Orlando // Epcot

I våra Disney-biljetter ingick två parker - två dagar, så dagen efter det magiska landet färdades vi vidare till den stora golfbollen i himlen - Epcot center.
 
Där delas områden in i Future world och sedan olika länder. Vi började med att slå oss ner i Mexico för lunch och Frozen drinks. ps. dyrt men gott nå jävulskt. Bra grej med att dricka frozen är att man automatiskt får i sig varannan vatten (okej nästan) i och med att de nästan bara består av alkohol och is.
 
I Norge hade allting förvandlats till filmen Frozen. Är oerhört nyfiken på vad de hade där innan filmen kom. Det fanns även svenskt godis, lingonsylt och recepthäften med skandinavisk mat. Vi kände oss nästan som hemma.
 
I Kina fanns oändliga rader med terrakottagubbar och tusen pandor såklart, ungefär som att vara i Chinatown i vilken stad som helst. De hade även meet & great med Mulan som vi tyvärr missade och fantastiskt duktiga akrobater.
 
Vidare till Tyskland, Frankrike, Italien, UK, USA osv. Hittade frälsningen i Japan självfallet med all deras anime-merch, dunderfint porslin och konstig mat/godis. Ledsnade dock på att fotografera där i slutändan. Vi var väldigt trötta och ville mest bara ta oss igenom allt. 
 
Vi avslutade med Future World och spelade lite konstiga spel om hur världen skulle vara i framtiden och så hamnade vi på Epcots bästa ställe - Coca Cola. De hade alla möjliga Coca Cola-prylar, köpte mig ett läppsyl med Coca Cola-smak, och en maskin där man fick smaka olika läsksorter från hela världen. De flesta var inte goda alls men det var ändå riktigt kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback