Nattbilder


Svartvitt, bad och porträtt

I helgen hade vi för andra gången blivit inbjudna till poolförfest av Sanni. Det är nu för tiden min favorittyp av fest. Sedan drog vi vidare hem till Niklas och bilderna nedan är tagna av lite alla möjliga. Vilket även ledde till att jag är med på bild för en gångs skull.
 
Och när det till slut såg ut såhär var det dags att fara hem.
 

Fynd

Igår var jag och Maja på ett av våra standard-loppissafarin. Detta är vad jag plockade med mig hem från diverse ställen. En vattenpipa med tillhörande case för 60:-, en kokbok med "lättlagad" mat och en tuff liten kopp/skål/...nånting för en femma. Jag funderar på att måla om vissa delar av pipan så att den matchar lite bättre, men råbra fynd hursomhelst.

If you feel like dying you might wanna sing or scream it

I Söndags satte jag och Amanda oss på ett plan mot Stockholm. Efter närmare 7 års väntan skulle jag tro, var hade The Used äntligen bestämt sig för att spela i Sverige och jag fick bocka av den första punkten på min bucket list!!
 
Vi kröp in i Klubben på Fryshuset med uppskattat 700 andra (mestadels 14-åriga emos, vilket var asbra för man såg hur bra som helst). Och det var allt jag kunnat drömma om och mer. De spelade en magisk blandning av nytt och gammalt, och Bert hade så mycket personlighet att han fyllde hela rummet trots att stor del av publiken var antingen massivt dull eller full. En stund under Blue and Yellow fick jag en känsla av att hela mitt liv lett till just det ögonblicket. Alltså ni kan inte förstå. Det var nog den lyckligaste dagen hittills i mitt liv, och jag är haft ganska många lyckliga dagar ändå. Sen hände det här. 
 
Och vi kände ungefär såhär.
 
Så vi satte oss och drack te, pratade om kvällen, lyssnade på mer The Used, tittade igenom alla bilder och filmer tills vi tyckte att det var dags att krypa till kojs lyckligare än någonsin.
 
När morgonen kom bestämde vi oss för att gå ut och ~fånga dagen~ tills planet gick hem igen. 
 
Åt en köttbullemacka till frukost på Le Café (dyrt men GOTT). 
 
Sedan strosade vi de fem minutrarna från lägenheten ner till Drottninggatan för obligatoriska stopp på Weekday, Schock, Bengans, Beyond Retro osv.
 
Där var de i god tid med julpyntet.
 
Här äter vi lunch på T.G.I Fridy´s. Och som alla gånger vi åt i Stockholm: Massiva potioner!! 
 
Och sedan flög vi upp ur stolarna. För vi skulle ju hinna hit också. Till Beyond Retro. 
 
Sen fick vi rusa hemmåt för att hämta packningen och precis hinna med flygbussen för att precis hinna till incheckningstidens slut och flyga hem igen. Och så var det med det.

Fredag hos Henrik

Såhär såg det ur i fredags hemma hos Henrik. Som vanligt är de flesta tagna under loppet av de 5 minuter jag kom ihåg kameran, men fina blev de i alla fall. Jag menar hur glad blir man inte av den här sista? Väldigt bra fest !

Tyler Hilton

Med tanke på att det snart är dags för nästa konsert tycker jag att vi tar och visar dessa bilder nu på när jag och Lovisa efter glömda biljetter och stress fram och tillbaka hamnade på Bitterzoet och såg Tyler Hilton tillsammans med hundratals snyftande och hulkande One Tree Hill-fans. Efter spelningen köpte Lovisa mig två skivor (och två till sig själv) för att vi skulle kunna gå fram och säga att vi kommit dit enda från Sverige. Det visade sig att han inte visste var Sverige låg... jaha. 
 
Och imorgon bär det av till Stockholm med Amanda för att bocka av min första punkt på min bucket list (ja jag har också en sån) nämligen "Se The Used live" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Nytt

Det här är mina två senaste tillskott bland styling-/badrums-/skönhetsartiklar eller.. ja.
 
Plattången är i alla fall från Amika och inköpt i deras lilla butik på Amsterdams flygplats efter en lång demonstration med en otroligt karismatisk tjej. Den har rörliga plattor och är helt fantastisk bra. Sen är den ju snygg också. Betalade ca 800 kr för den. (Lovisa köpte också en fast en rosa med spetsmönster).
 
Parfymen är Nicki Minaj's egna och jag måste erkänna att jag bestämt mig för att köpa den redan innan jag luktat på den. Tycker framförallt flaskan är råläcker och sen är jag ju alltid för att stödja all things Nicki. Har dessutom inte köpt en ny parfym på gud vet hur länge.

When in Amsterdam

I fredags hoppade jag och Lovisa på ett plan mot Amsterdam och efter att ha flygit hela dagen var vi äntligen famme. Det blev två hela dagar flyg (med lite flygplatsshopping och en fantastisk avslutningsmiddag på O'learys) för en dag i Amsterdam men det var helt klart värt det. Målet var en konsert med Tyler Hilton på lördagskvällen, men den tar vi senare.
 
Vi höll oss mest på huvudgatorna nära centralstationen och kunde där sammanfatta Amsterdam som sexshoppar, skoaffärer och coffeeshops. Vi satte oss förövrigt på en spårvagn för att åka till utkanten av stan och dess största loppmarknad tills Lovisa skrek "WEEEKDAAAAY!!" och vi flög ut ur spårvagnen. Nä men nu kör vi en bildbomb från dagen på lördag och söndag. Varsågoda.