Etiopien

I Söndags samlades vi några hos Samuel i Ersmark för att titta på bilder från hans och Johns resa till Etiopien och äta lite etiopisk mat.
 
Här förklarar Samuel pedagogiskt vad alla maträtter heter, innehåller och hur de äts.
 
Gott var det!
 
Självklart åts det med händerna med hjälp av ett bröd kallat injera.
 
Lagom till kaffet började dock bilderna se ut såhär.
 
På grund av detta. Total misär. Så tills detta är åtgärdat återgår jag till att bli bästa vän med min kära lensbaby. Och det var den söndagen.

Lördag


Verket

I fredags var det dags för lite rock på mitt och Agnes gamla hang around-ställe Verket. Vi började förfesta tidigt i Elias nya fina lägga.
 
Det spelades dricklekar och dracks bland annat Absinthe, illustrerat på bilden ovan.
 
Sedan hamnade vi här i vimlet.
 
Först ut var Karema, men då hade vi ännu inte dykt upp. Så här har ni nästa på tur: Hjärtat.
 
Och vill ni ha någon att tacka för att det blev ett blogginlägg denna Söndag har ni honom här. Mannen, myten, g:t: Jonas G.
 
Här The Friday Prophets. Mina personliga favoriter för kvällen.
 
Och sist men inte minst spelade Eriks värdband The Collisions.
 
Så efter närmare 500 foton och några filmklipp som kanske dyker upp något senare var det dags att traska hem igen. Ett kärt återbesök.

En annan sorts födelsedag

Idag är det 5 år sedan jag skapade min blogg. Nog för att kvaliten på inläggen har varierat en del under den tiden är det ändå ganska fantastiskt att jag gjort detta så länge. Jag behöver min blogg, och den behöver rätt uppenbart mig. Detta förhållande tycker jag att vi firar med lite uppfräschning. Bra va? Och headern har blivit lite magisk om man petar lite på den. Som ett litet påskägg sådär.

Nyårsafton 2012/2013

Fick jobba hårt med höga isovärden, manuellt fokus och berusat sinne hela kvällen så är rätt missnöjd med bilderna, men så här såg det i alla fall ut för oss hela vägen fram till tolvslaget. Middag tillagad av vår privata kock John, lite egna raketer och förfest hos Amanda till rådhusklockan slog 00. Invigde 2013 i Nils massiva lägenhet och så var det året slut. Tack alla fabulösa för ett bra år. Har hört att 2013 i vanlig anda är "vårt år!!!!".