NYC // Panna II

Så efter en lång resa genom USA hamnade vi äntligen i New York. Första dagen tog vi oss efter många om och men till Svenska kyrkan där vi hittade Maja igen efter en månad. Eftersom vi fortfarande inte hade någonstans att bo fick vi ställa våra väskor i kyrkans källare medan vi gick för att äta superfräsch lunch i Central Park medan där pågick ett bröllop.
 
Det var även dagen för valet så kl 15 gick vi tillbaka till kyrkan för att titta på valvaka. Det var en konstig känsla då vi alla verkade vara på olika sidor blocken (trots att vi tre var de enda som tydligt uttalade vilka vi hejade på, ni vet vilka). Vi lyckades istället alla bonda genom antirasismen och att bua för SD, vilket känns ganska sjävklart och lugnande i kyrkan.
 
Efteråt fick vi dock tyvärr inte fira utan tröståt indiskt på Panna II, where chili pepper lights meet christmas tree lights. Supergulligt och god mat men trångt och halvtaskig service av serveringspersonalen. Inkastaren lät oss dock ställa in vårt baggage i en liten trappuppgång medan vi åt vilket var mycket uppskattat. Kvinnan jag varit i kontakt med angående lägenhet visade sig vara krångligast i världen så efter många om och men kändes det skönt att få dumpa henne för att istället bo hos Majas värdfamilj i Larchmont. Plus att det innebar mer tid med Maja då vi fick träffa henne varje morgon/förmiddag innan vi for in till NYC även när hon jobbade. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback