Amplified.

Haha draget var helt jävla värdelöst. Jag blir typ deprimerad av att tänka på det. Jag och Agnes var de enda som rockade jävel. Det ledde alltså till att vi hade grymt kul fast än det var värdelöst. Mina bilder är helt värdelösa eftersom jag hade kompaktkameran men det är najs ändå. Chemical Vocation var grejt och Pierre grymt trevlig.


So this is my pictures today. Enjoy.

POW.

Design change. Reactions plz.
Jag kan inte använda min mac så de där cepe överskrifterna i side:n måste jag fixa när min syster och jag är hemma samtidigt. Men i övrigt känns det fräscht tycker jag.

Och ja Firefox uppdaterar ju så sjukt långsamt så det lär bytas på någon timme från nu. Den ska alltså vara grå och inte den gamla fyrverkeriskiten. MHM.

NU FAN BLIR DET ROCK PÅ AMPLIFIED. Hörni suckers som inte är där... ÄGDA,

Order confirmed.

ALLA ÄR ÄGDA! DEN ÄR ÄNTLIGEN BESTÄLLD! Inom en vecka anländer denna underbara kärlek!


Jag är så lycklig.

HAPPY.

Hej jag heter Olivia och jag insåg att springning är så jävla mentalt så det inte är sant. Det gick så jävla bra idag. Det kändes som att jag kunde springa för alltid. Hoho. Trevliga människor på Barista är också lycka.


Mitt i allt bra finns det dock en downside. Amplified har flyttat The Genuine Fakes från fredag till lördag så.. nej jag får inte se dem. Fuck you.

Stadigt.

Det är extremt stadigt. Jag är impad.

Tänkte bara att ni ville vetat. Hur många stadigt är får ni dock inte veta. Ni skulle bara bli chockade och rädda över antalet. Det är skrämmande högt. Fast jag förstår det såklart. Briljant. Det är allt jag har att säga. Vad är det som är briljant då? Jag såklart.

Moltov Flash.

Jag är så snäll. Jag tycker att det är dålig stil av mig att skjuta upp saker hela tiden så jag fixade musiken även fast jag inte har ett dugg tid. Ni förstår inte hur tids- och tålamodskrävande det är. Ojoj nu ska jag andas.

Låtarna är då:
Made in Spain
Hold me tight like a gun (TYP VÄRLDENS BÄSTA LÅT)


Från nya albumet Song for the fallen apart:
Song for the fallen apart (självklart)
Nicotine
Paint the city black


Pic.

Hehe, ja det är... skabbigt och äckligt men hejhå. Godmorgon och så är det.


Shit my god imorgon får vi klasströjorna. Taggar lagomt.

Men dock är min datorladdare försvunnen. Jag fattar ärligt ingenting. Jag tror att någon jävel har snokat i min väska under lunchen och tagit den. Varför denne någon gjorde det utan att ta varken pengar eller tuggummin är dock att fundera över. Jag tror att jag har att göra med ett psykfall till tjuv. Eller kanske bara någon som bara vill nå sitt mål och struntar i resten. Fan ta dig laddarsnattare. Du har gjort mitt liv besvärligt och olidligt. Du fick mig att tvivla på framtiden, lycka och existensvärdet. Tur att min syster fått sin dator förra veckan och att hon är vänlig nog att låna ut laddaren. Tack.

1-6.

Nu har jag förstått hur en snygg blogg ska se ut! Jag har forskat en hel del och kommit fram till följande:

1. Ljusa färger! Gärna vitt och ljusgrått.
2. Content ca 1cm marginal från vänsterkanten
3. Väldigt fyrkantigt
4. Side med samma marginal från content
5. Det viktigaste jag måste orka fixa till är min jävla 0px marginal från sidekanten till texten GAH. Har stört mig på det jätte länge men inte varit tillräckligt ambitiös för att fixa det
6. OLIVIA SKÄRPNING! NY FONT TILL KATEGORI ETC. OCH HEADERTEXT!

Bra. Hjälp mig tagga. Jag ska hinna med mycket ikväll.

1. Bloggdesign
2. Flashspelaren till veckans band
3. Anmälan till Japanska-kursen
4. Gymnasievalet
5. Städa mitt rum
6. Plugga

Allt detta innan Sofia förhoppningsvis ringer och jag ska försöka sticka dit. Det lär bli om några timmar. STRESS!
Nej det är inte bra att bli stressad nu. Ta't lungt du hinner.

Veckans band - Molotov Jive.

Moltov Jive har nyligen släppt sitt andra album "Songs for the fallen apart". Jag upptäckte dem via ett repotage på UR. De spelar lite speciell rock. Jag har tex. en vän som kallade det för Alladin-musik, men det sticker inte ut så väldigt mycket egentligen. Jag hade inte ens tänkt i de banorna föränn min vän nämnde det. Moltovarna släppte sitt debutalmbum 2006 och har utvecklats mycket de senaste åren. Bandet består av Anton Annersand, Anders Wennberg, Oskar Olofsson och Johan Hansson.

Särskilt mycket mer än så har jag tyvärr inte att säga om dem eftersom jag inte är så insatt. Jag lyssnar och det är bra. De här flashwidgetarna är lite jobbiga att fixa så jag ska göra det när jag har mer tid, men en låt som jag kan garantera kommer vara med är Hold me tight like a gun - en av tidernas bästa låtar.

Molotovjive.se
Myspace

Dagens bild.


Åh så otroligt muntert. Men måste jag så måste jag.
Hej jag heter Olivia och jag blir ledsen av att titta på den här bilden. Skabbiga jävel.

Amplified.

Så där ja. Nu har jag varit och köpt min och Agnes fredagsbiljett till Amplified. Jag vet inte vad som gjorde henne tagg på fredagen all of a sudden men det gör mig glad. Det blir alltså Chemical Vocation och det känns faktastiskt. Nu ska jag förbereda mig och dega lite. Jag tänker ta grymt coola bilder. Så ni vet. See you there then? För om inte är ni ju ganska värdelösa. Bara rockintresserade får läsa min blogg, och rockintresserade går på Amplified. Om ni är fattiga är det okej. Då tycker jag synd om er. Jag brukade vara fattig tills jag hittade en massa pengar.


Jag vill nu se line-up:en för Reading Festival 2009. Det lär dröja. Fuck off.

zfhjkl.

JAG MÅR ILLA!
JAG VILL HA SOCKER!
JAG VILL BLI SJUK!
AH FUCK YOU VÄRLDEN!
JAG ÄR FÖR BRA FÖR DIG!

Agnes.

Agnes har lagt ut en deppbild, vilket gör mig mkt förvirrad. Någon har tappat bort sitt förstånd helt. Jag vill inte ta risken att det är jag så jag ska nog slänga ihop en deppbild i sista sekund.Om ni har bra syn kan ni se att jag inte är sjuk.

12 bilder.

Idag hade jag och Agnes ett helt nytt tema. Jag vet inte om det är permanent eller inte men jag hoppas på inte. Det är nämligen jobbigt att ladda in 12 bilder när man måste ta en i taget hela tiden. Fan ta Blogg Esse. Det var iaf så att vi, med mobilkameror, skulle ta runt på en massa random saker hela dagen. Taggar ni mina underbara bilder? De är fina. De flesta är dock suddiga och darriga som satan, men jag la inte ner supermkt tid när jag fotade dem kanske jag kan säga.

TV.

Fick alla serier för sig att lägga sig samtidigt? Det har inte kommit ut något nytt på jättelänge av någonting. Jag är arg. Jag får heller inget socker eftersom vi kör våran jävla Low calorie - High fat-diet, och jag har nog PMS också. Dessutom har jag Noprov på torsdag. Om det finns något jag hatar att plugga till extra mycket så är det No. Min mamma försöker trösta mig med turkisk yoghurt. Det hjälper inte kan jag säga. Det är inte gott. I övrigt har jag sovit sedan någon gång vid tre. Min supp är dessutom slut. Man blir arg av att sitta vid datorn. Det är den ända glädjen jag har annars. Förutom min ipod med musik. OKEJ! INGEN TAR DEN IFRÅN MIG NU FÖR DÅ FAN TROR JAG ATT JAG DÖDAR ER.


Jag sitter alltså här trött, utan serier och supporter men med äckliga nötter, No-bok, Turkisk yoghurt, och PMS.
Jag har en masa i-landsproblem, så bråka inte med mig framöver.

THE H-BOMB GÖR OSS HAPPY.

Titta här är ett riktigt inlägg utan bild! Nej det där var verkligen inte sant. Jag ska lägga in en bild här. Tyvärr har jag inget annat att komma med än en massa bilder, men jag vet att ni gillar det. Särskilt de här kommer ni att älska. Jag lovar och svär. Det här är hans starkaste sida jag lovar. Vad han i övrigt sysslar med i webbkameran behöver vi absolut inte gå in på.

Ibland är jag glad över att han inte läser min blogg.

I övrigt har vi No. Visst känner ni hur det strålar ut fantasm i mina ord? Fantasm betyder att det är fantastiskt. Jag ska använda det ordet jämt. Det hoppas jag att ni också gör.

Så vad säger ni? Ja bilderna var bäst i inlägget! Ni gillar det. Sa ju det.

Saturday wait.

Här är lite bilder från i Lördags. Jag skulle vilja göra ett inlägg med bara bilder på My men jag gör nog inte det. Jag skickar dem istället. Hotmailen my dear?Gitarrist i Sorry! Let's Bowl.
Tyvärr dog min kamera innan Industri så this is it.

You're just flushing down heads in the toilet.

I bet they made you look like a fool
And as a revenge you turn out just like them
As a revenge you turn out just like themSeriousface. Jag borde göra om den när jag blir snygg. Det kan ta några år. Eller ännu mer. Sen kommer det gå utför igen så... tagga inte.

EGOW.

Jag tänkte lägga ut en bild redan nu för att ha det gjort. Det är dock lite svårt att få tag i egobilder så här miss i nassen. Jag får bläddra en stund.


DEN HÄR COOLINGEN HAR NI INTE SETT. även fast jag ser helt störd ut. Lev med det eller dö. Om jag dog nu så skulle jag dö lycklig. Bara så ni vet.

Say hello to the future.

Hahahha jag är ganska glad. Nej. JAG ÄR JÄVLIGT GLAD. Fast jag är alltid glad efter att Industri har spelat. Fan vad grymt. Ja fan asså. Mina vänner var dock duktiga på att hjälpa mig tömma kamerabatteriet PRECIS i tid till halv tio, men mobilbilder är ju inte så dåligt det heller. Jo det är det. WE.

Jag har en trasig gitarr som ska upp på väggen och en tygbit som.. ja. Den är fin.
Jag är nöjd.


MMMMMMMMRM!.

Vad gillar jag mest av allt? Jag gillar att få dagens bild bortgjord. Är det fel attityd? Nej det tycker jag inte. ÅÅH SÅ SKÖNT!

Bild från våran matlagningstv. Zuccini med andra ord.

T700 strikes again.

Lycka är smulpajsdeg bakat till 107.0 Umeå Rockklassiker - Tidernas bästa rock. Förutom när dom spelar Message in a bottle. Den är INTE bra. Dessutom är det mobilkamera! Hallå den sög inte röv? Det var ju extermt dugligt! We like. Nils bara ljuger. Jag kan visst använda USB mellan mobil och Mac. Jag har dessutom upptäckt att jag kan styra muspekaren på datorn med mobilen och ringt mitt första videosamtal. HUR COOLT ÄR DET INTE? Jag är lagomt impad. Asså varje dag ska jag sitta och surfa med datorn via mobilen. Det kommer äga. Sug på den. Nej den är för fin. Gör det inte.Blondinbella åkte just ur Let's Dance. Det var då både synd och rätt så najs. Fast vad spelar det för roll? Jag tittar ändå inte på det programmet.

T700.

MHM!  Min telefon är utsökt. Jag älskar den. Ni får bandet till helgen eftersom jag ska gotta mig i min mobil idag. Tyvärr. Jag är ledsen. Nej det är jag inte.

Från och med nu har jag en Sony Ericson T700. Känn på den ni!

MarsMusik.

Ons, 04 Mars 2009 
21:00 
Reel Big Fish Kulturbolaget  MALMÖ
Lör, 14 Mars 2009 
19:30 
Thåström Cirkus  STOCKHOLM
Lör, 21 Mars 2009 
19:30 
Franz Ferdinand Cirkus  STOCKHOLM
Mån, 23 Mars 2009 
19:30 
Bob Dylan Globen  STOCKHOLM

Det ser bra ut för musiken i mars månad. Jag borde gå på minst en av dessa. Vilken vet jag dock inte än.

Sympati.

Okej jag orkar inte. Kan inte jag bara få bli riktigt jävla sjuk typ nu? På söndag när jag inte har några fler missions att utföra då ska jag bli sjuk som satan. Jag ska sitta ute i snön hela dagen inklusive natten och bara göda mina virus. Jag ids ärligt inte mer. Jag orkar inte heller er jävla sympati. Jag vet att folk inte menar nåt illa men jag känner mig bara värdelös och jag orkar det inte. Sympati-prata inte med mig och sympati-sitt inte bredvid mig bara för att jag ser ensam ut. Det märks rakt igenom och jag vet att ni har annat för er egentligen. Jag vill inte att jag ska se så hopplös ut som jag förstår att jag gör om ni känner att ni MÅSTE ge mig sällskap. Är det okej?

Missförstå mig inte nu. Jag gillar sällskap, men inte av fel anledningar.

Låtar.

Idag blir det inget veckans band. Jag skjuter upp det till imorgon. Jag gillar att skjuta upp saker. ÅÅÅH vad härligt det känns.

Run Forrest Run.

WAOW den här bilden togs för ca 30 sekunder sedan. Olivia är utmattad och färdigsprungen för dagen. Gick åt helvette. Retry imorgon.

Gårdagens lyrics.

En bild på gårdagens tema. Ja den här bilden är ju alltså bara symbolisk eftersom jag egnetligen inte har gjort något själv. Bara justerat lite färger och klippt ihop, men jag ville bara se hur min vision kunnat bli. Fast det skulle nog inte bli såhär. Dock vet jag inte om det skulle bli bättre eller sämre. Förmodlingen sämre. There you go. Utan dina andetag - Kent

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga såTJIHO.

Dagens tema är depp. Umeå stad, jag hatar dig.

Det är alltså en framgooglad bild idag. Jag skäms men jag har trots allt lagt ut tio bilder. Dessutom är jag sjuk. Då har man rätt att vara slö. Jag tror jag ska photoshoppa ihop en bild på gårdagens tema också. Bara för att jag älskar det.

Kulturama.

Här sitter jag och äter ramen i kopp och funderar på om det är värt att gå Kulturama Fria Gymnasium. Det ligger i Stockholm och har en ren fotoinriktining. HÖR NI HUR FANTASTISKT DET LÅTER? Jag klurade också ut att det ligger nära min fasters nuvarande hushåll. Kanske skulle jag kunna stanna där tills jag hittar ett eget ställe att bo på? Sedan gick jag in på konsumentverkets hemsida och insåg att det kostar ca 10 000 att ha ett eget boende. Eftersom min nuvarande inkomst är.. 0 kr/månaden så blir det ganska jobbigt. Det här kommer alltså inte gå. Fuck you världen. Fuck you.

Uppcon.09

Ja nu är min ledighet slut. Jag är hemma och kry. Nej kry är jag nog inte eftersom jag inte ids gå till skolan idag eftersmo jag lever i ett moln. Idag är mina ögonlock dessutom uppsvällda för första gången på aslänge, men det var inte vad det skulle handla om. Nog om det.

Efter en halvtimme buss till Vännes, 2 timmars väntan på tågstationen, ytterligare en halvtimme utanför i kylan, 9 timmar tåg och slutligen 2 timmars pormenad hamnade jag, Henrik och Michelle tillslut slitna och trötta på Scandic Uppsala Nord. Det blev några turer till Mcdonals under resan eftersom Henrik inte fick tugga och inte heller dricka varmt eftersom han piercat tungan (NANANANA). Han levde i princip på milkshake och coca-cola.

På själva konventet har vi hunnit med lots of shoppande, Lolita-modevisning, konsert med YMCK, filmen Kamikaze Girls och ja.. ännu mera shopping. Eftersom vi failade lite kom vi inte in på varken Cosplaytävlingen, grupptävlingen eller AMV-tävlingen. Det var rätt synd men man får väl dega internet i efterhand istället. Jaja jag har haft det najs och det är det som räknas eller hur? Bilder vare också.
1. Random tös framför ritade lite fint tyckte jag haha
2. Crowded i stora salen
3. Modevisning
4. Modevisning, Kawaii nee?
5. Ljusfläckarna var kameror
6. Tak
7. Michelle & Henke
8. Tak
9. Ett perfekt avslut, OISHI!
10. Tågstationen

Det man direkt inser när man kommer hem till Umeå är hur mycket man hatar den här jävla stan. Nej jag hatar situationen här. Jag försökte hitta en bättre synonym där, men lyckades inte. Jag hatar det mesta med att vara här. Något jag inte hatar är dock Industri Royal. Hamnis till helgen!! Resten av Umeå-jävla-skit-stad kan dö :D. Jag uppskattade grymt mycket att få vara borta härifrån en hel helg. Det var det bästa jag har gjort på länge.

Allt jag har att säga är tack.

Farewell.Nu drar jag till Uppsala och Uppcon:09. Jag taggar satan, bara så ni vet. Jag kanske ser till att hitta mig lite internet och lägga upp bilder för att slippa lägga upp 10 när jag kommer hem men vi får se hur det blir med den saken. Jag har ett önskemål. Agnes snälla du.. om jag inte gör det kan jag väl få 10 bilder på temat... "Uppcon", "Helgen" osv. Ja alltså 10 bilder där bortifrån? Jag vet att du vill se dem ändå så.

HAHAHA och ja det där är min hand btw.

Veckans band - Motion City Soundtrack.

Ja den här veckan bestämde jag mig ändå för att dra till med Motion City Soundtrack. Jag ska försöka att iaf såhär i början bara dra band som inte är fullt så uppenbart kända överallt. För det är ju inte värt.

När jag först lyssnade på Motion City Soundtrack hade jag bara tagit lite random låtar på Limewire, och fått hem en låt som heter Everything is alright och ärligt talat så tyckte jag att den inte var särskilt bra. Det gör jag fortfarande inte. Det är dock den enda jag har hört av dem hittils som jag inte gillar. Sedan tedde det sig så att jag köpte mig ett nummer av tidningen Rock Sound och fick med en skiva med lite olika låtar. Där ibland fanns låten Broken Heart. Jag såg artistnamnet och kunde bara tänka: Neeeeeeeej, men jag lyssnade ändå igenom skivan och insåg att jag älskade låten.

Motion City Soundtrack kallar sig själva för Pop / Rock / Punk och jag vet ärligt inte hur jag ska benämna dem. Rock är väl det enda som går att säga. Man kan tycka att det är lite skumt. Inte särskilt orginellt egentligen kanske men definitivt skumt. Man vet inte om det är för töntigt för att kallas rock eller inte. Det som fastnar är deras helt fantastiska texter. De kan jag förälska mig för evigt. Motion City är ett av de ca tre band som jag aldrig kan bli riktigt less på. Det kommer alltid dagar när jag kan känna att jag verkligen måste lyssna på dem.

Killarna från Minnesota heter Justin Pierre (Vocals) , Matt Taylor, Josh Cain, Tony Thaxton och Jesse Johnson och har spelat tillsammans sedan -97.

Jag behöver väl egentligen inte skriva såhär mycket? Lyssna bara >

Det var grymt svårt att välja ut låtar eftersom alla är så grymt bra, så jag tipsar er att lyssna på albumen Even If It Kills Me och Commit this to memory i första hand. Eller andra efter de jag har valt. Det blev mestadels låtar från Commit this.. 4 mot 1 närmare bestämt. Först ut har vi Lets get fucked up and die aka. L.G. FUAD och om den kan jag bara säga att... jag har deppat ner till den several times även fast den inte är ett dugg deppig om man inte är sådär djup som jag. Make out kids är helt enkelt bara en cool låt, och de som jag relaterat mest till är de andra två - The Future Freaks Me Out och Attractive Today. Den låt som har legat mig allra närmast av alla genom tiderna undviker jag att ta med. Jag vill helt enkelt inte. Sist men inte minst har jag alltså varierat med en låt från albumet I Am The MoviePerfect Teeth. Det är den jag degat mest på senaste tid och ja jag undviker att säga mer än så.

Schysst av er att orka läsa igenom min värdelösa text. Tack så mycket. Ni förtjänar cred och en puss. That's it for this week. Och just det! Jag skonade er (och mig själv) från den värdelösa autoplay-funktionen. Lite cred och puss till mig också alltså.

motioncitysoundtrack.com
Myspace

Pic.

Jo det här är dagens pic. Jag är glad idag. Vad de intet ont anande grabbsen vet är att jag är hacker på hög nivå. Jag drog ner två låtar idag. Vinst! Jag taggar iaf hela skivan sen dårå. Ja tagg. Ja tagg. Ja tagg. Vad tror ni jag pratar om? Jag ska ge er en ledtråd.. Tacky Skills.


Btw.

Ett inlägg till! Kan ni tro det? Nej jag tror inte det. Jag vill bara säga att det mest underbara och sötaste jag någonsin har sett är ett Lolita-dress-up spel som ALLA måste spela. Jag kan sitta och spela det här dagarna i ända.


JAG ÄLSKAR DET! Den andra är förövrigt en länk och ett självporträtt. Hahahaahhaha. Galet roligt. Imorgon ska ni gå in på Cute-plush.com (skaparna) och titta på deras produkter. AH HAR NI SETT NÅT SÖTARE ÄN DEN HÄR TISHAN? JAG VILL HA!


BULLE.

Jag skäms lite grand. Som sagt så är det här med dagens bild extremt bra för mitt fotograferande. Jag har fått några idéer till och från, men det gör också att jag inte orkar blogga mer en ett dagens-bild-inlägg per dag. Jag ber om ursäkt. Nej det gör jag inte men ni kan låtsas att jag gör det. Idag tänker jag inte heller skriva mer än det här inlägget. Jag orkar inte. Bra. Okej. Najs. MHM. MEN IMORGON FÅR NI MINST TVÅ! LÄNGTAR NI? JA KLART NI GÖR!I'm not smiling
behind this fake veneer.
I am often interrupted
or completely ignored,
but most of all I'm bored


Wish you were here.

Ny dag, nytt tema. Nu inleder vi ett form av låttext-på-bild. Jag har taggat jävel och klurat på ideer men jag vet inte om det blev vad jag hade tänkt. Jag hade så många ideer att jag nog inte valde den bästa, men det är från Motion city soundtrack's - Togheter We'll ring in the new year. Jag har degat dem hela veckan. Eller inte bara det. Jag degar dem lite då och då. Jag tror jag skriver om dem på onsdag. Bra tagg. Jag lär göra Motion city nästan vecka också. Elelr kanske imorgon? Då ska jag ta en av de bättre ideerna. Överrens.Om jag kör den här bilden i framtiden dissar jag den gråa texten. Tror jag.

These humans all suck.
I'd rather be home
feeling violent and lonely.
I'm not trying to sound so insincere,
but the postcard that's taped
to the freezer reads:
"Wish you were here."
How I wish I could disappear.

fucktards.

Klart allt är som vanligt igen. Jomen självklart. Det är måndag.

I fredags hade vi "heta stolen". "Man får bättre självförtroende av att vara i skolan". Bytte ni stol på den? Fan vad jag hatar er.

Just nu funderar jag över hur jag ska ta mig ur det här. Det kan bli jobbigt men jag löser det. Jag hade väl trots allt planerat att dra redan på bussen? Jag orkar inte mer obehagskänsla. Inte idag.

Yummie.


Lite skabbigt, men jag är trött. Det är sent. Puss.

Fotoshoot.

Jag och Anna har efter många om och men sett till att ställa upp vår "studio". Ultimata bilder ja det säger jag bara. På henne då. Inte på mig. De är äckliga. Blä. Men eftersom det är ego får ni en av de seriöstaste på mig. Bra.Resten får ni efter redigering. Det blir någon gång i framtiden. Puss på er. Eller nja.

Party like a rockstar.

En del av er kanske undrar varför jag inte är på disco på studion med alla andra i min ålder, som mentalt är lite yngre än de är egentligen, och min systers foundationläppar. Det är ju faktiskt så att jag gärna hade varit där om jag hade kunnat. Tyvärr var jag upptagen ikväll. Jag var tvungen att skriva det här inlägget och dricka vatten. Fan också. Kanske nästa gång?

If you feel like dying you might wanna sing.Oh so very dark and hollow inside

Lycka.

Som synes har jag och Sofia chillat jävel!

John är cool.

Han har alla killar :].

iPod-skrobbling-ledsen.

Jag är ledsen. Jag är sårad och bränd in i själen. För att vinna över Nils i Last.fm-skrobbling tar jag till alla medel. Vilket innebär att jag måste få min ipod att skrobblas för annars går allt för många hundra låtar till spillo och det kan jag inte tolerera. Jag läste att man måste synka sin ipod för att den ska börja skrobbla låtarna. Därför har jag nu suttit och avmarkerat mer än hälften av mina låtar i iTunes. Jag har bara 4gb (3,6 gb ca plats för låtar) och ca 8gb musik i iTunes. Nu är hälften avmarkerat och det ser förskräckligt ut. Plus att det tog en enormt lång tid. Min själv gråter. Kalla det i-landsproblem men det är jävligt jobbigt. FUCK YOU LAST.FM! FUCK YOU! NU MÅTTE DETTA FUNKA ANNARS BLI JAG ARG SOM ETT BI!

Men vad gör man inte för att vinna säg?

Mamma Madre Mother Okasan Äiti.

Jag brukar anse att min mor har två extrema ålderstecken. Det första är att hon inte gillar att lyssna på musik. I sin ungdom hade hon artiser som David Bowie och Prince som stora favoriter. Idag lyssnar hon gärna på radio när hon kör bil men sen får det vara. Detta är hennes absolut sämsta egenskap.

Det andra tecknet är hennes humor. Sådant som min mor skrattar åt är tex. livets ironi. Sådant tycker hon är riktigt roligt, men här om dagen gjorde jag en upptäckt. Eller det var snarare så att hon berättade för mig att hon tyckte att Kalle och Hobbe var riktigt bra. Jag är chockad. Det är mer min far som läser saker som Knasen, MAD, Tintin osv. Jag insåg också att jag många gånger kommit till vardagsrummet och upptäckt att min mamma brukar sitta och se på barnprogram i sin ensamhet. Det är sant att hon kan Bolibompa bättre än jag. Eller ja det gör väl alla som har sett det, men det borde inte vara så. Idag såg hon på Barnkanalen när jag kom hem. Hon skyllde på att det just varit slutet på Bröderna Lejonhjärta, men jag är inte säker på att det är en ursäkt.

Jag vill bara konstatera att min mamma är grymt cool och kanske inte så mentalt gammal ändå.

Jag hade tänkt ge er en bild på henne men jag hittade ingen. Det är nästan skamligt. Jag ska fota min mor mer i framtiden. Det lovar jag.

Dagens bild forever.

Ja vi är back on track med detsamma! Här är dagens bild. Jag kan inte säga att jag är särskilt nöjd egentligen men och andra sidan blir det aldrig bra på Torsdagar eftersom det här temat är lite som det är. Så jag är något så när nöjd ändå. Kung.

Skolstart.

Jag tror att min radio bråkar med mig. Ja det gör den definitivt. Jag tror att jag hatar den. Min cd-spelare vägrar spela mina Kent-skivor. Jag tror att jag hatar den också. Hittils älskar jag alltså bara LP-spelaren, för kassetband är det inte ens frågan om. Då var det avklarat.

Något annat jag hatar är skolan. Den började idag. Med skolstart kommer även Dagens-bild start igen, vilket betyder att jag måste lägga ut en bild idag. -.-' MEN jag har faktiskt en idé så det här kan funka prima.

AH! It's good to be back. Eller hur? Nej kanske inte.

Fuck you.

Jag trodde inte att det skulle vara fullt så fruktansvärt att vara tillbaka i skolan ingen. Det är det.

Veckans band - Industri Royal.

Det är klart att jag måste starta upp det här med Industri Royal. Jag skulle vilja gå så långt som att säga världens bästa band, men det kanske skulle vara en överdrift. Jag är ock säker på att de någon gång i framtiden kommer vara just världens bästa band. Jag upptäckte bandet när jag och Anna bestämde att vi minsann skulle dra på Amplified förra året. Vi kunde däremot inte bestämma om vi skulle gå en eller två dagar och om en vilken? Så vi satte oss ner och började lyssna igenom banden som skulle spela. Jag hittade låten Killing Tony på youtube och konstaterade att videon var det coolaste jag sett någonsin och låten bland det bästa. Då var jag förstås ung och hade inte sett så mycket. Okej det har inget med saken att göra. Videon är ändå störtskön och låten som godis för öronen typ. Vi kom till Umeå Folkets Hus den kvällen med höga förväntningar, som naturligtvis besvarades. Sedan dess har jag varit 100% hooked. Det största glädjeämnet i mitt liv är att få längta och sedan känna feelingen av en Industri-spelning. Jag längtar lika mycket varje gång och lika underbart är det. Det låter som att jag inte har något liv i övrigt och kanske har jag inte det heller, men det är fakta att Industri Royals spelningar är extra-ordinära. Jag tycker att alla, särskilt Umebor, ska ta tillfället i akt. Bli Industri Royal fans. Det kommer vara det bästa ni har gjort. Jag tycker att jag sitter och svamlar och inte kommer fram till särskilt mycket men jag har inte så mycket mer att säga. Lyssna på dem. Gör det bara.

Bandet har haft många olika bandmedlemmar sedan det grundades 2004 men består nu av Joel Dunkels, Jens Andersson, Patrik Ågren och Erik Dunkels. De bor tillsammans i en lägenhet i Umeå stad, som jag förövrigt har varit i (sug på den suckers), och leker världshärskare på heltid. De har producerat en hel del sköna låtar hittils och släpper nu sitt debutalbum "Tacky Skills" den 28:e Januari. Jag har postat affischen för Hamnis-releasen så försök inte ens.

Här bredvid har jag tagit med 4 av deras låtar som smakprov som får rulla hela veckan non-stop. Självklart ovannämnda Killing Tony (You broke my nose but I broke your heart), Min long-time-favourite Red Lips (You broke...), en annan av mina personliga favoriter Kalashnikov Love (Kalashnikov Love) och senast släppta The Beat Boy (Tacky Skills).

IndustriRoyal.com
Myspace

Deal.

Okej eftersom Sanna var så duktig och var den enda som kommenterade mitt förra inlägg så har jag bestämt att om hon vill ha musik så ska hon få musik! Jag har kommit fram till att jag varje vecka ska lägga upp en flashspelare med några låtar veckans band och skriva lite om just det bandet. Så se det som att jag tipsar er om musik typ. Sånt äger ju. Jag skulle iaf läsa min blogg. Eftersom timingen är så bra ska jag byta varje Onsdag eftersom det är Photobooth-bild på onsdagar som man inte behöver bekymra sig så mkt om. Låter det bra? Jag tycker det låter prima. Jag ska börja förbereda veckans band nu.

Broder Daniel.

För några månader sen (kanske två) tipsade en vän mig om att jag måste lyssna på Broder Daniel. Eftersom det där tillagda måstet ingår så var det kanske mer ett krav än ett tips, men jag kan iaf göra ett statement till världen om att jag har försökt. Jag har verkligen försökt! Utan resultat. Det är hopplöst. Jag klarar inte av att fastna för deras musik även om den är rätt bra, men nej det sätter sig inte. Fan ta det då. Eller jag vet inte. Han tog väl sitt liv nyligen gitarristen? Så jag kanske inte ska vara så hård mot dem. Vila i frid. Jag har försökt.

Jag har funderat på några saker som kan lyfta in musiken i min blogg ännu mer. Kanske ett veckans/månadens låt som får rulla runt i en flashspelare på bloggen. Eller såkan jag göra sådana här recensioner om band varje vecka/månad. Fast då längre och mer utförliga. Vad sägs? Jag får väl se vad jag orkar eftersom ni aldrig kommenterar er åsikt!!!!!!! Era fucktards.

Diss.

Det HÄR kallar jag en riktigt svidande diss.

Hahahahhah det bränner.

Huvudet i en låda?

Hur smart är jag? Varför har jag inte ägnat lovet till att förbereda och/eller fota en massa bilder på teman så att jag kunde vara väl förbered tills lovet är över och det är back in buissness för Dagens bild igen? Jag har knappt fotat något alls under lovet. Ja jag erkänner.. jag är en idiot.

Scrubs on ABC.

Ikväll släpptes de två första epidoserna av Scrubs säsong 8. Det gör mig arg att jag inte har ABC och det gör mig extremt arg att de inte ligger ute på nätet för gratis watch watch för mig. Det gör mig så in i bövelens arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Imorgon ska jag kliva upp suupertidigt och rannsaka internet igen. Nu ska jag se på tv. Det är Scrubs<3 om en minut.

TÄG INDUSTRI.


Molotovarnaaaaa.Nu taggar vi! Aight? Jag sitter här och lyssnar på "Paint the city black". Det måste vara typ den bästa de har gjort. Efter "Hold me tight like a gun" såklart. (Bara en av de finaste låtarna någonsin?). Btw, så kan jag meddela att jag sitter och smeker min dator. Den skärper sig inte och om man tar i för hårt så stänger den av sig. Jag hatar den. Fast jag älskar den. Molotov vare ja, och mat.

Träskalle.

Här sitter jag, lugn som korvspad, och snokar igenom andras gb-historik när min dator plötsligt startar. Det är extremt oroväckande med tanke på att den redan var igång. Här om dagen satt jag dessutom och var så lycklig över att min käre dator har slutat upp med att stänga av sig själv och leka krigslarm. Ta i trä säger jag.

Slit.

Puh. Nu har jag, efter mycket slit, gjort klart min systers bloggdesign. Jag hade ett major argument med färgerna men jag blev rätt nöjd tillslut. Hade det varit jag hade jag varit utan bilderna i headern men alla är inte som jag och så blev det. Jag är inte säker på att det laddat klart om ni är superspeedosar nu då men inom kort. Ta en titt.


Cool.

Kolla jag cool.
Två timmar Olivia inte dator.
Poäng.
Nu Olivia tillbaka.
Olivia klurat vilka låtar Kent bäst.

Olivia meddela Agnes dem.
Olivia meddela bloggen dem.

1. Socker
2. Utan dina andetag
3. BeskyddarenNejmen srsly det tog tid att klura ut vilka låtar som ligger i topp tre. Jag gillar inte att sålla bland Kents låtar men nu har jag haft flera veckor att tänka och kommer här med resultaten. Nu ska jag meddela Agnes på riktigt (även om jag vet att hon läser min blogg eftersom den är fantastisk). Det är lite saker som jag måste påpeka för henne tror jag. Eller jag vet inte. Jag ve inte varför jag skriver det heller för det är det ingen som behöver veta. Have fun.

Hunger.

Jag är hungrig. Riktigt jävla hungrig. Jag gick in på Fakers blogg idag igen. Senaste inlägget får hundra nya kommentarer mellan gångerna jag klickar in där. Jag vet inte vad jag tror om det så jag tänker inte göra något utlåtande, men augusti är ju ganska länge sen. Am I right? I'm always right.


EDIT: Ja nu insåg jag att mina jävla hyperlänkar är vita som bakgrunden och inte fan lyckas jag fixa det heller. Mellanrummen är hyperlänkar okej? Tills vidare. Jag ska käka middag i Innertavle och farväl.

I'm just a lovemachine.

Ooooooh she likes it.

Igår såg vi en helt sjuk film. Den handlade typ om könsroller. Därför ska jag börja tycka synd om killar. För det är synd om dem. Det äger ju att vara tjej liksom.

"100 girls" var namnet påren.Off to the gym för Olivia.A-bloggare.

Yes nu har min fader fixat mitt internet till macen så nu blir det så grymt mycket lättare med musik, film och bilder. Inget jävla överförande med USB mellan datorerna. <3 Kung.

Dagens shoppingtur resulterade i att jag har beställt fotoutskrift och köpt mig Rock Sound<3, En vanlig grå munktröja (äntligen) och Kent-boxen (äntligen nr2). Jag är ju inte direkt kungen av oredigerade bilder men här är en bild för att fira mitt nät och jag har bara justerat färgerna en aning (A). Sen hur färgerna ter sig, min frisyr, skuggorna och övrigt behöver vi inte tala om. Vi kan ta riktiga supermodellbilder en annan gång.Förvänta er en nyårskrönika i efterskott.

Fuck you 2008 fuck you.

ÅRET.
Hur har året nollåtta varit för dig? Förjävligt
Bättre än förra året? Absolut inte
Har du träffat några nya vänner? Yes
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? Hur förjävligt det var
Har du flyttat under år nollåtta? Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? Hur många som helst.
Isåfall vilken?
 Cobra Starship - Guilty Pleasure


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollåtta? Up and down
Har du strulat med någon? Nej 
Har du sagt jag älskar dig till någon? Vänskapligt ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Vänskapligt ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej

SORG & HÄMND.
Har någon som du känt/känner tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej
Har du varit i slagsmål? Nej

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Ja
Har du skämt ut dig? Äsch inte som jag ältar
Har du ljugit för en vän? Klart som korvspad
Har du gjort något dumt mot en vän? Jorå
Har en vän gjort något dumt mot dig? Yepp


SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? Minerva
Har någon varit elak mot dig på skolan? Haha men ja
Hatar du någon på din skola? Haha lätt! 
Har du gjort något framsteg? Jodå
Har du haft alla rätt på ett prov? Nejnej

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? Ja
Har du förlorat en vän? Alla?
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Gammal och gammal men jodå
Har du gått bakom ryggen på en vän? Skulle inte trore
Har du ljugit för en bästavän? Vita lögner hela dan varje da
Har du haft en relation med en vän? ? Nej
Har du många killkompisar? Hahah nej

Akemashite omedeto gozaimasu.

Nytt år nya drömmar. Nej jag vet inte riktigt. Jag summerar året med ett: "ÄADSFJSDAHBVAVSD!". 2008 sög röv. Fuck you 2008 fuck you. Eftersom 2007 ägde allas ass så satsar jag på att det är varannan regeln som gäller och därför kommer 2009 bli kung kung kung i baren. Nej kanske inte i baren men någon annanstans. I år höll jag inget av mina tusen miljarder nyårslöften så jag kanske ska satsa på det i år. Bara dags att komma på några då.

1. Få en kropp jag kan vara nöjd med.
2. Skaffa vänner h3h3h3h3
3. INTE faila gymnasiestarten
4. Bli godkänd på kondistestet

Jag ska försöka fylla på den där listan lite mer eftersom.
Gott nytt år fucktards.