Världens uppkomst (och allt som hör därtill)

I början fanns bara ekorren Jonas. Han var väldigt ensam i universum. En dag när han kastade boll med svarta hålet Albin (döpt av Jonas eftersom Albin själv inte levde) så råkade han kasta alldeles för hårt. Den blå bollen studsade iväg och fastnade mellan två stycken stjärnor. Den radioaktiva strålningen från stjärnorna bildade gröna fläckar på bollen. Jonas fick en snilleblixt! Och skapade människor och djur av cheddarost som han tagit från månen, och så skapades jorden.

De första människorna var Rakel och Rakel, men eftersom ingen av dem var lesbiska så blev de inte kära i varandra. Detta såg Jonas som ett problem, och hade därför samlag med Rakel. Så kom den första mannen till. Han blev en blandning mellan den vackra, graciösa kvinnan och den håriga, vilda ekorren. De döpte honom till Jonas Karlsson 2.

När Jonas Karlsson 2 blivit 16 nätter gammal fick han besök av en mammut. Mammuten tyckte om att simma och tog med sig Jonas Karlsson 2 till en sjö längst upp i norr. Där uppe var det så kallt så att sjön hade fryst till is. Mammuten ylade av förtvivlan och bad Jonas Karlsson 2 om hjälp. Jonas Karlsson 2 slängde sig då ut på isen och skapade ett hål som mammuten kunde bada i. Jonas Karlsson 2 dog tyvärr eftersom han blev uppäten av en argsint manet, men som tur var hade hans bror Bertil fötts ur en grop några sekunder innan. Han blev den som i framtiden skulle ha sex med sin mamma (eller eventuellt moster) för att människosläktet skulle kunna leva vidare (fram till idag).

Livets mening är att offra sitt liv för en mammuts renlighet.

Jonas Karlsson 2’s trettioförsta bror föddes en kulen natt 1972. Han döptes till Fåret. Eftersom Rakel hade varit på solsemester i Afrika och träffat en spanjor den sjunde veckan av graviditet föddes Fåret alldeles mörk. Ingen förstod vad som pågick. Fåret var en väldigt busig liten krabat som gillade grodmat. Det tyckte ingen var riktigt okej eftersom buffelmaskar var bannlysta i zon 3. Därav uttrycket ”Familjens svarta får”.

Allt detta står nedskrivet på ett löv kallat Ceasar någonstans i Kinas savann. Till den som hittar lövet har ett pris på fem nätter med Jonas Karlsson 2’s lik utlovats. (Detta kräver dock att någon hittar liket också).

Lycka till i sökandet

/ Er hänsynsfulla gudinna (på ett moln höger om karlavagnen) Olivia Alm



Kommentarer
Postat av: Amanda

Spännande säger jag.. hahahahaha. Gillar det där hur männen skapades ;) Det måste fan stämma... håriga jävlar!

2010-01-25 @ 13:34:06
URL: http://aamaandaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback