London del 1

Efter att precis ha kommit hem igårmorse och sedan jobbat kväll tycker jag ändå att vi kör igång detta så fort som möjligt. Jag och Maja begav oss alltså ut på en liten tripp till städernas städer London och Paris. Vi började med att landa här: På mitt nya favorithostel mitt i smeten i Shoreditch (vägg i vägg med Catch). Trängdes lite med 14 andra backpackers från all over men inte mig emot pga: många trevliga och snorbilligt.
 
ROA#1 i vårt neighbourhood. 
 
Den kvällen gick vi och åt råstark men rågod mat (dilemmat!!!!?!?!?) längs Shoreditch High street och tog sedan en promenad runt i området innan vi till slut satte oss på golvet i vårt rum för att försöka planera morgondagen då vi skulle på färgfestival! Men de bilderna får ni se en annan gång för dit vågade jag inte ha med mig systemis = alla bilder är analoga/mobila). 
 
På söndagen var det sista dagen för utställningen Bowie is som varit megafullbokad sedan länge och endast gick att få biljetter till om man stod i denna kö på morgonen. "Jaha" sa vi och köade i två timmar, fick biljetter till eftermiddagen och traskade vidare.
 
Under tiden vi väntade på vår tur åkte vi till Brick Lane, åt indiskt och gick på marknad istället. Trångt och varmt. Alltså marknad minus alla andra människor hade varit ultimat. 
 
ROA#2 också i vårt neighbourhood även om det inte syns lika tydligt.
 
Och så for vi och såg Bowie-utställningen. Om den kan jag säga att den var bra men kanske inte riktigt värd att köa i två timmar, och sedan åka fram och tillbaka för. Kanske om jag varit Bowies största fan men det är jag ej.
 
Åt middag på en hemsk italiensk restaurang som serverade kyckling till min vegetarianska kompanjon och sedan nonchalerade problemet. Misstag kan ske såklart men servitören tyckte nog mest att vi var dumma barn som försökte göra en höna av en fjäder. "The main problem is you're not being nice about it" sa jag. "I am being nice" tyckte han. Så vi gick. (Med ett pund tillbaka som plåster på såren...........) Och såg The Great Gatsby på bio istället som vi så länge tänkt göra men sedan inte hann innan den slutade gå i lillume. Det var ett mycket bra beslut och det bästa med min dag i varje fall. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback