Pray until you're number, asleep from all your pain

Jag gick igenom lite gamla bilder och hittade några mappar från när jag och Maja varit på olika fotorundor. Här var det vår, Maja var brunett och vi försöker efterlikna Rodchenko. (Kankse inte just på dessa bilder, men i det stora hela).

Nu har jag lov. Som jag längtat efter lov. Att få slappna av. Och jag tänkte att livet är ganska fruktansvärt bra just nu. Men så upptäcker jag hur svag jag är, hur ont jag har överallt. Jag börjar bli sjuk. Nu. Jävla skit. Så går det när man sover för lite, äter för lite (har just nu inte ätit på ca 9 timmar??), sliter ut sig för mycket med jobb och religion och PA100 och gå ut mitt i natten när det är skitjävla kallt och allt vad det heter, och inte kan hålla sig borta från Victor fast man vet att man borde för att han är förkyld. Jag tycker synd om mig själv. Jävla skit. Jag orkar inte detta nu.

Så istället för att göra saker jag borde eller vill göra för att jag aldrig har tid annars så tänker jag nu trycka i mig en hel jävla kastrull mac 'n' cheese och gå under jorden. Hejdå.

Awesome people hanging out together

Bob Dylan & Johnny Cash

 

Charlie Chaplin & Mahatma Ghandi

 

Marilyn Monroe & Sammy Davis Jr.

Paul McCartney & Johnny Depp


Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Elvis Presley & Johnny Cash

Världens bästa tumblr.

Den handlar om talande hjärtan, livets ofrånkomliga val och Chevy Chase.

 

Jonas Hassen Khemiri är kanske den bästa som finns. Det här är skrivet för ca 1,5 år sedan, men Hanna tipsade om den på sin blogg idag, och jag var liksom tvungen att slänga ut den till er som inte läser Hannas blogg. Jag läste, och efter första stycket hade jag en klump i bröstkorgen, efter fjärde var jag tårögd och nu har jag precis läst klart och tårarna bara rinner. Det är så äkta, och nog det finaste jag har läst på väldigt länge.

Försök till hjärnfysik
heter den.

Daddy should've never raised me on Black Sabbath!

Men ni kan ju faktiskt titta på den här i alla fall. Har haft låten på hjärnan hela dagen bara för att jag nötte den igår kväll. Good shit is good, and Ronnie is.. well Ronnie.Headlines and flash flash flash

Idag försökte jag för första gången göra ett sånt där "Ett foto i timmen". Det såg ut ungefär såhär:


10.40 - Vaknade upp till det här. Blev oerhört frustrerad över att man inte får vara kreativ på Tumblr utan blir rebloggad när man postar bilder på snygga brudar, men också lite glad.


11.32 - Efter att ha spenderat en timme med att göra Ronnie Radke-gifs ,pga. förgående frustration och eftersom videon till I'm not a Vampire premierade igår, bestämde jag att det var dags att duscha.

Sedan åkte jag till skolan och glömde kameran hemma. Better luck next time.

We are young so let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun


SKYRIM

Cred: Nils Forsberg

Hur man botar en fanatiker


"Begreppet »lycklig i alla sina dagar«, illusionen om bestående lycka, är i själva verket en oxymoron. Antingen konstant nivå eller klimax. Evig lycka är inte lycka, på samma sätt som evig orgasm inte alls är någon orgasm."
— Amos Oz

between the drinks and subtle things

En torsdag när vi hade grabbkväll med pizza och Alias hemma hos Amanda.

Allt för att hålla igång bloggandet

BRUKAR DU KOMMA I TID?
Det beror helt på hur viktigt det är. Måste man så måste man. Annars måste man inte.

HAR DU BRA KONDITION?
Nej, blir anfådd och klimakterievarm av att cykla till skolan. VARJE DAG. Det är en cykeltur på 4 minuter. Tack och hej /Hurtig tjej.

HUR KÄNNER DU DIG NU?
Som att jag borde både duscha och plugga. Det här med att röra sig från under täcket när vädret är som det är (=storm) känns ju dock lite tvek. Lär skjuta på duschandet till imorgon och sängplugga. Myspys :].

KAN DU LAGA MAT?
JAG KAN TYP DET? Har gjort det typ tre gånger nu? Magiska Olivia. Har jag skrivit det här förr? Satan vad deja vu.

VAD PLUGGAR DU?
Arena Kultur och Media, just nu med inriktning Internationella relationer.

BLIR DU BRA PÅ KORT?
Nej. Nej. Nej. Ofotogenisk eller ba.. ful? Vi kör på nummer 1.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR?
Ja. Gjorde mest ingenting förutom att vara hyperaktiv och terrorisera min trötta pojkvän tills han lyckades somna ändå, men det är väl så det ska vara? Typ.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN?
Jag vill säga te, fast å andra sidan så hatar jag te. Vatten är ju najs. Eller OBOY VILKET VACKERT VÄDER.

ÄR DU NYTTIG?
Alltså. nej. eller. nej. eller. Det går i perioder. Just nu är jag nog rätt nyttig. Förutom när jag äter lakrits till kvällsfika och kladdkaka till frukost. Okej nej.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB?
Min karriär är ungefär Ica, Ica, Ica och Ica. Just nu jobbar jag på Ica.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG?
EXTREMT motvilligt vid 11-tiden. Fick igen terrorn på morgonen istället. Värt.

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Halo Reach. Spelar ungefär bara det tills vidare.

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Alltså.. Oblivion. Ingen tvekan. Fråga mig igen om en månad. Då är det Skyrim.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Väldigt lite. Jag brukade vara tålig, men man blir väl avvänjd eller något.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Har en tendens att göra det. Nej okej så ofta är det inte. En gång spydde jag i en papperskorg i skolkorridoren. En annan gång på Storgatan. Och en gång i mitt eget knä under en flygtur. Den var kul.

VAD SA DU SENAST?
"I så fall om de är i min tvätt, men här är de inte"

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Peace and love. Åh vad jag älskar Peace and love.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?
Ingen alls oftast/förhoppningsvis. En gång ringde jag Victor. Ibland ber jag Elin gå på promenad med mig, men oftast vill jag helst vara ifred.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU?
Kaffe, eller te, eller soppa, eller vad som helst varmt. Problemen ligger i att 1. måste bli kall för att hämta det. 2. matkoman är redan här. Någon varm kan komma hit och värma mig istället.

HAR DU SNYGGA SKOR?
Eh ja. De beste. Svarta glansiga läderkängor om ni ville veta.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE?
Det brukar vara "Hej".

HAR DU KÖRKORT?
Nej. Har börjat inse ungefär NU hur extremt praktiskt det hade varit. Har liksom inte kännt större behov av det tidigare eftersom man liksom alltid klarat sig utan? Men sen alla andra börjat få det, särskilt Elin, har jag börjat förstå att det är ganska smidigt.

ÄR DU ENSAM NU?
Yup. #Foreveralone. Stackars mig.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Ser fram emot att softa. Kanske prova lite studentmössor, men mest softa.

Born to remember earthquakes, when the ground shakesVardag - Vakna. Skola. Sova. Plugga. Sova. Repetera.
och om man liksom inte njuter av att gå på FredagsFive varje helg, vad är då poängen med det hela? Om allt bara är en avtrubbad och känslolös repetition hjälper det då om man sätter Spotify på shuffle eller? Sedan jag bytte p-piller har hormonerna inte längre inbördeskrig, och det var väl det som var poängen? Försöker man vara någon självdestruktiv undergroundkultur om man säger att det åtminstone är en känsla att vara ledsen? För hopplöshet känns i alla fall inte som en. Jag behöver saker som bryter av. Kanske som Trompe, eller något spontant, men om man behöver det konstant? För att varje liten repetativ handling förstör en själ som inte existerar, för man tror ju inte på sånt. Man tror inte på någonting. Det kanske är det höstdepressioner handlar om.

Jag. är. less.

Godmorgon


I don't wanna take up all your time, cause you're such a pretty, pretty, pretty, pretty face

Häromdagen uppdaterade jag min iPhone bara för att kunna stänga av ramar i Instagram. Det här är mina två bästa bilder sedan dess. En pluggonsdag och en halloweenkostymletar-fredag.


He said a word we didn't understand, and he won at Scrabble with itIngen vill spela Wordfeud med mig längre. Jag tror att det är för att jag alltid vinner som mina vänner ledsnar på det. Nu fiskar jag utmaningar på internet istället. Hallå cyberspace! Utmana Oliviaalm_.

The Dream MachineIgår slog jag äntligen till. Har ni hört talas om The Dream Machine? Jag som älskar point 'n' click upptäckte för ca ett år sedan detta fantastiska spel som två svenska grabbar tillverkat helt utav lera och kartong. Storyn är dessutom något av det mest unika jag har sett i mitt liv. Den centrar runt Victor Neff som tillsammans med sin flickvän flyttar in en ny lägenhet. Något verkar dock vara skumt med värden till huset, och Victor upptäcker snart en obehaglig hemlighet i byggnadens källare. För att få tillgång till hela spelet krävs en liten slant som jag alltså betalade in igår. Det tredje utav fem kapitel betatestas i veckan och förväntas finnas tillgängligt under den kommande månaden. Att prova på och spela första kapitlet är däremot helt gratis. Det är snyggt, välarbetat, kreativt, spännande och otroligt imponerande. Så kika in på The Dream Machine's hemsida NU.

And you're sick of all this repetition

När man har drunknat i PA100 och Samhälls och Religion och Engelska ett tag kan man pausa lite och springa på skivmässa. Då kan man komma hem och slänga in Highway 61 Revisited i vinylspelaren när man kommer hem, och så går det helt plötsligt lite lättare att plugga en regnig söndag. Andra skivor som fick följa med mig hem är London Calling, Never Mind the Bollocks och, tro det eller ej, Romance at Short Notice av Dirty Pretty Things!!!! Hurra!