MBK.

Jag har köpt mig en alldelens egen EOS400D. Justnu sitter jag bara och gottar mig i att jag har köpt så mkt fint innan det bär av hemåt om cirka 9 timmar. Det här är ett av Thailands bästa köpcentrum. 

Siam Center får ett plus för deras Emily The Strange affär ! 

"The hotel does not take responsibility for acts of god." 


Applåder till min far.

Min far har gjort det igen. Internet plus att jag lånade hans kamera eftersom min kajkar ihop som vanligt. Han är kungen.

På tal om kung ska jag tala om för alla som inte läste Mardrömmar av Stephen King när jag uppmanade er till det att ni har missat något underbart. Just nu är jag inne på 3e berättelsen. Bibliotekspolisen.

Och för Anna Karlsson, som precis som jag älskar Secret Window (?), ska jag berätta att 2a berättelsen i boken heter ... Just det, Secret Window, Secret Garden. Fast filmen var bättre.

image23

PocketEmo.

Ibland, men bara ibland, känner jag att min humor når nya oanade höjder.

Applåder till min far.

Idag har min far köpt obegränsat internet hela dagen så det här är en lycklig tid för mig. Vi har bytt hotell från Sexxi boyioy (som jag har upptäckt än en gång sen sist) och bor nu på typ i princip samma ställe fast lite längre bort. Här hittade jag i en bokhylla (på alla hotell finns det en bokhylla där man kan lämna och byta böcker) fjärde Naruto boken så den har jag lagt beslag på. Den var mysig.

Här i värmen har jag hittat en utväg för tänkande. Det blir (nästan) bara en massa Lars Winnerbäck. Justnu är jag fast i Söndermarken och Där Elden Falnar, men det växlar till och från.

Det är stor hjälp mot restaurangerna som spelar antingen äcklig gammal pop skit (ex. Dragostea Din Tej, eller hur nu den stavas) eller country med en man som har en extrem Bob Dylan röst. Det är inte alls trevligt.

Den sj'lvst'ndiga kvinnan. Koh Lanta.

Jag tror att Busty Ugly Lonely Dwarf-Lady f;rf;ljer mig. Idag tog hon samma b[t som oss till Koh Lanta. Den b[ten tog ;ven en person som jag kallar Sexxi Boyioy, han hamnade sedan p[ samma hotell som vi. Det 'r typ s'mst f;r det g;r mig bara deprimerad. Det finns m[nga snygga killar i Thailand, men de 'r svenska turister allihopa. Eller okej det var tv[ br;der som jag tror var norrm'n ocks[.

Nu l'r jag i varje fall inte se varken Busty Ugly Lonely Dwarf-Lady eller Sexxi Boyioy n[gonsin mer f;r de 'r f;rsvunna. Jag kan dessutom tipsa er om att det 'r hotellet inte har svenskt tangentbord att v'lja p[ . Men jag kommer hem lagom i tid f;r att se MANDO ! Det 'r massa bra.

"Hur kollar man mägden ord?
Jag tycker det borde stå. typ ba: MÄNGDEN ORD ÄR: 124567, men det gör det inte. Pyttsan oxå.
"Pyttsat oxå" är ett fint uttryck det borde man börja använda samt "stjärt" för det är bara fånigt."

-Anna Karlsson, 14 jordsnurr

Den självständiga kvinnan.

Idag mötte jag en kvinna. Hon var idealet för den självständiga, starka kvinnan. En förebild för alla oss kvinnor.
Jag kallar henne "Busty Ugly Lonely Dwarf-Lady." Jag funderar över meningen att fara ensam till Thailand (ett antagande) och sedan ensam till en strand långt bort från själva staden för att stanna i 8 timmar. Jag ser inget annat alternativ än att hon söker lyckan.

I detta land.

Jag har sett många som går omkring med tröjor där det står "Punk's not dead", "Sex Pistols" och dylikt. Jag funderar på om Thailändarna är väldigt insatta i punkmusiken. Tanken känns absurd eftersom det enda som spelas här omkring är amerikansk äckelpop.
 

ElefantenGodis.

Igår räknade jag till 40 myggbett.
Jag hade tänkt lägga ut bilder idag, men pga av bradatorbrist blir det inte så än på ett tag. Kanske till kvällen om jag har tur.

Jag har ridit elefant iaf. Elefanter är coola. (Jagerenelefant)
Paddlat kanot ocksååå. Jag är bäst på det. Jag är bäst på allt.

Och min syster droppade sin mobil i vattnet. Eller rättare sagt hon badade med mobilen i fickan. Jag är smart, det är inte hon.
  

Apor är coola.

HA! det blev lite bilder ändå.


Det är lätt att bli blödig och nostalgisk fast man bara bytt miljö.

Nu ligger det ett mail i mitt utkast. Det går iväg på måndag till mina käääära klasskamrater. Egentligen tänkte jag ladda upp några fler semesterbilder idag men det är itne säkert att det blir av eftersom datorerna här inte sammarbetar med mig. Men några finns redan inne på min bdb.

Jag hade lovat mig själv att inte förstöra den här resan med att tänka. Det har jag redan sabbat.
Fast det gör nog inte så mycket för tänker gör jag hela tiden ändå så.

Jag tappade min humor i havet när jag snorklade efter fiskar. *gråta*

JAG SÅG APOR IDAG ! ! ! ! 


Mygg.

Innan jag satte mig vid datorn hade jag inga myggbett. Nu har jag tusen myggbett.

Mygg suger. Bokstavligt talat.

Drömmar är till för att uppfyllas.

Så, Jag är själv på 15e Mars spelningen. (Vilket är helt absurt eftersom jag aldrig skulle fara utan Karlsson och det är jag som är borta så att vi missar det medans hon är hemma.) Där är också The Man (Jag föredrar för min värdighets skull att han är anonym). The Man talade till mig. "Är du lite tjenis med Royal storleken?" frågade han mig. (Ja, mitt undermedvetna är perverst men det är inte så det ska tolkas). Jag skrattade och frågade varför han trodde det, men istället för att förklara detta för mig började han dansa tango med mig. Sedan stod alla i en ring. Eriksson och My hade ett litet flirt-moment där också. Min mormor skulle uppträda, och mormor och morfar körde skåpbil. 

Den här historian är helt ovärd att läsa om man inte vet vem The Man är. Det är det ingen annan än jag som vet.

Dis.

Förresten så går det här med bilder itne så bra för mig. Jag hatar vädret här för det här som ett dis över hela himmelen. Dis och sol är inte bra fotoväder, dt blir bara en massa vitt.

Jag säger som Docentarna, dt går bra "bakom mina solglasögon".
Najs på det eller nåt. Jag längtar efter Bangkok, då blir det EOS !

KaronBeach.

Jag må vara en badkruka. Jag må skrika rejält så fort mina tår nuddar vatten. Jag må vara den sämsta simmaren på hela jorden.

Men i Stilla havet är jag fanimig ingen badkruka.

CyberPoint.

Jag vet inte hur många som märker att jag plockar rubriker på random, men så är iaf fallet.
Nu blir det ett snabbt här. 10 min internet kvar. Detta ska räcka till imorgon också.

Det är varmt.


Inköpslista:
[x]Aiden tröja 40kr
[x]MCR tröja 40kr
[x]Badbyxor 100kr
[x]Fejkcrocs 50kr
[ ] EOS
[ ] Paraply
[ ] Ryggsäck
[ ]Kläderkläderkläder

puss.-

Melodiskräck.

Jag vet inte vad jag ska säga. Det är bäst att vara tyst.

Trots skammen måste jag erkänna att jag alltid gillat Fronda, iaf lite grann. Det gör jag inte längre.

Hotellfrukost.

Det finns inget mer mys än äcklig hotellfrukost på ett hotell max 1 km från Arlanda. Klockan 12 tar vi taxi ner dit och kör lite taxfree shopping. Jag hade gärna hunnit dra ner till Drottninggatan och kollat in Shock där nere men eftersom vi inte han nånting igår och allt är stängt för dagen så blir det inget sånt.

Sedan blir det 14h i flygplan. Vi mellanlandar i Finland. Smaka på den.

I'm leaving town baby, I'm leaving town for sure.

Nu bär det av till andra sidan jordklotet. Bort till landet där allting är billigt och solen är varmare än en stekpanna. Där Leonardo DiCaprio hittade paradiset.
Vi ses om en månad, So long suckers.

Okej jag kanske tar och bloggar lite från Thai, vem vet?

Edward Scissorhands.

Om det (mot förmodan) finns någon levande själ som inte har sett Edward Scissorhands så ska ni göra det NU.
Den är den sötaste filmen jag någonsin har sett.<3 Jag vill bara springa dit och krama Edward och ge honom händer, så skulle vi leva lyckliga i alla våra dar. Snipp Snopp Snut så var sagan slut.