life of a working girlVi började veckan med att på måndagkväll gå vilse i två timmar, på tisdagen duschade Petter mitt ansikte med Pommac, på onsdagen fick vi dra samma varor genom kassan tre gånger, och på torsdagen fuskade jag fram en sovmorgon på fyra timmar. Även om det bara gått fyra dagar har veckan varit väldigt lång. Det är hårt att jobba. Nu har vi åkt bil i två timmar och är äntligen tillbaka i kära kära Umeå. Nästa vecka blir det samma visa. Jag bloggar inte under jobbiga dagar. När jag slutat samlar jag energi istället.

Rocken spelar ingen roll längre

Så var Trästock över. Fruset, trött och slitet. Maja och jag väntade på en extremt försenad buss då vägen varit avstängd. Nu har hon åkt och för mig återstår bara två veckor jobb. Som Markus säger: Rocken spelar ingen roll längre. På tal om Markus: Nu när jag har sett honom på tre olika scener i tre olika städer under ett halvår med i princip exakt samma setlista och med exakt lika entonigt och inövat mellansnack varje gång, det är då man inser hur fruktansvärt bra Markus Krunegård faktiskt är. För jag älskar honom precis lika mycket ändå.

Krunegård ♥
Trästocksfredag


Lägesrapport: Tjock

Tobbe ringde och berättade om en trasig frys och halvsmält glass. Så vi begav oss till Ica och fick frossa ur en full bur. Vi fyllde en kasse med pinnglass och en med glasslådor tills vi insåg att våran frys är ganska liten. (just nu är jag ganska tjurig över att det ligger mat i den som tar upp glassplats). Men det blev en hel del. Vi får bli tjocka. Jag älskar Ica. Det var allt. Peace.


pre-festival
TrästockEfter en "lång" busstur är jag och Maja äntligen framme i Skellefteå. Imorgon väntar Trästock och det kommer bli råååbra. Jag lovar.

Simbalicious


äventyr


Lantliv

Stuglivet rullar på ganska långsamt. Morbror har dragit en visit från storstan och fått spö i Yatzy antalet gånger. Jag har dragit ut och försökt knäppa lite bilder någon gång, men det finns inte särskilt mycket att fota. Hängde lite med Forsberg som var inne på världshistoriens kortaste stugvistelse. På torsdag blir det Trästock i alla fall. Måste bryta lite.


Ponnybad

verklighetTusen myggbett, tusen minuspoäng i himlen, dimma över sjön och adrenalinkickar födda ur ilska.

Into the light, into the light
all the colours seem to fade

Hur ofta kan man byta design egentligen? Nu ska jag försöka behålla detta en stund. Jag är nöjd över att slippa ha någon bild i headern, är nöjd med att ha två menyer (även om jag borde ta tag i att fixa den högra VERKLIGEN), är nöjd med att ha inläggen i mitten, är nöjd med att ha allting väldigt vitt. Det är bra nu. Väldigt enkelt, inte för satsigt, inte för fjolligt och över-blogg.se. Ska byta lite typsnitt på några grejer någon gång, men inte nu. (Haha alla mina designinlägg är likadana). Jag ville bara uppmärksamma er på att uppdatera sidan (F5/ctrl+r) och så. - NU ska jag återgå till att städa rummet.


Our church is holding a revival tonight, step out of the closet and into the light

Min syster är räddaren i nöden. Vi var och såg hennes konfirmationsförhörsuppspel(...?) och jag fick med mig en laddare hem. Som tack för hjälpen får hon vara beredd på att ha kameran uppkörd i ansiktet hela morgonen imorgon när hon skuttar ut som ännu en Guds anhängare. Nog för att jag har mycket att säga emot konfirmationer kan man inte undgå att hålla med om att de vitklädda barnen med röda rosor blir rätt fina bilder. Hursomhelst tänker jag inte lägga ut några fler P&L-bilder. Jag insåg i min datorlycka att bildlyckan i Borlänge var desto sämre. Allting är suddigt, oskarpt och hemskt. Här får ni lite random slask istället, om ni nu orkade med texten och inte gav upp efter halva inlägget.
Tarred and Feathered EP

Som bekant blir det många efterlängtade skivsläpp under året 2010. Vi har redan fått Fever (Bullet for my valentine), To The Sea (Jack Johnson), My Dinosaur Life (Motion City Soundtrack), och En Plats i Solen (Kent) för att nämna några. Det mest efterlängtade av alla måste nog ändå vara The Hives som släpper album senare i år. De har redan börjat ladda upp med att släppa en EP med tre stycken covers av andra bands låtar. Det är bra det är det, men det är lite för lite Hives. Det blir bättre med ett eget album måste jag få anta. Jag längtar.


atm quotes

The apocalypse doesn't have to be fire and brimstone. It could happen on a personal level. If you believe you're the center of your own universe and you want to see the universe destroyed, it only takes one bullet.
- Marilyn Manson, the long hard road out of hell, 1998


Och de skjuter alla soldater till en gammal sång om fred.
Ett helt hav normala människor sjunger med.
Men även hundratusen röster kan ha fel.
- Kent, 18:29-4, 2009

What if there's no way to explain some things like deja vu, and acid rain?
What if we're all just broken shells with someone else's thoughts?
(...)What if there's nothing more to us, we're just carbon-based, we're just pixie dust?
What if there is no point at all we just grow up to fade away?
Will we be alright, left alone tonight?
- Motion City Soundtrack, Skin and bones, 2010

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.
- Nalle Puhget sick soon

Något som kan hända när man är allt för uppe i festivalläge är att man kopplar bort hjärnan. Då kan man dela flaskor och mat med någon som minst 3 gånger om dagen påpekar att hon är hes för att hon är sjuk och inte för att hon skrikit för mycket. Det som händer när man sedan också sover i ett instängt litet tält med denna någon flera nätter i rad är att man får influensa. Min kropp skriker. Jag har ont överallt. Jag kan inte andas.

Jag hade egentligen tänkt lägga ut lite mer p&l-bilder idag, men så hände det otänkbara. Laddaren till min mac slutade fungera för några timmar sedan (VARFÖR VARFÖR VARFÖR JUST IDAG?). Där har jag alla mina bilder och alla mina serier och filmer. Som följd av detta kan jag nu alltså inte göra något som helst annat än att äta chips, kolla på typ Discovery Channel och somna i soffan.

Som ni kan se tycker jag extremt synd om mig själv för tillfället. Varför? Jo för att det är synd om mig, men det är också synd om er kära läsare. Nu får ni nöja er med svammelbloggning tills jag är frisk nog att ta mig ut och fixa en ny laddare. Så var det med mitt mega-immunförsvar.


@peace


NU ÅKER VI!

Efter många om och men far vi tillslut. Det blir 7 timmar ner till Borlänge och PEACE AND LOVE! ♥ Jag kommer vara upptagen med att ha fruktansvärt underbart kul, så ni får höra av mig när jag kommer hem istället. Förra året såg ut lite som nedan. Det här året kommer bli minst lika bra! Är ni där nere så hör av er, er andra tycker jag bara synd om. Tjoflöjt!
En historia

Oscar gjorde en liten följetong som han skickade till mig via sms. Jag skrattade tyst för mig själv där jag gick och läste dem på stan. Folk trodde nog att jag hade en rubbning. Den var hursomhelst ganska fin tycker jag själv. Så jag skrev ner den här under bilden på mannen i fråga.


Joo det var
en gång en flicka vid namn Owee Åkerblomster som jobbade på Ica. Fast hon jobbade EGENTLIGEN inte där.. Hon bara gjorde halvtid där förstår du. Hon jobbade nämligen resten av tiden som en superagent åt CIA, FBI och BFMV. Owee, den superhemliga agenten hade sänts på ett uppdrag till det kalla hårda Jönköping för att hitta en farlig brottsling... Hans namn var... (Dumdumdum). Hans namn var nämligen så skräckinjagande att det var förbjudet att tala om. Det fanns nämligen inte med i någon ordlista. Det var nämigen han som bestämde vad som skulle skrivas och inte skrivas. Han var litteraturens lärare.. Dan Litteratursson!! Dans plan var så avskyvärd.. Han hade nämligen tagit bort orden peace och love. Han hatade nämligen de orden. Det tragiska i detta var att det hette konserten som Owee och hennes andra superhemliga spionkompis @gn€$ skulle gå på. Därför måste han stoppas.. De lyckades överlista honom och fick fred till last.