LookBook Boys


Kirill K.

Adam G.

Yannick K.

M'c Kenneth L.och så vandrar du tyst i tjugo minusgrader genom en stad som dött för länge sen.


Got a photograph dream on the getaway mile


HipstamaticTIPSTIPSTIPS. Hipstamatic kan vara den mest underbara applikationen som finns. "Digital photography never looked so analog." Sinnessjukt vad fint det blir. Man skulle kunna tänka sig att "om du nu vill ha analoga foton, fota analogt?", och visst det vore mer på riktigt, men det här är så enkelt. Med tre svep har du bytt objektiv, blixt och film. Hur många alternativ/kombinationer som helst och de är lika fina allihop. (Nu var jag dock lite tråkig och hade samma ram på allt). Plötsligt längtar jag efter att få ta en massa bilder med mobilkameran.

It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen


There ain't no reason things are this way, it's how they always been and they intend to stay


INKEDTattoologist

Louder than God's revolver and twice as shiny

Det skulle kännas lite konstigt att efter hysterin inte skriva något om Danger Days såhär på release-dagen. Jag fixade albumet i torsdags och det har spelats på repeat hela helgen. Jag är mer än nöjd. MCR försöker verkligen ta sig ur sitt fack, och om man låter dem så märks det tydligt att de lyckas. Jag älskar att hela albumet är en historia (det ska för övrigt också släppas en serie som följer samma handling som albumet). Har ni Spotify Premium kan ni trilla in där och lyssna på Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys nu! (Jag rekomenderar dock att ni köper skiten, eller kanske trillar in på torrentz.com om det känns bättre, i vilket fall för att få lyssna på de fantastiska talspåren också).

Snabbrecension:
Härligt, taggat, glädje, nytt, annorlunda, fräscht, kreativt, underbart.

Toplista:

1. Party Poison

2. Bulletproof Heart

3. Vampire Money
4. Planetary [GO!]
5. Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

På minus:
S/C/A/R/E/C/R/O/W


So don't take my lack luster love for granted, I can only give what I have


Klicka på bilden nu för att spela en av de finaste låtarna jag vet.

Birds flying high, you know how I feel


Oldie feat. Oscar


FARS DAG
Jag älskar dig pappa ♥

Headlines and flash flash flash, photography

Länge har jag suktat efter en ny kamera, och högst upp på listan har det länge stått Canon EOS 5D mark II, men ett litet problem ligger i att kameran kostar ca 20 000 pix. Hur kommer det sig att det finns en massa andra 17-åriga brudar med 5d mark ii? Har ni tjugotusen? Jag har inte tjugotusen på långa vägar. Är ni alla pappa betalar?  Jag är avundsjuk och arg. När jag skaffat mig ett heltidsjobb och tjänat mina första riktiga stålar är det här det första jag inversterar i. (Eller en nyare modell då det lär dröja ett par år innan det händer).


I just smile cause true love doesn’t go out of styleGårdagens absolut bästa spontanköp, solklart.

Well the least I can do is try, I want you to think your satisfied - Oh let me satisfy youSå fort det går och ni får en liten stund över ska ni ta och lyssna lite på The Lady Killer med Cee-lo Green. Riktigt bra album.

I övrigt har vi varit lediga idag, vilket innebär väldigt lite sömn inatt utan istället häng med Nils, och på dagen långfika med Oscar och sedan min syster bland annat, trots att jag borde pluggat. Psykologiprov imorgon. Blir lite sömn inatt också kan jag tänka, men är man ledig så är man.

For all the friends you've not yet met, some will die for you I bet

we♥it

 

Sedan jag kom tillbaka från norr har det varit... fint att vara hemma. Det snurrar inte längre. Men det var länge sedan jag höll i min kamera. Jag tror att det är vintern som gör det. Måste göra något åt det. Leta efter vintersol, låna studion, någonting. Skulle nog helst vilja svänga förbi England en stund, med röda telefonkiosker och gamla stenhus. Hela veckan har jag varit lite besatt av Dirty Pretty Things. England är fint tror jag även om jag aldrig fått se det med egna ögon. Och även om jag stör mig på mycket, så känns dagarna för långa för att det inte ska hinna vända, trots att dagarna i verkligeheten blivit kortare. Så har det varit. Jag tror inte man kan stänga av hjärnan direkt, men ibland fungerar paus ganska bra som substitut. Jag kan stanna här ett tag.


Give me something to die for


lesbiansftw, fuckyeahskinnybitch

Jag tror att det är det jag behöver. Något värt att dö för.

I don't see myself when I look in your eyes


Jag har precis kommit hem till pappas lägenhet från arbetsdag 1 för det här lovet. Fast i Skellefteå. Jag har så tråkigt redan så jag kan dö. Inte för att jag inte kan underhålla mig själv ens i 30 minuter utan mest för att jag vet att den här oändligheten inte kommer ta slut.  Förra gången jag var fast här var ju Petter med. Nemas problemas alltså. Nu är jag helt solo. Jag saknar mitt liv lite, men så är det väl, ibland måste man sälja sin själ för att överleva. Jag tror dock inte att det här är ett exempel på det. Jag skulle överlevt ändå. Ryck upp, bit ihop, tugga grus.

Det blev aska av mig men visst exploderade vi fint, eller hur?