Homophobia

L-Word star Leisha Hailey kicked off plane 'for kissing girl'


[...] A Southwest Airlines crew member approached the actress-musician after other passengers complained that she and her girlfriend's kissing was "excessive," the airline said in a statement, explaining that the crew made the decision to escort the couple off the plane after the discussion "escalated."[...]

Jag vet inte vad jag är mest arg på, flygbolaget eller passagerarna, men sådant här gör mig så jävla förbannad. Det är verkligen inte mycket som kan göra mig så arg som homofobi. Homofobi är inte okej. Det är inte okej att ge efter för homofobi. Det är inte okej att påvisa att homofobi är acceptabelt. Det är inte okej att uppmuntra homofobi. Om detta hade gällt ett heterosexuellt par hade något liknande aldrig kommit på fråga. Är det någon som känner till någon motorganisation för kampen mot homofobi jag kan gå med i? Är detta the fucking 21st century? Jag hatar världen. Adjö.

Kommentarer
Postat av: David Merander

Ja, man kan tycka att en del saker borde vara självklara. Iofs så känner vi inte till omständigheterna i det enskilda fallet. Men jag tror nog också att i ett hetero-fall så hade dom fått stanna kvar på planet.

2011-09-29 @ 14:05:17
Postat av: M*

Trevlig helg!

2011-10-01 @ 12:57:22
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback