Crystal bullet

Titta vad som trillade ner i min brevlåda idag! Tror jag ska internetshoppa lite mer ikväll. Det är ju så himla roligt.

Lite om senaste


Såja. I tisdags efter att ha suttit och tittat på min blogg om och om igen fick jag ett infall och tänkte lite som Chris Miles: "Fuck it". Så jag plockade upp telefonen och ringde Attityd. 3 timmar senare såg jag ut som ovan.

I övrigt har det varit PA100-vecka (=jobba hemma med rapporten=nemas lektioner) och iag nkvarterade mig hos Victor. Pluggade medan han var i skolan, men fick väl inte riktigt lika mycket gjort som jag önskat. Jobbade, jobbade, jobbade i helgen och nu ska jag plugga, plugga, plugga. Mina fingrar börjar bli extremt trasiga vid det här laget.

And I know how it goes, it's a saturday night and it shows


Det är en sådan där natt när man önskar att man var någon annan någon annanstans. Tittar på hår. Vill ha det lite såhär. Mest som första, men det är inte möjligt i detta liv tyvärr. #gener.

Utbildning och rekryteringsmässa


"Jag ska..."

Återigen oklanderligt


Gaias återkomst

Igår kväll landade AR3Bs egen italienare Gaia på Umeå flygplats igen. Efter över ett halvår av frånvaro kommer hon och hälsar på i 5 dagar. Vi var 15 stycken som stod med skyltar som Oscar gjort och välkomnade henne tillbaka. Det blev många kramar och minst lika många tårar.

Utkast: Feb. 14, 2012

Jag ska sluta blogga dåligt. Under dagarna har jag varit på cocktailparty, spelat laserdome på alla hjärtans dag, och läst poesi på en cafékväll min klass anordnade. Så för att blogga något och för att jag fick iaf en förfrågan om det så tänkte jag lägga upp en av dikterna jag läste. Jag var så himla nervös, särskilt med denna eftersom den ligger så himla nära mig, men jag har också alltid tyckt att dikter gör sig bättre skriftligt än muntligt. Nu kör vi."Hej,

Du och jag blir dödsbädden sa dom

Och jag är på gränsen till katastrof

Don’t push me cause I’m close to the edge

Men hur ska jag bli hel igen om jag aldrig får gå sönder?


Hej,

Jag tänkte att jag nog ändå dör till slut

För DET är i alla fall lika rättvist orättvist för alla

Så jag tänkte bara passa på

Medan jag fortfarande lever

Att säga


Hej,

Jag vill inte verka klängig eller så

Men jag tror att jag behöver dig

Jag har räknat ut vår funktion och

Du och jag är inte lika med död

Vi är lika med liv

För minus minus kommer alltid att bli plus"


Godmorgon

Detta är en bild från min instagram. Kan för övrigt tipsa om sidan Copygram för alla som inte har en fancy smartphone men ändå vill kunna spana på sina kompisars och icke-kompisars bilder. Min hittar ni här.

Idag vaknade jag 9:30. Ni måste förstå att i min värld är det helt sjuk tidigt för att vara en ledig dag. Stiger i vanliga fall ALDRIG upp före 12. Så idag blev det riktig frukost med familjen för första gången på typ flera år. Frukost måste ju vara den bästa måltiden på hela dagen.

Ska utnyttja denna söndag till fullo. Är så fantastiskt nöjd över att inte ha sovit bort den. Sedan blir det en tur till Ersboda för att fira Victor som fyller 19 idag!

Ha en fet söndag!

Jofama by Kenza 9


A little list

1. Konstiga saker du gör när du är ensam hemma
Gör väl vad alla andra gör när de är ensamma, men dansar, sjunger, pratar med mig själv. Sådana grejer.

2. Vilken sorts person attraherar dig?

Någon som är rolig, smart, kreativ... och snygg. Jag är EXTREMT ytlig, på det naturliga planet. Bryr mig inte jättemycket om kläder och smink osv. men har svårt för människor med fula ansikten. Har inte direkt några särskilda kriterier på vad som är "snyggt" i någons utseende heller. Symmetri kanske hahah. Nej jag vet inte. Men ett stort, vackert leende är bra.


3. Vad har du på dig när du ska sova?

Har ju fobi för kläder. Alltså kläder måste vara det obekvämaste som finns, så är nudist javisst så ofta jag kan. Särskilt när jag sover för då ska man vara bekväm och HAKUNA MATATA.


4. 5 saker du stör dig på hos andra människor.

- När någon tar en för givet. Hatar att bli tagen för givet.
- Folk som tror att människor kan ha olika värde. Typ rasister, homofober etc. Känns konstigt att skriva i samma punkt som man klagar på folk, men det är ju olika saker att störa sig på egenskaper och att värdera människor olika generellt.
- När folk inte hör av sig. Hör väl till lite att bli tagen för givet, men det gör mig jättearg. Särskilt när man har "kanske"-planer, och den andra gör nya, fasta planer utan att säga till att de blivit upptagna. Det är elakt.
- Dubbelmoral. Hatar dubbelmoral och är dubbelmoral. Dubbelmoraliskt.
- Oresonlighet. När det inte går att argumentera med folk för att de är close minded och inte vågar bli ifrågasatta eller ser en möjlighet i att lyssna till andras åsikter.

5. Något som du oroar dig för konstant.
Vad andra tycker om mig. Försöker att leva livet ändå och bara göra, men den där gnagande känslan sitter alltid i bakhuvudet. Tror nästan att jag skulle klara mig så mycket bättre om ingen annan fanns. (In contradiction till att jag är rädd för ensamhet, hurra).


6. När fick du din senaste kyss?

Beror väl på hur strängt man räknar vad en kyss är, men i eftermiddags säger vi. Annars är det ikväll. Ni lär väl läsa detta efter att det har hänt ändå så.

7. Hur ser du på alkohol och droger?
Tycker att måttlighet är bra. Ungefär det tycker jag. Tycker i allmänhet att folk får göra vad de vill, men det är ju lite trevligare om man kan hantera det också.

8. Finns det något du vill säga till ett ex?

Nja alltså jag önskar att vi kunde ha en casual chat någon gång för han verkar trevlig, dock töntig som verkar tycka att det är pinsamt/jobbigt att prata med mig nykter fast det var på mellanstadiet vi var "ihop".... lol.

 

9. Vad är det bästa som hänt dig denna vecka?

Några av föreläsningarna på Umeå universitet. För första gången känns det som att jag vet vad jag vill göra med mitt liv.


10. 3 Saker som gör dig rädd
- Ensamhet.
- Att fastna i ingentinget. Att det liksom inte blir något av mig och så sitter jag där om 40 år och ångrar att jag aldrig levde. Den tanken gör mig jätterädd.

- Att bli svårt sjuk. HIV, cancer, få rörelsehinder etc. Sådana saker. Också jätterädd. Gud vad heavy detat blev.

 

11. Något som alltid får dig på bättre humör.

Klipp på söta djur!!! På senaste tiden har det varit rävar, tvättbjörnar och sälbebisar!! ÄLSKAR SÄLBEBISAR! ♥


12. Något du längtar till.
Cocktailparty Harry P-fest, London, vår/sommar, ev. volontärresa, RESTEN AV MITT LIV.


13.Vad är din tro?


The Angry Eye


Jane Elliott har flera gånger genom årtionden utfört ett experiment där blåögda under några timmar får utsättas för diskriminering pga. deras ögonfärg. Detta gjorde hon som en motreaktion främst mot rasism, men också annan form av diskriminering, efter Martin Luther King Jrs död. Denna video är på några collegestudenter i USA från början av 2000-talet, och detta är briljant mina vänner. Alla borde se detta. Tyck inte att det är långt och tråkigt. Det är viktigt. Om jag inte kan övertyga er kanske dessa gifar på Jane kan det istället. Fruktansvärt bra kvinna det där.