huh?

ursäkta om jag stör, men jag undrar en-två saker...
vad är skummtummar för något, och sen när är särskrivningar okej?

Ryan Sheckler

jag glömde nämna att jag såg på Cribs igår. till mitt försvar fanns det inget på tv.. och ja ni vet hur trevligt det var för mig igår så tänk på det. iaf de visade Ryan Sheckler's hus. herregud den lilla brat jäveln. okej okej han är duktig som fan, men på vadå? skateboarding? det är väl ändå ingen merit? han är 19 år och bor i sitt egna jävla megahus med en tv-apparat i varje rum, hemmabio SPONSRAD av Panasonic. gym på baksidan av huset. en sjuhelvettes utsikt. TRE bilar, varav den ena en inte fullt så dålig merca. han är 19 ffs. tänk om jag fick leva så om tre år? skulle inte mitt liv vara ganska ultimat då? bortskämnda jäääävel. sen att han är snygg och sånt kan vi stryka.

asså okej jag låter som en tönt som hatar kändisar. jag gör inte sånt. jag hatar inte folk jag inte känner, men iblaaaaand är livet lite orättvist. jag tycker han ska skänka lite pengar.. typ till afrikabarn och mig.

(ni har märkt att jag börjar gilla att skriva sjuhelvettes? jag vet inte varför. det är ett sjukt fult ord. 7kt fult. alla som skriver 7kt är ochså äckliga. (på allvar.))

Utkast: JAG ÄR ...

JAG ÄR KLAR MED MIN BILDUPPGIFT! HAHA DÄR FICK NI SÅ NI TEG ERA JÄVAR!

jag hörde att agnes är sjuk idag. tillåt mig att vara skadeglad. hon kan inte ens blogga. det kan jag. jag är friskare nananana. okej jag önskar att någon hade sympati för mig och min sjuka så jag kanske ska vara snäll mot agnes nu. eller inte. jag tänker lida med mig själv och vara glad att någon mår sämre än mig. HA-HA. agnes har signe. nog räcker väl det.

jag undrar om det är jag som har smittat henne? jag hoppas på det.

JAG HAR TÅRTA I KYLSKÅPET. Min mormor tänker på mig ibland. Far tog med sig tårta från morsdagsfikat som alla andra hade utan mig. A ja ni måste väl ha en jävla bild på mig också. EN VECKA sen är det slut på det här tjafset. åhejåhå så jag längtar till den dagen. hojhoj.

den här bilden togs igår lalala tror ni mig nu när jag säger att mitt hår är BRUNT *peka*? bara för att det inte syns i skuggan och med överdrivna kontraster men fan i mig där äre.


det måste vara sjukt ointressant att läsa min blogg nu för tiden. allt jag skriver är hur jag vill ha slut på pakten om bilder och hur synd det är om mig. tur att ni är intresserade av skitsaker. annars hade det gått åt helvette för länge sedan.

Piano collection


Kingdom Hearts Piano Collection. jag brukar tycka sådant här är lite fånigt, och den här låten här ovan retar mig så otroligt i spelet. jag tycker dock att piano-versionen av Traverse town är fin. nu är den säkert på piano i spelet också och så får jag skämmas. vi tar det en annan gång. det är härligt iaf.

majaface

när man fusklyssnar på spotify får man reklam. just nu snackar Maja från The Sounds mellan varenda jävla låt. jag hatar hennes dialekt. jag hatar hela henne. hon förstör mitt liv. fyfan maja fyfan. någon borde slänga henne i papperskorgen. jag ska starta en grupp på facebook om det.

urk

min gitarr är nu stämd igen. äntligen!! dock fick jag ett samtal nu. fan jag har lovat att hjälpa till med bilduppgiften. jag kommer inte kunna spela tills resultatet är perfekt. fyfan vad misslyckat. jaha gitarren.. onsdag here I come typ. nejmen vafan.. bajs, som vi säger i mognadens land.

krupp

NEJNEJNEJ nu kommer krupphostan.
min röst spricker sådär varannan sekund och jag låter som ett monster i övrigt. ett monster med ett sjuhelvettes rytande.

jag hatar krupphosta.

waiting in the queue oh whoopee doo

nu ska jag ladda upp lite mer bilder från fredag. lite bilder som inte har med musiken att göra. ni älskar min kompaktkamera ja. <3
Agnes eh ba sjukt söt. bara så ni vet. and that right up there is Björn Roseströms autograf. ett pervo har skrivit på min arm. är jag inte nog så cool så säg?

peace

Heat slutar spela om två minuter. då får jag sova.

memory lane

Cilla har fortfarande mitt USB-minne. omgomgomg. jag hade inte bara saker åt henne där. jag hade filmer åt mig. jag har inte kunnat se dem på flera månader. det stör mig. jag vill se dem. nu far Cilla till Norge. omgomgomg. vi var allmänt långsamma åt alla håll. nu måste jag komma ihåg att påminna henne när hon kommer hem, vilket jag försöker komma ihåg hela tiden men inte kommer ihåg. påminn mig!

idag skriver jag med gemener. om jag inte känner annat nödvändigt. imorgon skriver jag med versaler och gemener på helt fel ställen. typ som en fjortis.

tomtom

Jag har inte fått ett enda mail idag

POÄNG

Jag fotar just nu mitt bildprojekt. Det blir uselt. Smart men uselt. Ni får dock inte se några bilder jag har fotat. Hur meningslöst blev det här inlägget nu på en skala då? HA! Där fick jag er allt.

whohos

Dagens fråga: Varför är det inget bra på tv?

HAH

VET NI? VET NI? VET NI?
Jag la in en lastfm-widget där nånstans>
Nu kan ni sitta och stirra på den och se vad jag lyssnar på direkt HÄR PÅ BLOGGEN!
typ reolution eller hur? nu hoppas jag på att ni inte har något liv och framförallt inga intressen så att ni blir fascinerade! BRA då har vi tydliggjort det.

angående mitt nick... jag har ingen förklaring. bara en diagnos.

destruktivitet

Jag är fortfarande sjuk. Hallå hallå? säger jag på det. Min syster är borta i ... nånstans. Jag har inte så bra koll på henne. Mina föräldrar är i Innertavle i alla fall. Många är hos Anna och firar henne. Det är inte jag. Många människor + sjukdom går inte ihop. Jag sitter här och snörvlar och tycker synd om mig själv. Ingen form av umgänge. Inte ens internet-wise. Nils lanar ikväll. Lovisa är på bröllop. De flesta andra har troligast varit/är utomhus. Idag har det varit ca 35 grader celsius i solen. Det är fortfarande sjukt varmt. Det gör mig arg. Jag gillar värme och har längtat efter sol hela vintern, men jag vill inte vara sjuk i värmen. Jag vill vara frisk. Det är nog inte vädrets fel, men nog så illa ändå. Jag tänker vara arg och spela musik på itunes (och inte spotify) som jag inte spelat på länge via min Sharp system-7700. Där har ni det. Det visste ni inte va? Jag ska döva ut ljudet från Nordic rock vid kajen som färdas längs älven. Jag tänker alltså bara sitta här, tycka synd om mig själv, skriva om helt värdelösa saker jag pysslar med och skryta om mina b-grejer tills jag går av.

Lycka till med läsningen.

YranfredagenIndustri Royal äger alltid. Publiken var dock inte på topp. Förutom jag och Agnes såklart.
På Björn blev vi ett mos. Eller inte jag, men alla andra. Det är inte jag som skriker i bakgrunden av videon. Även om jag också hade stämning. Nej det är Lovisa. Andra röster höres också, men tro mig.. det mesta är Lovisa.

Att vi stod längst fram på Alcazar vill jag glömma, men jag skriver det ändå. Det var pinsamt. Jag ville sjunka genom jorden. Jag är en sådan otroligt god vän. Det är jag.

Snällis


Den ultimata munbilden. Jag höll nästan på att glömma det. Hade varit surt med bara en och en halv vecka kvar. Imorgon får ni bilder och filmer igen. För nu bär det av till Nordic Rock. Egentligen vill jag bara se Industri som vanligt, men jag är moraliskt stöd också. Tur för alla andra att jag är så förbannat snäll.

i movie

Idag har vi spelat in det sista och redigerat vår film. Den är i princip klar nu alltså. Hahahha jag orkar den inte. Det är det bästa ni kommer få se på länge. Nästa vecka kör vi!

Imorse när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen. "Det går över" tänkte jag och reste mig upp. Mitt immunförsvar ligger nämligen på 10 på en skala till 5. Hela året har jag önskat att få bli sjuk. Få göra en liten paus. Nu har jag ont i halsen, är snuvig till tusen och mitt huvud värker som aldrig förr. Jag ska inte bli sjuk nu! Jag orkar inte med det. Hur ska jag stå ut morgondagen och må så här. ÅÅH. Jag skulle behöva att någon sjöng Get sick soon av Hello Saferide för mig nu. Tänk på det.

(ni älskar fortfarande mina ö-iga photobooth-bilder)

BodylineJag ska inte gå in på detaljer. Jag har försökt förklara det här utan att det låter fel flera gånger nu. Det jag vill konstatera är att jag på senare tid tittat på ännu en gudomlig sak från Bodyline, och nu har det gått iväg en betällning som den ovan. Den senaste förälskelsen ser närmare ut såhär:

JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DEN! Snart är den här. Som sagt: Kan dagen bli bättre? Nej.

ohnoe

och så måste vi lägga in en bild också. jag hatar photobooth. en vecka och 5 dagar.


Vi tittar på årets viktigaste match. Champions league-final. Jag förstår mig aldrig riktigt på folks hängivenhet till fotboll på tv, men alla kan inte tänka som jag. Min far och Christian sitter och ropar peppningar och råd till spelarna på tv. Jag tror inte de förstår att Rooney inte hör vad de säger.

I mina ögon är Epitaph-nyheten intressantare. Det är även intressantare än hästen som tappat sin sko.

Studio

"In the next few weeks, My Chemical Romance will head into the studio."

För elva minuter sedan fick jag ett nyhetsmail.
Det har varit mycket snack om att MCR ska spela in och släppa sitt nästa album i år eller alternativt i början av nästa. Nu når de studion. Hur mycket bättre kan den här dagen bli?

Epitaph + Spotify = <3

Skivbolaget Epitaph records har nu signat med Spotify. Det här är det bästa som har hänt på länge. Jag jublar av glädje. Mitt liv framöver kommer bli underbart.

På Epitaph records ligger band som Motion City Soundtrack♥, Escape The Fate♥, The Matches♥, You Me At Six♥, Rancid♥, Bring me the horizon♥, I Am Ghost♥ (som jag förövrigt förbannade Spotify senast igår över att de inte hade), From First to last♥, Gallows♥,... Jag kan hålla på så här länge. Underbart är det iaf. Särskilt Motion City Soundtrack♥. ÅH SÅ JAG HAR LÄNGTAT. Jag älskar spotify.

Nu kan jag lyssna på låtar som den här och den här.
Vill ni ha en fullständig artistlista från Epitaph ligger den här.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

YES


JA SKA VI INTE VARA MED PÅ DET ALLESAMMANS?
ursäkta? Jag undrar bara. Var ligger felet?

grön

Jag har mascara i ögonen. Det svider.

Buddha

Jag är så less på Buddhism. Jag orkar verkligen inte. Vill någon vara vänlig och förklara för mig hur meningen med livet kan vara att sluta leva? Livet fyller ingen funktion då. Det är ingen mening med det då. Jag förstår inte. För övrigt orkar jag inte läsa mer i boken. Så jag förstår inte principen alls. Jag ska nog bli Buddhist.

usch

Det här är bilden jag tagit som jag hatar. Jag förstår inte varför jag inte raderar den. Nej vänta nu. Det är inte den här. Det finns två delar av bilden. Den delen jag hatar tänker jag inte ladda upp. Ni får se den här. Den är meninglös och tråkig. Lev med det.


I samband med ett tema kallat "Jag vet att skönhet kommer innifrån, men ibland glömmer jag bort det."

papppall

Min papperskorg är tömd. Jag har vänt den upp-och-er och jag använder den numera som fotpall. Det är riktigt bra. Den matchar min stol också. Ni kan gissa vart allt mitt skräp är. Snart har jag varit hemma i en vecka. När jag kom hem var det nystädat här. Det är det inte nu.

amazing

Har de varit inne och gjort Arctic Monkeys båda album ospelbara på Spotify? Det funkade för någon dag sen. Åh jag kan inte höra Mardy Bum mer. Jag orkar inte. Vad ska jag ta mig till? Flourescent Adolescent och Who the fuck are Arctic Moneys? kvar. Typ 10 låtar? Vill de helt ärlligt att jag ska döda någon?

Bortsett från det har jag nu gjort grunden till en cool spellista. Den är amazing helt enkelt. Jag har kört lite overkill och sorterat låtarna efter artist för hand och sedan med låtarna i favorit uppifrån och ner. Ha min ordning alltså och inte efter artist. Gör bara så. Okej. (Ja jag vet att ni vill ha den. Den är fullkomligt jätte bra.)
amazing

COOL

Jag tänkte bara berätta att vi repade idag. Med guldbasen. Första gången i min världsbild. Mäktigt. Vi lirade det vanliga en del. Sedan ville vi spela nåt riktigt coolt. Då tog vi ut Location. Det var grymt. Nu har vi ungefär den coolhetsgrad på skalan som bara är möjlig. Vi var så uppspelta över detta faktum att vi spelade den om och om igen. Tills vi var alldelens urleda. För den här gången. Då lämnade vi och for. Då vet ni det. Bra gjort av er helt enkelt.

Imorgon ska vi på snoppmottagning. Varför jag behöver vara där förstår jag inte, men lärorikt är det nog. Vem vill inte veta allt vi inte redan vet om snoppar? Ärligt talat så ska i nog inte prata om snoppar. Vi ska troligtvis prata om något helt annat.

What's the point of the alarm that I'm ignoring?

Åh vad jag är less på dagens bild. Jag orkar verkligen inte satsa alls. Bara två veckor kvar. Håll ut.

Jag hade ingen aning vad jag skulle ha som text idag. Jag lyssnade igenom en massa låtar, men nej. Sedan fick jag helt omitiverat en nostalgitripp och började lyssna på Sum 41's Heart Attack. Så det är den låten texten kommer från idag. Njut. Haha nej gör inte det. Då skäms jag över er. Både låten och bilden är ju riktigt usel. Nu ska jag lyssna på något coolt istället.

ohgod

MED HERREGUD! Det är inte bara jag som ska ta mig i kragen. Förstod inte min morbror när jag sa att jag ska läman in mitt arbete på måndag? Förstod han inte när jag sa att uppgiften var i tre delar och att jag behövde att han svarade på den första? Förstod han inte att jag har världens panik nu eftersom han lovade att hjälpa mig i helgen och ändå inte har gjort det? Jag har inga svar, kan inte göra något och ska lämna in imorgon. Jag kommer alltså att dö. Fan.

Ja jag vet att jag borde haft bättre framförhållning och inte förlitat mig på en person de allra sista dagarna, men jag är stressad , det är varken tids- eller energikrävande frågor, och han lovade att hjälpa mig. Det märks att vi är släkt. Är vi det förresten? Ja lite, men bara på det planet märks det.

Jag borde frågat någon på mammas sida av släkten.

Kulturnatta 09 i bild och film

Jag hade min skräpkamera, ljuset sög, och det var en massa folk ivägen överallt, men efter en liten redigering besultade jag att några av bilderna var visningsdugliga. Så scrolla och njut.

Industri Royal spelade akustiskt på Schmäck Kompaniet

Lovisa drog med mig på modevisning, men ser själv lite skeptisk ut.
Hon förstod nog att hon var snyggare än modellerna.

Captain Longshot spelade en av sina tre spelningar på Apberget-scenen.

Alannah Myles kom hela vägen från Kanada och spelade tråkig musik

Sorry, Let's Bowl! vann som tidigare nämnt Musik Direkt och fick spela på stora scenen

Stämningen var ultimat inne på Schmäck när alla stämde in i Location Location Location och Captain Longshot's Mean Machine Beauty Queen går alltid hem.


Kulturnatta 09

Industri Royal var grymma ikväll.
Det var också Captain Longshots 'Mean machine beauty queen' också.

Som vanligt alltså. Det har varit härligt ikväll. Härligt härligt. Stämningen på Royals akustiska var awesome.
Bilder och film kommer när jag har hittat sladden. Troligast imorgon. Eller ja idag. På dagen. Annars ser vi fram emot mer plugg, och att fara på stan-cruisning i bilfan. WOHO.

Jag sitter och spelar 'Another one bites the dust'. Den är inte svår. Jag insåg idag bara att jag aldrig gett mig på att spela den. Den är galet bra basgången där ju. Bra.

Som en kronjuvel i nickel

Pluggandet gick väl en aning sådär.. det här håller inte. Det håller inte. Fan. Jag har mått dåligt hela dagen. Koppla inte med något. Jag har mått fysiskt dåligt. Illamående och skit. Jag tycker att jag förtjänade glass. Jag fick ingen glass. Jag bad iofs inte om det. Men jag for inte heller och köpte någon själv. Det skulle nog varit villkoret. Var är alla tankeläsare när man behöver dem? Min mamma brukar ofta säga: "Du måste säga vad du menar. Jag kan inte gissa. Jag kan inte läsa tankar". Hon borde kunna det. Hon borde kunna läsa av att jag vill ha glass. Det är något hon måste bättra sig på. Tänk på det.

helvetet

Svenska - Peronligt brev - v.19 (?)
HK - Bostadsekonomi - 3 delar - Mån v.22
No nationella - Biologi - Mån v.22
So prov - Buddhism - Tors v.22
No - Fysik - Hemuppgift (uppsamling) - v.22
Svenska - Praoredovisning - v.22
Eng - Eget projekt - 2 delar (1 grupp, 1 egen) - v.22, v.23 (?)

Bild - Reklam (grupp) - v.23
Bild - Egen uppgift - v.23


SKA JAG NÄMNA ATT JAG INTE HAR BÖRJAT PÅ NÅGON AV MINA UPPGIFTER?. IMORGON ÄR DET KULTURNATTA. HALLÅ? Asså vafan? Jag måste ta mig i kragen. Jag kan inte ha det såhär. Nu ska börja uppifrån och så ska jag reda ut det här. Jag MÅSTE. Även fast jag hatar plugg. Det kanske märks? NÅ.

Men fuck mej, stäng av internet då förfan.

Jag antar att du vänjer dig

Hur länge sedan var det jag grät sist? Jag är inte olycklig längre. Jag är inte heller lycklig längre. Jag är känslokall. Nej inte kall. Känslolös. Jag bara lever på. Hur blev det så? Vad betyder någonting nu? Jag har slutat bry mig. Gör mina handlingar någon skillnad för någon? Varför är jag likgiltig inför det? Eller är jag det egentligen? Jag kanske bara inte orkar känna efter. Jag kanske inte behöver känna efter. Jag har alltid haft svårt för formuleringar.

jag antar att du vänjer dig
jag antar att du vet; ensamhet


Imorgon kommer jag ha ändrat mig. Nej inte ändrat. Ångrat.

BLARGH

Jag är ungefär så uttråkad som det bara är möjligt. Detta säger jag för att det är sant. Jag lovar. Min bok är slut. Jag orkar inte börja på en ny. Jag blir för rastlös av att läsa. Nästan ännu rastlösare än av att inte göra det. Livet är hårt.

Av någon anledning har jag fått för mig att det ska vara ett h i ordet rastlös. Det ser så fel och kalt ut så där <. Var det ska vara vet jag dock inte. Tur är väl det. Annars skulle jag säkert försöka sätta in det.

Rhastlös
Rahstlös
Rastlöhs
Rastlösh
Rashtlös

Quoi?


Jag vill bara säga: ehm va?

Thursday blue

Min familj tycker att jag ska springa idag. Det tycker verkligen inte jag. Idag började vi diet:a igen. Det räcker med det tycker jag. Jag ska inleda dieten med att baka cupcakes. Nej kanske inte, men promenera ska jag.

Jag har sträckt någon rump-muskel. Det är illa. Jag kan inte resa mig upp om jag ligger ner. Det är en kul insikt att vakna till på morgonen. Jag skrattade åt hur patetsikt det måste sett ut där jag låg och kämpade för att ta mig upp. Jag kan verkligen inte ligga ner och skratta. Det gjorde fruktansvärt ont. Jag tror att någon straffar mig för något, men jag vet inte vad.

Burn

Ibland när man inte tänker ordentligt kan man, i frosseriets hetta, äta alldelens för många Chili Cheese Doodles fastän all cola är slut. Då har man ett riktigt jävla dilemma.

The boys are back in town

Fast grejen är ju den att jag är en brud. Fast egentligen.. vem vet?

Stockholm var great iaf. Jag har inga fötter kvar, men jag lever i övrigt. Sådant är plus i kanten. Jag gillade min Scandic-prao. Lite jobbigt kanske det kunde blivit om det hade varit en allt för lång tid, men nu var det ju inte det. De var trevliga och jag fick pengar. Bra combo? Ja, men hemma är också great faktiskt. Jag har hunnit läsa där borta!! Bra gjort av mig. Ca 10 sidor kvar av boken som jag hållit på med i typ.. ett år cirka. Helt ärligt. Började i mitten av teaterterminen ifjol minns jag. Illa. Produktiv vecka iaf. 12 dagar. Inte 10. Jag är tydligen inte så bra på matte som jag tror. Minus i kanten.

Nu fick jag sms. Stay tuned...

Så där ja. Hemvistelsen inleds på gamalt vanligt manér med film. Höhö. Nämnde jag att jag hann se 'Se upp för dårarna' och 'Pulp Fiction' där borta utan att nämna dem? Nej det gjorde jag inte. Jag vet faktiskt om det själv utan att titta efter. Den senare var alldelens för diffus för mig. Jag fattade knappt vad den handlade om egentligen. Tarantino är helsjuk. Förstår aldrig något jag ser av honom.

Nu fick jag till sms.. från ett nummer jag inte har. Skumt.

Aja iaf. The Butterfly effect. Jag ville se "It" (Stephen King), men jag kommer pissa på mig om jag gör det. Jag vann i övrigt iaf. Jag är bra på att vinna.

Jag vet inte om jag gillade filmen eller inte. Jag tänker inte skriva någon rescenssion om den. En del tycker att den är grym. Den har blivit hyllad till tusen. Se den om ni känner för det. Annars inte.

På fredag ska min mor och syster hämta häst numero tres. På fredag ska min far hämta Corvetten. Det senare intresserar mig en aning mer. Fan så taggat, och snygg är den också. Bli impade. Fast inte nu. Ni får en bild på lördag när den är här.

Tillräcklig sammanfattning för er?

Jo en grej till!
Äsch jag tänkte fråga Agnes om om vi ska repa snart. (Jag gillar att ställa frågor som läser min blogg rakt via bloggen) Sedan insåg jag att det är röd dag imorgon och klämdag (haha så jävla fult) på fredag, sen är det helg. (Med snart menade jag alltså i helgen). Det kanske inte spelar roll? Vem försöker jag lura? Klart det gör. AOUCH. Jag ska hålla takten i källaren istället. Önska mig lycka till.

ps. jag fryser ds.
ps2. visst uppmärksammade ni lite extra allt fetstilt undermedvetet? tänkte väl det. typ som att fetstilta (?) snygg gör att ni kopplar olivias blogg och snygg. (ähmen vafan, upptäckte att effekten inte är densamma med vita bokstäver. fan.) ds2.
ps3. i ps får man bara använda gemener (om ni inte vet vad det är kan ni googla det, det gjorde jag) ds3.
ps4. I overdid it right? ds4.

Mjukisdilemma

Idag var min första dag på Scandic Sergel Plaza. Jag har ont i fötterna, men jag kämpade mig runt i affärerna tillräckligt för att äntligen ha hittat min skolavslutningsklänning. Den är allt det där jag ber om. Somrig, blommig, med rosett och supersöt. Nu ska jag vara en sådan där hemlighetstönt som inte avslöjar vilken klänning det är föränn dagen till ära. Ja ni får se den på bilderna i efterhand om ni nu inte är minervabarn. Nu gäller det bara att hitta en middagsklänning också. Den måste väl vara något elegantare gissar jag. Åh varför? Varför ska man behöva äta elegant middag med eleganta kläder? Jag hade inte ens tänkt på det själv om inte alla mina klasskompisar pratat om hur de försöker hitta bra klädsel.

Jag ska gå dit i mjukisbyxor och hoodtröja. Det ska jag göra. Ja.

FlightFight

Ibland undrar jag om min farfar någonsin ägnar en hel dag åt att göra ingenting. Jag tror inte det. Sånt gör jag hela tiden, men inte han. Farmor har åkt till Portugal. Jag hakar på allt hetsigt farfar gör. Idag ska vi till Malmö. Det är rätt okej faktiskt eftersom vi ska till Sturup flygplats sen. Så det är rätt lägligt, men annars? Coola ner lite tack. I eftermiddag far jag till Stockholm alltså. Önska mig lycka till och be att jag inte kraschar. Sen kommer allt lösa sig finfint. Ah. Är inte livet underbart? Jodå.

fabulous

Rebecca säger mig att det nu är 70% på den HÄR underbara saken! Är det sant? Är det verkligen sant? Jag ska springa till närmaste Carlings och se efter. För övrigt har jag inte förstått hur man kommenterar på Rebeccas blogg än. Kan man det? Det här är ett mysterium som kräver efterforskning. Iaf: Nej det visste jag inte att det var, nu vet jag. Tack Becca. Tack!

Slumdog Millionaire

Ikväll blev det film. Filmen är bioaktuell, har fått rejäl uppmärksamhet och heter Slumdog Millionaire.

Den handlar om en 18-årig pojke från slummen i Mumbai som går med i programet "Vem vill bli miljonär?" på tv. Han borde inte kunna någonting, men han har alla svar. Med bara en fråga kvar till högsta vinsten bryts programmet över natten, och Jamal Malik blir arresterad för bedrägeri. I förhöret berättar Jamal historien om sitt liv, om hur han kunnat svaren på alla frågor, och varför han är där.

Filmen går alltså i princip ut på att man får följa alla hans flashbacks från barndomen och vidare. Den var gripande, söt och obehaglig i ett. Den känns ibland väldigt förutsägbar och jag är en sån som verkligen gillar filmer som är verklighetsbaserade, vilket den här inte är. Så det känns väldigt konstigt och inte sådär häftigt eftersom allt är påhitt, som borde vara en del av poängen. Det intressanta i filmen dock är ju allt han har varit med om. Hans liv som gatubarn, och inte så mycket med själva programmet.

Inte högsta betyg kanske, men jag tycker ändå att Slumdog Millionaire definitivt är en film alla borde se någon gång i sitt liv. Bara så ni vet.


Det är väl tanken som räknas ändå?

Sånt här kan jag ändå tycka är kul och hyfsat relevant.

 

Favoritserie:

1. Scrubs

2. Higurashi no naku koro ni

3. Pandora hearts

4. One tree hill (även om den spårat ur totalt)

5. K-on!

 

Favoritgrupp:

1. Industri Royal

2. The Used

3. Kent

4. Chemical Vocation

5. Shortcut (ofc)

(Sen har vi ju enskilda artister som Dylan och Winnerbäck, men jag beslutade att grupp betyder grupp!)


Favoritfilm:

1. Secret Window

2. The life of David Gale

3. What's eating Gilbert Grape

4. Edward Scissorhands

5. I'm not there


Favoritlåt:

1. Desolation Row - Bob Dylan

2. Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp - Markus Krunegård

3. Utan dina andetag - Kent
 
4. Let it bleed - The Used

5. Timglas - Lars Winnerbäck

 


bloggfan

Ibland läser jag riktigt dåliga bloggar. Ibland prenumererar jag och fortsätter att läsa riktigt dåliga bloggar. Jag har ett par som jag har följt ett tag nu i hopp om att de ska bli bra. Nyss läste jag ett inlägg från en av dessa. Han hade skrivit 3 särskrivna ord på rad. Någon gång får det väl ändå vara nog. BORT.

Veckans band - Kent

Jag insåg precis att jag har haft Tyler Hilton där> i 2 månader nu. Det är ju sjukt dåligt. Jag tror inte riktigt att någon bryr sig  om musiken i side:n faktiskt, men någon gång får det väl vara nog. Nu kör vi igång igen. Lika starkt som förut och lite till.

Alla vet vilka Kent är. Alla har redan en uppfattning om Kent gissar jag, men till insikt kom jag när Agnes som har varit anti-Kent ända tills hon bad mig skicka de bästa Kentlåtarna till henne. När hon tog sig tid att verkligen lyssna, då förstod hon. Kent är absolut det bästa svenska bandet genom tiderna. Inga texter berör så som deras. Ingen röst låter så som Jocke Berg's. Om ni inte har fått den insikten än är det bäst att ni skaffar er den nu.

När jag var sådär 8 år släpptes albumet Vapen och ammunition. Min pappa har alltid haft ett bra sinne för musik, och plattan gick alltid på högvarv i bilen. Redan då hade vi allsång till skivan varenda biltur och jag tyckte allra mest om låten Socker. När detta sedan slutade glömde jag bort Kent i en hög av "skum pappas barndomsmuik" tillsammans med bland annat Magnus Uggla och Gyllene Tider. För något år sedan plockade jag upp lyssnandet igen. På allvar.

Vapen och ammunition är album nummer 5 i ordningen sedan starten 1990. Bandet från Eskilstuna kallade sig dåför Jones & Giftet. Däremellan hette de Havsänglar och går alltså nu under namnet Kent (påhittat av Jockes bror Adam). Nu består bandet av Joakim Berg, Martin Sköld, Markus Mustonen och Sami Sirviö.

Utöver de 7 studioalbumen har också en EP (The hjärta and smärta-ep som alla borde lyssna på förövrigt), ett samlingsalbum med singlar (B-sidor) och en samlingsbox (BOX 1991-2008) släppts. Kent är just nu i studion för att spela in studioalbum nummer 8, och på senaste tiden har låten På drift? gått på tv som reklam för Friends. Ni vet den med flickan som sjunger i skolkorridoren? Kentlåt.

Låtlista:
Utan dina andetag - Det här är utan tvivel en av de bästa låtarna som någonsin skrivits. Jag vet att jag skriver det lite för ofta, men nu menar jag det verkligen. Det är den vackraste låten jag vet. Den är så fruktansvärt underbar och alla människor borde höra den någon gång under sin levnadstid. Den äter upp hjärtat innifrån. (B-sidor)
Socker - Som sagt den låt som fastnade där under bilturerna -02. Jag tycker fortfarande att det är en av de bästa. (Vapen och ammunition)
Generation ex - Spelades fltigt på både tv och radio under.. sommaren -08 om jag inte missminner mig. Jag stannade alltid inne extra länge vid tv:n i stugan för att förhoppningsvis hinna höra den en gång till. Hemskt men sant. Det var det värt. (Tillbaka till samtiden)
Beskyddaren - Texten.. åh texten. Jag tänker nog inte säga så mycket mer än att jag verkligen älskar texten i den här låten. Den är så klockren. (Hagnesta Hill)
Revolt III - Gitarren är mitt i prick. Ja ni förstår principen. Låten är fruktansvärt bra. 'Som om jag bryr mig' (Hagnesta Hill)

Kent.nu
Myspace
Wikipedia
Youtube

Lp-licious

Har ni sett den här förresten? Störtcool. Verkligen helfrän. Tyvärr säljs den typ... i spanien, eller vart det nu var, av studenter. Ja inte över internet vad jag kunde förstå utan bara på gatan typ. Sorgligt. Jag borde knåpa ihop något liknande någon gång, men kanske inte snarast möjligt.

Skåk

Jag är ledig idag. Smaka på den ni. Hur härligt är det inte? Stan för fulla rullar. Gårdagen var lång lång lång. Jag var i Malmö. Jag gillar dock Lund en hel del bättre faktiskt. Hör och häpna. Nej förresten. Gör inte det. Det serverades sushi i alla fall, så så långt är jag nöjd. (Jag tycker inte om när det blev ordupprepning, men vi får alla leva med det ibland).

Enjoy Truly

När jag slutade idag och kom ut till min cykel såg det ut såhär:

Rätt kul sätt att göra reklam på, och vem kan få för många sadelskydd liksom? Så nu har jag ett limegrönt inslag som det står 'Enjoy Truly' (eller något i den stilen, Malaco iaf) på min sterilt silvriga cykel.Tummen upp!

Ni dansar inte lika bra som sjömän

Jag har hela våren gått och tänkt på hur jag i sommar ska springa runt i en massa sjömanskragar och fina marinblå klänningar. Jag är helt såld på sailor-temat och letar ofta på loppis efter något som kan vara sjömansaktigt. Det är dock rätt svårt eftersom det är så pass fina och specifika grejer så det finns i princip aldrig det man letar efter. Det finns dock en helt del saker på internet som är första hand och jätte vackra. Här är mina favoriter:


Sailor-klännigar från FanPlusFriend


Sailor-klänning från BodyLine (sidan bråkar gärna) och ett par skor från Unique vintage

De två senare är mina absoluta favoriter. Jag har tittat länge på Bodyline-klänningen och trodde till min fasa att den utgått ur sortimentet. Det visade sig att den bara bytt kategori så nu tror jag snart att jag skickar iväg en beställning. Jag är helt såld på två saker Sailor och rosetter. Hur mycket bättre kan det bli än skorna här ovanför? Supersöta är de. Gief! argh, jag måste verkligen lära mig att gå i klackar ordentligt.

Lund

Lund doftar hägg. Här är varmt och grönt och somrigt. Jag har fått en egen cykel och ett eget rum. Även fast de pratar sjukt fult är Lund fyllt av en massa snygga pojkar. Det kan inte vara lätt att vara ful i den här stan. Genpolen är fantastisk. Nej men jag skojar inte. Lund måste vara den stad som är mest tätbefolkad av snygga och söta killar. Hur det går till vet jag inte. Min praoplats är härlig. Ibland gör jag inte så mycket, men det funkar det med. Handledaren jag hade idag heter Ulf Mandin. Jag har tänkt på att om han hade haft Schoolsoft skulle han hetat UlfMan. ULFMAN! Hör ni hur grymt det låter? Om jag var superhjälte skulle jag lätt heta UlfMan. Idag stämplade jag lite kuvert. Så fort jag blev rastlös stämplade jag kuvert. Jag tyckte bättre om det än att göra ingenting. Sammanlagt blev det 105 stycken. Jag gjorde annat också, men det bryr vi oss inte om. Idag hälsade Henke Larsson på. Det var grymt. Jag fick kanelbulle i samma veva. Jag har hört många av mina kompisar som är onöjda med sina praoplatser. Jag är mycket nöjd! Alla är snälla även om jag är mest som en rätt tyst svans, och får jag problem kan jag fly till min farfar.

Här finns rapsfält, sakuraträd och kastanjer. Jag tror egentligen att man lägger märke till sådana där små saker bättre borta än hemma, men jag tror ändå att skåne är mycket mysigare än norrland. Åh en sådan underbar vår.

Jag tappade säkert en massa jag hade tänkt på vägen. Jag planerade faktiskt det här inlägget sjukt bra i lördags. Eller delar av det då, men då tänkte jag ju inte blogga. Sen tänkte jag blogga, men det här fantastiska inlägget skulle bli så långt och genomtänkt att jag inte orkade börja. Nu har jag glömt allt jag tänkte. Jag kommer kanske på det. Annars får ni leva med att aldrig ha hört det.

1. Ett av alla sjukt gula rapsfält
2. Isak i äppelträdet, puss
3. Sakura (körbärsblomma)
4. Mer äppel
Just det! Det var det där om sjukhusbyggnaden och skärckfilmssenariot. Har ni inte läst min bdb så kan vi ta det en annan gång.

Sensation

Jag har något att erkänna. Något nästan skamligt. Något oerhört sensationellt. Jag tror att jag kan framstå som lite tard, men nu kör vi. Idag rakade jag benen med rakhyvel för första gången någonsin. Eftersom jag är extremt rädd för allt som har med skärande och huggade att höra (typ rakblad, knivar, yxor, sågar etc.) har det inte blivit av. Hemma har vi epilator som funkar helt okej. Den är dock EN. När man är på resa får kan man inte ta den från resten av hushållet. Jag blev tvungen att köpa gel och engångsrakhyvlar. Jag kände kallet. Mina ben har aldrig varit så här underbart lena någonsin. Åh det är fantastiskt. Varför lärde inte min mor mig det här tidigare? Armarna håller med. Underbart.

Andrahands-shopping

Kajsa föreslog att det skulle bli två inlägg var. Först var jag tveksam. Kanske har det märkts, men nu har jag bestämt mig. Jag är givmild. Jag skiter i hotet och straffet. Jag vill ju faktiskt blogga. Jag ska bli en sån där överambitiös bloggare på blogghimlen. Jag ska berätta om hur det är här i Lund allmänt och om min prao på en stund. Först ska jag posta lite bilder på lite inköp jag har gjort. Jag och min farmor for nämligen ner på stan för att gå på en massa Secondhand-butiker mellan jobb och middag. De har så fina sådana här. Det har vi inte hemma. Det finns tydligen ännu fler i Malmö (så dit måste jag ta mig) och på Lördag är det loppmarknad på hela "öhumvadhettedennuigen"-gatan.Den vita flugan och väskan (med rosett som inte syns på bilden) är från en nyöppnad butik som köper upp lager och också har lite dyrare saker. Som typ begagnade Gucci-väskor och sådant. Den röda flugan har vi rotat fram i efterhand och är en fluga som min pappa hade när han var riktigt liten.Pandorna och ramen köpte jag på Erikshjälpen. Där köpte jag även ett par Zoul-jeans. Jag är egentligen mer för att köpa tuffa riktigt gamla kläder som inte går att hitta längre begagnat, och inte gamla godsedjur och jeans. Dock är jag helt galet förälskad i just pandor, och jag har endast ett par jeans jag använder just nu. De har nötts upp och har två rejäla hål i sig. Jag ska köpa riktiga Cheap Monday när jag kommer till Stockholm, men kostar de 45:- och sitter bra kan man faktiskt köpa sig ett par nödbyxor, så slipper man leva på ett par i framtiden. Kortet som ligger där står det "Jag har tagit ställning" på. Jag har fyllt i det. Så nu har jag tagit ställning om min organdonation. Till höger ligger en brun kappa med sailorkrage. Framplockad ur framors garderob.
Den vita kjolen köpte jag på Amnesty's secondhand. Den röda är även den plockad ur farmors garderob. Den är dock inte så gammal, utan köpt på Monki för inte alls så länge sen. Båda två är helt gudomligt söta. Linnet till höger köpte jag på Bikbok i söndags. Det är alltså sprillans nytt så det så. Det påminner mig om glass, och därför älskar jag det.
(199:-)

I'm leaving on a jetplane, Don't know when I'll be back again

Nu är det nog inte direkt ett jetplan, jag åker inte riktigt än och jag vet när jag kommer hem, but still.

Nu ska jag dra iväg ett sista inlägg innan jag far. Planet ner till lund går imorgon bitti och sedan blir det sthlm. Jag kommer vara borta på prao i 10 dagar. Det oroar mig att jag inte kommer träffa en enda umebo på en vecka, kunna spela bas eller lira kh. Jag kommer sakna en massa folk. Det faktum att jag inte har någonstans att bo i sthlm ännu är lite problematiskt, men som sagt fosterställning och hoppas att det löser sig. Det brukar bli så.

Jag bad om 10 kommentarer. Jag fick inte det, och moralisk som jag är så verkställer jag faktiskt mina hot. Under två veckor tänker jag bara göra två inlägg. Ett för Agnes och ett för Kajsa.

Min moder har klart och tydligt berättat för mig hela veckan att jag måste ha städat rum innan jag åker för att få pengar i förskott. Det som är bra med att bo i källaren är att man kan göra allt i sin egen takt. Typ som att börja dammsuga klockan 2 på natten.


Fri bild (jag är med på den, jag lovar) och från och med nu har min praovecka börjat, så inga fler förpliktelser! Jag ska vara snäll och lägga in en bild imorgon om jag får internetacess och det räknas inte till mitt straff av er isf. Om inte så inte.

grehjjt

Idag blir tredje dagen i rad som jag slänger bort ett par tights. Jag klarar verkligen inte av att ha ett par utan att riva upp stora revor överallt som tillslut blir stora hål som tillslut resulterar i att hela tightsen är randiga av utdragna maskor och hud.

Ser ni hur tråkigt jag har? Jag skriver värdelösa inlägg. Klockan är bara halv elva och jag är gaaaaaalet rastlös. Herregud så tråkigt det är. Inte ens chipsen är goda, och jag tycker alltid att chips är goda. Prttfff.

Tog det verkligen en timme för mig att publicera det här inlägger? Jag måste verkligen vara skit.

5 oscarsnomineringar och en vurpa

Idag har vi spelat in film. En himla massa film. Mina scener är alltså avklarade.. nästan iaf. Jag insåg nu att vi helt glömde öppningsscenen. Bra drag av oss. Kanske ska man börja från början ändå? Det här är alltså vårat engelskaprojekt och jag förväntar mig definitivt MVG++++ på det. Ultimat. Här får ni en liten tease i form av ett screenshot från filmen. Muntema is the shit. Synd för er att det var det temat just idag och inte typ ego eller något. This is all you get folks. Självklart blir resultatet youtube:at inom snar framtid, men det dröjer några veckor. 3 veckor tror jag. Se fram emot det.


Dumhuvud

Jag har gjort en himla massa annat, men nu är jag faktiskt klar med 75% av teknikuppgiften. Resten ska göras på lektionen imorgon och sedan är jag KLAR. Framförhållningen kanske inte är den bästa när man börjar på den enda, avgörande och sjukt långa inlämningsuppfiten klockan 00.00 den allra sista dagen. Jag har nog koncentrationssvårigheter tror jag också. Himla svårt att inte hitta på annat att göra under tiden, viket jag gjorde såklart. Allt tar trippelt så lång tid när man håller på så. Jag har inte gjort svenskan (litteraturhistoria) så ordentligt dock. Det får Fredrika hjälpa mig med imorgon hoppas jag. Jag brukar gå på att det mesta löser sig av sig själv.

FAN jag måste skriva svenska personligt brev också!! Jag har inte uppläggsmallen dock!

"Är huvve dumt får kroppen lida" som min mor brukar säga.

cutecutecuteJag springer runt här och städar i underklänning och mina nya skor. Jag känner mig lite som en medeltidspinuppa typ. Inget sagt om det. Mina skor är fantastiskt gulliga. Jag älskar dem. De är stilrena men med den där extra söta touchen. De är dessutom lättare att gå i än de andra klackarna jag brukar ha. Även fast jag tror att de här är lite högre. Det förvirrar mig lite grand. Detta är dessutom första gången jag köpt ett par skor och inte tänkt "tänk så mycket annat jag kunde köpt för de här pengarna". För skor är kostar ju oftast en hel del mer än typ en tröja. De här kostade bara ca 6st Rocksound eller 12 chailatte typ. Inte fasligt dyrt även om man kunde köpt mer, men jag är ryyysligt nöjd. Jag tänker alltså skryta över mina nya skor eftersom jag äääälskar dem. <3.

Egentligen skulle det här kanske vara mina avslutningsskor typ, men jag är inte så mycket för att hålla sådant hemligt, och jag är inte den som köper ett par skor för att använda de ETT tillfälle eller ett VISST tillfälle. Jag tänker använda mina skor imorgon. Så det så!

Det var historien om mitt liv. Varsågod. Jag tar faktiskt inte hänsyn till vad jag skriver ur erat perspektiv längre. Jag skiter i om ni tycker att jag är cool eller inte. Jag tänker anstränga mig för att skriva extremcoola inlägg ibland bara för Agnes och Kajsas skull (som är mina nya favoritpersoner på jorden). I övrigt får ni vänta er att bli chockade och häpna. Typ som inlägg om mina skor.

För säkerhets skull slänger jag in lite rock i det här inlägget också. Vi repade idag. Jag vet inte om det lät bra eller dåligt, men tufft var det.

En dag som denna


Jag vill visa att jag är jättestressad. Det jag gör när jag är jättestressad istället för allt jag måste göra är .. ja helt andra saker. Typ som nu har jag jordgubbar här. Min mor kom ned med dem till mig. Ja jag vill bara skryta lite grand.

Bloglovin

Jag är inte superbloggläsarn.. jag följer ca 30 bloggar. De flesta av dem uppdateras ungefär aldrig. En del av dem uppdateras 5 gånger i minuten. Jag har inte läst ett enda inlägg på hela dagen. Då kommer man hem. 39 olästa. I min värld är det myyycket på en dag. Jag orkar aldrig mer än ca 10 i taget. Därför uppdaterar jag så ofta som möjligt för att hinna läsa några innan det kommer fler. Jag taggar INTE att ta mig igenom 39 inlägg. Om jag inte skyndar mig har de snart förökat sig. Jag hade massor att göra idag ju. Varför jag skriver blogginlägg då vet jag INTE.

Jävighet

Jävlarns, en jävla jävel är jävlar vad du är din jävliga jävel. Det var då jävlarns jävligt vad du ska vara jävligt jävlig och jävlas hela jävla tiden din jävla jävel.

Kiss me goodnight and sleeeeeeeeeeeeeep. Just sleeeeeeeeeeeeeep.

apouusu

Jag är myspys-gangster. Huvva.

Ja jag har lirat KH. Bra gjort av mig att göra framsteg i det. Jag körde taktik och misslyckades totalt, sen körde jag noll taktik och bara spamm. Fungerade utmärkt. Jag tog i så att jag nästan började gråta, men det gick. Nu vidare till nästa "If you rush this battle, you will die" står det i strategiguiden. Alltså är jag helkörd. Det värsta är att det är väääärldens längsta cutscene innan. Efter ca.. två gånger är man less på den. Jag tycker fortfarande inte om er. Jag tycker om Agnes och Kajsa. Inte resten. Resten bryr er alltså inte om mig? Tack. Tack så mycket.

Gief

Jag började fundera... varför läser ni min blogg egentligen? Ja jag vet att ni inte kommer att svara. Jag vet. Men jag tänker hota er att svara. Jag vill ha tio bra anledningar (från olika personer) varför innan jag drar iväg från stan om få se... 1, 2, 3, 4 dagar! Annars tänker jag inte blogga alls föränn jag kommer hem. Det är två veckor. Jag beklagar att jag inte kan hota med mer. Jag beklagar att jag inte kan hota med föralltid, men tyvärr har vi de där jävla bilderna att tänka på. Jag kanske hotar er igen när det är slut.

Btw

KOLLA VAD JAG GJORDE! Jag bytte typsnitt på bodytexten. Jag blev så jävla less på att inte kunna läsadet som stod. Klumpig och äcklig var texten, jag bytte också bild i headern. Nu blir det olika typsnitt och det ser också förjävligt ut. Men bryr ni er? Nej ni bryr er inte ett jävla skit. Tack för den. Jag tror att jag hatar mina läsare.

Ichigo


Om ni tittar på den här bilden i typ.. mer än en sekund så lär ni upptäcka att jag ser smått efterbliven ut. Det är ganska roligt. Jag tror att det beror på att klockan är 9 och mina ögonfransar inte direkt sammarbetar med mig längre vid den här tiden, men det kan också vara så att jag är helt efterbliven. Jag vet att ni gillar när jag lägger ut photoboothbilder fast jag inte är tvungen och jag vet att ni älskar när kopplingen till temat är some what diffust. Jag funderade länge på vad jag skulle ta för bild idag. Det värsta var att jag hade en på g. Allt jag behövde var ett litet inköp som jag inte hann göra idag. Så det deppiga är inte nationella i matte idag (för jag tycker ärligt att det gick rätt bra), inte heller är det det faktum att jag igen kännt mig totalt värdelös på den där jävla extraspanskan. Nog för att man är i botten redan om man går på de lektionerna, men både idag och förra veckan var jag ju pinsamt dålig. 6års-material. (Nej inte material som penna, sudd osv. utan som i virke. Jag är 6års-virke, och nej inte 6års som i 6 år. Utan som i klassen före första klass). Inte heller är det deppigt att jag måste ha elevråd mitt i min bildlektion fastän ingen egentligen vill ha mig där. Idag har jag gråtit av skrattretning. Nej egentligen har jag inte gråtit idag. Inte heller har jag skrattat, men skrattretad har jag blivit. Många gånger om.

Nu då. Det deppiga är att vi har jordgubbar hemma, men jag får inte äta dem. En fick jag äta. Såklart tog jag den största. Den fick nästan inte plats i min mun. (Som  för övrigt är bamsestor). Det deppiga är även som rubriken antyder att min japanskakurs är slut. Det är sorgligt.

(Ichigo = Jordgubbe)

hjälp!

Jag hittade en bulle. Den var torr och jätteäcklig. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte äta mer av den, men jag kan inte spotta ut den. Det är vidrigt.

My greatest loss

Min svarta Industri-tröja har varit borta sedan Umeå Open. Det är ca 1 månad. Nu insåg jag att jag inte vet var någon av mina tre tröjor är. Det gör mig illa till mods. Jag ska nyttja resten av den här dagen till att hitta dem.

EDIT: Jag har hittat dem alla tre. Jag spelade till och med in en film och dokumenterade jakten. Jag tänker radera den. Det är bara obehagligt. Vem går runt och pratar med sig själv egentligen?

Grovskiss

Så där ja. Nu har jag nog bestämt mig. Resten av väggarna svarta. Bokhyllan svart, skrivbordet svart, nattduksbordet svart. Sängfackets väggar lila med "Shut you eyes, kiss me goodbye, and sleep just sleep", mattor lila, duk lila, kuddar lila, gardin lila. Ja alltså svart med lila detaljer. Låter underbart.

Nu klagar vi inte. Det är en grovskiss. Inte noga. Inte klaga. Bra. Svartare bokstäver? Det ser vi då när det gäller.

Tidsmiss

FUCK. Jag höll på att få en helgrön vecka förra veckan. Klart kom jag tio minuter sent sista dagen. Den här veckan kan jag ju bara glömma. Jag sitter hemma nu. Bara så ni vet. Nästa vecka far jag på prao och när jag kommer hem har jag två veckor på mig att bevisa att jag kan. Max 5 veckor vårterminen alltså. Max 12 totalt. 12! 12 av 36. Jag mår illa.

fck

Jag är sur. Jag är så jävla sur. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag hade planerat att klockan 9 imorse sitta vid datorn och egga reload exakt på sekunden för att få parkettplats till Eddie Izzard i Stockholm. Igår upptäckte jag att man som fan kunnat få en länk mailad för förhandsbokning. Efter inte fullt så mycket sökande hittade jag den länken. Självklart var alla parkettplatser uppköpta på tre dagars förhandsbokning. I Göteborg fanns det dock parkett på rad 14. Min far sa till mig "Nej vi kan inte fara till Göteborg". Så nu sitter jag här. Arg som ett bi och önskar av hela mitt hjärta att parkettplatserna är uppköpta av företag som släpper dem när jag är där och beredd. ARGH.

past 12

När klockan har passerat tolv kan jag komma på alla möjliga konstiga saker som jag bara MÅSTE göra. Inatt drog jag igång ett jätteprojekt som började med att jag skruvade ner mina hyllor. När jag kommit halvvägs var jag bererdd att ge upp. Det gjorde ont i handlederna och skruvmejslarna var för små, men tur då att jag inte vågade ge upp eftersom jag var rädd att de nu mindre stabila hyllorna skulle rasa ner på mig när jag sov. Så de försvann helt. Efter sig har de lämnat, inte bara hål, utan också rispor, revor, fläckar utan färg och blyertsstreck. Här behöver målas om. Jag vill ha svarta väggar. Eller mörkgrå. Inte snorgrönt och jävligt. Sedan vill jag ta ner gitarren, hänga den någon annanstans och skriva på väggen. Två texter jag har tänkt mig lyder "Kiss my eyes and lay me to sleep" - kommer från AFI - Prelude 12/21 och "Shut your eyes, kiss me goodbye, and sleep. Just sleep." - My chemical romance - Sleep. De är hyfsat lika, men det blir vädligt annorlunda. Så här se de alternativen ut.

Färgen är lite tråkig. Vad borde jag ha för färg på väggen egentligen? Det får inte bli för grilligt men det där var sjukt tråkigt. Inte helsvart heller även om det är stilrent. Vill inte skriva med vitt insåg jag. Jag insåg också när jag jag jämförde de här såhär att jag nog gillar 2an bäst.

Andra texter jag har funderat på:
Bakom dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi (Kent - Utan dina andetag)
Du kan bädda för två om du har några drömmar kvar (Winnerbäck - Tanken som räknas)
Mina ögonlock är tunga nu. Snart drömmer jag om dig (Winnerbäck - Ingen soldat)
I want you in my bed and I want you now (Miss Li - Come over to my place)
Sov lille klumpeduns. Sov nu sött. (Håkan Hellström - Vaggvisa för flyktbenägna)

Nu ska jag hänga upp mina affischer för att tänka mina fula väggar tills jag kan göra något åt dem och sedan sova.
Färg och text. Det här tåls att tänka på. Länge.

Request

Eftersom becca så snällt ber om det så ska jag i samband med dagens bild berätta mer ingående om hur det var inne på Idol-uttagningen. Inne i huset blev vi under några minuter ombedda att samlas nere på stora golvet allesammans. Där fick vi alla låtsas-jubla mottagande mot låtsas-deltagare och sedan låtsas-slöa eftersom "vi var så trötta på att vänta på att få träffa juryn". Sedan visade det sig visst att juryn inte var där idag. Idag var det en fake-jury som sållade ut de bästa respektive sämsta. De ska få komma tillbaka på tisdag och träffa Baggarna och Andreas.

Jag är road. Tur att jag inte har någon skyldighet att hålla tyst om det här.

Nu kommer en bild på mig. Bered er på trubbel.

Japp där är jag.

Skiten har publik i sin popfabrik

Idol som sagt. Industri Royal spelade på scenen utanför som kanske märktes i inlägget nedanför. Jag stressade mycket för att hinna. Tur att jag gjorde det. Nu har jag lugnat abstinensens lite grand. Det är bra. Sedan stod vi i kö i flera timmar. Det var rätt onödigt kan man tycka eftersom vi inte skulle göra något alls där inne. Jag tror det blev tv för oss också. Det oroar mig. Vi hade det trevligt iaf. Fick en liten inblick i hur det där funkar egentligen. Jag blev ärigt lite chockad, men vad förväntar man sig egentligen? Oja. Nu blir det ännu mer bilder.Industri Royal @ kö
Effektivitet

Jag tänkte bara lägga ut en bild på mitt städade mitt rum sen igår.

Resten av golvet var därmed städat. Då vet ni det.

Tack, men nej

Idag är hela min familj i Kramfors, mellan övik och sundsvall. Vad gör de där? kan man undra. Vill ni gissa lite? Jag har faktiskt inte uppdaterat mig om vad den här hästen heter. Ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag tänker bara spela så hög musik jag kan och dra från mitt tomma hus idag.

Idol-audition står på schemat! Nej jag ska inte sjunga. Jag ska se äntligen se INDUSTRI igen och chilla med mina vänner och titta på trevliga människor. Idag ska jag inte glömma kameran. Då vet ni.

Animals.. everywhere

Nu är jag snart less på Animals in the city. Jag har degat det VARJE dag i en månads tid ungefär. Jag är så less på dessa godisponnysar och romantiska flamingos. Jag väljer helt random saker på 9/10 frågor men på 1/10 råkar jag få en fråga om godis eller godis, eller om rosor eller choklad. Jag vill inte vara påni eller flamingo nåt mer. JAG VILL INTE.


Idag tror jag att det var frågan om "snygg"-kille eller ful-kille som avgjorde det.

The ring

Skräckhelger är något jag uppskattar.
Tors- The Grudge
Fre- Scream
Lör- The ring

Det har hunnits med en några klassiker alltså. Ikväll skulle det satsas stenhårt på "den läskigaste filmen blahablaha". Jag har gått och haft mycket ångest över det här tillfället. Det sägs ju att The Ring är en av de läskigaste filmerna någonsin typ och att den skrämt vettet ur de manligaste män på recensionsredaktioner runt om. Jag tyckte inte alls att den var bra. Jag är djupt besviken. Nu har jag istället ångest över den besvikelsen. Visst ihopkopplandet och handligen var rätt bra, men det var inte det jag var ute efter. Jag var beredd på att bli skräckslagen för livet. Hur kan någon tycka att The ring är en läskig film? Vi konstaterade båda två att ingen av oss blev rädd en enda gång. Jo ni vet som sagt den där känslan över att man tror att det ska hända nåt, men det hände ju absolut INGENTING.

Kanske beror det här på att man sett den amerikanska verisonen och inte den japanska, men ärligt kan jag inte tro att det skulle göra så stor skillnad. Dessutom är det ju den amerikanska man ska ha hört ha varit läskig till tusen (och sedan orginallet lite värre än det). Jag är arg. Jag känner mig lurad. Jag är besviken. Aja det var trevligt ändå, men inte är det filmens förtjänst.


random

Bara för säkerhetsskull lägger jag ut en egen random bild. Jag har inte än bestämt vilken. Vi får se helt enkelt.

AH! den här bilden på tog jag när Larz Kristerz var i stan. Det är den käraste och med statusmässiga bild jag har på min dator. Smaka på den.

I nearly got killed here

Jag hann! Det blev lite fynd på loppis. Jag kan inte påstå att Umeåborna har några riktiga härliga *kaching!*-fynd direkt. Det är mest gamla barnleksaker och sådär. Jag hoppades på att hitta några riktigt gamla fräna saker. Så blev det inte. Det blev snarare som en superrea. Fick med mig 4 filmer (varav en Eddie Izzard - Dress to kill) och en Lp (Queen - The Game) med mig hem. Det blev alltså vinst hursomhelst. Inga kult-fynd men jag är grymt nöjd.

Sedan bar det av till Döbelns park. Pratade lite med Anton och drog sedan igen. Lovisa väntade på mig på torget och sedan sprang vi runt. Använde presentkortet på Åkerbloms (födelsedagspresent) till bla. Eddie Izzards Glorious som jag lyckades få syn på. Vinst, vinst, vinst. Nu är jag riktigt nöjd. Skulle bara vilja ha Definite article nu så är mitt liv komplett. Okej kanske Circle också.

Vi såg Kenny Begins på bio. Lovisas födelsedagspresent till mig. Sedan var det egentligen tänkt att vi skulle äta på stan och att hon skulle komma hit och sova för att sedan hoppa upp i gryningen och fara på Idol imorgon. De planerna ställde vi dock in igår eftersom det skulle hinnas med filminspelning nånstans. Jag borde ha hunnit med det. Det blev tydligen ingenting. Alla mina planer sinade för kvällen alltså. Jag är förlorad. Min gitarr har stämt om sig.

Just nu lyssnar jag på Bob Dylans nya album Together through life. Studioalbum 33 till och med. Det är tyvärr inte jättebra, men han är väl alltid lite härlig Bobis, så lite mysigt är det.

2 Maj

*tramp tramp knak tramp*
"Men vad gör du? Gå och lägg dig"

Jo min fader hade tydligen glömt bort att det var hans födelsedag idag. Han börjar bli gammal nu, men det säger vi inte till honom. Han har blivit sjukt virrig på senare tid. Det låter som att han är typ 70 och har fått alzheimers eller något. Så är inte fallet. Förresten så ljög jag nog när jag skrev "på senare tid". Han har alltid varit sjukt virrig av sig. Typ som när han ställde telfonen i datormusladdaren. Sedan är han bra på att hitta på egna ord. Självklart är det de här underbara egenskaperna jag får i arv. Fast jag är mer glömsk. Så jag kommer inte ihåg något ord han har hittat på. Jag börjar kanske också bli gammal.

Från början hade jag planerat att vara på ec-träff hela dagen idag, och träffa lite folk. Sedan skulle jag gå på bio och steka med Lovisa istället. Så jag gjorde upp planen att hinna med båda. 2 timmar ec innan Lovisa. Nu fick jag veta av min syster att det är någon stor loppis på Nolia. Här har jag gått och längtat och längtat hur mycket som helst efter en riktig loppis. Läste igår på vintageportalen att det är loppis i linköping idag, och OJ så avundsjuk jag blev. Nu ska jag hinna med det också. Kanske får jag dissa döbelns. Åh vad det tar emot. Det här hade jag också sett fram emot.

Sen var det meningen att vi skulle spela in film idag. Jag hoppas att de glömmer det. Annars har jag väl tid på eftermiddagen någon gång. Hoppas jag. Jag måste sluta planera en massa saker samtidigt. Jag behöver en kalender. Fast den skulle jag nog glömma.

Jag räknade ut att min far fyller 50 samma år som jag fyller 18. Det kommer bli intressant.

K-ON!

Det var ganska bra time:at. Jag började se serien K-ON! imorse. Ikväll kom avsnitt 5 ut. Jag hinner inte se det dock. Det börjar bli sent. Det får bli imorgon. K-ON! handlar om 4 brudar som inte direkt är überbra på att spela utan själva idén att starta band kom från att tycka det var såg så coolt ut på tv med band som spelar på konserter. Typ. Ja de samlas ihop iaf med hjälp av skolans musikklubb (After-school clubs är vanliga i japanska skolor). Sedan köper de en gura och kör på i skolan efter lektionerna är slut. Haha jag vill koppla, men jag tänker inte göra det. Bara så ni vet. De har en keyboardist dock. Bassisten Akiyama Mio är typ min idol. Hon är ascool. Så vet ni. Det är min framtida cosplayplan. En riktigt jävla snygg Mio-cosplay ska jag göra. Så underbart det låter.1. K-ON!-brudarna
2. 3. & 4. Akiyama Mio
5. Första och hittils enda kända Akiyama Mio-cosplayen

Scream

Skräckfilm är nog min specialité. Ikväll har vi, efter vårat jammande vid älven, sett Scream. En riktig gammal klassiker. Det är nästan oförskämt att inte ha sett den och vi hoppades på att få oss ett gott skratt då och då. Nog brast det ut i gapskratt här och var, men herregud som vi skrek! Ja jag vill säga att det var en bra film faktiskt! Ja det vill jag. Äntligen! Nu: VINST! på riktigt. Jag tycker att alla som inte sett Scream ska se den. Som sagt är det skamligt att inte ha gjort det.


partyDär är bilden från igår. Jag måste erkänna att Agnes påminde mig när hon insåg att hon glömt. Nu kom jag också ihåg. Bra. Jag tror att det är lördag.. precis som jag trodde att det var fredag igår. Komplicerat det här.

1

Idag är det första maj. Röd dag. Innebär det att allt är söndagsstängt? Ja det gör det. Suger. Vad fan ska man göra idag då? Jag har en halvtimme av Requiem for the phantom planerad. That's it. Borde kanske se Watchmen ikväll. Borde kanske städa. Borde kanske sluta grubbla på vad jag borde göra och istälet på vad jag vill. Jag vet inte riktigt vad jag vill dock.

Var det här det mest värdelösa inlägget i världshistorien? Ja jag tror det.

Grudge vs. Olivia

Japp. Det blev The Grudge. Som vanligt mycket krångel både innan och under filmens gång, men vi lyckades se färdigt den. Det är ju som ett måste. Många har ofta dragit liknelsen mellan mig och "tjejen i The Grudge" och ändå har jag aldrig sett filmen själv. Så det var väl dags helt enkelt. Jag måste bara få påpeka det då. TITTA PÅ HENNE! Jag ser inte ett dugg ut sådär. Gör jag? Nej det gör jag inte. Helt ärligt. Vi är inte det minsta lika. Vi har samma hårfärg typ. Hennes ögon är dessutom mycket större och rundare än mina. Inte ens asiatögonen är lika varandra. Herregud för trångsynta västerlänningar som inte kan skilja på asiater överhuvudtaget. Ojojoj jag skäms.


Filmen i sig var dessutom inte bra. Vinst! Jo man låg på helspänn sådär som man alltid gör till skräckfilm och fick ångest över att något skulle hända, men läskig var den inte. Inte så. Har ni någongång sett en dålig skräckis så vet ni vad jag menar. Om ni har sett en bra skräckis gäller det också för den delen. Ja ja etc etc. En scen etsade sig faktiskt fast lite grand i mitt huvud. Lite smått obehagligt sådär, men inte mycket. Man kanske ska se den japanska orginal-versionen? Nja. Som någon rescensent på någon random sida skrev: "The Grudge is not the worst film of the year, but that's about the biggest compliment I can give it. It is a poor attempt at a horror-thriller and an insult to fans of the genre."

Jag tror han tog i lite, men ni fattar poängen.