fysik.

Idag hade jag turen att hitta en kopia på morgondagens fysik-prov i skrivaren på skolan. Moralisk som jag är la jag tillbaks den utan att läsa, och ångrade mig djupt efteråt. Nu kommer jag få IG och hata mig själv, och få jobb som städare i framtiden. Inget mer att säga om det.

Min syster har också förstört sin föräldrabetalda telfon och fått en ny, betald av mina föräldrar.
Men jag tror min mor fick lite dåligt samvete när hon märkte hur irriterad jag blev och ska bidra till min eos när det blir aktuellt. Jag har bara ett ord för det: SCORE!

hahaha nej nu ska jag plugga elektricitet och magnetism, godnatt.

design.

Justnu är jag ganska irriterad på blogghelvetet. Jag har suttit och hållit på och ändrat i stilmallen sedan igår och när det är äntligen är bra ändras det inte på riktigt. Den där jävla oranga staden trackar mej. Ja jag vet att det tar tid men den är så sjukt störande.

asfjsfjklsjklfdaljkgadf

Snart blire iaf IR igen.

justnu sitter jah på NordicBet Poker och spelar Holdem åt min far. Han är ganska osmart som anmäler sig till turneringar som han inte kan spela, eftersom han är på Hippo med min kära syster.

22.05
Efter ett dygns väntan efter sparande är det äntligen som jag vill *glad*

Katastrofala omslag.

Jag måste ta mej friheten att göra lite smygreklam för en annan blogg.
Nämligen Katastrofala omslag. Helt underbart.

Amplified.

Igår vare Amplified! Helt underbart. Höjdpunkten var självklart att se Industri samtidigt som man blev intryckt i stänglset framför och totalt tappade andan. Både av järn i magen och av att tafsa på Joel. Det var så sjukt härlig stämning. Sen var det ju såklart Sugarplume Fairy, The breeze the breath, Kid Down, Three minutes madness, Blindside och Jupither. Självklart skulle jag gå och missa This night without men det gjorde inte så mycket, Indsutri gjorde kvällen.
Nu fick jag igen, min tur att ligga på umeåvimmel.

Bilder kanske kommer senare, om jag orkar, der blir ändå bara en massa damp just nu.

Såg också Get Real äntligen som är väldigt söt men väldigt förstörd.
image4

I send my astro zombies to rape the land.

Idag drogar jag socker och hjortronsylt. Ingen super diet kanske men gott är det.
Har lekt allmänt less och lite smått irriterad på allt och inget, So provet på Franska Revulotionen var ingen hit direkt efersom jag är så extremt dålig på att motivera och diskutera men vi får hoppas på ett litet VG i alla fall.

Sitter och försöker desperat ladda hem Scrubs säsong 1 vilket inte går helt bra.
Har hittat världens sötaste hängselkjol men jag tror inte att den finns här i ume, men jag är ju känd för att vara blind så den hänger säkert där inne någonstans.
image3
Imorgon blir det Ampliefied och mys.

alfabet.

Idag hittade Sanni min blogg, vilket var lite sådär. Hade tänkt hålla den en aning hemlig för sådana folk, haha men jag borde som insett att det inte skulle hålla i längden. Efter det sa hon att hon satte lösenordsgrejjs på sin blogg, hon har tydligen en, irriterande. 

Teatern "startade" idag iallafall, lika kul som alltid att få flamsa runt i några timmar. 
Men sedan är det inte riktigt lika kul att ta bussen hem från Ersboda. Säga vad man vill om stan men jag tycker INTE om att sitta på vasaplan på kvällen, kallt och allmänt otrevligt. Har hursomhelst lyckats ladda hem Get Real som jag kan sitta och trösta mig med. 

grhh.

Ja så trots allt såg vi Dead Silence ikväll. Riktigt kass film, även om dockorna är småäckliga eftersom dockor är det äckligaste som finns. Därimot Get Real är en film som jag verkligen skulle vilja se, ingen som vet hur man får tag på den? Alla jävla torrents vägrar sammarbeta med mej vilket är mindre lyckat. 

Och idag har vi på nördskolan fått nya datorer, det är en hel del bra. Jag kommer sitta fastklistrad hela helgen och utforska. Fixade och provade programmet ipodviewer, helt underbart, nu har fick jag all min musik på bara nån minut.


*random*

spelningar.

kollade jag igenom bra spelningar i sthlm under året.

Jimmy Eat World 5 feb Debaser
The Cure 9 feb Hovet
Bullet for my Valentine 20 feb Tyrol,Gröna Lund
Queens of the stoneage 25 feb Globens Annex
Aiden 19 April Nalen
Lars Winnerbäck 9 aug Zinkensdamm IP & 14 aug Strömsholms slott

Nu skulle det bara behövas en massa pengar och en massa ledigt så skulle allt lösa sig.

Sen spelar ju även
Panic! at the disco och Paramore
men det var en aning mindre intressant även om det också är lite smått lockande.

blogg.

Egentligen har jag inte riktigt förstått varför jag gick och skaffade en blogg, men det lär väl bli trevligt i vilket fall.
Så det lär väl bli ganska ouppdaterade och troligtvis trista inlägg men det är väl upp till var och en och avgöra antar jag.

Insåg i hursomhelst att mina söta föräldrar ligger ute på umeåvimmel.
http://umeavimmel.se/?page=events&pid=22&eid=103&single=1428

Igår hade vi i varje fall tänkt se Dead Silence, men det slutade med att vi laddade hem den utan att se själva filmen utan tittade på massa trailers på Youtube istället, den verkar inte mysig alls.