Trick or treat til the neighbours gonna die of fright

I lördags var det dags för årets bästa högtid: Halloween. Maskerad borde man ha jämt enligt min mening. Missade tyvärr förra årets halloween med att vara i fel stad och land så har inte klätt ut mig på några ljusår. Valde att använda mig av förra årets idé, hade till och med hunnit köpa peruk innan jag insåg att jag skulle missa hela spektaklet. Vi började kvällen med att åka några bussvändor i vanlig ordning (när jag säger  "började" så menar jag självklart från tidpunkten jag anlände. Allt innan det är ganska irrelevant). En buktalardocka och en gorilla var på plats.  
 
Sist av alla dök en tjugotalare upp. Det diskuterades bland annat ölsorter, feminism/rasism, galna leopardtanter och att bli påkommen, över vinbål med omysiga gelemaskar som sattes i halsen. 
 
Med hjälp av sugrör förstås. Alla hade sugrör. Vi hade en mycket eminent spellista med skräckinjagande musik så som Monster, Roar, Kill EVERYBODY och This is Halloween. Varav sistnämnda ledde till insikten att damen ovan aldrig sett The Nightmare Before Christmas så halloween är för vår del inte riktigt över för än det har hänt.
 
Gänget med en förkärlek till tecknade serier hade självklart en representant från Adeventure Time: Fionna! 
 
Även Nurse Joy var där till min besvikelse eftersom jag hade övervägt att överge min kostym för att vara Pikachu istället pga. mkt lättare och automatiskt gullig. Hur grymt hade inte det oavsiktliga teamet varit? Någon som vill vara min Ash nästa maskerad? Till höger rådjuret/skogsvarelsen som fick en guldig högaffel för bästa kostym.
 
Bästa och stiligaste trion med Filip i mitten som Slenderman/Stilig man i kostym när masken svek. Känner ju ba I believe in miracles since you came along you sexy things.
 
Och här är två av Elins tappra försök att låta mig vara med på en bild. ps. haha är så jävla kort trots att resten kröker rygg ds. I bakgrunden står Jonas som hade pumpa på huvudet och jag har ett starkt minne av att jag konstaterade att han bara MÅSTE vara med på bild men hittar ändå ingen sådan nu i efterhand. För grönjölingarna som varken ser eller förstår vad jag nu var utklädd till ändå säger jag bara Somebody please tell him who the eff I is.
 
Efter detta drog vi och dansade till alla möjliga genres av reggae (supertoppen att få vara utklädd på krogen!!), träffade No-face och däckade framför American Horror Story i sann Halloween-anda. Och det var det. När blir nästa maskerad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback