Way Out West - Del 2

På lördagen vaknade vi tidigt för att Majas mamma sagt att vi MÅSTE se Jonathan Richman, men väl framme var vi mer intresserade av att göra andra saker på området, som att klättra klättervägg. (Okej, Maja klättrade. Jag tittade på). När vi kom fram till scenen satt vi en stund i gräset, lyssnade och tänkte att "Ja, det har var väl trevligt, men vi kanska ska äta lunch istället".
 
Så vi åt varsin RIKTIG SOPPA. Jag åt en De La Soup, Maja en First Soup Kit och serverades gjorde även Odd Future Soup Gang Kill Them All. Mätta och belåtna tog vi en spårvagn in till Avenyn och gick på bio, för sånt kan man också göra när man går på indie-/hiphop-/hipsterfestival på västkusten. Filmen vi såg hette Fat Kid Runs The World och hade Europapremiär. Bra film om en tjock kille utan kompisar som träffar en junkie. Vill klassa den som "Feel Good" fast den har en väldigt mörk ton, vilket är ett strålande betyg. 
 
Väl tillbaka på området såg vi Laleh för 3:e respektive 4:e gången och snubblade förbi en spelning med The Royal Concept (ovan) vi inte tänkt gå på, men så plötsligt kände vi igen en låt eller två och gud vad glad jag är att vi i alla fall han se lite grann av den spelningen för det var otroligt bra musik. Efter middag mötte vi våra polers + deras nya bekantskaper och drack vin utanför stängslet tills det var dags att gå in igen och dricka öl till Miike Snow. Som för att spara det bästa till sist såg vi sen Odd Future på den minsta scenen och det var kanske den roligaste spelningen jag har upplevt i mitt liv. Så mycket blod, svett och tårar (mest svett). KUL!
 
Fortfarande i eufori åkte vi runt halva stan och tillbaka för att till slut snubbla in på klubben Yaki-da. Längst ner fanns Silent Disco som jag velat prova hela helgen, men så gick strömmen och ingen musik kunde spelas. Det levde verkligen upp till sitt namn. Turligt nog fanns det tre våningar till att undersöka, två med rnb/hiphop/andra liknande genrer, och en med jazz och, enligt ryktet, kändisar. Vi spanade på Anders Wendin aka. Moneybrother och Ebbot från Soundtrack. Enligt Victor var även Fares Fares i krokarna den kvällen. (Missade btw smygpremiären av Snabba Cash II). 
 
När festivalen sedan tog slut hade vi två dagar av INTENSIVT promenerande, shoppande och ätande innan vi till slut satte oss på ett tåg och åkte hela vägen hem igen, och så var det med det.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Bild två på Maja, eller ah bild nummer 3 i hela inlägget är ba ÅHHHHH !!!

Svar: MEN ELLER HUR!! Så himla fin!
Olivia

2012-08-23 @ 22:09:35
URL: http://maandy.webblogg.se
Postat av: sara

meen crying pga wow verka så jävla kul :'-(

Svar: wow VAR så jävla kul, men det kommer fler!
Olivia

2012-09-04 @ 23:29:09
URL: http://ellersara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback