Skillzzen.

Jag har varit borta hela veckan. Eftersom jag laddar hem Azumanga Daioh på nytt (eftersom det visst fanns subtitels *fail*)
så har datorn stått på. Nog trodde jag att jag var utloggad från msn också mend et var inte sant så jag har blivit en aning spammad. Sånt är ändå bara trevligt eftersom det är najs att folk skriver till mig så mkt :'D

AHAA suck on that. Jag är älskad.

Ohyes.

Jag glömde!..
FÖRSTA FRIVILLIGA DOPPET 20/6.
Det är en massa respekt. Jag är så grymt (sa grisen) cool!
Dessutom har jag åkt båtring och därför har jag nu träningsverk i hela överkroppen.
(Nej jag har inga armmuskler)

Lättja.

Okej vill ni ha en bekännelse? Jag kommer inte lägga ut bilder från midsommar. Pga. vädret så blev det ingen båt till Norrbyskär utan vi stannade på fastlandet i Norrbyn. Vilket innebar:

*Ingen midsommarstång
*Ingen dans
*Ingen levande musik
*Inga flickor i vackra klänningar eller kjolar


Dessa faktorer ledde till att jag inte orkar lägga ut bilder. För de blev helt enkelt särskilt bra.

Jag kan dock sysselsätta er med en annan sak.
Jag tröttnade rätt fort på min färglösa nya design så jag testade att göra en i färg. Nu kan jag inte bestämma vilken som blev bäst så hjälp mig. Problemet med den nya rosa är att färgerna på header och bakgrund inte är de samma i Safari, (Kanske inte IE heller. Vad vet jag?), men det ser utmärkt ut i eldräven.

Den andra ser ut på det här viset.
Jag suktar efter åsikter.

Dumpund jävla.

Ja smart som jag var raderade jag just min test-blogg där min header låg. Så nu när den nya designen äntligen var i full gång blir det väntan återigen. Egentligen oroar jag mig ju inte alls för att det i min väntan är en vit ruta där *peka*. Nejnej jag är för cool för det. ÅH fy vad det här störde mig.

För övrigt tänkte jag bara klargöra lite runt "For Fucks Sake".
Ni får tolka det som ni vill. Antingen "För fan" (eller liknande), eller "För knullandets skull". Vi vet att alla tolkningarna passar lika bra så varför inte köra en combo? Själv väljer jag att se det som min tribut till Karlzoni.

Det slog mig just att jag inte vet om det finns ett ord på svenska som heter "tribut" men då får ni leva med det.

Det slog mig också hur otroligt mörk och tråkigt det blev här nu men jag får skärpa mig med bilder och piffa upp det. Nej det kommer jag inte göra eftersom jag är för lat. Jag kan sprida kärlek och glädje genom det svarta ändå. Ehm jo det blir bilder.. Nej det blir det inte. Jo. Okej jag lovar en sak: Det blir bilder från midsommar. Söta på många olika sätt helt enkelt. Tex. Blommor och ... getingar och andra saker som rimmar. Mjau.

Nu ska jag leka lite med kodmallen. Nipah.

Design.

Nej nu blir det ny design igen. Den är sparad och färdig så nu väntas bara att servershietet kan ta och ladda klart det en aniiiing snabbare. Den går i svart och vitt. Det beror på någon av de här anledningarna:

1, Vitt är alla färger och svart är ingen färg. Alltså allt och inget.
För det jag skriver handlar om allt och inget.
2, Hela jag är en helt underbar färgexplotion så därför måste det kompenseras
3, I mitt sinne är allt svart och vitt. Det finns inga nyanser i tillvaron.
Allting är antingen gott eller ont.
4, Jag är färgblind. Därför är det säkrast så när jag gör den.

Egentligen är det ingen av de anledningarna. Det råkade bara bli svartvitt för att jag kände för det och för att det var snyggt, men jag kan ju alltid låta er tro att jag är djup. Mjau.

Azumanga Daioh.

Idag är jag fail. Jag har tankat en fil i typ 4 dygn nu. Alla avsnitt av Azumanga Daioh och så vaknar man en morgon och tänker: Livet är underbart. Sedan upptäcker man att allt det där man väntat på så länge var utan subtitles. Förväntar de sig verkligen att jag kan Japanska bara sådär? Nej nu blir det uppdelat youtube tittande istället. Mjau.

Busringningar.

Något oerhört avskyvärt. Missförstå mig inte busringninar är roliga. De är riktigt roliga. Folk borde busringa mer enligt min åsikt, men då ska det vara på riktigt. Typ som min syster roade sig med ett tag och ringde till folk och låtsades vara deras gamla klasskompis som man tappat kontakten med eller något roande. Däremot busringningar som den jag fick för ca 3 minuter sedan... ett samtal med dolt nummer och när man lyfter på luren sitter den andra helt tyst i flera minuter. Hur roligt är sådant på en skala? Jag öppnade min telefon med ett: hallå? *dödstystnad* *mera dödstystnad* *ännu mer dödstystnad*. Jag sa: Buuuuuuu och sedan lade jag på. Tänkt så otroligt roligt denne busringare fick nu. Eller kanske inte? Nej precis. Helt meningslöst och tråkigt. Nästa gång ska jag skrika i telefonen. Leka mentalt stört psykfall och bli helt hysterisk. Är busringaren fortfarande knäpptyst får iaf jag mig ett gott skratt därefter. Skrattar bäst som skrattar sist och allt fick en mening igen. Oh La La.

Bra busringnigar:
Har ni pizza med apa och lök?
Jag ville bara säga godnatt.
seveeen dayysssss *klick*
Heeeeeeeej! Minns du mig? Inte? Men det är ju jag, Kurt!
KuckeliKuuuuuuuuu.

osv.
egentligen det mesta med ord.

Nej nu kom jag på något ännu bättre. Jag ska leka tysta leken med de jävlarna.

Hemlig tandborste.

Idag har jag som uppdrag (från mig själv) att hitta en hemlig tandborste. Det ska jag berätta att hemliga tandborstar är det ont om. Med hemliga tandborstar får man hemligt rena tänder. Alltså tänder som bara är rena i hemlighet. Jag känner många som använder hemliga tandborstar men ändå har jag aldrig fått se en enda en. Ja, jag KÄNNER folk som använder hemliga tandborstar men det betyder inte att de är mina VÄNNER. Jag skulle aldrig bli vän med en sådan människa. De är äckliga. De hemliga tandborstarna är INTE utrotningshotade även om det verkar så och även om så borde vara fallet. Därför ska jag utrotningshota de hemliga tandborstarna.

Hemliga tandborstar. Om ni inte utrotas nu kommer jag att hitta er och kapa av er på mitten. See how you like it.

SNAP.

Jo det är sommar nu. Jag kände det. Fast det tänker jag inte erkänna att jag gjorde. Jag tänker inte erkänna det föränn jag fått en nyckelpiga. När jag får en nyckelpiga ska jag önska mig att det ska vara sommar och sommar är det inte föränn jag fått fara till stugan. Det ska jag imorgon. Imorgon blir det sommar. Idag var det fotboll på tv och min fader taggade.


Barn.

Idag tänker jag gratulera Svante på namnsdagen.
Bara för att han är den sötaste ungen som ni någonsin sett.

GRATTIS!

Blä.

Men din mamma kan ha dålig statistik-

Bad.

5/6 - Första doppet för iår. Inte frivilligt dock.  Har jag nämnt att Daniel Eriksson är ond?, Men vad är väl en sommar utan att Olivia blir nerputtad i älven med kläderna på? Det är helt enkelt så det ska vara. Det har börjat bli en tradition vad jag kan ana.

Jag älskar Holmsund. <3. Där ska jag fan bo. Tobaksvägen 14. That's how it's done. På tal om tobak så har jag lärt mig älska General. Nu tror alla att jag har börjat snusa men så är inte fallet. Ni får klura ut resten själva.
Vi såg solnedgång och soluppgång och sedan sov vi några timmar. Sen blev det tivoli och slagg hos Karlzoni. Så nu är jag hemma och utmattad efter 2 dygn på rymmen.

Karlzoni kommer springande nerför min trapp. Vi ska rocka.

Band.

Jag tänkte också tala om att QK är i full gång. Snart byter vi namn också (hoppas jag).
På vårshowen drar vi igång fullt ös i varje fall. Där går vi under namnet "Anna, Sofia och dom", (och ja man får skriva dom ifall det handlar om bandnamn.)

Blåbit.

Dag1: Bitmärke
Dag2: Blåmärke

Har jag någonsin berättat att Daniel Eriksson är en ond människa?


Bäst.

Efter teateruppsel trodde jag att jag skulle somna på bussen. Det gjorde jag inte.
Istället upptäckte jag att jag ÄLSKAR Ska. <3<3<3