Angelic PRETTY.


Nu har jag varit och surfat lite på Angelic Pretty igen och.. OMG KAWAII! Jag dööööör så fint! Tänk att få strutta runt i de där dagarna i ända? ARGH när jag blir rikast i världen ska jag resa till Japan och frossa i fina klänningar. Förövrigt har jag nu bokat datum för min kära Alice Check Dress klänning. Nu har jag bestämt att jag ska köpa den för mina julklappspengar. Det är inbokat för beställning om cirka tre veckor. Kanske kan jag inte hålla mig och MÅSTE beställa den innan 12 men det vet vi väl hur bra jag är på att komma till skott så det blir nog inte så. Nu ska jag leta vidare.

Administration.

Just nu gör jag administrationsjobb. Det är jobbigt att stava till. Jag har i uppdrag att städa kontoret och dricka festis. Jag valde att bara städa istället så jag städade två byrålådor. När jag blev klar med det drack jag festis. Nu är festisen slut och eftersom jag tycker att städning av två byrålådor är nog så jag ska dricka min andra festis, och blogga förstås. Det här jobbet är underbart.

SIMON MISSTÄNKER MIG!
Farväl grymma värld.

Illamående.

Jag har gått omkring och trott att jag har varit illamående hela förmiddagen. Det blir nog så när man vaknar klockan 7 på sitt jullov. Det är ju bara omänskligt. Nu har jag ätit upp halva min glass. Nu är jag helt säker på att jag är illamående.

Ica Supermarket Morön.

I en Ica-butik lär man sig mycket, men framförallt tappar man tidsuppfattningen. Jag blev extremt hungrig nyss och funderade på om det inte var dags för middag snart. Det var det inte kan jag upplysa er om. Så nu sitter jag och käkar Ben & Jerrys Cookie Dough och tittar på skummisar och tjockisar på övervakningskameran. Jag vet att ni har saknat mig så därför far jag hem ikväll en aning rikare.

Skellan.

Jo imorgon blir det Skellefteå för min del så jag borde gå och packa lite grann. Jag kommer tillbaka typ.. tisdag kväll eller onsdag på dagen. Jag vet att ni kommer att sakna mig något jävulskt eftersom ni kommer märka av att jag är borta extremly. Farväl fucktards.

I don't care, but of course I do, yeah I clearly do.

Är det okej om jag lever i det förflutna ett tag?

Så där som jag möjligen alltid har gjort.

Jag tror att jag ska dra till Skellefteå imorgon.
Eller kanske inte. Kanske soffa ner i datorn som vanligt. Förvänta er antingen inga eller en massa inlägg.

Det här inlägget var betydligt längre men jag tror jag ska skriva en låt om det istället. Räknas det som en låt om mina texter aldrig kommer få musik? Jag är tyvärr för omusikalisk för att kunna skriva musik till. Jag kanske lär mig det en dag.

J-rock.

Jag har precis kommit fram till att det verkligen inte är något för mig. Eller ja om någon skulle råka ha på lager ett band där sångaren har typ världens najsaste röst så ja tipsa mig men i övrigt låter de lika mörkt tråkiga och likadana allihopa. Ge mig något annorlunda och jag prisar dig. Jag vet att du vill. Jag har förövrigt provat all sorts musik idag typ. Jag vill hitta nya grejer men jag har inte fallit för någonting hittils. Varför kan man fråga sig? Varför suger all musik helt plötsligt? Musik äger men nu fan. Nej. Jag formulerar mig som typ spöket av en grottmänniska. GRHHHH. Imorgon ska jag INTE gå på Maxi och lyssna på Alice och Kevin. Hör du det Sofia? INTE! Jo jag kommer göra det ändå vänta bara och se. Jag ska leva på hoppet om att Palmen kommer dit. Jag vet att mitt hopp är dödat men ni vill att jag ska fara dit eller hur? Dåså. Låt mig leva på mitt falska hopp. Förresten så kan jag ju informera er om att jag en dag ska se Johan Palm. Då ska jag inte vara äcklig och stå och skrika och leka attentionwhore. Jag tänker möta honom en dag, ge honom en kram och säga att han är cool.

Kolla jag är tönt och inte fjortis. Poäng till mig.

Volym.

Helvette vad de skriker, och kastar överdrifter. Tack och lov för musik, hörlurar och volym.

HOFF.

Jag gillar att ni besöker mig fast jag inte skriver. Därför ska jag skriva lite. Jag vet inte vad men jag lär ju komma på något smart eftersom jag är smart. På Vasakyrkan står det "Nobody puts baby in a corner". Jag upptäckte det för några veckor sedan. Jag undrar lite över hur länge det har stått där. Jag vågar inte gissa.

Min syster har lyckats skrobbla en massa musik på min Lastfm. DET gillar jag VERKLIGEN INTE! usch. Nu kan folk tro att jag suttit och lyssnat på ex. Nickleback, Mcfly och Bob Marley. Hon lyckades även skrobbla in saker som Britney Spears och Katy Perry. GAH jag tror jag går under!! Varför ska det här hända mig, och varför kunde hon inte råka ha BRA musiksmak och skrobbla in det istället?

Jag skulle se Harry Potter 4 med Sofia ikväll. Dock upptäckte jag klockan halv 9 att filmen började 7 så åt helvette med det. Min familj ser på körslaget så ännu mer åt helvette med det.

Löfte.

Okejokej jag tror jag lovade mina julklappar. Med nöje.


Den här kalendern kommer att förändra ditt liv - Benrik
Inte Perfekt Men Fri Och Lycklig - (?)
Solen i ögonen - Dokumentär om Lars Winnerbäck <3
DKNY - Parfym plus Showergel
Presentkort - Åhlens
Presentkort - Sf bio
Väckarklocka - Ramones
Pyjamas
Lögögonfransar + lim
Kam
Halsband x2
Halsbandssmycke?
Eyeliner - Kanebo
Foundation, Rouge, Puder och borstar - ID
Barbapappasked
Stekankasugrör
Hello Kitty-klubba
Hårspännen
1000 cash

och mina kära 2300:- för såld vunnen kamera till mina föräldrar.
Just det sen har jag blivit lovad en Sony Ericson T700 när den kommer ut.

Jag tror det var allt. Intressant ey?

Jul.JAPP där har vi lovets julbild. Det är vad det är. Sen blir det möjligen riktiga julaftonsbilder. Om jag orkar. Eftersom jag är mer ambitiös i min bilddagbok så ligger det bara bilder där för tillfället. Var glad och nöjd för vet du vad? En björntjänst gör ju ingen glad. Var nöjd med livet som vi lever här. Skönt att ha det här överstökat. Nu väntar jag mig bara 10 skrivapåhandenbilder från Agnes. EFTERSOM HON FAILADE DAGEN INNAN LOVET. Aja men jag är snäll eftersom hon förlåtit mina feltemabilder och eftersom hon var sjuk men nu tkr jag att vi är kvitt om hon bara lägger upp dom. Bra. Skönt att jag har allt överstökat iaf. 100poäng till mig.

Yesman!

Kom just hem från en liten biotripp med min kära familj. Yesman stod på schemat. Det är typ det coolaste filmen jag har sett. Klart man börjar fundera på att säga "Ja" till allting, men logiskt sett så blir det nog inte så. Jag ska nog ta åt mig lite ändå och öppna upp mig för möjligheter en aning mer, men inga krav tack! På vägen hem körde vi förbi Geografigränd. Där brinner det fortfarande. Är man respektlös om man fotar det? Jag ska fota huset imorgon när det är över tror jag. Det är starka saker som bli coolast ändå. Dessutom ligger min busshållplats precis utanför huset. För imorgon blir det mellandagsreashopping. Det jag hatar mest med att gå ensam på stan är att man känner sig ännu mer udda en vad man är. Grejen är väl dock att jag inte bryr mig om jag ser folk ensamma på stan. Inte ens hinner jag kolla upp om dom är ensamma eller inte. Dessutom är det kanske bra för självkänslan det med. Nej kanske inte men jag är positiv. Jag är alltid på 10.

Självkänsla nu!

När jag skrev det här inlägget. (Bra Tack Hjälp) insåg jag att jag ska skriva varje dag men inte publicera det. Bara för att kunna släppa gränserna. Att skriva det gör dock att jag måste tänka det. Det är ju ändå bara till för mig så. Bra då har vi en deal.

Juldagen.

Anna önskade mig just en trevlig annandag. Jag tycker det var trevligt av henne eftersom hon sedan önskade mig en trevlig juldag också. Så här på juldagen undrade jag om jag ska skryta över mina julklappar, men jag har nog annat för mig. Istället ska jag girigt gotta mig själv i dem tills jag känner att jag njutit tillräckligt för att dela med mig. Det lär dröja MINST tills jag vaknar igen. God natt.

KH.

Lite Kingdom Hearts måste det väl ändå bli before we depart till moster? Ja det måste det. Möjligen en egobild också? Jag känner att jag måste. Förnyelse here I come.

Charlie.

Nyss såg jag Charlie and the Chocolate factory från 1971 på tv. Det var en bra film. Jag gillade specialeffekterna och maskinerna. Dock var inte Johnny Depp med (,och inte Kevin Spacey heller för den delen) ,vilket gjorde den till en av de sämsta filmerna någonsin. Filmer utan Depp eller Spacey är inte värda att se. Serier utan Zach Braff är inte heller värda att se heller för den delen. Det är mycket delar såhär inför jul. Inför? Nej kanske inte. Snarare infår. Får är äckliga.

Julafton.

Nu är det jul. GOD JUL. Min syster har inte julefrid. Hon har julestress. Det är mig hon stressar. Inte schysst julklapp enligt mig. Jag låter mig dock inte påverkas. Jag är cooling med julefrid. GOD JUL.

ps. Apberget tävlingens gästeboks shiet kan ta sig. God jul på allt utom den. ds.

Världslig åtrå.

I give up and I give in. Om det nu var vad jag väntades komma fram till så är det dags. Världen är inte menad för mig. Det är ingen slump att det aldrig riktigt funkar som det ska. Världen är inte menad för mig.

"Gå och dörå emojävel". På det tänker jag bara svara nej. Nej fuck you.

Pizza-la-kun.

Japansk reklam är det bästa som finns. Den här är min favorit. Jag kan inte få nog av den.

Passpå.

Bäst att skriva ett sista inlägg medans det går. Med sista menar jag sista för idag. Ge inte upp hoppet om mig än.

Jag tänkte skryta om dagens bravader:

1. Jag har tagit mig hela vägen till Agrabah = Stolt
2. Jag har hållit mig undan Flight of the Hamsters = Stolt
3. Jag har sprungit 30min löpband = Stolt
4. Jag har slagit in alla julklappar = Duktig men inte fullt så stolt
5. Jag har ... etooo.. låt oss säga att allt jag gör är briljant och något att stoltsera med

Enligt min självkänsle bok ska jag skriva en Jag är bra-bok. Alltså varje dag ska jag skriva tre saker under rubrikerna BRA, TACK och HJÄLP. Jag kanske ska dra det på bloggen? HOHO ännu mer ointressant läsning till er alltså. Varsågod :'D Där var dagens BRA då ^ . Det blev 5. Muy bien.

TACK:
1. Tack för att jag hittade ostbågar på min systers rum
2. Tack för att vi fick sälja vår skruttbil
3. Tack för att jag bara har ont i huvudet, knät, ryggen, halsen och näsan idag och inte mer.

HJÄLP:

1. Hjälp mig att vakna i tid imorgon
2. Hjälp mig hitta de där nedrans VHS-dilmerna
3. Hjälp mig vinna supp på aplotten <3

Det låter extremt som att man ber till gud, men man kan också tala till sitt undermedvetna. Det gör inte jag. Jag talar till min gud. Lovisa Byström. Inte för att jag vill att hon ska hjälpa mig personligen. Jag ber till HENNES undermedvetna. Att hennes övernaturliga, gudomliga krafter ska hjälpa mig. Det är också dem jag tackar. Bra listan är bara för att ni ska få ett hum om hur kung jag är. Det är också en aning för min egen skull.

Back in buisness.

DE ÄR TILLBAKA! MINA ÄLSKADE ALICE CHECK DRESSES! DE ÄR TILLBAKA I SORTIMENTET! Kan det bli bättre än såhär? När min fader kommer hem tar jag och köper en Uppconbiljett (äntligen) och efter jul blir det klänningsbeställning. Jag kanske inte kan cosplaya men då fan ska jag ha snyggaste klänningen i hela Uppsala. Okej? Bra.

Rekord.

Klart jag slog mitt eget rekord. Nu är jag uppe i 853 ft.  Någon gång ska jag göra en Tommy Alm och ta reda på vad världsrekordet är.

Så länge man har bollar finns det inget att oroa sig för.

EDIT: Jag insåg att jag inte kan hålla på att skriva nya inlägg varje gång jag slår mitt eget rekord eftersom jag gör det hela tiden. Jag uppdaterar det här inlägget istället.

Lördagar.

En del (med vilket jag menar alla) lördagar (med vilket jag menar helger) brukar jag sitta (med vilket jag menar säcka) och filosofera (med vilket jag menar tänka) över vad andra ungdomar (med vilket jag menar folk i min ålder) gör. Oftast (med vilket jag menar alltid) föreställer jag mig över hur andra umgås. Det kanske finns en anledning att typ jag är den enda (med vilket jag menar typ 5 till) som är online på msn på lördagkvällar (med vilket jag menar helger). Jag brukade vara rolig (med vilket jag menar påträngande) och göra något vettigt (med vilket jag menar umgås med människor) på helgerna.Troligtvis (med vilket jag menar definitivt) är alla ute ikväll. Kanske (med vilket jag menar inte) tar folk det lungt (med vilket jag menar leker Olivia) helgen innan jul just för att det är helgen innan jul (med vilket jag menar idag). Nej. Själv sitter jag och spelar (med vilket jag menar nördar) Hamster Flight. Det är typ det roligaste (med vilket jag menar töntigaste) som finns. Jag har ett hisskeligt rekord på 643 poäng som jag planerar att slå. Avundas mig.

Chemical Vocation till Amplified.

Ja då kan jag konstatera att jag har läst vilka som är spikade till Amplified hittils. Chemical Vocation ffs!! Taggar jag lagom dårå? I år blir det rock som satan. TBTB och typ TMM är ju gamla repeats men we det går också lagomt an. Ja ja jag taggar iaf Amplified. Ni vill gå med mig eller hur?

Akter
* I Are Droid
* La Puma
* Johnossi
* This Night Without
* Kautschuk
* Chemical Vocation
* Three minute madness
* Convoj
* Skumdum
* 1st Liberation
* The Breeze The Breath
* Epidemics
* Hamngatan

Spelberoende utan casinoproblem.

" Warning: This game contains graphic material, if you are easily offended turn back now. "

Då är frågan.. vågar jag? Att spelet sedan heter Dakcut är oroväckande. Onlinespelberoendet är för stort. Kan jag låta bli?

Flyga mera hamster.

Precis innan jag la mig tänkte jag: Snälla bara en sista gång?!

Klart det blev rekord.

Flyga hamster.

När man börjar få 250 poäng på en riktigt dålig omgång och spelet kallar en för pro då är det nog dags att sluta.

Det är dock extremt beroendeframkallande. Bara en gång till?

Porcelain and the tramps.

Fantastiskt. Ny musik är lycka.

Won't you say it like a lie?

You tell me that I'm wrong. Well I never wanted to be right.

"Det varierar beroende på vilka man för tillfället har omkring sig. Att betrakta sig själv som jämställd är en omöjlighet. Man är antingen bättre eller sämre. Eller rättare sagt: är man inte bättre är man värdelös."

Karma och Självkänsla.

När jag gick mellan stan och Midgård idag funderade jag över lycka. Jag är grymt mycket lyckligare nu än vad jag var för någon månad sen. Jag insåg också att jag tror på karma. Nej jag tror inte på sådan där övernaturlig karma som att man vinner på triss för att man är en god människa. Jag tror dock på karma genom inställning. Om man har en glad och trevlig inställning så kommer folk vara glada och trevliga tillbaka. Eller hur? Är man dessutom en positiv människa så kan man se förbi sådant som tynger en och fokusera på allt som gör en lycklig istället. Problemen blir irrelevanta i det stora hela. Idag undrar jag om jag gjorde något helt fel plötsligt eftersom karma valde att vända mig ryggen bara sådär. Jag känner inte att det är så, men kanske var jag för självisk? Kanske sabbade jag för mig själv. Kanske är det inte alls karma utan bara sånt som händer när man är jag. Jag tänker ändå tro på karma. Om inte annat så tror jag att jag mår bra av att tro på karma. Att hela tiden försöka vara så lycklig som möjligt.

I den där boken jag fick av farmor var det en övning som handlade om att man skulle dö inom 3 månader och hur man ville leva de sista månaderna av sitt liv. Jag skrev ner just det att jag ville se förbi alla skitsaker som bara ehm.. sög, kunna gå vidare från det och fokusera på att vara just helt lycklig de sista månaderna jag levde. Sedan kom det uppenbara. "Varför vänta tills slutet?". Det är ju uppenbart egentligen. Varför inte fokusera på att vara lycklig nu? Dumpa människor som får en att må dåligt och bara göra saker man själv mår bra av. Då menar jag inte att man behöver börja bryta en massa kontakter egentligen. Jag menar bara att om jag själv är medveten om att människor gör mig besviken och får mig att må dåligt är det nog dags att se till att inte försätta sig i dem situationerna när det är möjligt. Hitta annat att ägna sin tid åt än att grubbla över varför den och den ogillar mig så hemskt att denne behandlar mig illa. Hitta någon som inte gör det istället.

Boken jag läser av Mia Törnblom fokuserar på självkänsla. Har man bra självkänsla betyder det inte att det inte kommer motgångar, men man klarar av dem mycket lättare. Nu tror jag på det. Hur klyschigt och uppenbart allt som står i den där boken verkar så har jag ändå insett att jag har börjat tänka efter mycket mer på vad den faktiskt tar upp. Jag tror att jag kan lyckas få självkänsla och vara lycklig. Jag tror på det och jag tror på mig själv. Jag tror ock på Lovisa min allsmäktige gud. Typ.

Om det fanns någon som faktiskt läste igenom det här kan ni kanske se att jag suger på att formulera mig rätt och att jag inte ska bli författare. Precis som i den klyschiga boken jag läser står det mest bara samma sak om och om igen i olika sammahang och formuleringar. Hur värt är det? Ni borde kanske ändå fått veta om mig att: Jag tror på karma, jag förlitar mig på böcker för att försöka må bättre, jag tycker att jag borde kunna må bättre och jag tycker nästan att jag förtjänar det också. Jag älskar den här boken.

SNYGGT.

Jo men vi är iaf snyggare än knull.


HAHAH.

OKEJ! Det här är lite fail men ajaaaa. Jag kämpade ett tag om jag får säga det utan att låta patetisk. MEN AJA. Det är depp idag vilket inte passar alls för jag är på så jävla bra humör idag. Av någon konstig anledning har jag typ lekt mentalt störd och legat på golvet och skrattat för mig själv. Så därför... säger bilden typ..: "Idag är det depp så man måste vara ledsen men egentligen är jag glad!", om man nu ser ansiktsuttrycket på andra sidan ens? Ja det är ju inte överdrivet muntert där kanske men det kan bero på att jag ser ut som ett mongo när jag ler ordentligt okej? Det där är jag när jag drar ett anströngt "leende". AJAJAJAA det är fail men passande så lev med det. Håll för hälften i taget så ser ni kontrasterna. Jag lovar.

Jag har nu 2 julklappar kvar att köpa.


STRÅLANDE JUL.

Idag har vi stekt jävel på Iksu dårååå. Orkar jag lägga ut bilder? Nej det orkar jag inte. Ni får requesta det om ni inte är umebor, vilket jag gissar att ni är. EN bild får ni. Det är dagens bild. Joakim glänser. Om jag var intensivbloggare skulle jag skriva värsta inlägget om den här dagen, men det är jag ju inte. Vad skulle jag skriva förresten? Vi var fjortisar idag på trippelbollen och vi var galet najs, dock förlorade vi alla matcher men vi äger alla ändå. JUSTDET! Ingenting ni inte redan vet om ni var där och absolut inte bryr er om ifall ni inte har en aning. Bra, men som sagt är jag öppen för efterfrågningar.


GILLANDE.

Folk verkar gillar mig extra mycket på helgen. Det gillar jag. Vad annat jag gillar är att skriva "vad annat", ha LP-spelare och världens snyggaste hylla med skivor (,vilket tog extremt mycket tid och energi från knäna att fixa) , att få massa saker genom shopping med farmor. Att jag får en massa saker när jag shoppar med min farmor måste ju bero på att hon gillar mig så mycket. Det gillar jag. Jag gillar också att ha trippelboll imorgon. Bara för att få vara fjortis.

ELIT.Jag är eliten på de allra intressantaste egobilderna. Hur blir egobilder intressanta egentligen? Går det? Nej säger jag.

SATURDAY WAIT.

Jag och min syster har gjort något förträffligt. Vi har kopplat i vår gamla pc med tusentals fantastiska spel på hårddisken. VI har bla. tittat igenom våra gamla gubbar på Lego Racers. Underbara namn som tex.

(Basil the lord)
Basil the Åke
Tuf Män
Bazlajtater
The Wiktoria
Ridare Tjo Ho

Fanns i urvalet. Den finaste var ändå Lunani.

IT'S DANCY TIME.

Jag måste bara lägga ut den här bilden. Klockan är över tolv så om jag inte orkar kan det här vara lördagens bild. Man vet aldrig. Det här är iaf mina nya bästisar. Ungefär sådär fast en aning mer asiat kommer jag vara på måndag. Mångkulturell vänskapscirkel kommer vi bli. PERFEKT!


HAPPINESS.

Olivia satt och funderade på vad i tusan Olivia skulle ha för bild som lycka. Olivia letade igenom bilderna som redan fanns på datorn men blev besviken. Tills Olivia kom till en bild Olivia sparat så sent som dagen innan. Olivia blev mkt nöjd med sig själv och la stolt ut den på Olivias blogg. Här en halvtimme i tolv kommer alltså dagens lycka.


Lycka är de dagarna när allt får vara ungefär såhär.

Sedan funderade Olivia på om Happiness stavades på det där viset, men Olivia var för stolt för att kolla upp det. Istället lät Olivia det var som Olivia trodde. Olivia är ju trots allt stjärnelev i engelska.

LATTEFARMOR.

Idag påstod Sofia att vi är lattefarmor i plural. Hur bra nu det låter. Jag orkar inte skriva något mer tror jag. Jo jag kan berätta att jag sjöng öppet, seriöst för första gången på 5 år. För första gången på 5 år är nu också min farmor här. Då kan ni undra varför jag sitter vid datorn. Det undrar jag med. Ni får väl en bild sen. Jag ska bara orka ta en också. Damn.

8.

Jo ja jo. Jag brukar inte göra listor, men Sanni var ju så vänlig och utmanade mig så jag känner at jag sviker henne om jag inte gör det här.

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Meddela de utmanade på deras bloggar.

8 Favoritprogram
Scrubs
One tree hill
Simpsons
That 70's show
Heroes
Family Guy
2 1/2 men
Higurashi no naku koro ni (Inte på tv i Sve men we)

8 Saker jag gjorde igår
Skolade
Degade musik
Tittade på OTH
Tittade på Skip beat.
Plockade ihop pusslet T_T
Städade
Skrattade
Peeling

8 Saker jag ser fram emot
Jullov
Nyår
Uppcon:09
Sommar
Japan
Språkresa
Konserter
Gymnasiet möjligtvis

8 Favoritrestauranger
Sabushi
Bamboo Palace
Eastern Palace
Nejmen vi taggar Junkos i vår
Golden Hits
Någon med Mongolian Barbecue på Sture.
McDonalds x'D
Bamse foh sho.


8 Saker på min önskelista
Paraply <3
Mobil
Lösögonfransar
Presentkort på Carlings
Pengar
iPod Classic
B & J
PANDA

8 Personer jag utmanar
Lovisa
Agnes
Sanna
Fred
Ko

Ja goddag jag känner typ inga fler med bloggar. Jag vet att jag är patetisk ja. Nej det är förresten alla mina vänner utan bloggar som är patetiska. Fuck you.

CAPTAIN FANTASTIC.

Det bästa som finns är att lyssna på min syster läsa ur KP.Jag har dessutom tagit reda på det exakta namnet på den där helt mentalt störda nittonåringen i England. Det lyder:

Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined
.

Jag undrar om han räknar det som att han fortfarande heter Garratt i efternamn.

Imorgon kommer farmor och Bengan hit för första gången på 5 år. Lycka till med det Olivia, säger då jag.

SCHÖN.

"Hon ska vara tyst. Hon kommer här med IG i alla ämnen och MVG i knulla mest, och ba: "Jag är bra i skolan""
-John Rampling (Som förövrigt är den coolaste jag känner)


AJ LAJK IT.

Det blir somsagt mkt i photobooth. Idag vare skriva på handen.. men det blir mkt annat också. Pose i hjaertat mitt.


JULJULJUL.

Det glömde jag nämna: Jag har bytt design. HAHA. För jag tänkte att ni kanske inte ser det om jag inte säger det. Kolla vad julitg och fint det är nu! AIGHT? Bra. Jag byter den efter jul. Nej när det är knutdag. Då fan. Visst är det då man städar ut? Jag vet inte faktsikt, men det spelar ingen roll. Se också hur många inlägg man kan skriva inom typ loppet av en minut när man inte har något alls för sig. Det äger ju. AIGHT? Bra.

CAPS.

Jag ska börja capsa alla mina rubriker.

Då vet ni.

KONDOMATTACK.

Jag läste på msn.se att det har förekommit en kondomattack mot Paris Hilton. Jag avundas henne. Det kan både ni och jag slippa. Klicka här bara.

SER NI HUR SMIDIGT JAG SMÖG IN DET DÄR? Jag äger! Ja dåså, då är det bara att klicka för att jag äger! Egentligen både för min och eran skull.

VEGGIEBOY.

Min nya stil är veggiestilen. Jag klär mig veggie från och med idag.

Det är Onsdag i vanlig ordning. Idag degar jag inte hos min mormor. Jag degar på stan. Det kan suga. Jag älskar stan men inte med min jävla väska som väger ton. Jag får ryggbrott. Eller benbrott i ryggen. Eller benbrott i benen. Eller Brottrygg. Eller Ryggben. Kanske allt samtidigt. Så nu vet ni det. nu degar jag bibblan. Sedan ska jag ge mig ut i vintervädret och köpa det första jag ser för under 50kr i julklapp till Lovisa för alla som vill veta. Från oss alla till er alla: Där har ni ett supertips om ni inte vet vad ni ska köpa. Bestäm ett pris och köp det första ni ser för det priset. Kolla vad jag är smart. Lovisa kommer bli sååååå lycklig. Så länge hon inte får varmkorv förstås, men det ska jag försöka undvika. 

Det bästa med att lägga ut dagens bild på skolan är att jag ikväll kan komma hem och DISSA DATORN TOTALT! Det äger om något.

Intressantaste inlägget idag. Det värsta är att vanliga bloggare säkert skriver sådana här inlägg och är jätte nöjda. Det är töntigt tycker jag. Ni är töntar! Fan ta er töntar. Jag gillar er inte. Jag tänker inte skriva för er mer för att ni är töntar. Töntar!

Dagens pose.

Yes. Nu äre posing time. Det blir lätt så när man Photobooth:ar. En bild blir lätt 20 bilder. Här är några från So:n.

Nästan.

Ja Nästan. Det är det jag säger. Nästan är väl deprimerande? Extremt må jag säga. Därför lägger jag ut den här. Idag har jag sovit och lagt pussel med min mor. Vi är Nästan klara. Smaka på den. Ska jag vara ärlig så orkade jag inte ta någon bild så jag kände för att skriva ett ord på svart bakgrund. Jag velade mellan Nästan och Otillräcklig. Nästan är dock mer deprimerande än inte alls. Det är iaf en bild. Det är .jpg-format så kaxa inte.


LUSSEYEAH.

Lussebak från igår. Tur att man är duktig. Jul foh sho. Jag klarade att hitta något. Nästa vecka blir det lördagens julbord om jag får gissa. Det äger att tänka på att spara bilder.

Min systers lussebullar. Jag vågar inte lägga ut mina då de är katastrofformade.

Alla kan inte vara snygga.


Ser ni? Mitt hår har börjat bli brunt igen. God damn it.
Nu måste jag börja tänka på att färga om. -.-'

The magic of photoshop.


BARA ÄCKLIGT

Kodis.


Nu är jag medlem på den coolaste poängsamlingssidan som finns på internet idag. Jag vet att om det är något ni vill samla poäng till är det kondomer. Så klicka där och bli medlem. Om inte annat för att JAG vill ha kondomer. Bra göre. Annat man kan få är tex. Godisunderkläder och presentkort. Så come on.

LP.

YESYES! Jag och min familj ska byta stereos! Pappa får sin kära och efterlängtade bergsprängare tillbaka och jag får multistereon med fyra golvhögtalare! Tror ni inte att det kommer eka musik? Jag kommer kunna spela LP-skivorna på mitt rum! Istället för en massa "Nej Olivia spela inte nu vi ser på tv" 24/7. Hallå är jag lagomt tagg? Nej jag tror inte det! LEEEETT DET BÄSTA SOM HÄNT I ÅR! YEAH PÅRE BA YEAH.  Så nu lägger jag till "Massa underbara Lps" på min önskelista så att ni alla kan hitta någon gammal goding eller bara någon som är allmänt bra och ge till mig. Capish?

Spara inte kvittot. Dubbla upplagor är coolt.

2005-2008-.

Det här är bara galet roligt.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

Princess Killers. <3YES vi vill inte bli sura som Bengt.

Lycka.

Idag har vi varit coola och fikat och gått på restaurang som riktigt wannabe-vuxna jävlar. Känn på den ni. 

IDAG ÄRE FANIMIG LYCKA. Jag och Sofia posade sönder för det och nu fan: 


    
Jodå en av bilderna är gammal. Det är bara najs.

Smak av salt.

Haha jag äger. Man ska ta allt med en nypa salt. Men förvänta er nu inte att ni kommer lyckas med det lika bra som jag för att följa mina tips kan vara svårt när man inte är som jag. Jag tror inte ni klarar det för jag är kungen. Det är inte ni kan jag lova. Så ba tja alla blir ägda av mig. Smaka på den ni.

jodå.Jag lät Nils välja vilket ord jag skulle skriva. Han valde sten. Tolka det djupt eller inte alls. Välj själv. Jag insåg iaf att jag har en webcam på datorn vilket innebär att jag kan sluta att först ta bilder med macen och sedan överföra bilder via usb. Kung. Iaf när man är sådär lagomt lat. Klura på den ni.

Lovely.


HAAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Omanligt och extremt manligt.

*Anna plockar fram eyeliner*
Daniel: Vad ska du skriva?

Filosofi och rock i ett.

Jag satt och funderade på vilka inlägg som varit bra i min blogg egentligen, så jag började leta. Mina tankar gick på en gång till kategori "Filosofi". Mina filosofier är trots de allra smartaste. Sedan började letandet genom mina allt för få filosofiska inlägg. Slutsatsen blev att mina allra bästa inlägg top5 ser ut så här:

Mina bästa inlägg top5:
1. Kunskap är makt.
2. Jigsaw.
3. Det var droppen.
4. Busringningar.
5. Jordens undergång.


Men självklart är resten bra så klicka er vidare hit bara.
Jag kan inte lägga min filosofi om mina filosofier som en filosofi dock, så nu blir det rock.
(OJOJ såg ni rimmet? *stolt*)

Förövrigt tänkte jag säga att jag på senare tid har jobbat lite på en låt. Jag förstår inte hur fan låtskrivare gör. Då menar jag sådana som skriver låtar till sitt eget band. Inte sådana där jävla snubbar som sitter på sina kontor och skriver låtar om kärlek åt andra. De behöver bara klottra ner lite "love, love, babybaby, money and sexy" och så blir det en hit. Bara meningslöst. Alla de där som skriver sina innersta känslor som låtar och får ihop en skiva på noll tid. Hur fan gör de? Jag har kämpat någon månader och skrivit lite i taget och alltså nästan fått ihop en hel låt. Det är så jävla svårt att uttrycka sig. Jag förstår faktiskt inte alls.

Jag skulle kunna ge er ett utdrag på den underbara skapelse jag skrivit men då kommer ni sno den. Era jävlar.

Än finns det tusentals tårar kvar.

Jag undrar hur mycket en människa kan gråta innan tårarna tar slut? Det har varit många tårar.

Natten till tisdag var bara en massa tårar. Resultatet av dem var bara positivt i slutändan. Det är tårar jag kommer minnas föralltid. Som det bästa som någonsin hänt mig.

Natten till onsdag var bara en massa tårar. Resultatet av dem var bara negativt i slutändan. Det kändes förjävligt och jag grät och spydde om vartannat hela natten. Det är tårar jag kommer minnas föralltid. Som det värsta som någonsin hänt mig.

Natten till torsdag kommer bara bli en massa tårar. Vad resultaten blir återstår dock att se. Om det slutar i katastrof kommer det bara att bli värre. Då kommer tårarna bara bli fler. Om det är positiva tårar kommer ALLT lösa sig. Allt kan komma att bli bra igen. Livet kommer få en ny vändning. Om inte kommer den vändningen komma förr eller senare. Allt kommer lösa sig (och bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm). Några tårar kan komma att förändra allt.

Även fast timingguden kan ta sig. För timing har jag inte mycket av för tillfället.
Från och med nu kan ingen klaga att jag inte skriver mina känslor i min blogg. Det är allt jag har att säga.

Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vem som helst
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser

Jul jul strålande jul.

Jag blandade ihop våra nya teman. Helvettet. Aja tio julbilder då ist. På FREDAG äre "lycka". Dags att ändra i sidan där me. > Tur som jag har så insåg jag att jag har 10 julbilder på kameran redan så det är bara att klicka på.


Jag kommer inte ha något alls att fota de följande tre-fyra veckorna. Dagens depp bild är på Daniel från igår. Den är fin. Resterande bilder i samma sammanhang är ännu vackrare. De kommer senare.OCH HÄR ÄR MIN GLASS SOM JAG HAR LOVAT!


Min blogg är nu officielt en superblogg. Så där som det ska vara.

Pepparkaksnatt.

Kvällen och natten var det bästa typ ever. Fan vad jag älskade hela jävla gårdagen. Det var helt fantastiskt bara. Våran glob blev *host* jättesnygg för vi är ju pepparkaksbakarNa. Klockrent till tusen. En dag kommer lite filmer från tubarn påre men inte än för jag måste plugga. Dock kan jag inte plugga för jag har inget material och inget jävla internet på min jävla mac. Jävla fuckers. Imorgon har jag prov.

Jag sa att jag skulle klara av allt när jag var starkare. Betyder det att jag är starkare nu då? Jag hoppas då det. Det hoppas jag innerligt, men jag vet inte om jag tror på det.. Jag tänkte skriva att så som jag har mått idag vill jag alltid må, och kommer troligtvis att klara av att göra också. Man behöver dock bara komma hem. Som jag mår just nu vill jag aldrig, aldrig någonsin må igen. Ett problem löst ett to go, men kan man begära att allt går iväg på en gång? Nej det kan man inte. Humöret för tillfället skriker men humöret i allmänhet och sinnesstämningen är fantastisk.

Så som jag mår just nu när jag skriver det här så vill jag alltid må. Just nu finns inget som stör och jag kan bara njuta av minnen från gårdagen. Jag kan trycka undan det här för tillfället. Det ska bli helt grymt härligt att trycka upp en ägning i facet nu bara. Allt låter jävligt random och bara förvirrande, egentligen skulle jag bryta ihop nu, men jag mår för bra för att kunna må dåligt. Se vad bra allt kommer gå. Fan jag älskar mitt liv. Det gör jag.

Holmsund foh sho.

dagens bild är direktlevererad från Holmsund. Här steker vi med pepparkakor tills imorgon. Gillare. Nu är måndagstemat bytt till lycka och att sitta ihop med anna är lycka till tusen. Lite jobbigt att skriva dock. Aja här ären: