BAJS

Där är min mun! INGET LOV! NEJ, MUN!


Jag skojar... Bara för att det är helg redan betyder det inte att det är fredag. Sparar till imorgon då...

VARSÅGOD! ÖHM HEJDÅ HETS

Fräscht

Idag gick jag och Lovisa förbi Rost. Där satt Henrik Schyffert och Johan Rheborg och käkade. Det var chockande. Valborg firas med att jag och min far drog ner och såg dom på Big Comedy. Johan Glans och David Batra var självklart i särklass bäst. Jag älskar Johan Glans av hela mitt hjärta. Trots att jag har hört att han är mycket kortare än vad man tror blev jag ändå chockad. Han är faktiskt SJUUUKT kort. Haha najs. Puss.


Jag tycker att Valborg är överskattat. Har aldrig gillat majbrasor. Valborg fortsätts alltså inte hyllas på campus utan hos Nils. Sakna mina kvällsinlägg.

BlahaAmen ja ni gillare osv. Eh ja mina stripes har kommit. Jag gissar att ni redan vet det eftersom ni känner mig. Annars får ni lov att gå in på min bdb. Real-pics liksom. AJA. Kul. Hejdå.

anus

ARGGHHH!!!!!

Imorgon är det onsdag. Inte vilken onsdag som helst utan Onsdag den 29:e April. Jag har inte sett Industri sedan Umeå Open. Jag börjar alltså få abstinens. Imorgon spelar de på studion. Jag hade vänner en gång i tiden. Det har jag inte längre. Nejmen ärligt. Alla dissar välgörenhetsspelningen imorgon fick jag veta idag. Vilka jävla svikare. Usch.

Frågan är om man ETT kan gå på rock på onsdagar utan att det blir lamt och TVÅ om man kan gå på rock själv på onsdagar. Jag hade ju taggat som fan att få rocka loss. Det fick jag inte göra på Umeå Open heller. Jag har inte fått rocka loss ordentligt sedan innan europaturnén. FÖRSTÅR NI HUR DÅLIGT JAG MÅR? Såhär blir det om man är den enda i sin vänkrets som verkligen är insatt i det man är insatt i. Fattar ni? Egentligen är typ ingen jag känner särskilt lik mig. Sjukt. Aja det kan väl vara bra på sitt sätt.

Jag ska gå i ide och gråta. Tonight must be a magic night, för titta på klockan. Jag tänker helt ärligt gå och lägga mig nu. suckers.

We don't go to Raveholm... anymore!

Vem spelade Half Life 2 för första gången på jättelänge igen? Vem var bara tvungen att spela i ca en halv minut innan lyckan återvände? VEM ÄR UTE UT RAVENHOLM?

RussinnnnVi hade en disskusion idag om man fick ta bilder från google eller inte. Vi kom inte fram till något utan bara att vi hade gjort det förut. Vi disskuterade också vad vi ska ersätta det fruktansvärt dåliga depptemat med. Vi kom inte fram till något där heller förutom Agnes jättedåliga hårnålskonst som jag säger blankt NEJ till. Därför får ni en bild på russin. Jag åt just ett russin. Det var äckligt som satan. Jag trodde jag skulle spy. Dessutom läste jag på Alltommat som jag tog bilden från att russin kan vara farligt för barn. Mer än så läste jag dock inte så jag vet inte varför.

Där har vi alltså dubbel deppresion.

Andrahusetkorridoren

Här sitter jag och tuggar tuggummi i takt till musiken. Jag har haft No-prov. Jag är ledsen över detta. Ni förstår mig säkert. Ojoj. Jag kan säga att gårdagens sista-minuten-pluggande lönade sig rejält iaf. Som vanligt. Nu har jag cpspanska igen. Tänk om jag inte var tard och inte behövt gå på den här extralektionen... då hade jag slutat för längesen. Hade inte det varit underbart så säg? Snart kommer mina favorit-Bpojkar hit iaf. Då kommer det bli ännu värre :).

Jag har också inte haft kondistest idag. Istället gick vi 2 km i duggregn. I och med det blev det ett hål på två timmar. Så hur värd dag var det idag? Inte alls faktiskt. Jag har haft en vettig lektion... i religion. Är det värt? Nej. Dåså. Då är vi överens. Jag kom hit och i tid idag också iaf. Nästan. Typ.

I'm blue, but not over you

Jag är blå helt enkelt. Nej jag ljög. Det är jag faktiskt inte. Jag ville bara prova skriva det.

Rock 'n' roll

Min fot sover. Alltså borde jag nog också sova. Sense? Ja. Jag hittade just plektrumet på 1,55 som jag fått av John. Jag behövde det tidigare idag när vi rockade. Tydligen fanns det mitt framför mig hela tiden. Vi rockade som sagt. Shortcut utan TrummTherese satt här i källarn, chillade och lyssnade till Agnes senaste låtar. Vi satsade stenhårt. Satsade så mycket att vi blev less, men snart kommer mojon tillbaka. Typ nu. Jag ska dra igenom dem en gång till och sedan är det BED, och no-provtagg som gääääääller!

(Krigsspel i multiplayer är nog inte min grej. Värdelössssness.)


HOHOHOHAHAHHAH hur orkar man?! Åh jag orkar inte mig själv. Måndagar är det satstema jue! Men nej jag ska inte satsa idag. Hahahaha fyfan. Jag skäms över mig själv.

Disorder

Det har varit en hård vecka men jag har kommit i tid varje dag!! Jag har alltså hållit mitt löfte, bevisat att jag kan, och dött av utmattning. POÄNG TILL MIG! Kollade igenom schoolsoft nyss. Senast jag var i skolan en hel vecka och i tid var vecka 12. Innan det var det vecka 6, och före det var det vecka 50. Jag har alltså 2 veckor utan frånvaro den här terminen. 7 på höstterminen. Tänker man efter är det konstigt att jag är mer frånvarande nu än i höstas men whatever. 9 veckor under hela nian. Jag tar det som ett dåligt tecken. Hur många veckor går vi i skolan per årskurs egentligen?

Detta är något jag skäms över ja. Jag lovar. Inte så mycket kanske, men lite. Jag ska iaf skärpa mig de här två sista veckorna innan det blir prao, vårshow, brännboll, fotboll, klassens dag och skolavslutning. oh yeah.

Snygga meloner

Min och Sannis nysatsning Snygga Meloner startade igår. Både igår och idag har den haft fler besökare än min blogg någonsin har haft. På två dagar. Båda dagarna. Detta gör mig djupt ledsen. Jag vet nästan inte vad jag ska ta mig till. Jag ska gråta en skvätt.

Nej det är allmänt roligt att det går bra för oss, men lite synd om bara mig tycker jag faktiskt.

ouffDet där betyder äcklig. Jag känner mig äcklig. Det är söndag förfan. Jävla egotema. Fuck you. Nejmen ärligt jag är glad idag.

ekl

Nu måste jag sluta sitta vid datorn och äta chips, men vad ska jag göra istället? Så värdelöst med söndag.

Bilder från igår. Stek med Frida, Fristad, Ahead, Captain Longshot m.fl. på Rockkarusellen och vann gjorde Captain Longshot med David i spetsen. Klart jag röstade på dem. Mean Machine Beauty Queen har snurrat i mitt huvud sedan igår. Lite ironiskt må jag säga, men så är det ibland.


En gång för länge sedan...

Jag doppade just chipsen i fanta. Det var inte så smart.

Lukt

Jag var tvungen att använda Prosport-shampoo. Nu luktar jag man.

Bloggtips


Om det är någon blogg man ska läsa (förutom min då) så är det lätt den här.

Clean town

Mitt rum är typ.. städat. Det känns ovant och extermt konstigt. Så är det när man har astmatiker på besök. Då måste man städa. Äckligt. Eller så använde min mor det som ursäkt? Man kan inte lita på någon idag. Åhnej!

Jag har ätit chips. Därför har jag ont i magen. Ajaj.

Det är symmetriska hål i mina byxor. Då vet ni. Dags att köpa nya? Det var längesen.

Klockan är inte ens ett. Jag tar farväl av min dator för ikväll. 'You make my head spin' here I come och sedan sömn aaah. Jag bättrar mig. POÄNG!

Nästan lika bra som Siba-reklamen

Jag älskar facebooks quiz.


påni

JAG VILL INTE VARA GODISPONNY NÅ MER! SLUTA!

Grhhh!Ja nu är det hets. Jag måste tydligen skynda mig. Jag fick inte ta kort på Nils mun och jag tänker inte hetsa min. Så gammal bild oja. Nu ska vi se film. Någonting med många Oscarsnomineringar typ. Bra.

Damn

Min familj har klagat på bett på ben och fötter hela veckan. Jag har stått som ett frågetecken och med lite "haha inte jag"-attityd. De tror att katten drar med sig något in. Katten var här för ett tag sedan och strök sig mot mina ben. Det kliar fruktansvärt mycket på min fot. Nedrans. Svullet. Biten.

"Det bubblar som bubblor och jag ser rosa elefanter"

Föreläsning med Mia Törnblom på Idun, Folkets Hus.

Mia Mia Mia. Härliga fantastiska Mia. Efter att ha läst böckerna har jag alltid undrat hur Mia Törnblom är som person i den verkliga världen. Idag fick jag uppleva det, och jag beundrar henne bara mer och mer. Hon är en sådan otroligt härlig människa. Jag funderade ett tag på vad jag har lärt mig idag. Med mitt minne har jag alltid lite problem att minnas vad som sagts. Jag lär mig alltid lite mer även fast jag tror att det inte finns mer att lära sig om självkänsla. Det jag vet är dock att varje gång jag läser Mias böcker mår jag bra. Ibland glömmer jag bort mellan varven att tänka sådär positivt, men så fort jag hör talas om något om Mia igen och blir påmind så kommer det tillbaka. Nu ska jag nog må bra och tänka lite extra ett bra tag framöver.

I pausen kom jag dock på att jag gjorde helt fel. Jag tänkte precis sådär som hon just sagt att man inte ska göra. Jag var rädd att folk skulle märka att jag troligtvis var yngst där och också ensam. Jag var så orolig att bli påkommen och sådär självcentrerad. Jag tänkte också att jag nog inte ska gå fram och titta på böckerna eller be om att få min gamla signerad. Det fanns ju viktigare människor som hellre borde vara där än jag, men jag bytte tankebanor. Jag försökte iaf att bestämma mig för att jag var modig som gick dit ensam för att det var vad jag verkligen ville göra och att ingen alls tänkte på vad just jag gjorde där ensam. Även om jag inte tror på mig själv direkt när jag tänker så, så känns det lite bättre för varje gång.

I slutet pratade hon om sina volanger och tigerränder. Sedan sa hon att hon själv tycker att hon är vacker precis som hon är och att det troligtvis också gör henne vacker. Då slog det mig att jag från första början tänkt precis hur vacker hon är. Inte sådär ni vet "åh en sådan snyyyygging jag såg idag" utan hon är sådär otillgjort, vanligt och naturligt vacker. Trots att hon tycker om chokladtårta.

Jag vill bli en sådan människa. En härlig människa som tycker om sig själv precis som jag är, och Mia har hjälpt mig så sjukt mycket på vägen till den personen jag vill vara. Tack Mia är allt jag vill säga. Tack.


Buddha är hinduismens Luther, Jesus är judendomens Luther

Ylva bad nyss Jonas läsa förklaringen av Nirvana lååångsamt. Oerhört korkat gjort.

Jag läste nyss Alex Shulman's blogg. Mer briljans.

Nirvana defineras bäst med vad det inte är. Då vet ni det.


Sensation

Beställningen har gått i väg. Jag är osäker på kvallan, men man kan ju lika gärna testa.. inte särskilt dyra actually så.. bra.
Jag har ännu inte sett någon bild från Agnes sida. Antingen gör det mig hjärtegla, eller så hetsar hon sista timmen eller så uppdateras det bara långsamt som vanligt. Vi får se imorgon. Nu kommer sensationen. Jag tänker gå och lägga mig nu. Kolla klockan. Häpna. Sova. Bra.

Efterskall

Jag lever.. typ. Stark insats.

Jag anar att folk som inte vet mer än att jag springer kan tro att jag är värsta löparen. Det är jag inte. Visst jag springer ganska ofta, eller ja allt är ju relativt. Och jag springer bra, om man jämför med hur jag sprang i början. Men jag är väldigt försiktig med att ge ut tider och sträcka på hur jag sprungit. För ärligt talat så ligger jag väldigt medelmåttigt till. Det känns sådär. Men som sagt.. för typ lite mer än ett halvår sen tror jag inte det fanns någon som kunde tro att jag skulle ge mig ut på springturer frivilligt. Jag och fysisk aktivitet har aldrig kommit överens med varandra.

Jag undrar om det finns någon där ute som tycker det är intressant att veta när jag springer och hur... jag tror inte det. Nu blir det att andas resten och ta det allmänt chill resten av kvällen. Jag tänker inte plugga matte kvällen innan prov. Då blir jag bara förvirrad. Gud vad jag inte vill ha mer prov.

Jag får mjölksyra i armarna av att skriva. Musklerna orkar inte mer. Nu får det vara nog.

Running, jumping, climbing trees

Okej jag har inte sprungit än. Det tog en timme att bestämma hur det skulle se ut... men om fem minuter kommer Nils vara här och då har jag inget val. Då är det bara ut och springa. Taggad? Nja, men kroppen måste ha vad den måste ha. Adjöss.

bajbaj

Tjejen på bilden är gryyymt seriös och ska nu ut och springa.. huvva.

ZebraFörra veckan kom det in en ny produkt i Happyhairs färgade clip-on-sortiment. Den nya rosa tycker jag bara är allmänt jobbig eftersom den ger mig nya velanden, men jag kanske inte borde bli berörd av det. Nej men vit right? Vit? Ja VIT! Okej?

Pappa kommer hem ikväll. Beställning it is.

SJX

Stockholm Japan Expo som jag har anpassat hela min prao efter är inställt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Fruktansvärt uselt. ÅH SÅ SUR JAG BLIR! Aja, det betyder att jag kommer vara hemma på Kulturnatta. Jubla.

IQ down the toilet

Så jävla osmart.

Aja nu ska jag läsa ett par slutgiltiga sidor i religionsboken och sedan ska jag sova.
Imorgon säljs häst nr 2 btw. Någon veckas andningsrum igen.

Jag tänker göra Agnes och hennes läxa besviken igen. Jag hörde hennes låt idag. Den var ascool. Jag kan inte skriva ascoola låtar. Jag är rätt nöjd med 1 hel och två halva texter, men melodi? Fuck that. Jag ska börja rappa.

MahabharataNu fick jag hets. Insåg att jag måste leverera bild. Deprimerande. Det enda deprimerande i övrigt just nu är hinduismprovet imorgon. Jag tycker inte om plugg. Skypeplugg är dock ganska effektivt, men fortfarande långt ifrån kul. Usch. Jag kan inte ta bra bilder på depptema längre. Det har runnit av.

Good luck dear friend

Jag har en överenskommelse. Att jag ska sova nu. Nej egentligen var överenskommelsen att jag skulle gå och lägga mig för 20 minuter sedan. Det gjorde jag inte. Bara så ni vet.

Men jo, har man lovat så har man lovat. Dessutom så har vi disskuterat min IQ. Den är inte allt för hög när jag beslutar mig för att aldrig sova. Det håller jag med om. Jag vet faktiskt själv att jag behöver lägga mig, och att jag inte ska komma försent till skolan. Det blir som inte ändå bara, men NU! Jag ska slå rekord.  För jag har lovat. Nej för min egen skull också. I värsta fall går jag och läser en stund nu, men det blir ändå mer sömn en vanligt. Önska mig lycka till.

LovesickJag fick födelsedagspresent av Agnes. Ettiketten var fin.
"God Jul Födelsedag Oliven93 *:P omgjord till :D*". Jag har sparat den. I paketet låg.. 21 små paket. Jag blev paff. 21 öppningar senare hade jag 20 hjärtklubbor och 1 blå tuffing. Kawaii!! Så nu är Dagens bild tillbaka med en klubba i fokus. De luktar Play-doh-lera bara så ni vet.

Jag insåg att den är mkt snyggare utan text, men är det text-tema så är det. Det är dock ett måste att se den utan så därför avslöjar jag min dA för er idag. HÄR ligger den! *Klick Full size*

Hade jag kört den som mun på fredag hade jag sluppit texten, men inte orkar jag vänta så länge..

Texten kan vara tagen från typ.. vilken låt som helst? Jag väljer dock att säga att det är Lovesick - Broder Daniel.

Nu sitter jag och letar efter inspiration och försöker göra läxan som fröken Agnes har gett mig. Jag måste skriva en låt till i morgon. Eftersom jag och melodier inte lyckas hitta varandra så går det si så där med det. Jag ska få till nåt rockigt och coolt.

Score!

Vilka har praoplats på Scandic Sergel Plaza i Sthlm? Jo Olivia och Joakim! Han ringde runt till en massa ställen, men misslyckades totalt. Sedan fick han lite tips och goda råd från sin bror innan han ringde Scandic. Om det var de goda råden eller att Scandic tycker om oss helt enkelt vet vi inte, men låt oss inte tänka mer på det.

Jag fick iaf hälsa på Casino som är gudomligt söt. Dock drog han sönder mina sockar och tyckte om att slicka på mina armar. En puss fick jag också.


Härliga ostar

"Just nu på Siba får du en mammut på köpet".

Är jag ensam om att skrattat högt åt den där första gången?

I'm a whole new level of freak

Replik från serien Supernatural som går på tv nu. Jag har ingen aning om vad det är för något, men särskilt mysigt såg det ut. Kvällen har spenderats på Carlshöjd med Sanni, Lars, Johan och Lukas (c?). Maxi och A double shot at love. Manligt stod på menyn. Ja inte var det jag och Sanni som valde iaf.

Skola imorgon, vad sägs? Nu är det noll tolerans mot försovningar. WOOHO.

Insikt

Sanni berättade precis för mig att min blogg inte gick att kommentera. Det gjorde mig lättad faktiskt. Jag har ärligt talat varit lite besviken på senaste tiden. Nu ska det vara fixat för de flesta, så kommentera på! :'D

Jag ska också nämna att vi "pluggar".

Could have supported us when we were tired

Är det helt seriöst att jag inte skrev något igår? Typ rekord skulle jag vilja säga. Bra gjort av mig då. Eller jag vet inte riktigt om det är bra eller dålgt. Det är i varje fall första gången sen... ja sjukt längsen. För ett tag sedan läste jag på bloglovin att jag skrev ca 35 inlägg i veckan. 35!! Det är sjukt.

Igår firade vi med släkten. Mina morbröder kom alltså också förbi. Eftersom ingen av dem bor i stan så träffas vi inte så ofta, så jag tycker extra mycket om när de kommer förbi. Joakim är musiklärare dessutom så han lärde mig lite basgångar från här och var. Det var någon gammal filmlåt och så där.

Det var halvt (dåligt) planerat att det skulle bli lite rock på Verket med Agnes också, men det backade vi på. Jag återgick istället till min tvplan som verkade slö och härlig. Sedan hamnade jag i en lång övertalningsprocess som ledde till att jag, halvägs med buss och halvägs till fots, begav mig över hela stan. Okej det är inte så långt, men jag vill gärna tycka det. Ja jag for över till Nils för att se film med honom och Frida. Efter 4 timmar hade vi lyckats se en film på 1h och typ 15 min (The hills have eyes 2). Något som Frida är mycket stolt över. Hur vi lyckades vet jag inte, så fråga inte. Sedan drog jag och Frida till henne och sov.

Jag har alltså fortfarande inte sett Forrest Gump, men det är en bravad i sig. Nej jag ska se den någon gång. Någon gång. Typ när jag är femtio.

Lovets tidigaste uppstigning senare är jag här. På min balkong i solen. Åh så underbart. Nu blir det lovets första och sista pluggande. Imorgon är det skola och dagens bild igen. Det är inte så taggande. Tyvärr.

(Agnes har rätt. Jag vardagsbloggar. Usch-)

Nederlag

För ett tag sedan hade jag och Agnes en diskussion om rockiga röster. Nej det var egentligen ingen disskusion. Det var mer ett konstaterande om rockiga röster. Ibland måste jag exprimentera lite och spela in min egen röst. Jag är rädd för att den ska låta vidrig. Sådant är viktigt att veta, så att man inte gör bort sig. Vidrigheten brukar variera. Sist var det så fruktansvärt skärande i öronen att jag trodde jag skulle dö. Jag slängde mig då över datorn för att få den att vara tyst. Jag provade många omtagningar den dagen. Det hjälpte inte ett dugg. Ikväll försökte jag igen dock. Det lät inte så hemskt. Jag var nästan nöjd över att det inte var explotion av oljud i högtalarna. Helt okej blev min diagnos, men sedan kom poängen. Vars är rocken? Ingenstans. Jag låter som en mes. Inte ett dugg rockigt. Att vara mes är ett grymt nederlag jämfört med att vara rockig. Jag tänkte nästan vara på g. Nu tror jag nog inte det längre. ARGH.

Nytt försök imorgon när det inte finns sovande människor i samhället runtom. Nej vänta. Min familj kan inte vara vaken och hemma. De kommer få psykbryt på mig och tro att jag är störd. Nästa gång de drar. Då ska jag skrika.

Off and away

Jag hängde runt på stan från 2 till 7 och då vankades mat. I övrigt hade jag inte ett ett piss på hela dagen, så hungrig som en varg var jag. Jag insåg på väg till bussen att jag hade glömt frukosten stående på bordet. Sedan glömde jag bort det igen och insåg vid 4 att jag fortfarande inte ätit något. Samtidigt insåg jag att jag inte kunde äta mat kl 4 eftersom det skulle förstöra för middagen. Junkos japanska restaurang Sagami har legat borta vid E4:an en tid nu, men jag hade sorligt och bedrövligt nog ändå aldrig varit där. Så därför sa jag till min mor och far att det var där min 'födelsedags'middag skulle hålla hus. Jag funderade på om det var tråkigt att ta sushi istället för någon annan mer unik rätt, men jag tror att jag gjorde ett bra val ändå. De hade ett stort utbud och jag provade en del nya saker.

Min mobil hade ca 3% batteri, men jag lyckades hafsa till mig en rätt dålig bild över maten ändå. Bättre än inget som vi säger.

Som ett tecken var stan full av Sakurablommor upptäckte jag. Okej jag överdriver, men jag såg några affärer som smyckat med lite bekanta rosa blommor. I rosa tema inhandlade jag lite rosa armband. Skaffade mig äntligen hyfsad kajal och dipliner. Mina Kanebo har börjat blotta sin vita penselfärg, vilket har gett mig lite panik på senare tid. Sist men inte minst tog jag en snabbspurt på slutet och köpte ett par svarta små shorts. Jag har många gånger stått vid garderoben och tänkt att om jag bara hade ett par svarta shorts nu skulle det gå. Saken är den att när jag kom hem letade jag igenom garderoben, men hittade ingenting att ha till mina nu ägda shorts, men det gör inte så mycket. De är jävulskt snygga ändå och jag får se till att hitta något passande senare. Bilder nu då.

Just det! Jag har också hittat mina drömskor som ni kan se på bilderna ovan. Det blir nog köp alldelens strax! Åhå så de är fina. Jag har också kommit i underfund med att jag faktiskt inte hatar mina ben längre. De är helt okej. Framsteg. Nu ska jag bara beklaga mig över min överkropp ett tag till så ska ni se att det löser sig.

Hör ni vad min blogg håller på med? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men jag är orolig. Vi pussar på det här inlägget och hoppas på att framtida inte ter sig åt samma håll. Eller... jag vet inte.

Fashion eller Japan? Mina kategorier börjar ge mig seriösa dilemman. Bor vi inte i ett i-land så säg?

NU MÅSTE JAG KOMPSENSERA MED NÅGOT ROCKIGT OCH COOLT.
ROCK ON, JAG ÄR BEATET.

Breaking free

JAG BRÖT MÖNSTRET! SUCKERS!


Walking alone in sunshine (etc.)

Jag orch vädret borde typ bli kompisar. Det har varit molnit, strålande sol och regn och det under loppet av en timme. Jag har varit här i två, men den senare har jag suttit här så jag vet inte riktigt hur himlen har sett ut. Jag insåg idag iaf att ajg inte alls har någon koll på vem jag är. Ni tror att jag har sagt det förut. Nej det tror inte jag har. Jag har sagt saker som att jag inte vet vem jag VILL vara och att jag är många, men nu vet jag inte alls med mig själv. Håjjhåjj vad krångligt det ska behva vara. 

Jag är iaf på stan själv. Planerade hela morgonen att vara här SENAST 2. Slutade med att jag kom hit tre ca. Tur var väl det. Jag gillar faktiskt att gå på stan själv. Det brukar börja med att jag antingen är för slö eller sen för att orka eller hinna ta kontakt med någon, men ajgtycker om att gå själv också. Man får gjort det man ska göra, går dit man själv vill och behöver och kan gå och flanera filosofiskt en stund. Sedan kan man hinna möta lite trevligt folk på vägen. Det har jag också gjort. 

I slutändan hamnar jag ju ändå alltid här dock. Rastlös på biblioteket i en timme. Sedan både vill och måste man dra härifrån också. Jag ska stanna i stan till halv 7. Hur taggande är det? Nja, men jag hittar på nåt.

Skolparty

Jag ska nu dra en livshistoria till varje fråga.

Alla i årskurs 6-9 gör frågorna!

Har du skolkat?:
Ja det må jag säga. Inte så mkt att folk ska kalla mig SkolkarN, vilket de gör. Det är ganska lame! Går man på vår skola så ligger ribban lågt, men ändå. Mesigt mesigt. Oftast försover jag mig dock. Enligt dem räknas det in i skolk tror jag. Inte enligt mig.
Har du blivit utskälld av läraren?: Haha ja. Senaste gången, eller så är de bara den senaste jag minns, var något om en mössa och Monica blev galen. Jag tyckte att hon var sexist, men det sa jag inte, och blev grymt arg och flydde för livet.
Har du glömt att göra läxan?: Jag är sjukt glömsk ja. Glömmer läxor hela tiden. Borde ha en post-it i pannan eller något egentligen för att komma ihåg. Inte bara läxor. Redovisningar, prov, inlämningar... jag glömmer ALLT. Herregud
Är du duktig i skolan?: Jag var rätt duktig förut. Särskilt i låg- och mellanstadiet när jag tom. tyckte skolan var rolig. I sjuan och åttan klarade jag min också bra, och fick typ mycket mvg'n (nanana (A)). Sedan kom 9an. Vet inte vad som hände. Jag tror att någon muterade min hjärna typ. Allt går neråt iaf.
Brukar du få alla rätt?: Inte säker på att det har hänt någon gång (på prov. Läxor kan ju inte räknas). Tror jag har varit på 1 fel någon gång, men aldrig alla rätt.
Fått MVG ?: Ja. Nu förtiden håller sig svenskan och engelskan kvar. Sedan brukar de lite mer estetiska ämnena gå bra.
Fått IG?: Trots att jag säger att det går neråt nu så ska ja svara NEJ! på den här. Det är jag stolt över. Även om jag ibland varit preciiis på gränsen och hamnat sådär ca 1 poäng över godkänd gräns så ALDRIG IG. Ska hålla den. Så är det bara.
Sämsta läraren på skolan just nu? : 1. Jag har inte de sämsta lärarna 2. Ni tror att jag tänker skriva det på internet? NEJ. Kan ni mina lärare så kan ni säkert vad jag tycker om dem också.
Fuskat på ett prov?: Dunno'. Jag gissar på ja, men kanske inte. Vår klass är ett skämt, ibland. Oftast.
Bästa läraren just nu? Om vi nu, troligtvis, ska gå på både proffesionell nivå och personlighet sammanslaget så spelar det inte så stor roll. Det blir samma ändå. Monica Näslund och Jonas Engström. Helt klart.
Segaste läraren?: Jag skulle inte använda ordet seg.
Längsta dagen du har? : 15:40 tror jag.. Jag har inte jätte koll på våra sluttider eftersom jag inte brukar kolla på klockan då utan vara nöjd med det livet ger mig och gå ut!
När slutar du på fredagar? : 13:50. Så jävla härligt. Ett schema kan vara hur kasst som helst, men slutar man tidigt på fredag då är det himmelriket.
Dina klassföreståndare?: Monica och Alex.
Vilken färg på ditt skåp?: Grått som betong (och allt annat kalt och fult). De är dessutom i miniformat. Man får in ca en hand i dem. Därför brukar jag inte använda mitt skåp.
Vad åt du idag?: Jag har inte ätit någonting faktiskt. Börjar bli lite hungrig. Vårat kylskåp är dock inte värt att leta i efter mat eftersom det knappt finns någon.
Vilka åt du med?: Det blir lite svårt att svara på eftersom jag inte gjorde det, men jag kan svara på vilka jag oftast äter med. Nej det kan jag faktiskt inte heller svara på eftersom det varierar extremt. Pendlar lite grand.
Åt du i caféet idag?: Våran cafeteria suger stenhårt. Den har en gitarr, vilket för den på plussidan, men i övrigt.. fy. Förut kunde man glädja sig åt chokladbollar och muffins iaf, men Minervarådet (bah?) har bestämt att det inte ska säljas för sockerhaltiga produkter (bah? igen).
Roligaste lektionen idag?:
Idag har jag påsklov så jag har i princip bara vaknat. I vanliga fall tycker jag bra om bild och typ Svenska/Engelska när vi får skriva noveller och sådant.
Hur många pennor har du i ditt skåp?:
Både eftersom jag inte använder mitt skåp och eftersom jag alltid lyckas glömma mina pennor, så svarar jag ingen. Främst anledning 2.
Vad gillar du minst med skolan?: Ja jag är ung fortfarande? Det mesta med skolan suger eftersom jag inte uppskattar att lära mig saker. Jag uppskattar att lära mig sådant som är nödvändigt att kunna. Det lär de inte ut i skolan.
Vad gör ni på era svenska lektioner? Just nu? Lyssnar på redovisningar om litteraturhistoria. Gissa vad vi gjorde innan det? Jobbade med litteraturhistoria! *Applåder*
Senaste dagen ni börjar? Jag skulle vilja säga att jag börjar 11, men det beror på att vi börjar 10.30 (.20?) och det är ca då jag brukar få sms av Lovisa som väcker mig. Hopplöst. Försover mig alltid på måndagar. Ibland på andra sovmornar också eftersom jag inte klarar att stiga upp om ingen tvingar mig, men ALLTID på måndagar. Hopplöst igen.

Ja det var allt. Hoppas någon njöt at läsningen. Jag tror inte att jag njöt av att skriva det. Sjukt tråkigt. Nej nu gör min nacke ont och jag ska göra något vettigt. Som typ att dra ner på stan. 

She will never see the light of day

Tänkte bara berätta att just nu är det ungefär så här ljust och min mor klev precis upp. Jag hör henne tassa omkring här ovanför. Dags att sova? Jag är dock inte ett dugg trött, men jag har hjärnceller och ar förstått att jag kommer bli sjukt trött ikväll om jag inte sover några timmar nu. Å andra sidan kanske det är bra om jag blir trött ikväll så att jag går och lägger mig i tid? Jag tror ändå att "sovtåget" har passerat, som min mor brukar säga.

Bjuss

Nu tänker jag bjuda er på tre bilder. Nummer ett är min finfina bas då. Nummer två är close-up på hur mina naglar tog en snävvändning och faktiskt ser rätt bra ut nu. (Present från syteryster). Nummer tre är bilden jag talade om. Jag har satsat för en skull. Jag undrar om jag har bloggläsare som inte kollar in mig på bdb och apb så ni har säkert sett den redan. Den ligger alltså på både bdb och apb redan, vilket känns lite lame. Gillar egentligen inte tanken på att jag lägger upp samma bilder för samma människor flera gånger. Aja. Den ligger nu även på min nya dA eftersom någon snubbe övertygade mig om att det var nödvändigt att sprida bilderna i rätt kretsar. Jag ska dock inte sprida samma bilder till samma personer på FYRA ställen, så min da länkas när den är mer genomarbetad. Puss.


   


Du skrev de fulaste orden du kan       
Hela väggen såg ut som fan        

Sleepyhead

Nu har Anna sovit länge. Jag har redigerat. Låtarna på tv har börjat gå på repeat nu. Det känns inte bra. Jag är dock klar med bilden nu tror jag. Den ligger på bdb. Ska kolla igenom den imorgon i klart tillstånd innan det hamnar på bloggen. Puss.

Tick tock

Hey hey I wanna be a rockstar! Som hon där.


Jag fick mig en tårta ändå. Jag och Anna köpte upp mina fd. fikapengar på tårtingredienser istället och gjorde skönheten på bilden ovanför. Anna har sagt många retardiga saker idag, men de har jag glömt. Nu ligger rockstjärnan på soffan bakom mig och sover. Då och då rycker hon till och påpekar att hon bara vilar. Hon tror inte att jag vet. DON'T BE A FOOL. Jag har också lärt mig att det är sjukt svårt att skriva på tangentbord och mobil, ta på sig byxor och spela bas med lösnaglar.

Nu är min födelsedag officiellt över iaf. Gratulationsinlägget blev ganska långt. Det gillar jag. Jag gillar också att jag kan sluta printscreena nu. :)

Sexytunes

ÅH så fin den är. Den är så fin min nya akustiska bas. Håhå jag tittar på den och smälter.. AAAAH. Bild sen. Nu sova. Det är typ ändå status att vara uppe den här tiden. Om jag fortsatte vara vaken nu skulle jag hinna med asmkt idag. Jag har dock bara sovit ca 2,5 timmar inatt. Fel taktik Olivia. Fel taktik. Nu sova.

Rubrikrenovering

Nu har jag möblerat om i inläggsrubrikerna. I och med det sker en totalförändring! Med undantag för utrop och frågor har alla mina rubriker, enda sedan start, slutat med punkt. Det tar slut nu. Inga fler punkter i rubriken. Detta pga. att texten fom. nu ska bli så centrerad som möjligt och matcha datumet under. Det ser så snett ut annat. Så nu tar punkterna farväl. Hoppas ni saknar dem, men inte allt för mycket. Då blir det bara sorgligt.

Kanske ändrar jag tillbaka? Måste prova mig fram. Vad tycks? Bättre eller sämre?
Jag borde kanske centrera headerrubriken för att det ska passa? Allting kommer bli jätteimitten. Voy voy.

マニキュア.

Tänkte bara visa naglarna jag gjorde igår natt. Som sagt var det mitt i natten. Klockan var typ 4-5 och jag var nog inte så klar i huvudet. Dessutom hade jag bara mina uberkorta naglar och mitt limklumpklet till svart nagellack att arbeta med, så det blev väldigt slafsigt och... ja. Fast jag måste säga att kanten mellan vitt och svart faktiskt är rakare är den ser ut. Den är faktiskt grymt rak på alla naglar. Dock ligger det glitter lite väl vågigt och klumpigt så det ser förskcäkligt ut även därför. Så imorgonbitti åker det bort och så skaffar jag lösnaglar och letar fram mitt RIKTIGA svarta nagellack.

Eller så gör jag något helt annat. Så här eller som vanligt orkar jag bara inte ha det.

Sakuranbo.

Nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag kan vakna imorgon bitti när de kommer ner (KLOCKA 7!! Galningar) och presentar mig. Först ska jag lyssna på Sakuranbo. Jag har märkt att en del tror att jag är oseriös när jag säger att sånt här är bra. Det förstår jag inte. Jag är inte ett dugg oseriös. Jag tycker det här är fruktansvärt underbart. Hur kan man inte tycka att det här är bra? Oförståeligt.

Jag tror att jag ska byta ut Tyler Hilton som suttit där i flera veckor nu mot en liten mix med mina favoritlåtar av mina favoritsångerskor från Japan, men nu SAKURANBO som sagt med OTSUKA AI. Jag har postat en bild på henne förut om ni minns. Hon kan variera en aning i utseende from time to time så att säga, men hon har alltid en naturlig skänhet må jag säga. Även när hon ser ut som ett litet pippilångstrumpbarn. Vem ser likadan ut hela livet liksom?

さくらんぼ
Jag vet att det där är Sakuranbo med Hiragana eftersom jag har tragglat allihop idag.

Otanjobi omedeto gozaimasu.

00.00HAHA SÖT HON ÄR <3
Nu ska jag fylla på med gratulationer till mig här. (Inte de jag fick i förskott för sådant är lame). Det ser lite tomt ut än så länge. Skynda på. Jag är otålig.I mejlet låg den här coolingen:


Sms:
Grattis! :D /Anna
Grattis! /Lovisa
GRATTIS! :D /Anna
Grattis!!! Från ett typ ungefär exakt 20 graders göteborg ;) <3 /Sofia
GRATTIS PÅ 16års DAGEN!! Hurra hurra hurra hurra för dig på din födelsedag :) Present är på väg. Hoppas du har en toppen bra dag! Stor kram från mig /Jenny

Vad tycker du nu?

- Kan vi inte köpa glass och låtsas att det är sommar?
- Klart vi kan :)
- Åh! Du gör mig så glad Olivia :D

Sen blev Frida så här söt.


Imorgon fyller jag år. Bara så ni vet.

Resterande lov.

Kommer jag inte ha tid att blogga. Nej. BANANJAKTEN ÄR TILLBAKA. Jag ska klicka hela dagarna! Förutom idag förstås.. Stan och Frida är grejen.

det märks att folk har börjat komma hem. Jag typ chattade med ... typ 5 pers igår på msn! Jämfört med INGEN så är det världens rekord mot för resten av lovet.

Kyla.

Imorse klev min mor in på mitt rum och påpekade att det var ruskigt kallt härinne. På det svarade jag: Nej!
Nu insåg jag att hon hade rätt.

Chop chop.

Jag kollade just igenom hela den preliminära statistiken. Lägsta och medelvärdet på alla linjer vill säga. Det enda jag inte skulle tagit mig in på var SM-IDNÖ på Draggen. Då har jag en viktig fråga. Var tusan håller alla elitsnillebarn hus på preliminära? De sitter säkert och gömmer sig någonstans och väntar på att få hoppa fram och förstöra för alla på slutet. Då kommer jag att bli grymt besviken.

Watch me now.

Jag har inga pengar. Jo jag har pengar, men man ska inte fara ut och köpa saker precis innan man fyller år. Eller hur? Det enda jag har som går att använda är ett presentkort på sf. Saken är den att jag vill se Watchmen. Mina superhjältefilmintresserade vänner finns dock inte. Mina vänner i allmänhet som finns är försvunna dessutom. Så var det ja. Usch så bedrövligt. Jag ska nog dra ut och fota lite. Fyfan så mesigt det känns att springa runt här själv och se ut som en turistande japan.

Helt säkert att ingen är sugen på att se Watchmen med mig?

Ser man på.

Jag tyckte nästan han sjöng: De kallar dig för hora igen
Tydligen sjöng han: Nån gång måste du förlora igen


Ett citat från Sofia en dag på stan:
- Men det är ju han.. som ville bli vän med Anna på apberget.. vad heter han? Alice Cooper!

En dialog mellan mig och min mor.

- Gå och hälsa på Agnes!
- Hon är i sin stuga
- Far till Sofia
- Hon är i Göteborg
- Var är Nils?
- Fjällen
- Sanni då?
- Åre
- Lovisa?
- Fjällen
- Anna?
- Finland
- Kan du inte gå över till John och prata musik då?
- Gävle

Slutsatsen av det är: Alla jag känner är bortresta. Är min vänskapskrets stor? Nej inte särskilt. Det är därför mina odds är så pass emot mig. Kom hem nu förfan. Jag orkar inte.

Jag tänkte ge lite perspektiv.

Något som är vackert:

Orden "Jag tycker om dig". Varje gång jag hör dem blir jag alldelens varm inombords. Att "älska" någon idag har helt förlorat sin mening. Alla "älskar" hit och dit för jämnan. Det är de små, genomtänkta orden som betyder något. Det krävs så mycket mer för att tycka om än att älska någon. Om sedan vidare förklaring krävs efter de orden, så ligger det väl ingen skada i det. De där små känslorna som vi egentligen inte kan förklara, men efter försök att klistra ihop dem till ord ändå fastnar så perfekt.


Kärlek är att undra vad du gör just nu
och undrar du vad jag gör så tänker jag på dig

tex.

Årets påskäggsskörd.


Långfredag: Pommes sticks och torkade jordgubbar.
Påskafton: Valnötter och presentkort på Kicks á 150kr.

Sedan frågade jag mig själv hur logiskt det är att få påskägg på långfredag, men ur min okristna synvinkel kom jag fram till att det är helt okej att få påskägg alla dagar i veckan. Jordgubbar är dessutom syndligt goda.


Vetenskap.

Jag räknade precis ut att jag har sovit 15 och en halv timme i natt. Jag hade kunnat sova längre om inte min mor hade väckt mig. Sådant är tillåtet om man är typ full/bakis, tjock eller knarkare. Jag är inget av det där. Då har vi alltså kommit fram till att det inte spelar någon roll när jag går och lägger mig på vardagarna. Jag kommer ändå inte kunna ta mig till skolan i tid. Jag ska fortsätta det här experimentet ikväll och gå och lägga mig ännu tidigare. Jag blir äcklad av tanken, men allt för vetenskapen! Som vi säger.

Samlar drömmar i fickan.


Lilium.

Nu är klockan halv 6. En del kliver säkert upp nu. Det är ljust ute. Sova kanske. Kanske. Kanske. Såg klart Elfen Lied. Jag började se Wall-E. Galet söt. Jag vill ha en egen.

pah.

Jag är inte trött. Sova länge imorgon? Ja. Väck mig inte.

Lååååååååååååångfredag.

You know what they say: Långfredag ska vara tråkig eftersom Jesus dog för våra synder idag. Det är dock inte rättvist att jag ska ha tråkigt eftersom jag inte tror på varken Gud eller Jesus. Alla jag känner är bortresta. Det stämmer! Även om de inte vore det skulle jag nog inte pallra mig till att ta kontakt med dem i vilket fall, men det är de. Så jag kan låtsas att jag skulle det. Idag har jag.. vaknat klockan 1, ätit, umgåts med min syster (innebär att vi sitter med varsin dator i SAMMA rum istället för i olika), spelat Half Life, fastnat i Half Life, varit inne på: Bdb, Apb, Bloglovin, EC, och bloggesse, smsat, tittat på The Simpsons, skickat mms, fått svar på det av Lovisa, pratat med Nils i telefon, läst några sidor i Mera Självkänsla!, Legat på golvet, gått och lagt mig klockan 8, drömt om någon konstig båtmekanism och Half Life-monster, samt vaknat två gånger.

När man skriver upp det så där kan det låta som att jag har gjort mycket idag. Det har jag inte. Jag insåg precis att jag nog itne tycker om lov. Imorgon far jag till stugan.

I will eat more leaves than I should.

Jag sitter och tittar på Dress to Kill. Som jag gjorde igår också. Innan det var det sjukt längesen jag tittade på Eddie. När jag nämnde det för Agnes påstod hon att Eddie Izzard är överskattad och inte alls så kul. Tycker man inte att Izzard är det absolut roligaste som finns så är man definitivt mentalt rubbad. Det finns ärligt ingenting jag kan skratta åt så mycket, länge och för 50 000e gången som Eddie Izzard. Han är mannen. Här är några av mina favoriter. Om ni inte kan dem utantill redan så SKA ni se alla fullt ut. Så är det bara. Orkar ni inte det (cep) så måste ni se första iaf. Så är det bara.

Eddie är inte bara rolig. Han är dessutom genialisk och fruktansvärt cool. Jag ska bli stå-uppare och action-transvestit när jag blir stor.


påååsklov.

Nu har jag eftermiddagssovit länge. Jag är helt slukörd efter 5 veckor i skolan. Jag tänker absolut inte satsa på bild.. jag ska bara somna om.


Agnes sa idag att jag bloggar om vad jag gör på dagarna. Jag erkänner att jag ibland tänkt på att jag har börjat vardagsblogga för mycket, men de erkänner jag inte. När hon sa så blev jag ledsen. Jag vet inte hur jag ska ta det här. Nederlag. Uschkk. Fast hon påstår att jag sa att jag hatar mig själv. Det sa jag inte. Jag sa att jag hatar folk som skriver om vad de gör på dagarna OCH har jättemånga läsare. Jag har nog någon storts hatkärlek till mig själv kan vi säga då.Det står kyckling. Så jävla fult. Nu ska jag sova.

Ännu en Roos.

"Hur mycket har ni gjort? Lite grand"
Allt i ett andetag.

UNDERBAR LYCKA!

Specialutformat Samhällsprogram ARENA Kultur och media
Intagen

Dagens bravader.

Det har jag nästan glömt att skriva. Min cykel fick punktering. Jag och Sofia cyklade på ett däck utan luft från Östra till skolan.. sedan skulle jag cykla hem på samma däck. Det hjälpte inte min cykelfobi alls. Cyklar blir fruktansvärt sladdiga och ostabila när man cyklar över ventilen. Man får ett svävmoment vid varje varv, vilket gör att minsta gruskorn kan få hjulet helt på villovägar.

En annan viktig sak är att jag glömde mina extensions hemma. Jag har alltså gått omkring och kännt mig bedrövligt äcklig hela dagen. Jag räknas nog inte som fåfäng. Jag skulle i varje fall inte räkna mig själv som fåfäng, men när det kommer till mitt hår är det rena rama fåfänghetens tillslag. Nu hittar jag på ord. Hoppas ni gillar det.  Min lugg har blivit alldelens för lång för raklugg men är precis i mellanskedet av att kunna vara snelugg själv och att kunna vara snelugg med hjälp på traven. Jag ska inte klippa den heller eftersom den kommit så långt... likadant är det med resten av mitt riktiga hår. Det har äntligen börjat växa lite, men är precis i gränsskedet mellan tufft kort och vackert långt, vilket gör det... böjt och äckligt. Ucsh.

Lovisa ser mig i ögonen och utrbrister:
-Vem var det? *skeptisk*
När hon hör mitt svar utbrister hon:
- Jahaja! Jag trodde inte att han såg ut så.
Sedan berättade hon om sin föreställning för mig.
- Jag tänkte att han var lång och hade långt svart hår.
Jag blev genast äcklad av hennes tankar och funderade starkt på om hon mådde fullt bra. Jag kom fram till att jag i så fall precis har botat henne.

Nu har ni fått höra några random historier fritt plockade från min tankeverkstad. Resten av tänkandet är upp till er. Hoppas det var intressant. Nej hoppas inte det förresten. Om ni tycker det är ni sjukt tråkiga.

fck.

Nej jag har inte hittat något ännu. I ren protest spelar jag alla Lars låtar som dyker upp på min Larslista. Dock börjar jag få kramp i axeln nu. Dessutom laddar Azchords segt som attan just nu. Därför ska jag sluta och bara lyssna. Jag har inte bestämt om jag ska sova inatt eller inte. Jag menar vi slutar 14 imorgon och sedan är det LOV LOV LOV. Så det gör inte så mycket om man har svårt att hålla sig vaken. Är det torsdag? Ja. Har vi SO? Ja. Okej jag kanske borde sova ändå...

Nervositet.

Nu är det bara 4 minuter kvar. Sedan ska jag logga in på Gymnasieintagningen och hoppas på att den preliminära intagningsstatistiken lagts ut precis på tolvslaget! Det är nervöst. Håll tummarna med mig!

Jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte.

Jag måste verkligen lära mig ta F#m. Det är inte så lätt dock. Fyfan för barrea.

In comes Romeo. He's moaning: You belong to me I believe.(Som tiotusen svängande blommor i vintergatans båge
Tag av stjärnor i behag runt hela buktens myriad
Här sprang en blitt glitterglad längst ett väl tätt sammahang med av)


Visst är de snygga?

Not just for any broken soul.

Trasigt och falskt
Föreställningar om en människa utan felande drag
Bilden av dig faller sakta sönder i småbitar
Nu behöver jag dränkas av stereoljudet
Innan jag dränks av tårar och skrik
Jag behöver någon att lita på
Någon att beröra

Kanske hittar jag dig en dag
Där jag kommer snubblandes
På gator av sprickor och grus
Kanske hittar jag dig en dag
Runt krönet av ett annat vägskäl
Kanske hittar jag dig en dag
Där våra vägar borde korsats förutFrightful.

Pojken är en riktig konstnär. Se bara så fina porträtt han har gjort av mig.


Texten läses: Without hoes life would be fucked up!

Jag hoppas att folk inte ser mig så där. I så fall blir jag nästan ledsen. Nej vad säger jag? Det är ju jättevackert. Vänta? Jag är bara förvirrad. Nog är jag väl snyggare än så där? Även om det är svårt.

Den första är iaf ja.. mig när jag har ätit lite för många bullar. Nummer 2 föreställer mig och min biscep. Den tredje är jag tagen ur minnet. Jag tror att det är cutsår det är tänkt att jag ska ha på överarmarna, men jag är inte riktigt säker. Det har vi förresten redan kommit fram till en gång att jag tydligen cuttar mig i nacken. Det finns uppenbarligen en massa metoder för det där som jag inte hänger med på. Nils är dock en expert på området. Här om dagen cuttade han sig med en sax. Det är sant jag lovar.

Jag tror att det här klassas som Dadaism.

Varje moln är trasigt.Den här bilden är inte direkt ny, men jag gillar den typ. Hur mycket man nu kan gilla photoboothbilder.

The unlucky number.

13? NI SKOJAR MED MIG! Åh gud och dö.
Jag tänkte bara varna er...: Det är bara en vecka till min födelsedag. Sedan är jag tillräckligt gammal för att övningsköra bil. HAHA kan ni tänka er? Så mogen som jag är. Äsch vad säger jag? Jag är typ mognast av alla här. *Tittar sig nervöst om efter fler personer i rummet*

When evening falls so hard.

Jag ska faktiskt gå och lägga mig! 'I tid' höll jag på att tillägga där. Sedan tittade jag på klockan. 1.. fan. Jag hade tänkt vara duktig från och med idag och lägga mig så att jag orkar upp på morgonen. Det hade jag tänkt igår också. Det blir aldrig så. Något som är äckligt är att jag skriver för fort så att alla 'med' blir 'emd' istället. Det är äckligt. Jag har skrivit min önskelista eftersom min mor behöver den istället för att sova. Jag drar slutsatsen att hon har tänkt köpa mig allt jag vill ha. Det känns underbart. Det blev dock jobbigt att bestämma model, typ, färg och så på saker jag ville ha, vilket itne var särskilt mycket. Egentligen är jag inte så matriell av mig. Det är bara som jag verkar. Jag är rätt nöjd. Det jag verkligen vill ha just nu är en akustisk bas och en locktång. Resterande är mest liksom mer för gestens skull. Då kan folk tycka att jag borde ge mina födelsedagspengar till fattiga barn istället, men vem gör sånt egentligen? Att man inte är matriell är ju bara något man säger för att verka vänlig. Jo men jag ska ärligt ta och fundera på det. Dock gillar jag saker.. även om jag inte nödvändigtvis behöver dem. Förstår ni logiken? Det gör inte jag. Jag förväntar mig iaf fina och genomtänkta presenter direkt från hjärtat från alla mina läsare... och alla andra såklart.


Jag tror att jag ska ge en bild till min egen ära till mig själv i födelsedagspresent. Jag ska fundera på den saken också.
Nu ska jag sova! Oyasuminasai!

Eller typ arbetslös.

Skype är typ bra för allt. Jag har förut nämnt att jag fick ha kvar internet pga. hur bra övertalning gick via Skype, jag har fått en hel del spelhjälp, det är gratis omg, nu har vi pluggat matte via Skype också. Matte ja. Jag fick reda på idag att vi har matteprov imorgon. Det känns taggande. Nej. Det känns deprimerande.


Jag tror iofs att det kommer gå bättre för mig på det här provvet än vad resterande har gjort. Taggande. Nej kanske inte.

Jag skall nog lyckas.

Håkan passar i solen. Nu tycker jag nog om en del iaf.

Fast... nu gick solen i moln, och då mina vänner.. då blir det förjävligt kallt. Jag fryser och skakar. Huvva. MOLN AWAY! säger jag.

16:25, Solen lurade mig precis. Den tittade fram och värmde mig i ca 30 sek. Sedan drog den igen. Den jäveln.
16.32 VÄRME!
16.35 MEN FAN DET BLÅSER JU ÄNDÅ! Nu går jag IN och därmed basta!
16:41 Nej jag ljög. Det blev varmt igen och jag var tvungen att lyssna på Elvis. Nu ska jag gå in!!

Så där nu kan ni min sollivshistoria. Nu bär det snart av till min Japanskaklass istället.

Soltimmar.


Här sitter jag och steker i solen som jag lovade. Kolla jag höll vad jag lovade för en gångs skull! Inte för att jag sa att jag lovade att göra det, men det gills ändå.

Det är galet skönt att sitta här ute. Det enda negativet är att man inte ser sin dataskärm särskilt bra. Eller.. det kanske inte är så negativt det heller. Den spelar mest musik i vilket fall som helst.

Lektion med David Roos.

"...Och det här brukar kallas med andra ord.... äh skit i det."

It's a beautiful day.

Solen verkar skina på de flesta platser i vårt avlånga land. Det gillar jag. De tio minuter jag har över mellan sista lektionen och min retardspanska-lektion ska jag ut och njuta av solskenet. Det kommer bli glamour. Eh nej. Efter skolan blir det glamour. Då ska jag steka i solen tills den går ner. Så ja.

Life's worthless in itself.

Jag håller på att falla tillbaka i gamla mönster. På mer än ett plan. Det är inte bra alls. Det är fruktansvärt. Just nu är jag.. jag tror att jag mest är arg. Jag har börjat byta ut mina självdestruktiva känslor mot ilska. På det viset kommer jag runt allt den här gången. Dessutom är jag mycket smartare nu. Jag har mer erfarenhet, och jag har mer förståelse. Det får man väl hoppas iaf. Jag tänker inte gå tillbaka till den jag var förut, men en del saker kan jag inte påverka. Det har jag lärt mig med tiden. Då får man väl försöka leva med det tills det släpper. Även om det dröjer länge.

Under tidens gång har Joel Dunkels sagt en del tänkvärda saker, men är det någonting han har lärt mig så är det att jag bara har levt en femtedel av mitt liv, och det är faktiskt helt okej om det inte är perfekt än. Det är till och med okej om det inte är särskilt bra alls. Det finns så mycket kvar. Det kommer att lösa sig senare. Så är det bara.

Jag ser upp till Joel. Han är ett geni.
Några andra genin är LarsW och Agnes. För jag tänker inte bli en plastprodukt. Lev med det.

Ingen männska kan tro att jag ibland drabbas av förkval.

Jag har faktiskt inte den blekaste aning om vad "förkval" är för något. Finns det ens ett ord som heter så?
När jag väl har börjat prata med mig själv är jag som ostopplig. Det brukar börja med att jag sjunger och sedan liksom flyter in att kommentera mig själv eler låtarna.Just nu är det så. Jag har fastnat i ett flöde av babblande. Jag har dessutom provat sjunga på riktigt för att höra hur det låter, och överväga hur framtidens publikfrierier kommer te sig.

Sedan insåg jag att mitt fönster fortfarande är öppet sen bilden jag tog. Det är nog därför jag har frusit så. Hoppas det är tillräckligt långt mellan gårdarna här.

Bajs.

Jag hatar cyklar. Det finns mycket annat hatar, men just nu hatar jag nog cyklar mest.

nödstöd.

Titta! Nu har jag ju faktiskt satsat och klättrar upp i fönstret till och med. Jag gillade inte den här bilden egentligen, men den fick lite respons så jag började gilla den mer. Den har ändå viss charm. Typ. Aa jag vet inte. Jag tror fortfarande inte att jag skulle bevaka mig själv riktigt, men jag är på rätt spår tror jag iaf. Jag kände iaf någonting när jag gjorde den här bilden, vilket jag nästan hade slutat med. Nu står det iaf lite text på bilden vilket det inte gör på min bdb eftersom jag inte ritkigt gillar det. Men är det lyrictema så är det. Vänta nu... jag gjorde lite iPhotoredigering på den andra också efter att jag sparat photoshop-filen. Men bryr man sig inte så märks det nog inte särskilt mycket. Bra då vet vi.


There's a hole in your heart and it's bleeding.

Nu har jag hål i en och en halvtimme till. Då vet ni det. Vid bordet här bredvid sitter pojkarna och snusar, vilket leder till att de inte kan prata ordentligt. Jag sitter här bredvid berg som pratar som bäbisar och har kepsarna bak-och-fram.Skriker gör de också.

Red.HAHAHAH Jag orkar ärligt inte seriösheten. This is my förklaring folks. Jag är sjukt less på att posta egobilder som ser exakt likadana ut och som jag bara kräks på. Så jag plockade photoshop och tänkte att jag ska göra något lite mer annorlunda. Så jag målade trött lite rött och vips så blev det ganska mycket rött. Så röd bild varsågod.

Jag kastar sten mot solen för jag hatar den.

Jag sitter här och lyssnar på Håkan Hellström. Jag försöker. Jag VILL verkligen tycka om honom. Jag älskar redan hans låtar. Det har jag säkert nämnt förut. Jag tycker om hans låtar. Både texter och musik, men hans röst. Jag försöker verkligen tycka om den, men det är svårt. Jag har hört inställningar som: "Men det är ju den som gör honom speciell, annars skulle han låta precis som alla andra". Ja det är nog sant, men det skär ändå. Jag tycker bättre om honom nu än vad jag gjorde för kanske en månad sedan, så det går framåt. Det är därför jag sitter här och verkligen försöker vänja in mig med rösten.

De jag gillar mest just nu är väl:
Här kommer lyckan för hundar som oss
&
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig 

Så nu tycker jag att Agnes och alla andra möjliga Håkan-älskare ska tipsa mig om vilka låtar jag borde lyssna på.

Det här är mitt nästa mål i livet. Bara så ni vet.

Take a bath.

Nu ska ni få en lista över saker jag skulle vilja bada i just nu:

- Chokladpudding
- Piercings
- Tuffa skosnören
- Presenter
- Solljus
- Änglar
- Strömpilen

Saker jag INTE skulle vilja bada i just nu:

- Klåda
- Svett
- Läxböcker
- Headcrabs
- Vatten
- Tånaglar

The pieces don't fit anymore.

Jag har degat den här låten hela veckan. Den är fulkomligt ...fantastisk. Sådana här låtar vill jag skriva. (Utöver sjukt galen röj). Det är så. Jag är svag för sådana här låtar. Jag är en smörälskare djupt inom mig. Jag brukar dock inte erkänna det, men det gör jag nu.


Musik Direkt.

Ikväll har jag och Agnes varit coola. Vi var ner på Musik Direkt på Norrlandsoperan och lyssnade på härlig musik. Vann denna länsfinal gjorde Fristad, som är absolut totalgrymma.


                      Agnes - Fristad

Nu är Agnes dessutom astagg på vårt tremanna Shortcut! Underbart! 100 poäng till mig. (Mest till mig).
Kvällen citat  går ungefär såhär:

"Vi är Shortcut, vi tar inte den här vägen *|* vi tar den här vägen *)* som går mycket snabbare!"
"Du menar tvärtom hoppas jag?"
"Men.. Vi springer!"

Sakuranbo.

Jag tänkte bara berätta för er att det finns snygga asiater. Ai Otsuka tex. är ju inte direkt ful. Omg om man ändå kunde se ut sådär.

Separated by an unbreakable glass.

Tim länkade precis den här videon till mig. Jag vill bara gråta sjöar. Så sorglig och otroligt vacker. Jag tror att jag älskar den. Alla måste se den här. Jag tycker synd om alla som inte gör det.


It's not my opinion.

Nu vill jag ha lite åsikter här. Vilka borde jag beställa? Jag har iofs länge velat ha Rainbowclips men de här är inte särskilt snygga.. och jag är alldelens för ickeambitiös för att göra egna. Så jag funderar på Zebras som troligtvis skulle passa lite bättre på mig. Dessutom är de lite billigare. Nu sitter jag och förespråkar ena parten verkar det som, men jag kan faktiskt inte alls bestämma mig. Om Rainbowsen hade haft lila istället för orange hade jag nog köpt dem och målat på dem för att få bort de där äckliga kanterna. Nu är det ju inte så, så jag vet inte. I dunno. I dunno. Hur ska jag göra? Help me.


Argh.

Jag startade, och klev in i Ravenholm med inställningen: Sluta vara rädd. Det värsta som kan hända är att det hoppar fram en massa äckel och dödar dig. Då får du börja om.

Det funkade dock inte riktigt. De vill verkligen skrämma livet ur mig. Det hänger en underkropp i ett rep från ett träd. Det är inte fullt så mysigt.

Det enda töntigare än att spela töntspel är att spela töntspel och vara rädd för dem. Jag tror ju inte att något ska hända egentligen, men ... det är obehagligt. Oh dear! Det här börjar gå överstyr.

"That's the passage to Ravenholm. We don't go there anymore..."

Only get closer to a point where I can't take no more.

Jag hade precis hunnit somna. Då avbröts min musik med spotifyreklam. Jag hade kunnat ta det egentligen men det var asläskigt. Det var en mörk röst som sa: Hallå hallå? Hej hejhej hallå? Hallå? *blablabla* du lyssnar på spotify *nånting om en skiva*.

Jag blev sjukt rädd.

I don't mind if I lose. Cause if I win I'll be so confused.

Jag vet att jag inte bytt band på jättelänge och det skäms jag över. Kanske fixar jag det i helgen, men jag vet inte alls vad jag ska välja nu. Jag får hitta på något asbra!

Ja som kanske märks så sover jag inte så mycket. Så fort jag la mig i sängen insåg jag hur tråkigt det var. Det var inte alls lika härligt som jag hade trott. Nu ska jag gå tillbaka dit ändå och hoppas på att det blir bra.

Nu vill jag ha tips på bra akustiska låtar av er! Har ni någon sådan där låt som man bara smälter av att höra? Som får er in i sinnesstämningen att allt är.. helt rätt fast det är helt fel? Sådana låtar vill jag ha. Ni kan få ett tips tillbaka om ni tipsar mig.

We don't go to Ravenholm.

Nu är jag så jävulskt trött! Jag vill bara lägga mig ner och sova för alltid. Det här är sensation. Klockan är före tolv och jag VILL sova. Dessutom är det helg. Jag tror jag måste vara sjuk eller något.. Jag ska iaf lägga mig ner ett tag. Om jag klarar det ska jag ta mig upp och spela lite i Ravenholm sen. Ja jag har tagit mig till Ravenholm. Egentligen är jag nästan besviken på att de tog så lång tid, men det kan bero på att jag antingen lessnar, ger upp eller får för mycket panik så att jag måste ta pauser hela tiden och inte spelar särskilt ofta.

Varför skäms jag över att inte kommit långt i ett nördspel? Varför skriver jag ens om att jag spelar nördspel? Det är ju bara nördigt.

Jag är för nördig och min blogg börjar bli för vardagsbloggig. Usch. Dessutom märks det att jag har tråkigt. Jag bloggar alldelens för mycket när jag har tråkigt. Jag tycker synd om mina bloglovin-prenumeranter. Ja det är sant. Jag har sådana. Bli en av dem.

If I say you've got a "boom ow ow".Det här måste vara typ det bästa avsnittet av alla. Jag älskar dem. Egentligen älskar jag Jemaine, men jag kan säga att jag älskar dem båda två. Aja jag är helt lost på den här låten just nu iaf. Ska lära mig spela den i helgen.

Is that the kind of thing that you think you might be into?

"So those are you're options, alright. This one here you're not in, and this one here you're in but you shouldn't be."

Nu ser jag på The Flight on the Conchords. Nyss såg jag sista avsnittet i första säsongen av Skip beat! Jag hatade det. Fast jag älskade det samtidigt. Kanske för att jag känner igen mig asmycket i den serien.. fast de är för laid back. Det skulle jag också varit, men det hör inte hit.

I gotta get gone.

Nu är hästen borta!! Det här är typ sensation! De har iofs börjat titta på en ny redan, men den kanske säljs iväg imorgon!! Ni kanske inte har förstått det riktigt, men nu ska jag säga det: Jag hatade den där hästen, och jag hatar alla "våran häst" to come. De stjäl min familj. Fyfan för dem.

Out of your league.

Ni kanske han se min nya, heta datamus. Jag köpte den på hightech-butiken Lagerhaus idag. Jag blev jävligt less på styrplatta igår. Nu ska jag nog spela Half Life 2 med min nya datamus.


Den är snyggare IRL. Då ser den inte flammig utan retro ut när den lyser. <3

I will drown in the fear.

Jag tror nog att jag hatar fredagar. Jag har käkat middag här nere. Innan min mor for sa hon: "Kom ihåg att ta upp skräpet sen annars kommer det börja lukta rutten fisk här nere... också." Agnes har har varit förbi ett tag. Hon for dock hem till fots innan det blev allt för kallt. Resten av kvällen ska jag spela onaturligt hög musik och låta mitt skrivbord se ut såhär:


Det här räknas inte som att jag sitter och visar vad jag äter/ska äta. Det räknas som att jag visar vad som står på mitt skrivbord. Fast egentligen bryr jag mig inte. Jag skriver vad fan jag vill.

En del kanske tycker att jag borde vara och festa på ersboda om en kvart om jag nu tycker att det är så lame att vara hemma. Det tänker jag inte.

Ibland tror jag nästan att mina föräldrar vill att jag ska tonårssupa, men de är inte fullt friska.

"Det är ganska varmt där".Tur för mig att det var muntema idag. Eller tur för mig att Nils sa: "Titta på min mun". Jag orkade verkligen inte satsa idag. Nu har det löst sig. Tack.

Higurashi!

Nu har Higurashi no naku koro ni rei börjat på riktigt! Det här är... galet. Jag är frustrerad. Det kommer att bli... äh jag vet inte. Jag saknar lite galenskap, men det kommer bli sjukt spännande ändå. Allting är upp och ner. Jag ska dock inte spoila om det mot förmodan finns någon annan som vill se det här. Som inte gjort det än alltså. Jag borde börja se om första säsongen igen.. den är galet bra och jag har typ glömt allting .  Fast jag tror inte riktigt att jag har tid för det. Hmpffghhf! Aja här är iaf Higurashi no naku koro ni rei 2.

En månad kvar till nästa! Jag kommer... dö.


HOHO.LOL. Jag orkar inte satsa. Det blir ändå bajs när jag satsar. Bajs.

See you later, elevator.

Idag cyklade jag själv för första gången i år. Jag tycker inte om att cykla. Jag tycker minst om cykelvägar. Av cykelvägar tycker jag minst om strandpromenaden. När jag cyklade till skolan var allt isigt. Jag trodde att jag skulle halka och slå ihjäl mig hela vägen. Ett islager. Som en skridskobana. När jag cyklade hem att isen turligt nog smält... och övergått till lera. Jag trodde att jag skulle slira och landa i klet. Det gjorde jag inte, men jag blev kletig ändå. Det var äckligt. Jag kände: usch.

PANGPANGPANG.

Nu ska vi snart rocka. Det kommer att bli ultimat.

Don't missunderstand.

Planerna för ikväll var:
-Städa
-Plugga
-Träna
-Lägga sig tidigt

Istället kom Agnes cyklande och vi köpte glass på Maxi! AHA! Dock räknade vi inte med att solen gick ner, men.. vi äger ändå. Vi är från och med syskon och vänner av Dr. Dryg. Av glass mår man illa, vill kissa på sig, blir sprängd och påkörd av tåg, men det var galet najs ändå! Sedan har jag fått hjälp av Doktorn himself att övertala min mor att inte stänga av internet. Hur mycket mer najs än ursprungsplanerna kan det bli? Inte mycket. Nu ska jag faktiskt ta mitt ansvar och sova. Efter att jag har... valt kläder, lagt ut bilder och läst. Ni ville veta allt det här. Jag vet det. Nej egentligen vill ni bara se bilderna.


Den här bilden är jätteredigerad.
Den var typ snyggare i orginal,
men jag har en oredigeradfobi,
så ni får nöja er med en fulare bild.


Vi träffade Eriksson också.       
Han påpekade att han alltid är snygg.                        
Fast den egentliga snyggingen var ju Agnes.
Såklart!

.

YEAH.To sexy for my shirt! OOch.

Stämpel.

Igår stämplade folk tydligen varandra på bussen. Turligt nog var jag inte med då. Jag har för mig att de stämplade mig med, men jag har förträngt det. Agnes fick bli minifjortis. Jag tror hon ville hämnas genom att stämpla mig som rockemo senare. Jag la till party för att piffa upp det lite. Så jag blev alltså Partyrockemo. Sedan sa Nils att han skulle samla bla. emos på en ö och spränga den. Då fick jag vara "Nej du är inte emo, jo det är du, nej men inte nej, jooo, eller jo, ibland, nej, ibland 10% emo och ibland 100% emo".

Jag tänker inte kommentera det här. Haha dagens skämt. Det tänker jag visst. Fånerier. Jag är inte en sådan där "Emo är en musiiikstiiiiiliiill aaaahhirihirwihiihihihi *whine*", men jag är lite mer: fuck you. Haha nej vänta jag är inte sur, men jag fattar bara inte. En del tror säkert att jag tycker att jag själv är emo. Sådana människor hatar jag. Det är töntigt att säga att man själv är emo. Ibland driver jag med det. Folk förstår inte min ironi. Sådant är tråkigt. Något annat tråkigt är att stämpla folk. Jag stämplar bara fjortisar.