#18 Rainbow


prefre

Regina Spektor - No surprises


Festivalsommar

Och så var allting bokat! ♥ Det kommer bli en görbra sommar.


Stevie and me

Man skulle kunna säga att jag är lite wannabe min apa/björn/fd. panda/we Steve. Han var ju faktiskt först.


With perfect teeth the way we are

Halva min ena framtand är som bekant av plast.

Idag har jag ÄNTLIGEN fått slipa tänderna. Bort med skarven och bort med missfärgningen tillslut.

Nu kan jag leva lycklig. (Ja jag vet att min mun ser fånig ut höhö).

FÖRE

EFTER


plommon

Lite bättre än badrumsbilder. Tror att jag övertygade mig själv precis. En sommar i hatt.


Took a little time to make it a little better

Idag har jag fått besök av de här galningarna


Born on a different cloud

Idag har jag fotat lite moln för att vårhilmen gör mig glad. Imorgon ska jag av dem slänga ihop en liten bild till The 100 pictures challenge igen. Det har gått ett tag. Annars sitter jag och spelar Abbey Road på 45 varv. Det låter alltså som om alla låtar sjungs av små hamstrar, ja lite som ett fjortisdisco.


The Human Centipede

Tänkte bara passa på att använda den första raden att varna känsliga personer lite, för sjuka tankar typ.
(Inte från mig överraskande nog).

Jag har precis laddat hem en film. The Human Centipede närmare bestämt. Varför? Because I'm disturbed like that. Ärligt talat så har jag sett en hel del skräckfilmer, och har insett att jag nu inte längre blir särskilt rädd, vilket totalt förstört hela upplevelsen. Så har jag nu alltså råkat snubbla över något av det mest vidriga och sjuka jag någonsin hört.

Filmen handlar som titeln föreslår om en kirurg vars dröm är att skapa en fullt fungerande mänsklig tusenfoting. Han påbörjar att uppfylla den genom att kidnappa tre testobjekt och sedan sy fast dem i varandra - mun mot anus. Sedan tränar han sin skapelse.

Regissören Tom Six har sagt att idén föddes ur ett skämt han brukade dra om att "de som förgriper sig på barn borde få sin mun ihopsydd med anuset på en tjock lastbilschaffis". När han sedan gjorde filmen anlitade han en riktig kirurg för att få filmen fullständigt medicinskt exakt.

Det är redan planerat en uppföljare till den här fruktansvärt vidriga film som ska komma ut redan i år. Den första filmen var egentligen bara gjord som en sorts uppvärmning för att publiken skulle bli för äcklade om de inte fick en liten smygstart först och filmen skulle då inte bli någon hit.

Jag tycker faktiskt att det här verkar totalrubbat redan nu, och jag är inte helt säker på att jag tänker se filmen överhuvudtaget med risk för extrem spyfärdighet. Och andra sidan har jag inte sett en skrämmande eller äcklande skräckfilm på riktigt länge. Det skulle vara spännande att få bli lite rädd igen.

Bullet for my valentine - Fever


Hoppas att alla utan premium är redo för morgondagen!
(vilket påminner mig om frågan varför jag inte har vålgästat juniors spotifykonto...).

Come together right now over me

Jag och Junior har precis varit på skivmässa. Det är vid sådana här tillfällen man önskar att man var stenrik. Jag gillar inte att behöva prioritera mellan awesome saker. Faktum är dock att jag hellre åker till Göteborg än köper vinyler bara för att ha. Jag hittade iallafall precis vad jag letade efter och fick mig en Abbey Road i görfint skick som ska få sitta på min vägg, och Junior prutade till sig en Smells like teen spirit. (Y)

Ikväll drar Maja med mig på någon sorts improshow, är galet trött så ska vila ut ordenligt innan dess.

Hearts burst into fire


It feels so real, so real

Tänkte bara säga hej med några irrelevanta bilder. Jag älskar att solen är här igen.
Dagen har spenderats på födelsedagsfirande av moster (och pojkarna hade de finaste ögon jag någonsin sett, vilket fick mig att ångra rejält att kameran inte fick följa med), med Nils runt på haga och med dåliga youtubeklipp, och så såklart med pojkarna i The Big Bang Theory. ♥

Ikväll bär det av till Nydala.


something good can work and it can work for you

Amanda la upp lite bilder från idag. Jag tänkte bara delge två stycken. Först en på mig för att det här är min blogg liksom. Hahaha (och för att jag är hur kort?) (2 och för att mitt ansiktsutryck är så fint). och så en på Oscar bara för att jag har gått och blivit lite kär i den där bilden. (OCH FÖR ATT JAG TTOOOGG DEN???!!!?!?! :O :O :O, nej jag skoja ba).


a story about a boy


You'll never forget that you never got me

Som jag förklarade för Agnes idag så gillar jag att köpa skivor i icke-virituellt format. Både för att känna att jag liksom "äger" albumet vilket man inte gör annars idag, och för att stödja band ifall de gjort en skiva som faktiskt helt igenom är riktigt riktigt grym. Det senaste tillskottet i familjen är den här. ♥

(förresten vad är klockan? är den nästan 20? och bloggar jag? har jag internet? JA DET HAR JAG!)

She who dares to stand where I stood

Ett par nya Pippi Långstrumpiga skor från KMB. Råfint om jag får säga det själv.

we all wanna party when the funeral endsBilderna är tagna av Daniel och Sofia tror jag bestämt. Det var i lördags det där. Jag planerar att bjuda in er i mitt hus också framöver. Med en liten film, men det är så fruktansvärt mörkt överallt. Vi får se.

Oh we're so pretty, Oh so pretty


If you feel like dying you might wanna sing or scream itVET NI VAD SOM STÅR PÅ MIN LISTA ÖVER SAKER JAG SKA GÖRA INNAN JAG DÖR??
Då ska jag berätta för er: Se The Used live! och där är de. Den finaste överraskningen någonsin. Jag ska aldrig mer kalla internet överskattat. Jag måste till Pier Pressure i sommar! Ok? Nu måste jag bara hitta någon som är lika taggad att haka på. Hög puls hög puls hög puls!

go shawty it's your birthday


I never thought tonight could ever be this close to me

Just nu känns både vårhimlarna och internet väldigt på efterslänten. Tråkigt tycker jag, men man får vara glad ändå. Jag vill ha några fotoprojekt, men det står ganska stilla. Förresten så såg jag I'm not there igen häromdagen och kom fram till att herr Dylan är en mycket finurlig man. Jag skulle också vilja vara en finurlig man. Med mycket tankar. Jag skulle vilja uttrycka något viktigt, men det finns liksom inget viktigt att tänka på. Det kanske kommer igång igen i samband med solen.

Läser Marilyn Mansons självbiografi också förresten.
Han är rätt rubbad den grabben, men rätt smart också. Så ni vet.

Och Robert Smith... och Morrisey... alla fina och finurliga män... ska försöka satsa på det.

Nej jag tänkte mest bara påpeka att jag lever och att jag får slänga upp lite bilder på måndag.
Nu ska jag skriva ut listan på teman i 100pic challenge och bege mig hemåt.


oh, these pictures fill my mind

Något jag tycker väldigt mycket om är kamerafilter. För att de är bra och billiga alternativ för att piffa upp sin kamera när man är ung och fattig hobbyfotograf. Något annat jag tycker om är vår, så jag tänkte passa på nu att skaffa ett polarisationsfilter lagom i tid för att fota fina vårhimlar, så det har jag gjort. :)

Jag fick ett mail för någon timme sedan att filtret är levererat och ska snart rusa hem och kolla om så är fallet, och sedan fota lite med det så att jag har några skilladsbilder att lägga upp när jag kan använda internet på min kära mac igen.


Här är någon annans exempel på skillnaden så att ni får en aning


and it was your heart on the line

Tänkte bara kika in och kolla hur livet i datorn rullar numera. Visst är det skönt att vara lite datorfri men nu börjar det bli lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Hursomhelst så förväntas vi få internet och tv någon gång innan helgen, vilket känns superbra. (Sitter just nu hos pappas kompis, pappa snyltar på tvn och jag på internet).

Förresten så funderar jag på att skaffa mig en polaroidkamera. Jag har alltid kännt att bilder, foton, är det mest ärliga som finns. Ord kan ljuga, både talade och och nedskrivna, tankar kan ljuga, men det kan inte foton. De fångar vad som verkligen sker. Eller åtminstone har det varit så. Nu för tiden kan ju allting redigeras, men om jag skaffar mig en riktig polaroidkamera så blir det ärligt och rent. (Dessutom är det råcoolt). Låter bra va? Det tycker jag.