Insikt.

Jag insåg just att mina kategorier har gått åt helvette. Pga. att jag haft "Design." som standard. Så nu ligger allt helt knas. Det får man ta. Jag hade skrivit något väldigt långt och intressant men det kom inte med i utkastet och nu har jag absolut noll aning om vad det halndlade om ens. Jag ska iaf ta bloggpaus. Kanske resten av sommaren vem vet? Det är iofs bra för mitt gigantiska ego att blogga, men jag ska sluta ändå. Så länge jag kan. Kanske för evigt vem vet? Jag får skriva på riktigt. Med papper och penna som man gjorde back in the old days.

Språkresa.

Jag sitter och browsar billiga språkresor, vilket inte går framåt. Jag har nämligen klurat ut att jag verkligen vill fara på språkresa till Usa nästa sommar. Det billigaste jag har hittat var endast 2 veckor och gick på 15tusen. Ska man vara borta en månad blir det dubbla priset överallt och det är det verkligen ingen som kommer gå med på att betala åt mig. Dessutom måste jag hitta en vän med samma upptäckarglädje som jag som också måste ha vääääldigt generösa föräldrar. Vilket kan bli ett problem. Den här planen är dömd att falla men jag tänker inte ge upp. Ja alla är väl välkomna med tips om billiga eller bra alternativ om ni rest med något duktigt bolag. ehehhehwehehehehehehehahwhwhhwhwh.

aj,.

Min rumpa gör ont. Jag hör Super Mario musik. Någon spelar det i närheten.

Undvika.

Jag undviker att trycka på "Visa Statistik". Nej jag inte bara undviker. Jag VÄGRAR. Den gör mig deprimerad. De enda som läser min blogg är jag och troligtvis Anna ibland. Det gör mig arg. Riktigt arg. Så arg att nästa gång jag träffar en person som inte läst min blogg ska jag ge honom/henne en gigantisk utskällning. Dock förstår jag er. Min blogg är den näst tråkigaste bloggen på hela World Wide Webb. (Jag har fått lära mig att det är vad www står för *stolt*). I sthlm ska jag briljera dock. Jag ska visa att jag bara är tråkig på internet. I verkligheten är jag lysande.

EKO.

Klockan är 8. Det här är ekot.

Egentligen är klockan bara 19:53 och inget eko så långt ögat når. Jag och Anna sitter på en Ybuss påväg mot huvudstaden , vilket vi gjort sedan klockan halv 1 imorse. Vi har superbuss med internet. KLÅ DEN NI! Nej nu är klockan ännu mer.. Tro inte att jag är segast i världen på att skriva 2 meningar för det är inte sant. Däremot är min dator damp och internet segt som saaaaaaaaaatan själv. Den här bilden på Anna är tagen för ca 5 min sen iaf. Hon är snygg när hon åker buss och vill själv inflika att hon känt sig skabbig hela dagen.

Lägesrapporten blir följande: Hungrig och mätt på samma gång är en ultimay kombi när man åker buss. Genomoljigt blöt wrap är då en hit. Vädret är bra. Solen har bländat genom rutan hela dagen men justnu är det molnigt. Vi befinner oss... på E4an? Det är träd överallt.LOOK AT ME!

Nu är jag på ultra humör. HAHA told ya it would change. Det är bara najs. Fast jag dissar fortfarande mitt hår. Nu lovar jag... att jag ska skaffa läpp piercing på något sätt. I värsta fall blir det en fake. Nej sånt är inte trevligt utan bara wannabe men.. jo, Jag lovar det ändå.

Recept: En (inte fullt så) ambitiös frukost 1port.

Du har hela ditt liv haft ryktet att du är värdelös i köket och att du inte ens kan göra de allra enklaste tillagningar. Du bestämmer dig för att motbevisa, om inte annat, åtminstone dig själv med en ambitiös frukost.

Med ett nästan helt tomt kylskåp blir uppdraget inte en fullt så enkel match men vi hittar 2 ägg. Knäck de två äggen i en stekpanna och häll lite mjölk över dem. Sedan saltar du blandningen. Se till att saltet blir ett berg på minst 4m ö.y. och gärna så brett som möjligt. Sedan låter du allt sjuda och rör sakta om med vad som helst tills detta har stelnat. Tillslut smakar du av med salt och peppar. Här är det viktigt att hoppa över delen "smaka" och gå direkt på saltningen. Här ska det också bildas ett berg som sedan blandas ut. Servera på den flataste tallrik du kan finna.

Koka gröt. Om du inte kan detta tar du en köpt risgrötskorv och pular in den i mikron i ca 1-2 min. Missta sedan kryddburkarna och strö gröten med socker och paprikapulver. Porla gärna lite mjölk runtom din gröt-ö.

Ta lite bröd. Vilket som helst. Bre sedan lite Tartex som legat utanför kylskåpet hela natten på ditt bröd. (Om du inte vet vad Tartex är så går det bra med leverpastej). Deckorera med grönsaker och lägg på samma flata tallrik som innan.

Vips har du en underbar, ambitiös frukost med Äggröra, Risgrynsgröt och en nyttig och god Macka. Hugg in och njut.

Liar Liar Burn In Hell.

Okej jag ljög igen. Mina löften är tydligen inte att lita på men vi skyller på att jag angav 3 i ett inlägg. Så egentligen behöver jag bara hålla ett av dem. Jag är ingen ny människa och inte mår jag bättre heller. Jag tkr inte om mitt hår. Jag känner mig som en pojke. Ja man ska prova nya grejer men det känns inte braaaaaaaaaaa. Nej. Jag ska sluta klippa mig och bara spara tills jag får hår ner till helvettet. Alla säger att jag vänjer mig och det är nog sant, men jag vill inte vänja mig vid att se ut som en pojke. Aja det växer ut igen. Jag är iaf inte förnyad utan fortfarande rätt less.

Jag lovar och svär.

Nu ska jag börja lova en sak varje dag. Fast det kommer inte bli så eftersom jag absolut inte tänker blogga varje dag, men jag kan lova att lova någonting i varje inlägg i stället. Det blir löftet just nu.

Supertanter.

Det här är vad man kan kalla för en SuperTant:

I övrigt är Supertanter oftast en benämning på kvinnor över 60 som cyklar i turbo fart. Eftersom de verkligen måste ha någom övernaturlig kraft. Dock måste damen ovan ha lite cred. Det där är en supertant.