En kväll när vi gjorde Mojitos


Såg ni himlen ikväll?


Sillviken 2

Här är 4 bilder som skulle med i förra inlägget men som tappades bort på vägen. Det är tre porträttbilder och en på när vi lärde oss att knyta körsbärspinnar med tungan!

Sillviken

Nu var det ett tag sedan det blev ett redigt inlägg här, men så blir det när man jobbar för mycket och fotar för lite. I alla fall så är det dags för bilder från när jag, Jonas, John, Niklas, Maja och Elin åkte till sistnämndas stuga i helgen. Det började med att de andra mötte upp mig när jag slutade jobbet för att köpa middag och sedan dra vidare bilen till Sillviken. Där fick kock-John göra både biffar och potatissallad och även fast jag varken är särskilt förtjust i kött, grillat eller rödlök var det helt fantastiskt gott! (kolla detta stycke btw, jag har köpt ett nytt tangentbord!!!)

Sedan spelade vi kubb och laget på övre bilden tog självklart hem segern.
 
När Niklas och Maja åkte iväg för att ladda jobb och det började se ut såhär tog det slut på vettiga bilder att ladda upp men vi hade sjukt sjukt kul i alla fall och somnade till slut på okänd tid alla fyra i mormorstugans dubbelsäng. (älskar för övrigt denna bild).
 
Nästa morgon vaknade jag först (?!!!???) och sedan ägnade vi dagen åt att dega i solen, bada lite och bara njuta. Det slutade med att vi stannade hela dagen efter också för att det var så himla svårt att spräcka idyllen och fara hem.

Dinner and a movie


En dag åt jag och Elin middag på Eastern. 


Vi var jättetaggade på livet och pratade om framtiden som ljus... eller.


Men sen blev vi mer taggade!! Här stänger Maja av sin mobil.

För vi var på bio och såg The Amazing Spider-Man som var förvånandsvärt bra. Om ni har chans att se den: do it!

To those who'd never exist without being generic

Hängde igen med dessa två med tillökning av Konrad och fick senare besök av våra favoritersbodare. Vi hade en utomordentlig förfest och ville liksom inte gå därifrån.

Men vi gick och hamnade på Amandas inflyttningsfest där alla utom Filip var svartvita.

Efter bravader som en tripp upp på Draggens tak där nästan alla medverkande blev skadade på ett eller annat sätt cyklade vi hem igen och åt/snackade bort resten av natten i Elins kök. 

Shake your ass out in that street


En torsdag träffade jag mina två favvotjejer för att äta middag på altanen.

Senare fick vi tillökning i form av dessa två och drog en krogrunda med avslutande takhäng.
 
Jag måste be om ursäkt för textfattigheten här. Jag måste skriva allt med skärmtangentbordet eftersom jag spillde Fanta på det riktiga häromdagen..... = alla ord tar tusen år att skriva. Detta är i alla fall början av helgens bilder. More to come.