig är jag också.

Brett.

Jag har ca 80 flikar öppet. Otroligt nog är min dator snabb som attan. Måste vara så att den inte förväntade sig ett besök från mig, så den snabbade upp sig. Tji fick den. I övrigt så gör min rygg ont.

Lyckades springa på min fot idag. Dagens prestering. Snabbt gick det. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Det är kärlek. Typ.

Junjou-.

Sista avsnittet på andra säsongen.Jag tror att jag bryter ihop! Håller tummarna för en tredje kanske? Jag tror inte att jag klarar att leva utan Junjou Romantica. Det kan ju inte vara slut? En massa bitar som fattas. Jag ska raida internet på jakt efter info.

Misaki x Usagi
<3


Jag är allmänt ledsen.

brejk.

Kanske minns hon inte att jag bara skulle hämta strumpor.


gammal random bild.

D.Glömde bort att säga visa den här då. Blogdesign åt Jamanda. Väldigt på besställning. Jag vet att mina designer är ganska enformiga men de jag gör åt är väl inte direkt fans av varandra så det gör inte sådär jätte mkt om det är tråkigt likt. Det drygar sig för mig själv bara. Jag var inte så jätte nöjd eftersom jag är besviken på min kreativitet, men hon var tydligen väldigt nöjd så sådant är ju roligt. :) Nu blir nästa projekt att göra en åt Jossi. Har lite idéer på g. Taggar ni lika mycket som jag? Bra.

Atuan.

"Vad fann du för annat i skattkistorna?" frågade hon liknöjt.
"Mest bara skräp. Guld, juveler, kronor, svärd."

Brand New.

JAG GJORDE EN NY BILD. För den förra var egentligen bara en nödplan. Så puss på er.
Ni vill bara kyssa mina röda läppar. (LarsW)


MOUTH.

S ATS! En del skulle kanske kalla mig äcklig.
Jag kallar det Gino.
Frustrerande gott.
En fantastisk smakupplevelse.
En harmoni av aromer.

LOL

Plektrum.

Jag hittade precis mitt plektrum. Jag tänker inte berätta vart det var.


Mitt kärleksmonster var precis på väg att krossa mina högtalare, min dator, och min lampa på samma gång. Han är produktiv. Jag stoppade honom dock.

Credo.

Mitt credotal är färdigt!! Det blev om lycka ändå, som tänkt. Nu ska jag plugga det som attan tills imorgon så får vi se hur det ter sig. Jag ska försöka skriva ett inlägg om the Hives nu om jag hinner innan mitt internet dör. Ananrs får ni gott vänta tills imorgon.


Well we'd talk and talk and talk about it
But talk would do no good
We have little to next to nothing to talk about

2 minutes.

Med den här bilden vill jag säga följande:
Jag har tappat bort mitt plektrum. Spelar med fingrarna igen.
Jag har ont om tid.
Jag är extremt kass på att skriva med vänster hand och mascara.
Jag är sugen på frukt.
iPhoto äger allt.Akinator.

Jag har iofs förstått hur det är möjligt men det är fortfarande. Tänk på någon relativt känd, svara på frågor och bli förbluffade. Det är mäkta coolt. Helt galet. Click it

Hur höga är oddsen?  Higurashi

7.

Christer utmanade mig.

Regler:
Länka till den som utmanat dig.
Berätta 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta.

Utmaningen:
Jag har en julstjärna i fönstret
Jag tittar alltid om det är någon i garderoben innan jag lägger mig
Jag tycker att ögonbryn är äckliga
Jag tycker att growl är vackert
Jag hatar att vara ensam hemma
Jag är svag för fantasy
Jag har näskomplex

Utmanade:
Jag tror nästan att jag låter bli att utmana folk. Men alla får ta åt sig.


iTunes.

Igår natt rensade jag mitt iTunes och raderade 1060 st låtar. Mycket skit hade jag, och då har jag ändå haft rätt mycket överseende och sparat en hel del tveksamt. Bra gjort Olivia. Några gig extra på min hårddisk iaf.

Hush.

Jag har en puls på 580. Det är isande kallt överallt. Credotalen ekar i mitt huvud. Jag trodde jag skulle börja gråta, men jag kämpade mot tårarna.

Punkt på mitt eget tal: "Fyfan vad jag hatar skolan" (del: olycka). Kan man säga så på en skoluppgift? Jag kommer få spank.

Lev.

Jag orkar inte att Blogg.se's servrar är så sjuuuukt sega på kvällen. Läste förresten på portalen att Beyond Retro öppnar i Göteborg. Det gör mig arg. Riktigt jävla arg. Varför kan inte bra affärer bara öppna här istället? VARFÖR BOR JAG I EN VÄRDELÖS STAD? (Inte lika värdelös som Skellefteå dock). USCH.

Anledningen till att jag skrev det här inlägget var att jag skulle lägga in min första (sparade) Illustratorbild. Den är till mitt bildprojekt som ännu inte har ett tema. I'm just outliving it som vi säger på Svenska. Alla bra uttryck är på engelska. Jag bor i ett hopplöst land. (Inte lika hopplöst som Azerbadzjan dock, omöjligt att minnas på en blindkarta).


Det här är min jord. Till vänster sitter Lovisa (Gud i Lovbysismen såklart), resten är väl uppenbart? Rysslands lurvmössor, kopandafotbollar i sydamerika, pyramider i pytteafrika, berg i Norge och leende europeer.

Jag orkar nästan inte med mig själv för tillfället. Förlåt mig.

Bild.Orkar man ens ha satsvecka när det finns onsdag? Jävla photobooth. Jag tror att jag hatar dig.
Nu ska jag öva credotal och lära mig spela Tick tick Boom (Lär gå fort men vänta.. det är mej vi pratar om). Det blir nog mer spelande. Ajdå. Önska mig lycka till på redovisningen imorgon. Mina tre meningar lär rocka!!

Ps. Jag borde banda idag. Men jag har spenderat kvällen vid min mormors tv. Jag lovar imorgon. Då borde jag plugga spanska, så vi vet att jag kommer hålla mitt löfte. ds.

Skolblogg.

Det är coolt att skolblogga. Det är jag och Agnes överens om. Nu ska jag rkiva något mer än vad våran lärare gör. Han babblar förövrigt och skriver saker på tavlan som jag inte kan läsa eftersom jag inte har någon syn. Eller skyller jag bara på det? Han pratar för fort i alla fall. Eller skyller jag bara på det?

I morgon ska vi redovisa våra credotal. Med 5 minuter kvar på svenskalektionen bytte jag ämne. Så mitt tal består nu av ca 3 meningar. Önska mig lycka till. Nu sitter pratmakarna i våran klass och spottar spydiga konstateranden mot varandra. Med "de" menar jag bara en person. En person sitter och är spydig mot alla andra. Som vanligt. Ajdå. Ni vet vem. Jag lovar. P-U-S..A.

Låt av Mando.

Falla.För du klipper mina vingar
Och jag faller

Jag mår så bra med fåret Shaun.

Jag jag sitter här och tittar på Barnkanalen. Är det inte den bästa kanalen ni vet? Jag och min mamma är i alla fall eniga om det. Min mamma är även lite dyslektisk. Nu ska vi gånga Minkelinonken i drömmarnas trädgård. MackaPacka dansar och samlar sten.


Nu är ju inte det samma avsnitt som jag ser på, men MakkaPaka dansen. Mycket bättre på svenska jag lovar.

Då vill man skrika, börja om och stanna kvar.


Sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår
Fast inga toner kan förklara hur jag mår

Bloggläsare.

Idag hade vi en liten men viktig bloggdiskution. Den handlade om typ ingenting. Jag tänkte ändå dra upp vilka bloggar jag läser. Den här, den här och den här. De är alla briljanta. Den sista har Sanni tipsat mig om. And that's it.

Ibland läser min syster min blogg, ibland läser Sanni, Sofia och Joakim den. Sanna brukar också läsa. Agnes med. Egentligen så borde ju alla läsa min blogg. De flesta i Sverige läser ju redan den men jag tycker att alla borde. De som inte gör det är ju loosers. Egentligen borde jag gå tillbaka till att skriva på engelska så att hela världen kan avnjuta min blogg.  Men det är lite jobbigt. Tycker ni inte? MHm. Nu ska jag ta en bild för idag. Den kommer bli lika briljant som mina bloggläsare. Alltså inte fullt lika briljant som den borde kunna. Inte lika briljant som jag, men det skulle ju bara vara ologiskt.

Dress.

Nu när jag har nått mitt mål med min Aliceklänning är jag insiktad på nästa. Den här gången älskar jag denna "Queen of hearts"-klänning från Fanplusfriend. Jag kommer snart kunna göra en nyinspelning av Alice i Underlandet med Olivia Alm i alla roller. KAWAII!
Puss.


Oredigerad bild -.-'. Vi har bråttom. NU FAR VI :'d

Valentine.

Alla hjärtans dag och gårdagens fredag den 13e borde byta plats. Skellefteå stad för bara olyckor med sig. Jag hatar Skelletfteå. Jag hade tänkt skriva ett långt och välformulerat inlägg om hur mycket jag hatar Skellefteå. Om jag gör det så sparar jag det tills jag kommer hem. Jag är på allt för dåligt humör för att skriva ordentligt. Fyfan. Fyfan. Mitt liv skulle iaf vara underbart om den här staden inte fanns. Usch. Jag tycker synd om Skelleftebor. Eller kanske är de en del av allt jävligt här. Jag vet inte än. Fyfan. Fyfan. På vägen hit skrev jag en låt i mitt huvud. Nu har jag glömt hälften.

Det här är min Valentine på alla hjärtans dag. Tyvärr är vi åtskillda idag. Det var vi inte igår. Igår var allt bra.Alla <3-s dag.

Nu är det alla hjärtans dag. När jag får min mac running så ska i få en bild på vem min Valentine är i år. Han är söt vill jag påstå. I övrigt förväntar jag mig brev från många hemliga beundrare. Var inte blyga nu. Lämna några i min byrålåda i natt.

Min namnsdag är nu slut och Valentin har tagit över den. Fan ta honom. Egentligen borde det vara min namnsdag varje dag.

Puss på er alla andra.

Mumin.

Vill ni inte bjuda mig på den här filmen som namnsdagspresent?

Namnsdag.

Jag har namnsdag idag. Gratulera mig.

Tajmat och klart.

Jo eftersom det inte var satsvecka förra veckan så sparade jag min bild idé. HALLÅ HUR TAJMAD ÄR MAN? Imorgon är det alla hjärtans dag. Tror ni inte jag inte tänkte på det? Det gjorde jag inte, det kom jag på typ igår. Cool jag är. Muntema is the grej

Less.

Jag har suttit och försökt få mitt photoshop att fungera i flera timmar nu. Jag är arg. Lagomt arg. Om inte argare. Jag vill ha en dataladdare. Jag vill ha photoshop nu! Istället ska jag protestera och gå ner och ta en massa jäääävligt snygga bilder. Sedan ska jag vara glad och ta min systers laddare imorgon och redigera dem. Då kommer jag med strikeback för att jag inte får redigera ens EN ENDA BILD ikväll. Jävla värld. Jävla teknologi. Usch.
 

Snygg Jävel.Aldrig varit snyggare. Aldrig haft tråkigare än att sysselsätta mig med det här för att jag itne har nåt att göra. Aldrig varit mer frustrerad. Jag tror att jag kvävs snart. Puss och godnatt era jävlar.

Books and revelations.

Jag hatar server error. Idag hade jag tänkt fota utomhus när jag vaknade och såg det perfekta fotoljuset. Istället grimaserade jag framför spegeln och stressade sedan till stan. Värdelöst beslut. Nu kommer det inte vara bra väder imorrn bara för att jag ska bestämma mig för att fota extrema bilder imorrn. *Ta i trä*. Stan var trevlig ändå. Att vara pank är dock inte så trevligt. GRH.

Jag och Nils kom överrens om att man måste läsa mer böcker. Eftersom man har varit boknörd förut så skäms man lite över hur utför det har gått. Boknördar som sagt. hahahahahaah. Ja. Ni skulle bara veta. Visst känner ni nu hur nyfikna ni blev? Ärligt talat så var det inget. Jag hittade på. Hehehehehehehehe. Ja ni skulle bara veta. Jag läste iaf Loveless idag samtidigt som jag åt upp min sista Pocky-paket. Man måste börja med en mjukstart. För ärligt talat så gills det ju nästan inte. Mina självkänsloböcker gills inte heller. Jag ska läsa nåt riktigt extremt fantasynördigt. Kanskse de om Övärlden eftersom jag bara han till första innan mitt nya boklösa liv började. PÅ TAL OM BÖCKER!! VEM ÄR DET SOM HAR LÅNAT MINA GULDKOMPASSEN CDS OCH INTE LÄMNAT TILLBAKA DOM OM JAG FÅR FRÅGA? GE HIT GENAST DIN JÄVEL!

Fyfan för dig. Jag tror att jag hatar dig.


Naruto frustration.

Nej nu orkar jag inge mer. Jag är så galet less på Naruto-hypen. Översakttat!

Veckans band - Chemical Vocation.

Veckans band är Chemical Vocation. Våra egna underbara Uddevalla-pojkar. Jag tycker att det är rätt coolt att många av de bästa banden är svenka. Det är sant jag lovar. Tänk er bara. Industri Royal, Mando Diao, Kent, Lars Winnerbäck och Chemical Vocation. Jag gissar att jag glömde en massa i all hast men det hör inte hit. Som sagt Uddevalla-pojkarna. Pierre Larsson, Jocke Jensen, Robin Jansson, Kristoffer Lundström och Johan Caullvine. Jag får nästan skrivkamp av att skriva alla namn. De har precis, efter en tidigare diskografi på en självtitlad EP, släppt sitt debutalbum nu i September. Snart ska de ut på en turné som kallas The Panic & Action tour tillsammans med Kid down, Adept och Alison Blaire som förband. Innan det var de såklart tvugna att komma på en snabbvisit till Umeå under Amplified. Nog visste jag innan att de var bra men inte så galet sköna. Synd bara att Amplified var så grymt dåligt arrangerat och att det blev så kort men det var fint. Chemical Vocation ska dock höras studioinspelat och inte live om ljudteknik är så grymt dåligt riggad. Därför får i nu av mig tre studioinspelade låtar.

I won't stay från EPn och min absoluta favorit för tillfället, Walls som utan tvekan är den bästa från det nya albumet "A misfit in progress", och tillslut låten Unspection eftersom jag efter ett samtal med Pierre fått veta att det är en av de egna låtarna som han fortfarande tycker är riktigt bra. Om jag hade fixat med Boxstr så hade jag lagt upp Conversus Locus också. Min första favorit, och anledningen till att jag började lyssna på Chemical Vocation. Men tycker ni att de låter intressant (förutsatt att ni inte hört de förut, wierdos) så tycker jag att ni ska leta upp den. Grym låt.

Chemical Vocation
Myspace


Bild! Jag bättrar mig.

Kiss Kiss Bang Bang.

Där har ni den. Helt fantastisk film. Egentligen var inte storyn den minst förvirrande, men alla, och då menar jag alla, repliker var grymma. Se den. Detektivfilm tror jag den klassas som och sådana filmer brukar jag inte gilla men den var så cool. Jag önskar att jag kunde beskriva i ord hur cool den var men jag kan inte. Se den bara.Töntigast slogan jag vet, men den är cool. Jag lovar.

This isn't good cop - bad cop. This is fag and New Yorker.

Jag tror jag avslöjade lite av filmen i förtid. Underbar replik. Här är en bild. Som vanligt ÄR ONSDAGSTEMAT SATS! Nej men kolla vad coola saker man kan få om man har en pappa som äger butik. Tuffaste sakerna han kan ta hem. Nu är jag lycklig.


Popcirkus.

Jag tänkte hur härligt det skulle vara att få sätta mig och se på Popcirkus och blogga samtidigt. Efter att ha rejdat hela huset blev jag drustrearad eftersom min systers laddare inte fanns någonstans. Nu har jag fått tag i den dock och kan blogga samtidigt som jag tittar på film. En underbar film men jag tänker inte berätta om den föränn jag sett den klart.

Popcirkus måste vara den måste den absolut bästa programidén någonsin. Inte för att den verkar gå så bra. Det kan jag inte förstå. Massor av bra musik och Kristian Luuk. Prima. Ikväll var det Mando Diao på schemat. Som förövrigt släpper sitt album "Give me fire" på fredag. Därför blir de nästa veckas and när jag lyssnat igenom det. Jo jag vet jag har haft Molotov Jive i två veckor nu och jag ber om ursäkt. Jag ska fixa ett nytt på en stund. När filmen är slut. Åh så den är bra.

Min syster sover över på skolan för övrigt, och vi är lediga nu i 4 dagar. AH life is brilliant.


Bajshumor.IT'S DEPRESSIVE I TELL YOU. Allt tar tre gånger så lång tid och man känner grymt ivägen och jobbig när alla ska hjälpa en hela tiden. Ja den här bilden är redigerad i Apbergets suppredigering. HAHAAH jag är patetisk. Satsvecka jaja. Men efter som jag fotar sååååååå ultimat så blir det satsigt ändå. puss.

Reading Festival.


ÅH SÅ ARG JAG ÄR! Jag gick igenom 2008 års lineup på Reading festival igen. Åh så arg jag är att jag inte var där ifjol. Sedan började jag gå igenom ännu tidigare år. Herregud vad man har missat. Fyfan. Sedan att det kosat ca 2000 kr är ju en annan femma. Men iår ska jag dit. Titta bara:

2007 (Längst ner finns en scroll men alla lineups från -72)
2008

Titta! De är sats! De kan sin sak. Till och med några av banden LÄNGST NER!!!! är ju riktigt jävla bra. Jag orkar inte.
Visst blir man arg? Jag blir iaf arg. I år ska jag spara och åka! Eller hur? Who's with me? Alla är.

Lyrics.

Jag har suttit och både pusslat och skrivit i några nätter nu. (Av någon anledning finner jag inspiratioon på natten). Nu har jag faktiskt knåpat ihop lite låttexter. Bra gjort Olivia. Ingen musik dock. Argh vad det svider. Jag har alltså 3 klara, 3 påbörjade och 1 extraidé för tillfället. Känns briljant. Nu ska jag bara skapa sköna riff. Hälsa på mig om några år så kanske jag har lyckats. Eller ja vadå hälsa på? Ni behöver bara ta er till antingen radio eller tv. Där kommer jag vara som rockikon med mina ultimata gitarrsolon. Kiss.

Idag har jag lärt mig något mer avancerat på kryckgitarr. Mardy Bum. Jag vill inte höra något "hahah vadå avancerat?". Jag har bara övat i några dagar. Synd att jag inte kan egenkomponera på kryckgitarr än.

Myror.

Hela mitt ben har somnat. Det är inte mysigt. Det är extremt obehagligt och jag kan inte röra benet i fråga. Det ilar.

kisses.

Dagens bild. Ja där har ni några av mina komplex. Jag har många fler, men inte just nu. Vi tar det senare. Kent is the grej.

Kryckling.

Nu har jag fått mig ett par kryckor. De ska hjälpa mig att gå. Ibland glömmer jag bort hur de används och gör fel. Då får jag mer ont än jag hade innan. Det bästa med kryckorna är att jag kan spela luftgitarr med dem. Fast eftersom det inte är luft jag spelar på utan kryckor så blir det nog kryckgitarr. När jag spelar kryckgitarr brukar jag spela Stairway to heaven. Jag är duktig. Spelar nästan aldrig fel.

Halt.

Det har nu gått ett och ett halvt dygn. Jag är fortfarande lite halt. Jag kan gå tror jag så länge jag inte belastar högerfoten för länge eller böjer lederna åt något annat håll än rakt. H3H3. Så där har ni allt ni vill veta idag.

Bloddy Bum.

Igår var det rock på g. Två redjedelar av de band jag ville se blev inställda och ersatta men David och resterade av nu mera Captain Longshot var fullkomligt briljanta. Sedan är ju alla söta där. Extra söta var nog Agnes, Fredrika och Cilla.


Såhär såg jag ut igår ska jag meddela. (OMG GAMMAL BILD???!?!?!?!?). Jag kände för att vara korthårig och cool. Jag kan upplysa er om att jag ser exakt likadan ut idag bara mer sliten. Jag och Anna burrade nämligen ner oss i en hög av täcken igår natt. Sedan råkade vi somna där. Jag resonerade som så att det fick bli en skabbig söndag.

Igår klockan 23:14 stod jag, Anna och Sofia på busshållplatsen på Vasaplan. Vi klev glatt på en buss eftersom vi var så glada att den äntligen kom och vi frös ju så förfärligt. Efter sjukhuset svängde bussen åt helt fel håll. Vi satt som frågetecken. Vi insåg till vår fasa att vi satt på FEL BUSS! Så vi skyndade oss att hoppa av och började springa åt motsatt håll där våran buss förhopningsvis skulle vara inom någon minut.

Någon meter innan vi nådde busshållplatsen paserade vi en hal isfläck. Eller ja paserade var kanske att ta i. Det tedde sig nämligen så att jag tappade fosfästet, men skillad som jag är återfann jag det snabbt. Framför mig började samma sak hända Anna. Hon halkade, men inte återfann hon fotfästet. Det var då jag insåg att samma sak var påväg att ske mig. Vi föll båda två som dominobrickor. Den ena av oss över sin egen fot. Det gjorde förjävligt ont. Jag trodde att jag skulle dö och jag kunde för mitt liv inte förstå hur jag någonsin skulle kunna gå på min fot igen.

Efter mycket möda tog vi oss den sista metern bara för att höra av (de hjärtlösa) personerna som redan stod vid busshållplatsen att 1an redan paserat. Det var den sista busssen på en och en halv timme.

Vi tog en helt annan buss som gick helt åt fanders istället. Medan Sofia trallade vidare närmare sitt hus fick jag och Anna klica av helt åt helskotta. Vi gick, mestadels haltande mot Statoil. När vi nådde statoil var klockan 23:56 och självklart är statoil på carlshöjd den enda på flera mils avstånd som inte har öppet dygnet runt. Vi hade fyra minuter på oss att bli så varma som möjligt.

Om ni sedan vet var jag bor så kan ni förstå hur långt det var kvar att gå. På vägen hann vi pulsa igenom mycket snö och lida en hel del. Vi disskuterade hur det skulle vara att vara uteliggare en sådan natt, eftersom vi precis läser boken Stone Cold i skolan. (Som handlar om uteliggare, tards!) Vi kom fram till att man skulle frysa till döds.

Jag ibland kan man bara längta efter ett upplogat spår och en kopp varm choklad kan vara himmelriket. Idag har jag dock återgått till att vara varm, bortskämd och att ta allt för givet. Så just nu är jag mest bara arg för att jag inte har en laddare.

Om ni nu älskar mig så mycket att ni har läst hela det här inlägget så hoppas jag att ni har lärt er något av det jag skrev. Nämligen.... nej absolut ingenting. Det här var bara menlöst. Eller jo förresten. En visdom kan ni få ta del av. Om man använder mascara som eyeliner så får man inte spökögon över huvudtaget. PUSS.

BILD.

Dagens bild hehe.

Jag redigerade ändå bara färgerna så det blev lite täckande men det får vara så. Det känns bra. Mac håhåhå <3<33<3. Jag lever igen. Nu blir det rock,

freak.

Hahahaha fyfan. Jag och Nils har spelat Armagetron med datanördar från hela världen. Jag tror att de fick förklara för oss ca 50 ggr om hur man gjorde innan vi fattade. Noobs som fan. Less på mig själv som satan gahgahgah. Nu sitter vi mest och svär. Mest av allt saknar jag min mac. Den är hos Sofia. Åh grymma värld. 

MHM idag har vi sett I taket lyser stjärnorna. Den var random. Allt jag har att säga. Allt ni ville veta. Jag har klänning nanana men inte dator som sagt så jag ka inte redigera mina bilder. Jag är arg. MHM.

Så kan det gå om man inte våldtar varann.

MUN! This is the new shit. Som sagt äre inte satsvecka, men nästa vecka då jäääääääävlar!!!

Lovbysismen har ett nytt ordspråk. MHM.

Chain of memories.


Om ni inte ser det så står det Break på mina fingrar. HAHAHAH NEJ DET ÄR INTE SATSVECKA! Imorgon ska jag satsa dock. Nämligen nytt tema. Mun. Vi är ganska random, men nya saker är trevliga och jag är på g i min hjärna. AJA anledningen till att det står break är att jag nu har spelat KH Chain of memories i 4 timmar och jag är så jäääävla less på cardbreak att det inte finns. FYFAN asså. Nu får jag dessutom inte tag i några fler jävla 8^ trots att jag tagit kol på ALLT! Jag orkar inte gå baklänges och göra om *suck*. Så där ja. Nu har ni fått höra den spelnördiga delen av Olivia. WIHO. Jag tror jag ska lira lite KH1 nu för omväxlingensskull.

PC VBA in your face. Jag vet att grafiken äger.

Kawaii Kyuuban.

MIN KLÄNNING HAR KOMMIT! Men inte till mig. Någon jävel har skickat en lapp om att vi måste hämta den. 16:35 tittade vi i brevlådan. 16:30 stängde kontoret för dagen. Fan. Fan. Typ en kvart tidigare och det hade varit gasen i botten, men NEJ vi var tvugna att skotta snö förstås. HAHA ajaaaaa jag får min klänning imorgon. Imorgon bli det även bio. "I taket lyser stjärnorna".

Idag, nationella. Novell is the grej. Min novell var mörk. Extremt mörk. På fler än ett sätt.

Nu ska jag spela Chain of memories. HOHO vad jag älskar specialeditionprogramvaror. AAAAAAAAAH. Sug på den. Mitt liv äger erat.

MHM.

Sådär ja. Idag bestämde paktarna sig för att köpa och sedan fota en extremt mystisk och finurlig sak. Den kallas squeeze och är färgsatt med naturliga färgämnen. Jo men visst?

Jag vill fly till en värld där en Umeå Open tredagarsbiljett inte kostar 600kr, där var jag kan äta hur mycket chips jag vill och där mina msnkontakter inte har virus allihopa. Om ni har virus kan ni bara låta bli att slå på er dator. Det är extremt frustrerande för allas oss andra som måste dras med alla jävla autolänkar.

Nu ska jag klippa upp min tub så att jag får ut det sista och försöka få tag i Agnes utan mobilpengar. Hon var inte på apberget nyss. Inte nu. Fan ta mig. Fan ta mig och virusspridare.

FYI jag har inget ansikte nej. Det blev uppätet av virus.

COLD.

Det är kallt. Jag sitter och skaffar bildmaterial till mina album i iTunes medan Jonas står och pratar om nazisternas grymhet och judarna som brann. På bilderna finns bla. skor i hög och barn som blivit exprimenterade på. Det är vidrigt. Ska jag behöva skiva om det här sedan undrar jag då? Det kommer att ta emot. Fast jag kommer inte lyckas skiva något ändå. För jag kan inte förstå. Jag förstår ingenting. Jag förstår bara att jag hatar nazistideologin. Vem gör inte det? Om inte så sluta läsa min blogg era jävlar. Jag har fått mer förståelse för hur vidrigt det var är vad jag vill säga. Jag hatar det mer än förut. Jag hade aldrig kunnat tro, kunnat ana, att det var så hemskt som det faktiskt var. Ändå kommer jag inte kunna skriva någonting på provet senare. Jag kan inte förstå. Han kommer tro att jag är korkad, men hellre det. Det är inget stort problem.

BLACK AND WHITE.

HALLÅHALLÅ Den här artikeln tar kol på mig. Jag älskar den. Haha eftersom jag har haft nationella i svenska idag har jag tömt min hjärna på kunskap och mina metaforer ligger nog inte på topp, men jag får gissa mig fram. Jag älskar den iaf. Känner ni taggen? Känner ni taggen? JAG KÄNNER TAGGEN! Om ni inte gör det så go to hell. Jag tänker dock inte i mitt inlägg avslöja vad det handlar om. Klicka på den. ÅH 2009 kommer bli ett underbart år.

Så Black and white syftar även på min svartvita dagens bild. Jag kna inte bestämma mig om allt det svarta bli depp eller om det är mitt eget ansikte som gör mig deprimerad men det är bra ändå. Love it.


Det är inte satsvecka den här veckan. Jag lovar. -.-'

Chronic.You're an addict to the audio
A chronic recordlover
Who feeds on stereo

And you're an nut for every kind of sound
A chronic vinylplayer
Who can't stop spinning aroundYes, dagens lyrics är Detox - Millencolin. Jag kämpar så jävla stort nu. Fan vad jag har mkt att göra. För tillfället pysslar jag med vår jävla matlagningsfilm. PUH jag har fått ner den från 50min till 15min. BRA GJORT OLIVIA. I övrigt har vi rockat jävel med Bert i dag. Det kommer bli suveränt. Jag känner det.

SUNSHINE COMING THROUGH.

Igår såg vi Bolt och fotade en massa. That's why ni får en oredigerad bild idag från igår. TÄG. Jag har dock inte fått in alla bilder i datorn än eftersom att min startskiva blir konstant full. Tack och lov för online-streaming osv.The Myth, The Legend, The horror, Olivia.

Info.

Den 13 och 14 februari är melodifestivalen i Skellefteå. De artister som uppträder i Skellefteå är H.E.A.T, Måns Zelmerlöw, Lasse Lindh och Bandet, Amy Diamond, Markoolio, Jennifer Brown, Lili & Susie och Cookies'n Beans.

Vi taggar nästa helg dårå?!!
Ärligt talat så blir jag nästan ledsen, men vad gör man inte för familjeharmonin och gemenskapen?