Det var du som sa det, såhär borde vi jämt ha det

Kameran har dragit iväg till Göteborg och kommer hem om ca en månad! Tills dess har jag plockat fram mina analoga kameror igen så när det är dags för framkallning har vi det att leva på. OCH TILLS DESS plockade jag fram lite mobilbilder (samt planerade in några framtida inlägg).
 
Här i björkarnas stad har det varit nästan sommar hela den senaste månaden och jag har varit ungefär så lycklig som jag bara kan bli. För de som inte vet är jag otroligt väderstyrd i humöret. Sol ute, sol i sinne typ. Här är en fantastisk och solig kväll när alla mina finaste och bästa förförfestade och sedan balkongförfestade och till sist drog på en av mina favoritplatser: origo.
 
Dagen efter inte lika nöjd längre med uppskrapat ansikte och borttappad plånbok.. 'men vad gör det? det är ju fortfarande sol!' tänkte jag och så gick jag och bakishängde, skvallrade om gårdagens erövranden och drack kaffe med mina bästa single ladies/partners in crime istället. Bland annat damen ovan. Vi såg även Her. Sjukaste filmen jag sett på länge. Fruktansvärt bra, (med varning för livs-/existentiell kris). Rekommenderas varmt!! 
 
Annan bra grej man äntligen kan göra: hänga på Hamrinsberget!!! 
 
Har även hängt mycket på Universitetet bara för att få spendera så mycket tid i solen med mina favoriter som möjligt. Läst böcker, pluggat körteori och allmänt stört mina vänner medans de varit duktiga studenter. Mirakulöst nog inte bränt mig än!
 
Och så har min vän i etern, bäste babe och ärkepajas, Filip 'Filzzor' Nilsson, fyllt 21 år! (För övrigt: hur fin bild?? erkänn att ni smälter). Han berättade samtidigt att han inte ätit tårta på 1,5 år eftersom "massa grädde"(?????). Blev självklart bestört och gjorde en fet, laktosfri gräddtårta. 
 
Är dock inte lika bra på att baka som min moster så överlät morsdagsfikat till henne. (För övrigt också asfin!!!! trots att hon bara är med en liten bit på kanten). Sen blev det matkoma overload för småttingarna.
 
Och det här var natten söndag till måndag när vi valvakade! Hejade fram alla utom rasisterna fast lite extra på F! såklart. Det blev en väldigt konstig blandning av känslor. Lite lycka och hopp - mycket ilska och besvikelse, förvirring, cynism. Tar nya tag, väcker Filip och peppar brännbollsyran en stund istället. Och här är det fortfarande sommar så nu ska jag pausa i Mammas Nya Kille och kila iväg på Båten. På återseende!

En liten update

Hej mina små darlings! 
Här har det varit tyst ett tag igen.
 
 
Två anledningar:
 
1. Vintern har varit lång och frusit min själ. Kylan och gråtonerna är så jävla oinspirerande. Det blev inga bra bilder och så hamnade jag i någon form av depression i år igen. Det är något med mig och vintern som verkligen inte klickar.  
 
2. Snön tinade bort och med det kom även inspirationen tillbaka. Var ute och fotade lite grann med snyggot till vän jag har vid namn Elin, men vet ni vad jag gör? Jag tappar kameran i asfalten (i ett försök att ta en snapchat..) och nu startar den inte längre :') ska se om jag kan få tag i en kortläsare så att jag kan haffa i alla fall bilderna vi tog den dagen men sen kommer det bli lite torka på fotofronten igen tills jag får det fixat. (so worth it...) 
 
Fick dock idén via Ronjas blogg att läsa igenom min gamla dagbok, men jag har ännu inte bestämt om jag vill publicera något eftersom det inte är särskilt vackert utan mest fult och trasigt, men det kanske är spännande ändå? Har i alla fall en grej som är vacker och som kanske dyker upp senare. MEN det som faktiskt är fantastiskt med boken är att varje rubrik är en låt som antingen förklarade vad jag kände eller som jag bara tyckte var jävligt bra just då. Slängde in låtarna i en Spotify-lista och det kan vara den bästa listan någonsin. Här finns den om någon är intresserad av det.
 
 
Följer någon fortfarande denna blogg? Är någon annan intresserad av att veta vad jag gör/tänker/känner/är fortfarande? Läser ni även om jag bloggar utan feta foton? Jag har liksom gett upp ambitionerna att detta måste vara en visuellt vacker plats så utan vidare krav skulle vi kunna kommunicera lite här bara. Om ni vill det. Är ni kvar? För om jag bara gör detta för min egen skull kan jag hålla mig på tumblr och instagram tills jag fått ordning på kameran eller något mer spännande inträffar, men jag hänger gärna här också! Bloggar någon ens fortfarande????
 
Det var allt jag hade på hjärtat denna gång. Tyck gärna något, ananrs hamnar vi nog i samma glömska igen.