Ge mig nåt som tar mig någonstans

Förresten. Min käre vän Agnes har spelat in när hon sjunger och spelar och sedan lagt ut det på youtube. Sådär som jag alltid önskat att hon ska göra. Nu när hon har gjort det tycker jag att alla ska ta del av det. Det är vackert. Nu hjälper jag till att sprida harmoni i världen.

Låten heter 'Too much regret' och är skriven av, ja.. Agnes.
.

Ta mig till dansoch jag måste påpeka att vi hade rätt bra platser. allt är ju relativt. relaterat till det här:

Bra plats utan att relatera till den här bilden också. Bättre än längst fram. Bättre än längre bak. Stämning. Stämning. Alla rätt. Underbart. Underbart.

Jag har lagt upp en till film på tubis. Lars. Funderar på lite Florence Valentin och kanske lite Babyshambles. Problemet är att kvallan är kass. Vi får se.

Ta mig till kärlek

Jag skrev aldrig att jag for va? Det gjorde jag, och nu är jag hemma!

PEACE AND LOVE 09!
Det var helt sjukt underbart faktiskt. Helsjukt. Jag har hunnit se artister som:

Promoe
Lars Winnerbäck x2
Johnossi
Mötley Crüe
Thåström
Pete Doherty
Babyshambles
Mando Diao
Turbonegro
Florence Valentin
Miss Li
Moneybrother
Håkan Hellström
mfl.

Man ändrar lätt uppfattning om aritster live. Det har jag gjort. Det har varit så sjukt jävla kul. Stämningen på Håkan alltså. Det är nog faktiskt helt oslagbart. Ni kan få någon film på det senare. Tillsvidare nöjs det med bilder. En bild säger mer än tusen ord. Min kamera blev trasig och hemma, så jag och Anna delade på hennes. Det blev blandat må vi säga. Jag har ingen riktig koll, men det blir på de bästa artisterna Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Babyshambles. Brudarna i slutet förstås. Kanske blir det fler sedan. Jag måste sålla ut vad som är värt att visa. Om jag orkar. Annars ligger det ett par bilder till på min Facebook. Kanske på bilddagboken framöver. Det är så jobbigt att ladda upp bilder överallt.


Likgiltighet

Vem bryr sig, egentligen?
Jag bryr mig i varje fall inte längre.

Jag granskar till och med mig själv genom dina ögon

Jag har en cykel. Egentligen är det inte min. Det är Viktoria och Sara som har hittat och rustat upp den, men jag tycker om den så mycket. Jag vill att den ska vara min, och därför ska jag kalla den för Min cykel. Min röda cykel. Den är gammal och rostig. Särskilt ringklockan. Vet ni hur gamla cykelklockor låter? De låter vackert. Man måste snurra dem så de har ett särskilt ljud när det snurrar. Den plingar inte som nya cykelklockor gör. Den ringer. Ett rostigt, framtvingat ringande. Det är vackert. Ett av de vackraste ljuden jag vet. Stänkskyddet sitter snett. Det är klistrar några varv brun tejp runt ramen. Baklyktan ramlade av på våran uppfart förra veckan. Den har inte något stöd. Man måste luta den mot en husvägg. Har man ingen sådan måste man lägga ner den på marken. Så där så att hjulen snurrar några varv av farten. Cykeln är skev och vindar. Man måste sitta alldeles rakryggad på den. Skyddet för kedjan är borta. Det är en sådan där cykel som man vill se en blond flicka med en vit klänning cyklandes på över en äng. I motljus. Vinden ska fånga håret. Den går så lätt att cykla på. När Viktoria inte är hemma cyklar jag på Min röda cykel. Idag cyklade jag på den. På vägen hem från Fridhem stöter man på många rondeller. Jag tycker särskilt om att cykla just den vägen. Jag har en lite ovanlig, åtminstonde tror jag det, förkärlek till att cykla i rondeller. Gärna runt något extra varv. Det känns fritt. När jag cyklar sent, då alla bilar sover, då brukar jag cykla runt i alla rondellerna. Tills jag möter en buss. När jag nästan var hemma vände jag, och cyklade i fel riktning ner mot älven. Jag ville känna mig som på film. På gamla filmer cyklar vackra flickor på gamla fina röda cyklar, och sedan stannar de. De släpper sin cykel, så att hjulen snurrar av farten, och sätter sig i gräset. Gärna vid vattnet. Sedan sitter de där, och låter livet passera. Jag lät livet passera, och såg solen gå ner. Till slut insåg jag att det var fel. Önskedrömmar. Töntiga önskedrömmar.

Egentligen är jag fel för cykeln. Cykeln är också fel, men inte för mig. För mig är den så rätt. Cykeln är feligt underbar. Det vill jag också vara. En dag.(nu har jag skrivit ett helt inlägg om en cykel. jag vill bara påpeka att jag inser det.)

Wiwiwiwi

Jag stavade just Windows "Wondiwa". Turligt nog förstod datorn precis vad jag menade egentligen.

The new adventures of Ollevia och Igo

Jag har inte tagit några bilder under midsommar. Min midsommar var.. illa. Jag tyckte inte om den och jag tycker inte om var den här sommaren är påväg. Jag har ändå lite social kontakt med omvärlden via telefon, men jag tycker inte riktigt att det räknas. Jag tycker om min stuga egentligen. Den är somrig, rymlig, har bra läge, och hittar man något att göra så har man definitivt tid. Problemet är att det inte finns något att göra. Jag har läst mycket. Det var längesen.

Idag är jag och pappa hemma över dagen.

Jag bakade nya cupcakes igår. Jag tyckte att man måste prova att göra frosting med färskost. Citron. Jag har dock inte vågat smaka på dem än. Jag är orolig att jag ska tycka att de är äckliga.


5 min

"You were born with a talent. A talent to kill people."

htjhtj

En långpromenad i klackar, ett par nära-döden-upplevelser, ett matlagningskaos, en tårta, en filmkatastrof, en dos Eddie Izzard, en hel del tvspel, ännu en natt av trängsel och konstiga drömmar, dålig argumentation och mycket livemusik senare sitter jag här. Ute är det tydligen varmt.

Stugan ikväll. Kommer suga. WOHO.

Dilemma

Jag velar mellan:

Jogga - Duscha
eller
Duscha - Popcorn

Fler alternativ finns inte.

You're my cuppy cake

Jag har funderat länge nu på att prova baka cupcakes (med frosting då), men jag har aldrig riktigt kommit mig för det. Idag har jag haft så grymt tråkigt så det passade sig fint att äntligen ta sig för att göra det. Jag är lite stolt. Eftersom jag inte hade färskost hemma så tog jag ett lätt recept på chokladfrosting utan färskost, men jag vet inte om jag gjorde helt rätt för den blev lite rinnig, vilket i sin tur ledde till att det svämmade över en hel del. Särskilt på den allra första. Jag hoppas på att de lyckas stelna på en stund så att det inte blir en sjö när man ska äta dem. Snygga blev de i alla fall.

 

weather

Vad håller sommaren på med egentligen?`
Jag skulle kunna lägga ut en helt vit bild och säga att det är utsikten från mitt fönster. Det skulle vara likt. Problemet är att jag i kanten av mitt fönster har ett par blad som i så fall inte skulle komma med. Ingen skulle tro mig. Fast jag vet inte var min kamera är för tillfället. Föreställ er helt vitt och lite blad i hjärnan istället. Vips! Så ser det ut.

Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Nu drog de. Bra time:at. På samma gång. Duktigt. Applåder. Adjö. God natt. Jag ska gå i ide från och med... NU!

Aja Holmsund från igår. Det har varit en lång natt. Det var härligt. Det var mycket svammel, men härligt svammel. Varmt, kallt och trångt, men härligt. Nu är jag trött, men glad.

Det känns som att det är över nu. Allt är över nu. Sommar. Sommar...

Jag är helt ur fas.

Svammelblogg

Jag har umgåts en hel kväll med mig själv och just nu är jag så less på mig att jag vill spy. Asså snälla någon. Jag är nöjd över att hela morgondagen är uppbokad med människor eftersom jag inte orkar vara ensam. Därför bloggar jag inte heller. Jag försöker att inte ha tid med det. Sedan orkar jag inte hur jag skriver. Sedan orkar jag inte hur jag vill skriva och sedan blir jag glad när jag skippar det. Nu är jag inte glad. Asså jag är inte på cutcut-jaghatarmigsjälv-humör så missförstå mig inte. Jag orkar bara inte med mig själv för tillfället. Jag är fruktansvärt dryg att "hänga med" liksom så jag vill bara inte tänka just nu. Jag är mest bara besviken tror jag. Men jag har ju som sagt inga känslor så jag vet inte. Jag vet ingenting. Hallå kan jag få känna nåt nu? Det skulle vara BRA BRA BRA. Ja ja jag ska till Peace and Love om en vecka. Det är najs. Underbart om jag får säga det själv. Jag blev dock inte arg när pappa förstörde mina resplaner men jag tror att jag kommer att bli. När jag kommer hem på söndag ska jag övertala honom i tusen år. Jag ska se Molotov Jive. Så är det bara. Jag ska väcka mina känslor igen. Det kommer! WOH.

Min dator stod och laggade non-stop i 20 minuter innan jag insåg att jag kunde stänga av den. Bra. Jag hatar windows. Jag behöver en Macbook NU.

Som sagt imorgon. Jag kommer fan i mig inte blogga. Jag ska vara borta på stan, käka där, dra direkt till hsund och sedan chilla med fantastiska andra människor och vara glad! Jag ska vara sjukt glad. Tyst nu. Jag snackar inte norrländska.

Fan vad svammligt det blev. God natt.

Patetisism

Jag är inte i Täfteå ikväll. Jag är arg.


bajs

Jag har ett utkast liggandes om avslutningen. Liggandes i min säng är Anna. Hon ligger tvärs över den. Jag vet inte hur jag ska lyckas sova inatt, men vi får anta att det löser sig. Det har varit en lång dag. Jag kan inte tro att det var imorse vi stod i kyrkan, men så var det.

Vi har ikväll sett världens sämsta film. Den heter Amusement och allt jag tänker säga är att ni aldrig ska se den. Jag är fortfarande irriterad över hur grymt dålig den var. Annars har vi splittrats mycket, lyssnat på dålig musik, petats, mosats och kittlats. Låter det inte great? Det var det.

Agnes, vad händer med Short-revolt-cut i sommar? Vi kommer dö eller hur? Det är kört.

Jag vill gråta nu. Jag vill verkligen gråta nu. Det är över. Det är försent. Det svider i mina ögon just nu, men jag tror att det är för att jag är trött... eller för att skärmen lyser mig i ansiktet. Nej jag tänker fortsätta vara känslokall så länge jag orkar. Jag är orolig att när det brister så brister det rejält. Nej nu slutar vi grubbla på det. God natt.

bildmorr

Jag försökte kolla igenom mina bilder så gott det gick på den här datorn. Tog lite tid och har sett ungefär en 50e del av alla bilder från den här veckan. Men jag hittade några. Mestadels tänkte jag bara "VAFAN?" eftersom jag lånat ut kameran en hel del. Det är bilder på allt möjligt konstigt. Jag har iaf två bilder från ikväll. En på brudsen och en på mig och agnes. Alla är så fina. Resten tar vi från xp:n imorrn.. deal?


Där ovanför är jag, Sanni, Sofia, Anna, och Lovisa.


Sådärja. Olivia och Agnes. Resten av bilderna tar vi imorrn som sagt från en RIKTIG dator.

visst

Nu måste jag skriva extremt långsamt eftersom jag inte klarar av min dator. Jag får inte göra fel. Pappa kom hem idag och låter mig använda hans laptop tills jag har en egen. Problemet är att det är en windows vista. Jag har haft den i ca en halvtimme nu och jag har (tvungen att radera pga felstavning, tio års väntetid) redan hunnit få utbrott ca ett hundra gånger. Jag hatar det här, men man är väl inte bortskämd... jag har iaf en dator.

Idag har vi haft brännboll. Min klass har trott att vi är bra på det fram till idag. Jag har vetat bättre så jag blev inte förvånad när vi förlorade totalt mot allt och alla. Utklädnaden var ultimat. Jag satsade mest av alla. Jag lovar.
 
Ikväll var det middag- När datorn slutar lagga ska jag lägga upp bilder. Mums.

applåd

Jag skräckfilmsdrömde inatt igen. Jag kanske är nervös. Jag sitter och kollar på Rihannas musikvideo till Umbrella. Det är ju bara pinsamt. Det är så mycket annat jag borde göra. Tex. cykla eftersom jag börjar om typ 20 min.

ps. alla mina band är borta! jag satt fan uppe till halv 3 imorse för att knipsa av den där jävla metallen på uppcon-bandet. desperata hemmafruar, men jag tänkte/tänker inte för mitt liv ha det ikväll. finns inte på världskartan. nu vet ni. applåd vill jag ha. det var därför jag skrev hela inlägget. applåd!! dsdsds-

cppc

Jag tycker inte om min pc.

mog1

Hahaha lame. När jag får bestämma själv har jag inte bloggat någonting. Ja men jag.. är en upptagen brud. Idag har vi.. pimpat, och gjort bort oss. Nej förresten. Vi ägde. Vi äger alltid. Dock hoppas vi på ingen film så blir jag glad :'D Middag imorrn. Ny klänning. Nöjd Olivia. Bajsinlägg. Usch. Ibland skäms jag över mig själv. Typ nu. Jag skäms mer när jag skriver dåliga inlägg än när jag spelar dåligt. Jag borde lägga ut bilder men min sladd är i källaren, jag har inget redigeringsprogram och batteriet är dött.. jag borde ha en kamera imorgon dock. Fucking sprickor dö.

Nu ska jag begrava mig i skam. Vi ses imorgon. Middag som sagt. Jag ska vara snyggast. Som alltid.

Adjö

Sådärja. Jag vet att jag borde kunnat redigera bakgrunden och blahablaha men klockan är nästan 3 på natten. Vad förväntar ni er egentligen? Det här är mitt farväl. Min SISTA bild. Jag överlevde pakten. Den är SLUT SLUT SLUT SLUT SLUT SLUT. Jag ska fira ikväll med typ cupcakes eller något. Ni får se OREDIGERADE bilder på dem isf. Photoshop adjö. Dator adjö. Bildpakt adjö. Och snart även grundskola ADJÖ.

(Jo jag vet eftersom jag ändå bara la på en grön text hade jag KUNNAT använda paint senare idag, men visst känns det skönt att ha det bortgjort? Ja det känns underbart.)

Från och med nu kommer min blogg bara se ut som JAG vill. Inga tvång. Inga regler. Bara mina vägar. YES.
Och låten är av Queen.

Egentligen

Egentligen är jag en otroligt sorglig människa som sitter uppefortfarande. Jag skäms nästan. Bara nästan.

Älsklingar


Jag älskar det här spelet. Nu var det ett tag sedan jag spelade. Man hittar alltid något nytt. Jag vet att jag är fjant ibland, men det är galet kul. Jag skapar länken "imorgon". Jag orkar inte nu. Höjden av lathet ungefär. Jag borde fixa en bild nu eftersom photoshop inte finns mer "imorgon". Det hade jag inte ens tänkt på föränn nu. Hur fan ska jag orka leva utan photoshop? VAFAN. NEJ. Mitt liv är alltså slut. Nu tar jag farväl av min macbook. Adjö macbook. Sorgens dag.

Inget klår dock Mr Tomato Head

Televisiongeneration

Jag har ändrat mig. Söndagsparty är ett såant program jag skulle vilja vara med i. Då kan jag ju bli känd för vad som helst också. Jag ska bli b-kändis. Det kommer bli fantastiskt. Nu går En fisk som heter Wanda på tv för sådär ca 1000e gången. Jag hatar den men jag skrattar lika mycket varje gång. Nyss lärde jag med att det finns philadelphia med tomat och pesto, Man lär sig många tuffa saker av tv. Jag borde titta mer på tv. En bil i den där Scandline finns en bil som ser ut som våran. Hon ska till Franska Rivieran. Dit borde våran bil också fara.

Jag tycker om min tv. Ibland.

Håkan gånger tusen

Jag fick ett infall och började lyssna på Håkan Hellström. Då kom jag på att jag läst överallt att Håkan Hellström är på Söndagsparty ikväll. Medan jag zappade såg jag honom på kanal två. De kallar oss artister. Nu blev det svårt. Jag ska se De kallar oss artister. Jag vill också vara med i ett sådant program någongång. Då måste jag bli trubadur eller leadsinger och sedan jättecool. Eftersom jag inte är kille så händer det inte. Eftersom jag är tondöv händer det ännu mindre. Fan också.


Jag är glad att jag bytte. KEVIN SPACEY KOMMER <3 Tack gud.
(om ni inte förstår det så älskar jag spacey. omg.)

We're as lonely as we wanted to be

Jag börja se Dress to kill. Sedan somnade jag i soffan. När jag vaknade såg jag lite till.. och somnade. Jag drömde så fruktansvärt obehagligt. Det var typ som ni vet ArosFortet eller vad det heter. Ett rum med en massa dörrar. Bakom varje dörr hade man någonting att lösa. Något från en saga. Alla sagor finns inte på riktigt dock. En del hittade jag på. Som den där lilla oskyldiga flickan som läste en bok där med folk blev styckade och sådant. Dit gick jag inte. När jag vaknade undrade jag om jag skulle få mat. Sedan somnade jag igen och drömde att jag fick sju blå eldar på aplotten. Jag fick något specialpris och skulle få äta middag med någon viktig person. Jag vaknade när mamma kom hem. Man skulle kunna tro att klockan var 5. Det var då hon sa att hon skulle komma hem. Klockan var kvart över 8. 20 över 8 for hon igen. Jag är bitter idag. Aja bajs osv. Ni tycker om mina inlägg. Jag ska se fortsättning på Eddie Izzard istället för att skriva blogginlägg om skit.

Det jag vill komma fram till är att.. jag fortfarande är bitter och att jag hatar hästar. Pusshej.

non-titled Arctic Monkeys album

Den 24 Augusti släpper Arctic Monkeys sitt trejde album. Jag tänkte bara att ni ville veta. Det ville jag.

1234

1. Hur kan det bli soligt klockan 4 på eftermiddagen? Jag hade beslutat att göra ingenting eftersom vädret sög. Nu kan man göra ingenting eftersom klockan är 4.
2. Varför visar alla kanaler alltid skit samtidigt? (Att oddsen är lite ojämna eftersom 99% av alla program är skit kan vi utesluta)
3. Varför måste jag lämna in min dator imorgon? Troligtvis världshistoriens sämsta påhitt.

Nu ska jag lägga ut en bild och sedan ska jag titta på Eddie Izzard på film. Eftersom jag inte får se honom i verkligheten. Idag är jag bitter.

Olivia Obbola Torsdag

Imorgon blir det sista bilden någonsin! Fan så jag taggar. Jag måste göra något speciellt.

BJD

Jag har länge varit sådär smygintresserad av BJD (Ball Jointed Dolls). Jag har tänkt på att det skulle vara kul att sysselsätta sig med den där hobbyn. Dessvärre har jag aldrig riktigt hittat en docka som jag kännt passade mig. Nu har det hänt Leeke World's Corin. Åh my god vad hon är fin. Jag känner hur jag verkligen vill vill vill ha henne. Sedan att hon kostar närmare 3000 kr (bara kropp och face-up) är en annan femma. Jag är inte den som lägger ut 3000 kr på dockor (plus kläder, peruker etc). Då köper jag hellre en massa teknik och sådant. Eller ett kilo kläder till mig själv. MEN HON ÄR SÅ UNDERBART VACKER. GAH.

Drop it like it's hot

Här får ni några bilder från i Torsdags. De är tagna från Lovisas kamera. Hon har också lagt upp lite filmer på sin blogg. Mina filmer kommer troligtvis imorgon. Längta.

SÅDANA SNYGGA BRUDS.

All I need is sounds of ecstasy

Inte bara kameran. Jag hittade just ett par spräckta glasögon på mitt golv. Jag kanske borde börja städa mitt rum nu.

Först ska jag lyssna på I survived igen. Den låten. Åh den låten. Jag upptäckte den låten först när jag gjorde en flashwidget någon gång. En ad kom fram under laddningstiden och spelade låten. Jag sökte som en galning efter vilken låt det var. Jag hittade inte igen den något mer. Sedan sökte jag i hjärnan. En bit låttext hade fastnat. Jag tackar gudarna för det. Den här låten. Jag har älskat den från första stund och ungefär ett år igenom. Den har hjälpt mig genom så mycket genom tiden. I början var det bara en önskan. Nu för tiden spelar jag den och känner hur allt stämmer. Omg vad jag älskar den.

Bara en gång till.
Okej okej. En till.

When they ask for me my friends can smile and tell the world that I survived

De (The Graduate) släpper ett nytt album i år. Det ska jag ha. Så är det bara. Åh vad jag vill bo i Illinois.

Så jag låter nu, men ibland blir jag alldelens till mig. Jag har haft uppehåll på den här låten. Jag har det ibland, och jag blir alltid lika lycklig när jag hittar tillbaka till den igen. Det låter som att jag aldrig hört på maken förut. Det har jag. Det finns bättre låtar. Det finns låtar jag gillar mer än den här, men jag älskar den ändå. När jag blir alldelens till mig för någon bättre låt igen får ni höra om det. Tills vidare: fred ut.

LYRICS (Låten får ni hitta själva, och inte nån jävla crapljudlive-version. Officiella videon. Den är dessutom snygg.)

tips

Det är nationaldagen idag. Bara så ni vet. Jag visste inte.

panik

hets. tre minuter. bra gjort av mig.

besviken

Jag har gjort mig själv besviken. För mycket fantomer. Alldelens för mycket fantomer. Imorgon kommer jag att vara pigg. Eller hur var det nu?

You know something is happening here, but you don't know what it is

Ni älskar mina meningslösa nattinlägg.
Do you Mister Jones?

Balladen av en tunn man är tråkig att spela, men den är så briljant bra att man gör det ändå. Nu ni ska ni får höra på grejer. Nej det ska ni inte. Jag har absolut inget att säga. Jag hoppas att det duger med en egenkomponerad hälsningsfras.

God afton ditt fanskap.

På fc finns ett "nytt härligt puke-tema". Sen när är puke härligt?

Jag insåg precis något extremt fantastiskt. Vem går ut grundskolan utan att någonsin fått ett IG? Jag hade förut "Ej genomförd" på en läxa från v9, men det var inte tidsbegränsning på den. Jag lämnade in den förra veckan. En gång slapp jag undan med 9,5 när gränsen för godkänt var 9, men inte ett enda jävla IG. Bra kämpat Olivia. Så jävla underbart bra kämpat. Jag älskar mig själv. Alla borde älska mig. Egentligen.

FreedomYes. Torsdag. Betygen sätts. Grundskola farväl. Fri fri fri. Anledningen till att jag lägger ut bilden redan nu är att jag inte kommer hem sen. Jag fick nämligen som jag ville. Vi firar. Ut till Lovisas stuga hela natten. Underbart, och jag får sova under stjärnorna som jag ville. Great great great.

Tragedi

Jag har förstört min kompaktkamera. IGEN. Sist använde jag den i fredags. Nu har jag spräckt hela skiten. Fan va misslyckat. Jag gör det där rätt ofta. Skillnaden är dock att jag alltid haft försäkring och fått den lagad gratis. Den har gått ut. Vad fan gör jag nu? Jag tänkte använda den imorgon. Helveetttetetetetetetetetetetet.

Visst ville ni veta det? Ja. Ni älskar höra mej whina om mina failanden. JA.

The walk in horror!

Den är klar. Den är färdig. Den är redovisad. Den är på youtube.
Nu är den här. THE WALK IN HORROR!

Jag står mycket bakom kameran om ni ville veta.

Stark insats

Jag tycker inte om att ta bilder i photobooth där man ser mitt ansikte. Därför gör jag inte det. Nedräkningen fortsätter. Nu är det bara 5 bilder kvar innan pakten är över. Då blir det highclass-bilder.


Vi sprang bra. Vi kämpade på. Peter Sipen chillade runt där i vanlig ordning och mormor och morfar kom för att ge mig lite prispengar. Jag var sjukt otaggad innan, men det känns riktigt bra nu. Lättförtjänta pengar. Lättfötjänt motion. Jag spelade in några lägesrapporter också, men eftersom jag skäms som ett svin över min röst har jag inte postat dem. En dag kanske. En dag.

Vårruset

Vi är överambitiösa min mor och jag. Nu ska vi ut i härligheten och springa vårruset. HMPF. Förbereder er på katastrof.

Varför?

Det ilar i mina ben. Det är obehagligt. Jag vet inte varför och jag vet inte vad jag ska göra åt det... Kommer jag att dö nu?
Jag har dessutom pinsamt ont i mina fingertoppar.

Jag ska ju inte bli ägd igen. Varför är jag vaken?

höhö


Tycker inte ni att det är deprimerande att jag är sliten på kvällen? Det tycker jag. Världen skulle ju vara mycket bättre om jag inte var det. EN VECKA. EN VECKA sen slipper jag den här skiten. Jag längtar med till att pakten tar slut än till att sluta grundskolan. Det är sant.

London calling

Jag blev asimpad. Jag blev så otroligt impad när jag såg att någon varit inne på min blogg från London. Det gjorde typ min dag. Jag blev så fullständigt till mig att jag skrek av glädje. Sedan insåg jag att Rebecca är i London. Jag har inga långdistansbeundrare.

ickelektionsblogg

Idag sov jag länge. Länge länge länge. Till lunch. Sedan insåg jag att jag hade två lektioner kvar på dagen. Hade det inte varit för att jag trodde jag skulle få se mitt mattenationella hade jag inte farit till skolan. Nu trodde jag det. Jag kom till skolan vid 1. Vi hade no och labb. Labben gick ut på att jämföra löpningsvarianter. Jag kom till skolan för löpning. Jag fick inte se mitt prov. Bara bara löpa. Sista lektionen uteblev. Så två timmar senare sitter jag här och surar. Surar med citronkaka. Den är god.

Igår fick jag höra ungefär: "Olivia du beter dig som en treåring. Gå och lägg dig. Var inte vaken bara för att vara vaken."
Jag får höra det ganska ofta. Jag brukar inte bli så här ägd dock. Fan. Nederlag idag.

snabba svar rebecca:

Det är synd om min dator ja. Ja det är det. Mina vänner säger alltid till mig att min dator är den mest skadade på skolan. Jag säger att det är naturligt slitage varpå de svarar att "ingen annans dator ser ut så där illa". De säger också att jag kommer få plågerier av det här. Att mina lärare kommer anse att jag vandaliserat datorn och måste betala för det. Det tycker inte jag. Den är ju faktiskt bara lite stött och smutsig. Den går prima att använda. När den inte tvångsavslutar sig själv mitt i arbeten vill säga. Vilket den gör... hela tiden.

Jag ska dock låtsas som ingenting. Det ska nog gå bra.


(arghhh skaffa kommentarfunktion! höhö. om inte annat borde man kunna göra special edition så att bara min IP kan kommentera. det skulle ägdt... ägdt? ägt? wtflolomg)

EEOHEOH


HAHAHAH JAG ORKAR INTE NÖDBILDEN. men hallå vad förväntar ni er? jag fick panik och tog första bästa låt, slängde mig på golvet och var nöjd. jag hoppas att ni är det också. ingen fiol för mig nej. inte ska jag förlora nu i slutkampen. jag klarare!

stress

nu är det lite bråttom. första bästa tanke, kom nu!

velande

ska jag vara helt ärlig? jag har ingen aning om vad jag ska lägga ut för bild idag.

misshandel

Man ska inte spela musik på natten. Risken finns att man kanske inte behandlar sina instrument fullt så bra. Min gitarr har som sagt nyss blivit stämd igen. Tur är väl det. Jag plågade nämligen min bas igår. Den mår inte så bra nu. Den måste behandlas snarast!

Något annat man kan göra är att somna med datorn bredvid sig. När jag gör det ligger jag helt stilla hela natten som om mitt övermedvetna känner av datorns närvaro även i sovande tillstånd. När morgonen gryr behandlar jag den dock alltid precis lika illa som instrumenten om nätterna. Imorse vaknade jag, stängde av väckarklockan och puttade min dator utför sängkanten så att den föll i backen... med flit. Gången dessförinnan vaknade jag, stängde av väckarklockan och slog med all min kraft på datorn så att det började leka krigslarm.

Jag är en ond människa. En ond människa.
Min dator överlever dock alltid. Den är en kämpe, och den är basens idol.

hett

Nu tänker jag sola även fast jag inte tycker om att ha mindre på mig än jeans och ... ja tröja? Jag gillar alltså inte att inte ha riktiga kläder på mig, men jag ska offra min bekvämlighet för att bli vackert brun. Jag är så ytlig ja. Jag såg i den där vänfrågesaken på facebook att någon svarat att jag inte var ytlig. Det är läskigt tycker jag. Är det samma sak som att hävda att jag är ful eller är jag bara paranoid? Lyckligtvis hade fler svarat ja än nej, så jag gissar att den första var en tönt. 

övermedveten

klockan är för mycket för att vara uppe och tjoa. när man är sjuk ska man villa tillbaka sin energi så att man kan vara uppe och tjoa så snabbt som möjligt i ultimat skick senare. jag ställde mig just upp, staplade några steg, svängde okontrollerat runt på ett halvt ben, och föll sedan handlöst ner mot sängen igen. jag undrar om det är mitt undermedvetnas sätt att säga ifrån på skarpen. tur att jag aldrig lyssnar på mitt undermedvetna. det finns väl ändå en anledning till att det är under och inte överst? något som övermedvetenhet hade varit bra att ha. det är den smarta medvetandet som nådde toppen. det ska man lyssna på.

jag vill

Vet ni vad jag längtar allra mest till i hela vida världen? Ni får chans att gissa...
Torsdag
. På torsdag slutar jag efter lunch. Då går lärarna in i konferensrummet och gör upp dittan och datten. Sedan är betygen satta. Mina sista betyg i grundskolan. Vet ni vad som händer sen? Sedan kan jag göra vad jag vill! Vad jag vill! I tre månader. I tre månader.

En del kanske skulle kunna tycka att jag inte kan göra vad jag vill. tex mörda någon. men vet ni vad? det vill jag nog inte. jag kommer vara så nöjd så nöjd så att jag inte vill. jag kan alltså göra vad jag vill. för jag, jag vill bara bra. nej jag vill inte bra. jag vill smart.

firar vi på torsdag? ja det gör vi minsann. det ska firas uti sjuhelvette. (nu måste jag sluta använda det där ordet.) vill ni fira med mig? det där var ingen fråga. klart ni vill. då säger vi det. jag ska åtminstonde sova utomhus. det är det minsta jag begär.