If you take me out of here I'll do anything that you ask, cause I don't wanna die like the people down here but I feel that I'm fading fast
Snart far den här tösen iväg till andra sidan atlanten, så vi passade på att ha en sista pannkaksdag. Hon kommer vara saknad till tusen, och jag är galet avundsjuk.

Tighten up your reigns, you're running wildSenaste tidens fynd. När jag och Blomman hängde på myrorna i helgen lyckades jag få med mig en sån här lapptröja som jag sökt hela vintern. Fint och bra.

Living just to keep going, going just to be saneLite mer helgtrams med två av de finaste jag vet. Vi satt ute på balkongen och pratade strunt i någon timme för mycket tills vi nästan frös ihjäl, lekte yrväder, lyssnade på festivalmusik, hade deeptalk på golvet och somnade tillslut allesammans i en lite för liten säng skrattandes åt elefantmän. Ungefär så som en kväll ska vara.

Första bilden tycker jag ser ut som något plockat från weheartit eller någon tuff tumblr typ. Så fin är Agnes helt enkelt, nu vet ni det.

From the stars back to our cities, where we've never felt so small
Ungefär såhär har min helg varit. Fin som snus helt enkelt. De två sista bilderna stal jag av Maja. Och idag har jag börjat klassa mig som frisk, även om jag fortfarande går på penicillin så fick jag träna. Den här veckan ska bli grym har jag bestämt.

Pallin


Easy tiger
Idag hade jag och Maja våran första fotolektion någonsin och Maja själv hon lekte tiger. Med perfekt timing landade också ett nummer av tidningen FOTO i min bevlåda idag. Jag vet att jag har otroligt mycket annat jag borde brottas med, men jag tror att vi får ta en paus ikväll. Den här dagen har stulit all min energi.

I swear to break my word if I can


It's like the tick tock of a bomb blockin' my head, when the beat stops sometimes I think I'm deadMan borde väl ta tag i saker kanske. Jag har ett enormt behov av att få vara lite kreativ på senaste tiden, men det går inte så bra. Alla kreativa gener i min kropp eggar snooze-knappen just nu. Istället tar jag bilder på saker precis framför näsan (eller på själva näsan) och överredigerar allt för att det är lättast så. För att ha NÅGOT att komma med. Jag borde plugga (don't we all?). Istället väntar jag på min syster för att slösa lite tid, men som de säger: "Time you enjoyed wasting is not wasted".

Nu uppdaterar jag mest för uppdaterandets skull, man får ta vad man får ibland.

And this motor that you call my heart is another machine that won't stopJag har fastnat en del för I Blame Coco (som förövrigt är dotter till Sting!). Jag kanske är jätteefter, jag har ingen riktig koll på populärmusik egentligen nu för tiden. Hela albumet The Constant är hur bra som helst i alla fall. Mest gillar jag singlarna Selfmachine och Ceasar. Jag tror att jag börjar bli lite för mainstream för mitt eget bästa, men bra är det. Toppenbra. Nu väntar jag bara på att någon fet festival ska boka henne.

CK One Summer ♥ (att slåss tillbaka mot vintern)


Historien upprepar sig och slutar alltid likadantJag är en sådan som funderar mycket, lite för mycket, och särskilt här kan det bli lite för mycket av allt det där. Lite för mycket "Hej här är jag och jag är svår". Jag är ganska full av tvivel, ganska cynisk, ganska känslofylld. Jag ville bara säga att jag älskar livet just nu. Det kanske inte når fram ibland. Jag är faktiskt helt sjukt lycklig. Jag tror att vinterdepressionen hoppade över mig. Fast egentligen tror jag mest att det handlar om inställning, och det här kanske låter smörigt, klyschigt och puttinuttigt men jag tänkte bara att jag skulle berätta något fint sådär. Livet är fint. Jag hoppas att ni vet det.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


källa;okänd


KalasVaken om natten och drömmer på dagenIdag ska jag till skolan för första gången på 5 veckor. Det är ångest ångest ångest, då kan det vara okej att vara lite pretto när man laddar upp... tycker jag.

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt


Jag borde kanske lyssna på allt annat än just Daniel Adams-Ray just nu, jag tycker ju inte om sån musik. Jag borde kanske röja upp runt om mig. Jag borde kanske sluta spela spel som inte går att vinna. Jag borde kanske sluta leva en lögn och komma ner på jorden en stund. Jag borde kanske hitta något att tro på, mer än att jorden snurrar precis likdant nu som den alltid har gjort. Jag borde kanske inte blogga om nätterna utan sova istället, men när har jag någonsin gjort som man ska?

You'll be the poison, you'll be the cureJag slängde in ett par (tio närmare bestämt) extremt fina låtar som håller mig i schack just inatt i en liten lista och sedan tänkte jag att jag skulle dela den med er för de här låtarna borde alla höra någon gång i sitt liv, så lyssna igenom dem lite, lite bara. Klicka på bilden.

Thailand del 3
SWEET APRICOT


Jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen


Still an animal


och det känns i hela kroppen, i varje andetag.. Idag är en bra dag


Thailand del 2
Thailand del 1
#48 Childhood#48 Childhood - Innan vi begav oss till Bangkok hade vi en liten dag i Stockholm då vi hälsade på kusin Edmund m. familj. Sällan sett maken till sötare.