Midsommar

Efter en superlunch med diverse sillröror med min familj + grannar i stugan cyklade jag och Victor de sista kilometrarna till My percis i tid till middagsgrillningen. 
 
Där hade redan timmar innan flera asbra människor samlats för att fira tillsammans. De hade även byggt ihop denna vackra midsommarstång.
 
Och så åt vi vår knytismiddag och blev mer än mätta vill jag lova.
 
Efter middagen spelades det Flunkyball och dansades på flera sätt. Filip hjälpte mig även att lösa en Rubiks kub och så festades det såklart. 
 
Lagom till att myggen tittade fram var badtunnan varm så vi hoppade i för att undvika dem och för att det var najs också såklart. Vissa gånger frivilligt, andra inte. Har räknat upp till 34 myggbett efter denna kvällm, (ett antal som ökade rejält när jag och Agnes var ute och sprang igår, har inte orkat räknat om), men det var det värt. Min bästa midsommar hittills vill jag nog påstå.
 
Nu tänkte jag dra iväg på äventyr igen. Man måste utnyttja semestern till fullo har jag hört, men det resulterar även i att det förhoppningsvis blir ett gäng riktigt bra bilder här när jag är tillbaka. På återseende.

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Jakob/Charlie var där?

2013-06-24 @ 17:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback