Blås upp mig och stick hål på mig, blås upp och stick hål på mig igen


Det här var väl kanske inte årtiondets mest charmiga bild, men det är sådant man får nöja sig med när man har sin iPhone på lagning, glömmer kameran hemma, och endast har tillgång till en gammal Sony Ericsson till lånemobil. Här är i alla fall Emil Jensen som jag och Maja varit och lyssnat på ikväll. Fruktansvärt vilken fyndig och förståndig och talangfull människa han är.

Ofta förundras jag över hur väl människor känner igen sig i andras ord. Alla rebloggar samma bilder på tumblr och alla känner samma sak, medan jag aldrig hittar någonting som kan förklara vad jag känner. Ingenting verkar passa in på mig. Låttexter brukar oftast vara min räddning, men alla ord känns numera tomma och överflödiga. Jag förstår inte ens själv vad jag vill åt längre.

Men så sjunger Emil Så får du mig ändå, och jag känner att för första gången på länge hittar någonting rätt. Någonting förklarar för en gångs skull åtminstone en liten del av vad jag vill åt. Integritet, vad har den nånsin gjort för mig? liksom. Text här.

Sen sa han självklart mycket annat tänkvärt och roligt och vi skrattade alla tills vi kiknade tror jag, men det går vi inte in på nu. Ni får helt enkelt se honom själva någon gång om ni har tur. Jag ångrar fruktansvärt mycket att jag väntat så länge (och dessutom var lite tveksam över att gå idag). För -man är lite lyckligare när man går från ett uppträdande av Emil Jensen.-

Kommentarer
Postat av: Lucas Gustavsson

Var med och tävla om en OnePiece i min blogg om du känner för det :)

2011-11-23 @ 11:28:07
URL: http://modegrabben.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Hej söta du!

Jag har massa julklappstips på bloggen nu =) om du har svårt för att hitta dina klappar så kika in :)

2011-11-24 @ 17:54:30
URL: http://saandriiiee.blogg.se/
Postat av: deniseholmsten

hej du! jag har en DAGENSBLOGG Tävling just nu! kika in och va med vettja! det jag väljer tre vinnare, en 1a 2a & en trea! så gå in och anmäl dig NU! :) kram och ha det bra!!! :)

2011-11-24 @ 20:57:31
URL: http://deniseholmsten.blogg.se/
Postat av: HANNA

hur har din vecka varit? :)

kram!

2011-11-25 @ 11:23:55
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Merima^^

va med o tävla i dagens blogg http://merimarujovic.blogg.se/2011/november/dagens-blogg.html#comment

kram!

2011-11-25 @ 13:59:12
URL: http://merimarujovic.blogg.se/
Postat av: M*

Glad första advent ♥

2011-11-27 @ 13:30:50
URL: http://ILROMANISTA.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback