Döbelns park.

Nu bär det av till Döbelns. Nej det blir rock. <3
Jag ska bara hitta mina nitar! De är damp-försvunna. Jag tror Jigsaw har stulit dem.

Hej jag heter Emoasiat.

Jag ska skriva ett inlägg. Det ska heta "Hej jag heter Emoasiat."
Jag brukar förbjuda mig att skriva deppiga inlägg. Men vettu va? Jag får också vara damp. För det får alla andra. Ohyeah. SÅ: Hej jag heter Olivia och det mesta är bajs. Jag hatar skolan oyeahoyeah. Jag känner att mitt sociala liv ligger på botten av en avgrund. Jag heter Olivia och jag hatar mina gener. Jag hatar även att känna mig otillräcklig. Jag hatar clowner. Jag hatar trångsynta jävlar. Om mitt sociala liv ligger i botten så ligger min ekonomi i Skåne, och ja jag är fullt medveten om att det finns människor som inte får mat för dagen. Jag hatar att ruttna i en håla. OYEAH! Namnet var Olivia och de ska bara bli bättre från nu.

Idag har jag lekt med Sanna, Tess och Ko. Well what'd ya think about that? Inte vet jag men du har inte haft cybersex med Daniel. Det har jag.


"Oh, and I heard a rumor that I died in a car accident. I didn't." 
Det gjorde inte jag heller kan jag påpeka.

värdelöst.

Kräftskiva var trevligt. Ja mkt najs. jojojo.

imorgon är sommarens sista dag. nu kan allt gå hem. allt kan gå hem ändå. bara fuck it som om du menar det. oho

What-a-festival.

Underbart säger jag. Inget matchar så bra som vatten och rock. Okej kortslutning är ju sånt man får räkna med och även om det får en på nerverna så jo. Det var najs. Fick mig dessutom en sådan här vacker sak tack vare min mor och så. Nu är jag lycklig.

rawr.

Haha jag är cool. Jag bytte header igen.

Insikt.

Jag insåg just att nej, min nya header är inte där än, men ingen lär läsa det här innan den byts så yeah. Ska ta och berätta om min sommar. Den har varit osocial, trist, bajs, orockig men helt underbar. Imorgon blir det äntligen rock iaf. Rock i form av Industri Royal på What-a-festival, och då får man bada på Umelagun med. Smaka på den ni ! AAAAH.

coolt.

Jag bytte header dagen till ära. Inte fullt så seriöst men jag vill briljera med lite glow. Troligtvis behåller jag den här men jag lär ändra den till en aning seriösare när jag är på seriöst humör. Jag kan säga att det är jag inte just nu. Weell, yes tack de 2 personer som fortfarande besöker min blogg, *bocka och buga och niga*. Jag ska börja blogga mer flitigt från och med...
....
....
NU  !

Okej. Vi vet alla hur bra jag är på att hålla sådana här löften men ni ska nog få se.. !

Peace, gangstahs

Ultimat.

Det känns faktiskt ultimat att jag har haft 1-2 besökare per dag fast jag inte skriver. Så här ultimat har det inte kännts på länge tack 2 pers.