Dr Martens Black Velvet

I snart ett halvår har jag letat efter ett par Dr.Martens Black Velvet. Har letat förtvivlat både på nätet och i Dr. Martens egna butiker i London utan resultat men så fick jag sms av Agnes: "Finns svarta sammet dr martens på dna!!!!!!! KÖP DEM NU!!!!!!!". Sagt och gjort. Nu bor dessa skönheter hemma hos mig!

Olivia's new playmates

Har fått lite spel och gått lös på skor den här månaden. Äger redan ett helt fantastiskt par platåskor från Sixtyseven som jag köpte för några veckor sedan och i princip bor i. Idag kom lönen och med det ett par nya Lita! Denna gång i röd mocka. Hur fina är de inte? I lördags köpte jag dessutom ett par svarta Dr. Martens i sammet, men de kollar vi in någon annan gång. Nu lär jag få leva riktigt fattigt studentliv ett tag framöver, men det är det värt. 

Victor's new playmate


Förresten, se den här filmen

Så himla fin och bra och fin och bra och sorglig och fin och bra film om mod och integritet. Grät floder hur många gånger som helst och det kan låta hemskt, men jag mådde så himla bra efter den här filmen. Jag såg den för ganska många veckor sedan, men klarar liksom inte av att hitta orden för den. Nu får den hamna här ändå utan en riktig recssension. BRA FILM. Läs mer om That's what I am här.

Living life in the fast lane. Give it up when you got no game. Oh, this is definitely all for you.

Kanske är dags att blogga igen. Joakim bad mig för några veckor sedan att "blogga om vad du gör på dagarna, så man slipper fråga", men det är inte helt enkelt när jag för det mesta antingen pluggar eller åker mellan diverse pluggplatser. Här är i alla fall några bilder från när Niklas fyllde år i lördags. Niklas själv är självklart inte med på någon bild precis som resten av festen eftersom jag som vanligt glömmer bort att jag har kameran i allt utom 5 minuter, men här är åtta av de som var där i alla fall. 

En sommarfilm

Har under sommaren försökt påminna mig själv om att filma så mycket som möjligt, något som gått sådär, för att kunna slänga ihop en liten sommarfilm. För film är ju kul. Här är i alla fall resultatet efter många om och men. 

Säg hej till Tjoller!