Scharinska

Efter att i onsdags varit på den efterlängtade premiären av Iron Man 3 (för övrigt den bästa i serien imo) drog jag och Agnes oss till Scharinska och The Collisions releasefest för att onsdagsöla och lyssna på bra musik in i dygnets sista timmar. Jag hade även lovat Erik att fota lite så ni kan tacka honom för att det blev lite skönt bloggmaterial. En annan bra sak var att Agnes bjöd mig på öl eftersom det var dagen innan löning = fattig. True friendsship at it's best.

Viii gliiideeerr

Jag och Joakim bestämde att det var dags att plocka fram brädorna för säsongen. Det gick lite knackligt i början men efter att ha kännt in dem ett varv så lyckades vi ta oss en runda och in mot stan. Bytte även gummi i min och hoppas på lite skönare åk i framtiden. Tror att den kommer bli använd några fler varv denna sommar än förra. Sedan mötte jag upp Elin och solhängde lite med fattigmansfika. Och så kollade vi på skor. åh skor<3. Tur att det är löning imorgon. (rubriken är för övrigt en referens till världens bästa reklam). 

lördag

Vaknar upp efter en bra överraskningskväll och tar en suddig bild i spegeln. Åker iväg till stan för att träffa Maja och gå på loppis i en liten kyrka där tavlorna hade andakt. Mötte sedan upp Oscar och drack halvkass men billig latte på Waynes uteservering. Finally lagades det paella i mitt kök med fantastiska brudar och så drack vi vin, inväntade folk och fick fira 20 en dag till.

on the food chain

 

Kungsholmen - Fredhäll


Hemma hos

Till dig som inte varit här och hälsat på under de två månader jag och Victor bott i vår ståtliga tvåa tänkte jag säga: Välkommen hem till oss! 
 
Denna hylla delar av vardagsrummet och "datorhörnan". Här har Maja med stor omsorg färgsorterat våra böcker.

En världsbäst krukpojke och ugglan som är det enda väsentliga i vårat badrum. Jagade mycket och länge efter honom ska ni tro. 
 
 
En köksbänk som vi (jag) fortfarande funderar på vad vi ska göra för något med för att den ska passa in lite bättre och så en vägg under extrem ombyggnad. Tänkte fylla hela väggen med fulsnygga saker men just nu sitter där endast tre loppisfynd. På kylskåpet finns bara bra magneter, har förövigt precis kommit hem med tre till av Jan Stenmarkarna.
 
Barbaskön och Barbazoo delar av vår hylla över sängen. Inte så svårt att gissa vilken sida som är vems. Till vänster på fönsterbrädan står fortfarande mina smycken i en gammal fotokartong. Det enda i lägenheten som inte är uppackat ordentligt. Vet inte hur det ska bli med de stackarna.
 
Pikachu väntar troget tillsammans med fyrakronorsmattan vid balkongdörren då det fortfarande är rätt kallt på stengolvet utanför. (har dock lagt ditt en matta också obs). 
 
Och här har vi äntligen kunnat börja hänga på eftermiddagarna. Tror det kommer vara min favoritplats i sommar.
 
Det var det. Skulle gärna haft en mer bohem/vintage inredning eller vad vi nu ska kalla det, men jag jobbar på det. Nästa steg är nog lite fler växter. Resten får komma med tiden... och pengarna. Tills vidare kompanjoner.

Club Sandwich


Några bra mobilbilder som inte hamnat på insta

1. Jag när jag hade läderlappen på huvudet första gången. 2. Jag och Nicki på jobbet (när alla andra laddade inför Amanda+Jonas 20 år).
 
1. Hummusmackor hos Elin 2. En råbra sushibild från när jag och Amanda var på Nooshi. Alltså med tanke på hur många riktigt dåliga sushibilder jag lägger upp på insta: how did this not make the cut?
 
1 & 2. Två mycket bra obrusiga bilder från Verket.
 
1. I min mormors trappuppgång. Guns stol. (Låt stå!) 2. Bäst tröja
 
1. En gång när Snusmumriken och Batman möttes 2. Tyckte tydligen att denna var extremt cool på väg hem från Oscar och Elins inflyttningsfest och tog ca tusen bilder, varför?
 
1. Morgonstund har guld 2. Hälsade på fiskarna på Coop
 
1. Glammig hylla (också inför Amanda&Jonas, avnjöts av andra medan jag var på bilden överst) 2. Och sist men inte minst en råbra bild på när Elias var jättetrött och somnade mobilspelandes. Kanske min bästa bild. Hur går det ens till?

Nystart!

Hej alla glada bloggreaderz och välkomna! Sen sist har jag jobbat, och när jag inte jobbat sett ohälsosamma mängder Community (3,5 säsong, eller med andra ord: allt som finns ute, på 4 dygn). Igår anlände dock äntligen ett paket med ett nytt 50mm till mig. Nu tänkte jag att vi hittar tillbaka till gamla stigar och sådär. Det blev lite trögt med bilder just såhär i starten men tänk er att detta är det första i en lång rad av vardagsbloggningar som börjar NU!
 
Idag har jag varit på en loppisrunda med Maja som sträckte sig över ca halva Umeå.
 
Det blev några fynd. Bland annat min drömkappa (äntligen!!!!!!). Den är varm och gosig (=urtung), med megaluva och perfekt för kalla vinterdagar..... nåja, några gånger ska den väl användas innan det blir allt för varmt.
 
Och här är två obligatoriska matbilder från en middag på O'learys. Min mat är dock inte med då den ej gjorde sig bra på bild.
 
Så! Visst var detta roligt? More to come! Exempelvis: Lägenhetstour och en stockholmsresa! Don't miss. 
 
Nu tänkte jag utnyttja denna lördagskväll i mitt unga crazy liv till att hitta en ny serie att grotta ner mig i. På återseende.
 
ps. gud vad roligt det var att få redigera bilder som faktiskt ser bra ut igen! hurra!!!!! är så lycklig över att vara tillbaka i fotovärlden. ni kan knappt förstå det. hejdå nu. ds.